View Full Version : Po co s? bossy?
N-series
05-05-2010, 23:51
Mam takie pytanie do administracji
jak wiadomo mamy na apo na respie dostępnego devila i mastera
Devil ma do siebie że bloker musi miec ze 40k hp i uher z 1.6k lvl ; x i nic z niego nie leci , po 2 sc spada , wcześniej jeszcze coś leciało i tak nikt nie siedział.
Z Mastera natomiast nic nie leci jestem na masterze z Scixem, Wykopkiem
mam 47.5k hp full eq kaptur itp. pefect i combo jedzie po 40k lekko biliśmy go z 5min i co spadło 1sc? i blassed a respi się 20min bossy są nie do expienia ale do zarobienia i wyskoczenia od nudnego expa .
Devil powinien mieć stary lot sc , z motylka nic nei zarobi się bo 1kcc chodzi ;|
i powinny lecieć w każdym jakieś g axe mls .
Natomiast z Mastera wh,softy,i rzadko panda mogła by lecieć wiem że naskoczycie na mnie ale moim zdaniem master to bardzo potężny potwór wymagający mocnej ekipy długo się respi
Oczywiście, że jestem na tak. Przecież tylko po to są bossy - żeby lootnąc rara/zarobić. A 1sc to kpina.
Dokladnie mnie to juz zaczyna smieszyc. Z minosa leci jeszcze jako tako ale wydaje mi sie ,ze minos sie w ogole nie respi jedynie po restarcie. Moze jestem w bledzie co do Minosa? Prosze o odpowiedz kogos z Administracji i oczywiscie jestem za zmiana loota.
Bardzo dobry pomysł Karelquu , powinni również z apo powiekszyć ;D Bo 5 godzin i 2 g axe i wh to jest szał ;D Niech to rozpaczą.
Nom bo to wkoncu BOSS
Jestem na TAK
N-series
06-05-2010, 00:11
http://i44.tinypic.com/rkbjmv.jpg
POZDRUWKI OD BONDA
btw. daje film gdyby ktoś nei wiedział jaką on ma moc xd 7min bicia!~
http://www.speedyshare.com/files/22293277/film.rec
diamondback#
06-05-2010, 00:36
Może z tą drogą przesadziłeś ,ale z lootem masz słuszność o wiele za słaby . Fajny film polecam obejrzeć beka :P . Powinni zwiększyć loota z Mastera tym bardziej ,że respi się tylko 3 razy na godzinę?
No z tą pandą dobry pomysł ,ale troche trudniejszego boss'a można było by dodać.Jestem za.
.vimpex.
06-05-2010, 06:44
Jestem na Nie.
Jeżeli Administracja chce mieć mniej kasy na serwie, to niech nie zmienia.
Palladyn Zlosci
06-05-2010, 07:06
Jak najbardziej jestem na tak. :>
Xienus :D
06-05-2010, 07:32
heh 1h drogi??
jestem na tak!!
Lesny Ludek
06-05-2010, 07:36
Tak czytając to co napisałeś to mnie przekonałeś ;p Co prawda nie expie na masterze/devilu ale tak jakoś powiedziałeś to na prawde tak fajnie
Jestem na TAK
Jestem tak. Loot z Apo, Masterów i Devilów powinien zostać zwiększony kosztem o wiele większej ilości hp tych potworów.
19Fifi64
06-05-2010, 08:14
Jestem tak. Loot z Apo, Masterów i Devilów powinien zostać zwiększony kosztem o wiele większej ilości hp tych potworów.
Niech zwiększą loot a hp powiększą im dwa razy - w końcu boss musi mieć duużo hp, widzieliście inne gry? Taki WoW, żeby zabić bossa nie można iść w 3-4 osoby, nawet w kilkunastu bije się go dłuuuugo.
Dokladnie. Jestem na tak. Kiedys loot był dużo lepszy. Teraz gówno leci ; (
Powinni dodać jakieś itemki które rzadko lecą a co do pomysłu z pandą jest dobry ale tak żeby leciała bardzo rzadko bo w koncu ona ile teraz kosztuje 8kcc?
Jestem za zmianą, ale tylko wtedy gdy usuną respy tych potoworków. Jako, że są to bossy to nie powinny być dostępne codziennie. Powinny pojawiać się co najazdy i tylko wtedy...
Gdy ja kiedyś opisałem lot który wypada z tych mobów to po dniu został usunięty temat. Byłem wtedy z Neko Knightem i Toca i mieliśmy równie chu^&*ego lota.
^Top, lot z tego to gówno ofc że administracja powinna go poprawić ; )
Oczywiście, że tak. =)
Z takim lootem jak jest teraz, nawet nie opłaca się na niego ekipy zbierać. ;d
Rowniez jestem za... Moze jakies BH lecialoby z Mastera ale bardzo rzadko tak jak brocha:D:D:D
Babka Wojenka
06-05-2010, 11:45
Oczywiście, jestem na tak. Nie raz chodzimy na devila ekipką, 0 loota.
Jestem na tak, przydał by się taki lot z devila/mastera.
Jestem oczywiście na tak. Z Devil Atoma powinien być taki loot jak był kiedyś, bo teraz nie opłaca się tam siedzieć jak wypada 1-2 sc...
Z Mastera też niech zwiększą bo to w końcu boss...
Anusiak Wielki
06-05-2010, 11:49
Skoro to sa bosy to niech cos z nich leci....
Seth Drut
06-05-2010, 12:17
mogli by zwiekszyc tego loota.
z tego co widze na filmie to combo ladne wchodzi ;d
zycia na cholernie duzo i taki loot :/
Joseph Fritzl
06-05-2010, 12:21
Chociaz juz nie gram to jestem na tak :) bo to co robia na tym servie zakrawa na kpine :)
Krulowiec
06-05-2010, 12:32
Jestem zdecydowanie na TAK!
Gra na APO wyglada tak exp , pk , exp , pk, poniewaz nie ma gdzie wyskoczyc pojdziemy z kims na Devil'a to wyloocimy 1kcc przez 2,3 h \o/
loot :
Apocalypto : zwiekszyc loot'a
Devil Atom : 5 - 20sc , blessed , mls , g axe , motyl
Master Atom : 10 - 30 sc , blessed , mls , dsl , winged , softy
Brave Shooter
06-05-2010, 12:51
Jestem ZA. Z mastera powinno lotać z 4kcc średnio + itemki typu softy , wh , g axe , mls.
Baby Face
06-05-2010, 12:56
Jestem na nie.
Sami placzecie, ze jest za duzo kasy na serwie a teraz chcecie nie wiadomo ile kcc locic z mastera/devila.
oczywiscie ze masz racje . ekipa wziela sie za zmniejszanie kasy z serwera ale to chyba jakis zart, ze takie gowna leca z tak dobrego potwora:o
Jestem na tak. Bossy są po to żeby zarobić a nie expic na nich. I Mortiis nie przeliczaj wszystkiego na manasy bo trzeba tez kupić eq I może jakiś domek w city, a to wszystko kosztuje i to nie malo. Na questa wydałem 50kcc i zostallo 2kcc :o
Marcelllo
06-05-2010, 13:41
Powinny z boss'ów rare jakieś lecieć... A nie tylko motylek jakiś z devila który i tak gówno wart...
Blood Raven
06-05-2010, 13:44
Jestem na tak a co do nazwy tematu bossy są po to żebyś się pytał:)
>>Vegos<<
06-05-2010, 16:46
Jestem na tak, sam siedziałem i uważam, że lepiej zarobię na queenach ;| Z queenów +5kcc za te 2x devil/master....
Popieram Cię co do loota, że powinny lecieć co każdy master g axe,powiedzmy dsl itp. , ale czy aby nie przesadziłeś z Pandemonium Armor ? Pomyślmy logicznie, jeżeli z Atoma by leciała panda zbyt często to znów straciłaby ona swoją dawną wartość. Powiedzmy że leci sobie Scix, Wykopek i Torus na expa na Atoma. Poleci im w ciągu całęgo dnia 5-6 armorów. (1=10kcc), 60kcc mają z loota. Po pewnym czasie coraz to większe lvl będą robiły takie "wyprawy" na Atoma i zarabiały kasę. Owszem, jeżeli to byłąby jedna panda z Atoma na 1-3dni. to jestem za ;> Ale co do great axe pomysł dobry i jestem na tak.
No musze ci powiedzieć że tego loota posrali całkiem..Wcześniej to chociaż leciało coś a teraz?Nie warto nawet expić jestem na tak!
Mam takie pytanie do administracji
jak wiadomo mamy na apo na respie dostępnego devila i mastera
Devil ma do siebie że bloker musi miec ze 40k hp i uher z 1.6k lvl ; x i nic z niego nie leci , po 2 sc spada , wcześniej jeszcze coś leciało i tak nikt nie siedział.
Z Mastera natomiast nic nie leci jestem na masterze z Scixem, Wykopkiem
mam 47.5k hp full eq kaptur itp. pefect i combo jedzie po 40k lekko biliśmy go z 5min i co spadło 1sc? i blassed a respi się 20min bossy są nie do expienia ale do zarobienia i wyskoczenia od nudnego expa .
Devil powinien mieć stary lot sc , z motylka nic nei zarobi się bo 1kcc chodzi ;|
i powinny lecieć w każdym jakieś g axe mls .
Natomiast z Mastera wh,softy,i rzadko panda mogła by lecieć wiem że naskoczycie na mnie ale moim zdaniem master to bardzo potężny potwór wymagający mocnej ekipy długo się respi
Muszę Cię pochwalić bo masz coraz lepsze propozycję :>
#topic
Jestem również na tak. Ostatnio siedziałem z Viskolveenem na Devilu coś ponad 2h i łączny lot to 1,5kcc ..;c
N-series
06-05-2010, 18:20
Popieram Cię co do loota, że powinny lecieć co każdy master g axe,powiedzmy dsl itp. , ale czy aby nie przesadziłeś z Pandemonium Armor ? Pomyślmy logicznie, jeżeli z Atoma by leciała panda zbyt często to znów straciłaby ona swoją dawną wartość. Powiedzmy że leci sobie Scix, Wykopek i Torus na expa na Atoma. Poleci im w ciągu całęgo dnia 5-6 armorów. (1=10kcc), 60kcc mają z loota. Po pewnym czasie coraz to większe lvl będą robiły takie "wyprawy" na Atoma i zarabiały kasę. Owszem, jeżeli to byłąby jedna panda z Atoma na 1-3dni. to jestem za ;> Ale co do great axe pomysł dobry i jestem na tak.
Weź pod uwage to że on się respi 20min i z 8min się bije czyli na 10h ubijasz koło
20 masterów z 1 powino lecieć po 2-3.5kcc to nie dużo , czemu? bo lot rozkłada się na 3 osoby czyli jak z jednego zleci 3kcc to każdy ma po 1kcc na 30min a tyle to można zarobić na quuenach bez problemu i jeszcze expisz dlatego pandemki itp. mogły by lecieć
Domcio666
06-05-2010, 21:16
by mogli zmienic tego loota z mastera ale z devil atoma niech bedzie tak jak jest ;]
z masetra jak mowisz nic nie leci napewno cos leci ale jak jescie na nim 10 minut to sie dziwisz ?
Sub Zero 2
06-05-2010, 21:20
Jestem na tak.Gówno anie loot z tych Atomów.Taa , motyle wyszły już z mody.
Action16
06-05-2010, 21:36
hahah ale i tak devil atom bije wszystkich na głowe ostatnio idąc z mysla zlocenia pink motylka byłem z 3h? i co nic wiecej niz 2.5sc nie spadło to smiech na sali!
tak powni tak zrobić, a czemu??
dla graczy którzy grali kiedyś i kiedy powstał pierwszy resp Wise Mana i gdy expiło sie na nim we 3-4 osoby i leciało z jego parędziesiąt cc i jakiś mls itp to było fajnie .... ale teraz Wise Man to jest potwór do ogarnięcia dla 600 lvl prawie dla każdej profki.... i przez to loot z nich jest marny.
Teraz Boss Typu Devil/Master Atompocalypte ( czy jak to tam sie pisze) to potwory też praktycznie do expa dla 3-5 osób na raz i loot jest znikomy ;<
To takie podsumowanie rozwoju OTS
Dowidzenia;*
Lord Morgan.
06-05-2010, 22:37
Moim zdaniem powinno zostać dodane do tych bossów o kilka sc więcej np.
Devil Atom - 1 - 6sc + itemy do soni
Master Atom - 1 - 10sc + bardzo rzadko pandemonium armor i itemy do soni.
Jestem na tak ! :) w końcu po to są bossy żeby na nich zarobić:)
N-series
09-05-2010, 19:22
Widać że mortiis ma w dupie opinie graczy , dla niego z atom że leci na 1h 1kcc i trzeba full ekipe i zwraca się ledwo za sl i manasy to jest dobrze
Demolka Knight
09-05-2010, 19:26
Co prawda to prawda. Jest to boss wiec powinni zmienić loota.
Jestem na tak.
Boss ma być jakimś urozmaiceniem do gry żeby pozbierać ekipę i ubić go więc loot powinien się zwracać.
Zarexoholik?
10-05-2010, 01:30
Taka prawda, muszę się z tobą zgodzić. Bossy to syf. Nie tylko te najsilniejsze, ale bossy w teleportach na pohu to też jedno wielkie gówno. : O !
Kapitan Alkohol.
10-05-2010, 15:20
Oczywiście jestem za. Kiedyś jak Wacolff grał Wulfem na 1550~ (ek) a ja miałem 1400+ ed chodziliśmy na Devila, po 2-3h wychodziło nawet 10kcc na głowe. Wtedy opłacało się tam siedzieć, tak jak napisałeś - dla zarobku i oderwania się od expa. Natomiast bo wspaniałych zmianach kiedy poszliśmy ze Scixem i Kostelem na Mastera - 1h drogi, 10 min bicia - a loot ? 25cc i g axe. Za to wypowiedź Mortiisa kiedy napisałem mu jaki jest loot - "nie płacz i tak jesteście na + bo poszło Wam uhów za 4cc i manasów za 5". N/c, przecież na respie nie ma Omena, z którego leci p arm, bh, ani nawet miniona, z którego też leci pandema - jest tylko Devil i Master atom. Więcej zarobie nawet na queenach, niż na tych tzw bossach.
Jestem zdecydowanie na TAK!
Gra na APO wyglada tak exp , pk , exp , pk, poniewaz nie ma gdzie wyskoczyc pojdziemy z kims na Devil'a to wyloocimy 1kcc przez 2,3 h \o/
loot :
Apocalypto : zwiekszyc loot'a
Devil Atom : 5 - 20sc , blessed , mls , g axe , motyl
Master Atom : 10 - 30 sc , blessed , mls , dsl , winged , softy
Jak mają się do huja (sorry za przekleństwo) pozbyć kasy skoro wy chcecie 3kcc za jednego bosa. Moim zdaniem powinno być lekko zwiększone, że z Master Atoma leci taki loot jak kiedyś z Devila a z master atoma po 2-8 sc max. Do tego jeszcze zawsze great axe,albo blessed shield .
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.