View Full Version : Problem z komend? !mm
Tak jak w temacie, problem jest niestety dość poważny i uniemożliwia (!) mi grę. Używam do picia megamanasów komendy !mm. Problem polega na tym że co jakiś czas jeden megamanas się zacina i nie wraca do swojej pierwotnej postaci, tzn. po wypiciu nie zmienia się po chwili w zielony i wciąż wygląda jak pusty, ale można się z niego napić (tylko ręcznie, nie używając komendy). O dziwo, od tego momentu komenda !mm przestaje działać i to niezależnie od tego czy wpisuję ją ręcznie czy hotkeyem! Aby móc ponownie korzystać z komendy !mm muszę napić się każdego megamanasa po kolei z backpacka (ręcznie).
Czy to ma jakieś znaczenie jeśli kupuję bp mmax (60cc) zamiast gbp mmax (150cc)? Nie uzywam bota i nie kupowałem nigdy kasy na allegro. Nie stać mnie na bezsensowne padanie postacią, a już ze trzy razy byłem bliski śmierci przez ten bug.
Marcelllo
12-05-2010, 20:27
Zainstaluj tibię od nowa :)
Możliwe, że jakaś modyfikacja to psuje. Nigdy się jeszcze z takim czymś nie spotkałem. Nie jest to raczej wina serwera (bo miałoby takie rzeczy kilka osób) lecz najwidoczniej Twoja ;)
Możliwe jest też, że jakiś program Ci się w tym czasie włącza i Ci zdejmuje tibię z używania (najczęściej ukazane jest to w formie koloru górnego paska) :)
To może być wina tibi której używasz, tzn klienta.
Może spróbuj zainstalować od nowa tibie jak już wspomniał Marcello;), albo wyrzuć ten manasek?
To może być wina tibi której używasz, tzn klienta.
Może spróbuj zainstalować od nowa tibie jak już wspomniał Marcello;), albo wyrzuć ten manasek?
To nie jest pojedynczy manasek. To już któryś z kolei i czasem nawet kilka na raz. Poza tym, dzieje się tak nie pierwszy raz. Od początku gdy zaczęły się problemy spaliłem przynajmniej kilka backpacków manasów. Ale zgoda, przeinstaluje klienta. Chodź nie sądzę aby to był z nim problem.
Wrzuć oryginalne tibia.spr i tibia.dat z oryginalnego klienta Cipsoftu. To powinno pomóc.
Wrzuć oryginalne tibia.spr i tibia.dat z oryginalnego klienta Cipsoftu. To powinno pomóc.
Wydawało mi się że w kliencie APO tibia.spr i tibia.dat są takie same o.0
Ekzterso
12-05-2010, 21:05
Tez tak mam ale zdarza mi sie to rzadko i jak juz to mi tylko jeden manas, ze musze go recznie uzyc a pozniej normalnie.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.