View Full Version : Ataki potworów na statki
Moja propozycja jest taka aby pływając statkiem można było się napotkać na różne potwory w zależności od lvla. Były by szanse na atak potworow 20% podrozy. Np:
25-50 Black Knight
50-100 Hero
100-200 Demon Lordy/Dracule
200-300 Mad Dogi/Te nowe zielone gowienka zapomnialem jak sie nazywaja ;]
300-500 Monster Skeletony
500-700 Ots Kingi
700-900 Bally
900-1100 Ots Queen
ITP :)
O co Ci wogóle w tym chodzi ?! Jesli piszesz temat to opisz dokladnie swoja propozycje !
Napierw Opisz Co by to dało. i nad tym pomyśl.
a w :Opcje Ankiety Pisze się Nie a nie nje.
I tak miałoby być przy każdej podróży statkiem? Trochę bez sensu moim zdaniem, co jeśli np ktoś z 900+ lvlem płynął sobie gdzieś, wyskoczyły by na niego Queeny a obok na statku stałby jakiś 15 lvl? Co lepsze to na statku jest pz więc nie da się tam atakować potworów. Moim zdaniem pomysł trochę niedopracowany.
I tak miałoby być przy każdej podróży statkiem? Trochę bez sensu moim zdaniem, co jeśli np ktoś z 900+ lvlem płynął sobie gdzieś, wyskoczyły by na niego Queeny a obok na statku stałby jakiś 15 lvl? Co lepsze to na statku jest pz więc nie da się tam atakować potworów. Moim zdaniem pomysł trochę niedopracowany.
No Racja. .
3rd Dimension
04-04-2010, 01:31
Zaznaczyłem TAK.
Panowie @up chyba źle zrozumieliście. Mi się wydaje, że chodzi o coś a'la Ghostship na Real Tibii - płynąc z Darashii do Venore można się tam znaleść, i wyjsc mozna tylko po zabiciu po drodze necro i vampa chyba. To raczej w ten deseń.
Pozdrawiam,
3rd Dimension
Te synek. Przeczytaj uważnie całą moją propozycje. Mówiłem że to by występowało raz na 20% naszych podróży. I to jest tutor ?
#up
Dokładnie o to chodzi.
Napierw Opisz Co by to dało. i nad tym pomyśl.
a w :Opcje Ankiety Pisze się Nie a nie nje.
A wiesz że to jest żartobliwa opcja że tak powiem ?:((
Może i ciekawy pomysł, ale na czym on by polegał.Byś mógł bardziej się rozpisać.
Narazie powiem, że mi tam obojętnie.
Pozdrawiam.
Anusiak Wielki
04-04-2010, 08:30
No i jak niby Mortiis mial by to zrobic?
Jak plyniesz statkiem to stawia cie w pz'cie.....
Suche z lekka... Pojde 1500lvl i na statku bedzie wise man, bede z nim walczyl a zaraz przyjdzie 20lvl ktory chce bezpiecznie przeplynac i co? Nie!!!
Ludzie nie rozumiecie propozycji, przedstawię Wam to w innej formie:
-przychodzisz na statek
-piszesz np. hi/exp
-teraz masz x% szansy, że przepłyniesz bezpiecznie na exp
-jeśli nie masz szczęścia zostajesz przeniesiony na specjalny statek w zależności od lvl, na którym po wybiciu danych potworów możesz wejść w tp, który prowadzi na exp.
Orlen Ochrona
04-04-2010, 09:19
Chyba was jebie. Chcesz sobie isc na wise many bądz inne potwory , jest sporo respów. Propozycja głupia, mogłeś juz napisac prośbę o więcej respów. Jeżeli tak pragniesz spotykac częsciej potwory w grze :(. Jestem na nie
Bastek10
04-04-2010, 09:38
Jestem na nie,lepiej było by tak jak jest.
Yyy... jestem na nie, beznadziejny pomysł ; C.
zalosny pomysl. qmpel wbija rs ty zamiast leciec mu pomagac czy zebrac eq lejesz queena? ....
Suche z lekka... Pojde 1500lvl i na statku bedzie wise man, bede z nim walczyl a zaraz przyjdzie 20lvl ktory chce bezpiecznie przeplynac i co? Nie!!!
Widzę, że na realu nigdy nie graliście :(. Tak samo jest jak płynie się na jakąś wyspę na realu, już nie pamiętam nazwy jej, ale też jak miałeś pecha, to jak pan Arhadus powiedział np. zostajesz przeniesiony na ten statek z danym potworkiem/potworkami. Pomysł jest do dopracowania, ale i tak dużo nie pływam :D
To dziala na zasadzie lvlowej. Czy wy dzieci ***** umiecie czytać ? np 1500 lvl przenosi na statek z wise manami a 50 lvl na statek z bk...
Sub Zero 2
04-04-2010, 10:15
Jestem na nie.A co by było gdyby np.wyskoczył taki Wise Man a ja bez potów i bez niczego.Jestem na nie,ludzie by płakali,że idą do domku bez eq,bo nie stać ich na aola,a tu wyskakuje taki king i ded.Dużo ludzi przez to by odeszło.
zalosny pomysl. qmpel wbija rs ty zamiast leciec mu pomagac czy zebrac eq lejesz queena? ....
Lub jeszcze lepiej. Ty masz rs, nie masz eq i plyniesz na ank, a tu trafiasz na atak. Jestem na nie.
Te synek. Przeczytaj uważnie całą moją propozycje. Mówiłem że to by występowało raz na 20% naszych podróży. I to jest tutor ?
Mi chodzi o to że przy każdej podróży byłaby taka możliwość trafienia na ten najazd. Przeczytałem dokładnie...
[QUOTE]To dziala na zasadzie lvlowej. Czy wy dzieci ***** umiecie czytać ? np 1500 lvl przenosi na statek z wise manami a 50 lvl na statek z bk...
Twój pierwszy post nie wskazywał wcale na to co teraz piszesz:
Moja propozycja jest taka aby pływając statkiem można było się napotkać na różne potwory w zależności od lvla. Były by szanse na atak potworow 20% podrozy. Np:
25-50 Black Knight
50-100 Hero
100-200 Demon Lordy/Dracule
200-300 Mad Dogi/Te nowe zielone gowienka zapomnialem jak sie nazywaja ;]
300-500 Monster Skeletony
500-700 Ots Kingi
700-900 Bally
900-1100 Ots Queen
ITP
Tutaj była tylko mowa o potworach na statku, a nie o przenoszeniu w jakieś oddzielne miejsce. Najpierw sprecyzuj dokładnie propozycje, bo potem wychodzą takie kwiatki że z tekstu nie wynika co chcesz przekazać.
Jeśli chodzi o przenoszenie na te różne statki to troche z tym roboty by było, trzeba by stworzyć kilka statków oraz skrypty żeby przenosiło dane lvle w odpowiednie miejsca.
Mówisz że coś jak Goroma na RL?:D
x% szansy że trafisz na 'wyspę' na której trzeba dojść po item o nazwie Y dzięki któremu Kapitan okrętu będzie mógł go zreperować ?:d
Ofc na tej wyspie nie będzie wyskakiwać np. po 20 ots queen tylko po 2/3 MAX.
Jestem na tak.
Jestem na tak, dobra propozycja.
Ale dla większych lvli, np. 2k też coś można dodać.
Goku Mastah
04-04-2010, 12:55
Skad ty ten pomysl wziales?
Wedlug mnie nie ma on sensu. Jestem na nie!
Dobra powiem wszystkim. Tutor 1 wita was na forum prywatnym kontem (ja) :)
MORTIIS NIE POTRAFI ZROBIĆ CZEGOŚ TAKIEGO :S
Assassin Mateusz
04-04-2010, 13:34
Moze byc, ale watpie, aby to dodali. Pozatym te potworki troche glupio rozmieszczone.
Wiesz jaki to byłby bezsens?Jestem na Nie. bo np masz z/w i tu nagle leci Queen pyk pyk Combo i ded Omg..To jest paranoja jestem na Nie..
Zarexoholik?
04-04-2010, 14:08
Na chuj to komu? Najazd bk? To ots, a bk zabije 30 level. :O ! Jestem na NJE.
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
04-04-2010, 14:11
Nawet dobre, ale 20% to trochę dużo. Myślę, że 5% by wystarczyło. Ale jak sobie to wyobrażasz? Zamiast do danego miasta dostajesz tp na prywatny statek i musisz rozwalić 5 kingów?
Seth Drut
04-04-2010, 14:46
jestem na nie.
pomysl nie jest zly, ale na apo to nie pasuje. tutaj jest wiele duzych respow na ktorych nikogo nie ma.
5 % szans w zupełności by wystarczyło.
Moim zdaniem super pomysł i godny do przemyślenia przed administrację.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.