View Full Version : B?dzie wko?cu ten reset postaci na ROXIE?
Witam, chciałbym się wkońcu dowiedzieć czy będzie reset postaci na ROXIE bo nie wiem czy teraz się opłaca expić, jak tak to kiedy wkońcu ?
Najlepiej wypowiedź kogoś z ADMINISTRACJI by się przydała.
Moon Red
09-05-2010, 15:40
Nie nie będzie chyba ze TYLKO GRACZE Z ROXA PODEJMĄ TAKA DECYZJE!!!
#Lordzik#
09-05-2010, 15:46
Przenosiny postaci są już raczej przesądzone, ale to będzie się przenosił chyba tylko ten kto będzie chciał. Postacie z Roxa mogą zostać zresetowane i będzie to serwer testowy, cos takiego pisał chyba Mortiis.
^Amatorek
10-05-2010, 21:15
Nie, raczej nie będzie.
Najlepiej niech usuną tego roxa, bo i tak jest beznadziejny.
Nie, raczej nie będzie.
Najlepiej niech usuną tego roxa, bo i tak jest beznadziejny.
Sadzisz , ze nie bedzie resetu , a nie masz 'dowodow'. Xd
skoro sam Zoltan zrobil temat to wg. mnie najpierw skonsultowal sie z Mortiisem , bo po chuj mialby pisac w ciemno ?
wg. mnie bedzie!
Palladyn Zlosci
11-05-2010, 06:54
Chyba nie bedzie, ale expic Ci sie oplaca, poniewaz jesli nawet beda przenosic to wiekszylvl na 8.4 bedziesz mial ;>
wyboc sobie jak najwiekszy lvl i zamien na 8.42 XD
@top
Bedzie
Lord Morgan.
11-05-2010, 10:20
postacie zostaną chyba przeniesione tych których chcą, a reszta pewnie zostanie usunięta :) Zamiast ROX postawiłbym apowar :) i żeby lvl nie spadały i postacie z 7.6 :)
postacie zostaną chyba przeniesione tych których chcą, a reszta pewnie zostanie usunięta :) Zamiast ROX postawiłbym apowar :) i żeby lvl nie spadały i postacie z 7.6 :)
tak napewno nie zrobia. jezeli maja usuwac roxa to wszystkim postacia od 600+ na rox dadza postac na 8.42. nie usuna 2k lvl tylko dlatego ze nie chce przeniesienia . zobaczy ze roxa usuwaja to sie zgodzi:o
Zarexoholik?
12-05-2010, 15:58
Ja bym wolał, żeby usunięto cały ten serwer APO ROX. To jest taki sam syf jak test serwer na APO 7.6
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.