View Full Version : [Forum] Propozycja Cs'a
:DoM4NatR.!>!
10-04-2010, 14:25
Witam dziś grając na Serwerze Cs'a Zauważyłem , że pluing "/votekick" jest nie potrzebny dla czego ? Bo na przykład taki Dziecko "Neo" Będzie chciało się zemścić i wpisze sobie i co banik jak nic :) po prawie cały serwer nie czyta co tam jest napisane i za co ! :( Co wy na to ??
Dodaje Sondę !
http://www.forum.toproste.pl/forumdisplay.php?f=81
Napisz to w tym dziale.
Chodzi Ci o to by go usuneli?
Jak tak to jestem na nie, ponieważ na serwerze admin jest bardzo rzadko, a citerzy bardzo często. Bez tego by się nie dało grać.
Mortalix
10-04-2010, 15:42
To jest przydatny plugin, a Ty płaczesz, bo dostajesz bany za odzywanie się co może irytować. Mikrofon jest od 16 lat i uważam, że gdy przestaniesz się odzywać nie będziesz dostawać banów. Ostatecznie można dodać plugin /votegag, czyli vote na mute'a. :0
Anusiak Wielki
10-04-2010, 16:42
Dobrze jest jak jest -.-
To niech takie dziecko "NEO" nie wyzywa itp...
Jestem na Nie...Po co ci wogóle takie coś to jest denne szczerze mówiąc...Chociaż przypadkiem zaznaczyłem tak jestem zdecydowanie na Nie,i jeszcze jedno..Ten temat nie powinien być w tym dziale tylko w dziale CS'A
Plugin jest dobry. Czasami rano, albo w nocy nie ma adminów, dlatego gracze muszą sobie sami poradzić. Votekick bardzo w tym pomaga. A to nie nasza wina, że używacie go bez sensu i votekickujecie się pochopnie, albo za jakieś bzdety, z reasonem "bo jesteś bucem" albo coś.
:DoM4NatR.!>!
11-04-2010, 08:35
wogóle
Język polski się kłania :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.