View Full Version : Zmiany map...
Witam chce zaproponowac zeby zaden admin nie mial mozliwosc zmiany mapy od tak sobie . Poniewaz nie po to jest rtv i vote map w grze aby admin 1 min po rozpoczeciu gry zmienial sobie mape. Wedlog mnie wszyscy admini powinni stracic mozliwosc zmiany map.
LubieKluski
09-04-2010, 07:44
A od czego jest admin?-.-
Jak jest np. rats_1337 trzeba go zmienić...
DonieX <3
09-04-2010, 08:56
A od czego jest admin?-.-
Jak jest np. rats_1337 trzeba go zmienić...
Fail.
@Top
Admin musi mieć możliwość zmiany mapy, poza tym dużo zabawy z takim czymś jest,aby admin nie miał możliwości jej zmienienia. Moim osobistym zdaniem nie powinno być tego pluginu "rtv" i "votemap" w say'u. Zagłusza to strasznie, jak np. zostajesz sam na 2-6, a tu Ci plugin odlicza "10,9,8.." Jest plugin, który automatycznie zmienia mapy, ustawiłoby się 10map np. po kolei w pluginie i One by leciały, i tyle ;)
Moim osobistym zdaniem
Wytłumacz mi, jak można mieć swoje, nieosobiste zdanie...
#top.
Admini powinni mieć komende na zmiane mapy ponieważ, jeżeli jest w grze np. 6 osób to nie ma sensu grać nuke czy inferno... Admin w takim momencie zmienia na coś mniejszego i gra jest o wiele przyjemniejsza. Ostatnio nie zauważyłem, że zmieniają oni mapy 'jak im sie podoba' wiec w tej kwestii nie mam zastrzeżeń.
Nawet jeśli jest india wiekszosc adminow mówi 'wybraliście taką mape, to teraz na niej grajcie'. To mi sie podoba!
Maatinii
09-04-2010, 14:14
Nie. Najlepiej żeby admini nie mogli grac tylko siedzieć na spectach i oglądać innych jak grają. Ogarnij się oki ? (Już raz Ci pisałem dlaczego wtedy mapę zmieniłem, nie będę sie powtarzał.)
Lepsza by byłą opcja zmieniania mapy poprzez vote i tyle.
Diabolix
09-04-2010, 15:08
Musi mieć możliwość zmiany mapy, żeby nie grać w kilku na dużych mapach.
Chociaż ja chciałbym, żeby dodano mapcykl, byłby spokój, a najlepiej, jakby były w nich standardowe mapy.
Wedlog mnie
Według mnie potrzebujesz słownik.
@topic
Jeszcze się nie zdarzyło, żeby admin zmienił mapę, bo mu się nie podoba. Zwykle jest to na prośbę graczy.
Według mnie to dobry pomysł, aczkolwiek (jak ktoś tam już wyżej wspomniał) uważam, że najlepszym rozwiązaniem byłoby wprowadzenie automatycznej zmiany mapy. Wprowadziło by się w obieg z 10-15 najczęściej granych map (oczywiście ten obieg mógłby ulec zmianie). Myślę, że gracze byliby zadowoleni.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.