View Full Version : Nabijanie postów
Chciałbym powiedzieć że przyzwyczaiłem już się do tego ,ale od paru tygodni na forum zrobił się wielki SYF.Dlaczego tak mówię pytanie?>Dlatego iż ok. dziesiątki osób na tym forum powinny być zbanowane!!!Ten użytkownik (http://www.forum.toproste.pl/member.php?u=22388) przekracza możliwości Lathusa ,wieśla czy Xeniusia co ciągle ma bany na forum..Nie rozumiem jak można w 2 dni wbić 100 postów?Przeczytałem parę i powiem ,że nie są zbyt sensowne jak na mój gust...Za takie coś powinny być bany a nie siedzenie przed monitorem gma i sranie w banie że tak powiem...Za miesiąc już wbije pewnie 1000 postów,a takich użytkowników jest dużoooo więcej...-.- ironia szczerze mówiąc i sądze że ten temat nie jest dla osób nabijających posty...Czy administracja wogóle coś robi?Moja opinia:Nie...Ich RL Lajf?Rozumiem że są takie sprawy w życiu ale powinni czasem klikać w użytkowników,czytać ich posty a już na pewno jak pisze Postów dziennie :39.07..Co do tego że takie tematy już były nie jest to nowość..Czekam na wasze skromne wypowiedzi..To wielki idiotyzm tych osób,i lenistwo administracji bo nic już nie robią..ChatBox usunięty,Azbest BAN świat się wali..
Jeśli jakiś użytkownik został obrażony w tym temacie przepraszam.
Devil Murder
Czy ja nabijałem PO 50 POSTÓW DZIENNIE?...Patrz na siebie ja dziennie po 3-5-6 postów wbijam a on?Po 50?I myślisz że to normalne dla ciebie tak!Devil Murder prosze ciebie pomyśl 5 razy zanim cos napiszesz..
Lady Knighter
26-05-2010, 16:18
No racja, ale teraz ma tyle:
# Wszystkich postów: 93
# Postów dziennie: 33.35
Od razu mu dać perma!
Devil murder v2
26-05-2010, 16:27
Nic nie mówię, ale Ty na początku spamowałeś idiotycznymi postami ;)
Zabierz się wpierw za siebie, a nie płaczesz >.<
Marcelllo
26-05-2010, 16:28
Dlatego zostali powołani dzisiaj dwaj nowi cleanerzy :)
Azbestowy
26-05-2010, 16:30
Oj tam... koleś ma wenę, to pisze. Jak złamie regulamin, to będą go warnować i tyle.
.ChatBox usunięty,Azbest BAN świat się wali..
RZONDAM CZATBOKSA :<
Już właśnie widziałem, jak po 35 postów dziennie pisze. Nie dojdzie do 1000, bo prędzej go zbanują.
No cóż, też pisze dużo ale za to z sensem.
Vivusek, nie jesteś święty gdyż sam nabijałeś bez sensu i nie dostałeś za to bana a teraz wnosisz o kogoś kto pisze tak samo jak Ty.
Sam jak zrobiłes konto na forum nabijałeś posty bezsensowne, wiec nie płacz ze ja nabijam posty, bo regulaminu jeszcze nie złamałem. Wiec dziekuje, dowidzenia.
Tutaj sie spina, a potem na pw:
Nie mówie że wbijasz bezsensowne posty,lecz mógłbyś się opanować i inni bo nie sądzisz że 40 postów dziennie to lekka przesada?Ja ci daje tylko rade abyś nie nabijał tak dużo bo cie zbanują jak Xeniusia Azbesta Lathusa i innych wyrobków ;]
I w moim poradnku...
Wróciłeś xD...Ale i tak dobrze poradnik piękny 10/10 + reput.
Zbigniew Wodecki
26-05-2010, 16:37
Posty nie łamią regulaminu.
Można wbić tyle postów, ile się żywnie podoba, byle by nie łamały regulaminu, bo nie ma żadnego pkt , który określa daną ilość postów na dzień. ;]
Sam jak zrobiłes konto na forum nabijałeś posty bezsensowne, wiec nie płacz ze ja nabijam posty, bo regulaminu jeszcze nie złamałem. Wiec dziekuje, dowidzenia.
Pajacu i co Ci to da że będziesz miał 614612847126412641 postów ?
Będziesz sobie trzepał przy swoim liczniku ? :confused:
Btw. Napisałes ,ze nie złamałes regulaminu a na każdym kroku prosisz użytkowników o punkty reputacji. Czy za to nie ma czasem warna ?
I jeszcze jedno.
Każdy użytkownik może posiadać tylko jedno konto, jeśli otrzymałeś(aś) bana to oznacza, że nie chcemy Cię w naszej społeczności.
Każde kolejne konto które stworzysz powinno być odrazu usuwane przed administratora.
# top.
Ja wypowiadam się kiedy uważam to za słuszne. Wy!@#$%^& mam na te punkty reputacji , posty i inne :D
# edit
wyjdz juz z tego forum i juz tutaj nie wracaj...
Dobrze gadasz , wyjdz stąd raz na zawsze śmieciu. hiehehehe
No cóż, też pisze dużo ale za to z sensem.
Vivusek, nie jesteś święty gdyż sam nabijałeś bez sensu i nie dostałeś za to bana a teraz wnosisz o kogoś kto pisze tak samo jak Ty.
Mi się wydaje inaczej :mad: 1300+ postów w rok ? śmieszne z tego co czytałem nie które twoje posty to na poziomie przedszkola a masz 14 lat. Bez urazy...:cool:
Może i są nabijacze ale zauważ że nie są banowani ponieważ ich posty są zgodne z regulaminem forum i nie ma możliwości zbanowania kogoś na podstawie "on za dużo wbija postów, ban!111"
Jak ma ochotę to niech się wypowiada, tylko rzetelnie i na temat.
Nie no spoko :) Ja nic nie mam ale to jest jak wbijanie lvl w tibii nałóg!! :D Nic do niego nie mam bo nic mi nie zrobił ale posty w poradnikach typu :
No fajny poradnik.i koniec to troche mało delete post powinien lecieć albo warnik odrazu... :)
Może i są nabijacze ale zauważ że nie są banowani ponieważ ich posty są zgodne z regulaminem forum i nie ma możliwości zbanowania kogoś na podstawie "on za dużo wbija postów, ban!111"
Jak ma ochotę to niech się wypowiada, tylko rzetelnie i na temat.
Dokładnie zgadzam się z Kazkiem, gdyż czasem mi wpadnie 10 postów dziennie, bo nie ma mnie w sobotę od 8 do 19 i wracam, a tu tyle dennych propozycji i kilka nawet fajnych.
Lesny Ludek
26-05-2010, 18:04
Mnie też osądzili o nabijanie postów lecz nie nabijam ale pisze ok 4-5 postów dziennie bo chcę być aktywnym użytkownikiem 4um ;) Jeśli nabija to administracja zauważy i zrobi rozsądne kroki.
Przez nieścisłości w regulaminie można nabijać posty jak się chce i nic nie mogą ci za to zrobić. Ja osobiście nabiłem 1k postów i nie mogli się do niczego przyczepić :D
Seth Drut
26-05-2010, 19:19
Jezu, niech se nabija.
Wszyscy którzy nabijali na chama posty zostali zbanowani.
Wystarczy odrobinę poczekać...
Szczerzę powiedziawszy to sam zwróciłem uwagę gdy kolega Brachu skomentował mój poradnik i zobaczyłem że w ciągu jednego dnia wbił 59 postów (w dzień kiedy założył konto). Teoretycznie nie łamie regulaminu ale wystarczy przyczepić się do komentarzy pod poradnikami. Bo wszystkie są bez sensu.
Τettmeier
26-05-2010, 19:32
Przez nieścisłości w regulaminie można nabijać posty jak się chce i nic nie mogą ci za to zrobić. Ja osobiście nabiłem 1k postów i nie mogli się do niczego przyczepić :D
To dlaczego masz bana? :mad:
Topic
Skończcie już spamować. Jeśli moderator/administrator forum uzna, że powinien mieć bana za nabijanie postów to mu go da i nikogo z was nie będzie pytać o zdanie. Nie wiem po co wybrali tych cleanerów, bo na moje to ten temat również powinien być już dawno zamknięty. Cześć.
Drako o.o
26-05-2010, 19:52
a ja jestem glupim autorem tematu ktory zazdrosci, ze owa osoba ma wiecej postow
wkoncu go dopadna predzej czy pozniej chwyci tego zasranego bana i wg. mnie nic wam do tego:rolleyes:
~Xienus~
26-05-2010, 19:55
a ja jestem glupim autorem tematu ktory zazdrosci, ze owa osoba ma wiecej postow
wkoncu go dopadna predzej czy pozniej chwyci tego zasranego bana i wg. mnie nic wam do tego:rolleyes:
ja dostałem warna na 4 ptk karne co poskutkowało banem bo obraziłem Kose..
ale za to od pana boga będę miał posadkę :D
@down
w 2 miesiące miałem 250 -.-
N-series
26-05-2010, 20:05
@up ty to kur**a jesteś ładnie nabijasz 200 postów miałeś w 10 dni chyba gratuluje,nie wiem jak można pisać po 20 postów dzinnie ;s.
@topic Takich pajaców odrazu powinni banować
Flamaster
26-05-2010, 20:22
I co dzieje Ci sie cos bo posta gościu nabije ? Weź sie czlowieku ogarnij bo placzesz, że jakiś użytkownik wbija 30 postów na dzień a ty 10...
bb.
A po za tym sam nabijasz posty takimi durnymi komentarzami Pa :*:eek:
diamondback#
27-05-2010, 00:10
Jak nie łamie regulaminu to bana nie dostanie ,ale odświeża często zbędne,stare tematy. No ,ale 30 postów dziennie to jednak lekka przesada;P
.vimpex.
27-05-2010, 06:45
Kosa (Brachu!) nabija posty bez potrzeby.
Ten temat (http://forum.toproste.pl/showthread.php?t=73649) zrobił już po raz 3 i nie może się pogodzić z tym, że jest to niepotrzebne.
Co do innych, to jakoś ich wypowiedzi są dobre w porównaniu do Kosy.
lord max
27-05-2010, 12:48
Niby tak, ale po co wam posty?
Czy za posty dają ciepłe bułki? -.-'
Jeśli miałyby być kary za nabijanie postów to Wolly powinien mieć zakaz dostępu do tego forum >.<
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.