DonieX <3
12-04-2010, 09:53
Witam, otóż jak wiemy powstał temat dotyczący :
Reset Rankingu.
W którym Maatini. napisał :
Siemka, wpadłem na pomysł żeby ranking na serverze był resetowany co jakiś czas. Najlepiej by było jak by sie resetował po upływie 2 tygodni bądź miesiąca.
A ^Crayon się z tym zgodził :
Każdego pierwszego dnia miesiąca reset ranku - tak!
I inni też :)
Marzy mi się !!!!!!!!
Tak, to jest dobry pomysł[...]
Taaaak![...]
Ja jestem za[...]
Świetny pomysł [...]
Uwaga! Chodzi mi wyłącznie o to,aby urozmaicić walkę o 1 msc, w tabeli!
Wpadłem na pomysł, aby pierwszego dnia miesiąca był resetowany ranking, a co za tym idzie ? A to, że tego dnia osoba widniejąca na samej górze tabelii zostawała jakoś nagradzana. Na początku miałem pomysł,aby dostawała Admina na okres 1 miesiąca, ale NIE!. Jak wiemy serwer APO CS jest non stop pełny praktycznie w godzinach kiedy mamy największą chęć Sobie pograć. Jeszcze nigdy nie zauważyłem,aby na serwerze było 22/22. Więc, skoro Administracja ma tego 'Asa' którym jest slot i nie mają problemu z wejściem na serwer, to osoba, która byłaby w danym miesiącu na 1 miejscu, w top15, dostawałaby slota na okres 1 miesiąca ?
Zarówno, mógłby powstać temat (Przyklejony przez danego Administratora) w którym byłyby podawane osoby w grze które otrzymały danego slota. Mogłoby to wyglądać tak :
Nick w grze|Zabić/Zginięć|Okres trwania prv slota
;b 'n1. _/|1231/702|1.04-1.05r
/\ To tylko jest przykład tabelii, ponieważ nie umiem się Nią zbytnio bawić ;)
Co wy na to ? Wypowiadajcie się i głosujcie w sondzie!
Reset Rankingu.
W którym Maatini. napisał :
Siemka, wpadłem na pomysł żeby ranking na serverze był resetowany co jakiś czas. Najlepiej by było jak by sie resetował po upływie 2 tygodni bądź miesiąca.
A ^Crayon się z tym zgodził :
Każdego pierwszego dnia miesiąca reset ranku - tak!
I inni też :)
Marzy mi się !!!!!!!!
Tak, to jest dobry pomysł[...]
Taaaak![...]
Ja jestem za[...]
Świetny pomysł [...]
Uwaga! Chodzi mi wyłącznie o to,aby urozmaicić walkę o 1 msc, w tabeli!
Wpadłem na pomysł, aby pierwszego dnia miesiąca był resetowany ranking, a co za tym idzie ? A to, że tego dnia osoba widniejąca na samej górze tabelii zostawała jakoś nagradzana. Na początku miałem pomysł,aby dostawała Admina na okres 1 miesiąca, ale NIE!. Jak wiemy serwer APO CS jest non stop pełny praktycznie w godzinach kiedy mamy największą chęć Sobie pograć. Jeszcze nigdy nie zauważyłem,aby na serwerze było 22/22. Więc, skoro Administracja ma tego 'Asa' którym jest slot i nie mają problemu z wejściem na serwer, to osoba, która byłaby w danym miesiącu na 1 miejscu, w top15, dostawałaby slota na okres 1 miesiąca ?
Zarówno, mógłby powstać temat (Przyklejony przez danego Administratora) w którym byłyby podawane osoby w grze które otrzymały danego slota. Mogłoby to wyglądać tak :
Nick w grze|Zabić/Zginięć|Okres trwania prv slota
;b 'n1. _/|1231/702|1.04-1.05r
/\ To tylko jest przykład tabelii, ponieważ nie umiem się Nią zbytnio bawić ;)
Co wy na to ? Wypowiadajcie się i głosujcie w sondzie!