View Full Version : Cyganka rzuci?a na mnie kl?tw?
tajemniczy
14-04-2010, 13:11
Radośnie spaceruję dziś sobie po rynku jest cieplutko, popijam sobie kolę z puszki wszystko pięknie, taka sielka aż tu nagle do mojego nosa dotarł okropny fetor a następnie poczułem czyjś dotyk, z przerażeniem odwróciłem głowę i ujrzałem spoconą twarz starej cyganki. Stara rura powiedziała "daj mi na wodę" przyśpieszyłem kroku udając, że nie słyszałem dziwki, ale ona krzyknęła - Powróżę Ci! na to ja jej odrzekłem - wypierdalaj stara ruro. Cyganica znowu mnie dotknęła swoją brudną łapą i zaczęła coś tam pod nosem gadać krzywiąc swój parszywy ryj, baba jeszcze raz na cały się wydarła - Masz klątwę ! Zaśmiałem się i poszedłem dalej.
Rzuciła na ciebie kiedyś Cyganka klątwę?
Czy ja umrę?
Praktycznie juz nie zyjesz,cze.
a co mi dasz w spadku??
@top
juz nie zyjesz idz sie upij na maxa bo masz 2 dni zycia ://
Wiesz za dużo filmów się naoglądałeś :D
nie ma to jak kopiowanie tematów z paranormalne.pl, elo!
First Pineda
14-04-2010, 14:38
Aha juz po tobie :/ umieraj w spokoju
Sub Zero 2
14-04-2010, 14:53
Nie rzuciła , ale sprzedała zegarek z kradzieży.
Co ty już nie żyjesz.(to stara rura więc wiesz)
Ojeju olej to...
Nic Ci nie będzie zapewniam !
Juz Lezysz. :< nic cie nie uratuje .
Rodowity ^^
14-04-2010, 15:38
Już Nie żyjesz : ]
HEHEHEHHEHEH
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
14-04-2010, 15:48
Masz przejebane. Ja jako naczelny jasnowidz forum (który dopiero się uczy tego zacnego fachu) mówi ci, że...masz problem drogi i zbłąkany wędrowcze. Pamiętaj o tym co ci mam zamiar przekazać. Najlepiej weź kartkę i ołówek. Pewnego dnia...prędzej czy później. Cyganka wróci ze szklaną butelką po winie i spróbuje się zemścić za wyrządzone krzywdy, za brak okazania miłosierdzia. Strzeż się... <odpływa na 10 sekund> widzę... widzę... twój pogrzeb. Cyganka stoi na twoim grobie wśród zniczy i wywołuje twojego ducha używając swoich satanistyczno-orgiastycznych zaklęć. Tak... twój duch krzyczy :
CHCESZ DŻOINTA?
Cyganka odpowiada :
Ty... ty skurkowańcu! Nie dałeś... nie dałeś...
Chyba cię coś gnie. Po co mnie wywołujesz, skoro jako DUH nie mam dostępu do wody. Ba! Nawet nie mogę trzymać przedmiotów.
Chcę żebyś cierpiał... dlatego... twój DUH nie wróci do grobu. Będzie latał samotnie po całym świecie, gdyż tylko ja potrafię komunikować się z DUH'ami
Spierdalaj! Nie tylko ty potrafisz się komunikować ze zmarłymi! Jak Grulix się nawciąga nasionek to jest w stanie nawet pogadać ze swoim alter ego, które zajmuje się importem sosenek!
O *****! <ucieka>
Hie hie... teraz tylko jak sprawić by Grulix wpierdołił nasionka?
Tak...to wszystko co pamiętam. Muszę odpocząć, gdyż te praktyki są cholernie wyczerpujące.
00:00 tajemniczy[14]: I'll back!
HEHEH , lol
czyms takim sie przejac to padaka bez kitu :d
Czy ja umrę?
Nie, co najwyżej dostaniesz warna za plagiat :D
#Santano
Haha : D
#top
Idź się lepiej do kościoła pomodlić. : D
Mortalix
14-04-2010, 16:07
XXI wiek, a tutaj dalej ciemnogród... ;c
#Topic
Masz ode mnie wirtualnego znicza.
Sub Zero 2
14-04-2010, 16:07
Santano świetna riposta!!
Jako,że zatrudniłem się na zastępce Azbestowego przepowiadam :
Nie dałeś wody!Za to moja klątwa Cie dopadnie w nocy 3 maja , mówiąc , że konstytucja Cie zabije
Musisz wtedy nauczyć się na pamięc imienia i nazwiska Bronisława Komowoskiego.Potem powiesz:
KONSTYTUCJO URATUJ MNIE!!!
Być może wtedy przeżyjesz.Po za tym to plagiat...
(mój post ma wnosić info,że to plagiat)
Lepiej jej daj na tą wódkę, nie ma żartów ;o
Czy ty jesteś durny?Nie wiem czy Cie ta klątwa dopadnie:mad: ale w każdym razie nie powinieneś tak gadać do starszej osoby,więcej szacunku,powinieneś powiedzieć że masz tylko Cole i możesz jej dać,przynajmniej by wzięła albo powiedziała że nie chce.Czasami ludzie przechodzą i nie zwracają uwagi a nie w wyzywają,zobaczysz jak będziesz kiedyś dziadkiem,jak dotkniesz swojego wnuka co bedzie miał 9 lat to ci powie co ty mnie K***A dotykasz stary grabarzu.
Masz trochę racji ale chyba nie czaisz, że to tylko prowokacja jakiegoś poyebanego dziecka ;]
Huahuahua to mu Santano pojechal cienta riposta ^^
@Top
Umrzesz..... Na mnie cyganka tez rzucila urok....Zabila mnie i ucieklem :)
Habemus Papam
22-04-2010, 16:31
uuu.. siema siema, pożegnaj sie z wszystkimi w odpowiednim dziale :<
Siemka ziomie : (
Babka Wojenka
22-04-2010, 16:38
Tak, dziś o 24:00 dostaniesz telefon, że za 7 dni umrzesz.
@..
Wiesz, za to słownictwo to dostaniesz najwyżej warna; D jak mówil santano, mi cyganka powiedziala ze zgine jak bede miec 13 lat, a bylem jak mialem 14 ;d tylko ja sklamalem xD
Zbigniew Wodecki
22-04-2010, 16:48
Takie bajki, to w dziale humor :confused:
@top tak, umrzesz, idz się pociąć...
Wiesz, możliwe że tak będzie.
PS. Chyba pójdę do wróżki, ale ona ciebie zaatakowała ;d
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.