View Full Version : RS - Trap!
lord max
29-03-2010, 19:27
Czy trapowanie kogoś, z RS jest niedozwolone przez regulamin?
Przeczytaj regulamin to sie dowiesz.
Wyjdź, tylko posty nabijasz...
#Azbest ktoś ma RS, kumpel go trapuje przed innymi graczami...
Źle sformułowałem pytanie, czy ktokolwiek widział żeby administracja zbanowała gracza który nie przestrzegał punktu 20?
Bo o takim punkcie w regulaminie to ja wiem.
Dareluss
29-03-2010, 19:27
Przeczytaj regulamin to sie dowiesz.
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
29-03-2010, 19:28
Jak w zwykłym pvp to nie. Gorzej jak go trapniesz i nie bedziesz go bił
Nie.
Jak ktoś Ci przeszkadza to użyj PvP jak nie skutkuje a blokuje Ci dostep do respa/questa to użyj magicznej kombinacji klawiszy ctrl + r.
Mortalix
29-03-2010, 19:28
Jedyne co mogę Ci polecić to przeczytać owy regulamin....
20. Utrudnianie innym graczom dostępu do jakiegokolwiek miejsca na mapie jest karane banem bez upomnienia.
Knight Lukas
29-03-2010, 19:49
Jedyne co mogę Ci polecić to przeczytać owy regulamin....
Regulamin regulaminem w rzeczywistości jest inaczej. Jeżeli jest GM to powie, że osoba trapująca ma się przesunąć - udostępnić drogę. A czasami jak będziesz chciał przejść możesz nawet dostać bana ;d
Źle sformułowałem pytanie, czy ktokolwiek widział żeby administracja zbanowała gracza który nie przestrzegał punktu 20?
Bo o takim punkcie w regulaminie to ja wiem.
Gram dość długo i nigdy przy mnie osoba trapująca nie dostała bana. Raz osoba traipująca dostała tylko kicka bo wymyśliła, że jej klawiatura nie działa ;D. Miałem nawet kilka filmików ale na nic się nie przydały.
A jeżeli zapytasz się czemu GM nie banują za to, to dostaniesz odpowiedź każdy GM ma prawo podjąć taką decyzję, którą uważa za słuszną -> najlepiej nic nie zrobić ;/
Krulowiec
29-03-2010, 20:25
Raz trapowałem kumpla wraz z innym kumpem, gadalismy akurat na skype pojawił sie santano i powiedział, ze ma 10 sec na logniecie, inaczej bedzie ban oczywiscie banned :O. Wiec poprostu trzeba zgłaszac takie akcje.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.