PDA

View Full Version : Jak wzbogaci? si? w tydzie??

MeghaMaster
04-06-2010, 18:46
Ostatnio napotkałem mojego kumpla z tibi i nagle patrze o mi gały wylazły Domek w City/2x Sapphire Set/2x Magic Bunny Slipers/2x BH/Magic Mace/Pare KCC..Pytam się go jak zarobił tyle kasy(wliczając cenę domku) w niecałe 2 tygodnie a on: Nie powiem to tajemnica..A zdziwiło mnie to że on ma 490 level!!!!!Mam dla was pytanie jak w tak krótkim czasie jeżeli logam dziennie na 30 min.-3h zarobić na Sapphire Seta/Magic Bunny Slipers/Magic Mace/Burning Heart w tydzień?I nie chce słuchać już tekstów"zbieraj loota z ms/msc" bo tego niechce...Mam 430 Knighta i chciałbym się o to wzbogacić..Nie mówcie mi nawet o sprzedaży PACC/Allegro/Hackowaniu..prosze o wasze opinie tak aby dziennie pare kcc zarabiać..Chociaż na Klapy i Sapphire Seta ;]
#Down
Jesteście debilami i zapamiętam sobie was...A ty Negro dostaniesz bana bo nabijasz posty dziś 67 wbiłeś...

Creev
04-06-2010, 19:16
Chcesz poznac ta tajemnice ? To moge Ci powiedziec.

Po co piszesz to, co napisał ktoś wyżej?

@topic
2 Char, dostał od kogoś (co jest mało możliwe), kupił.

Nie ma takiej możliwości, żeby w 2 tygodnie na takim lvlu zarobił tyle kasy.

@edit
Podobne pytanie zadałem wczoraj ; d

@up
Ah, sorka. Zwracam honor ; d

Lagga
04-06-2010, 19:33
hm... jest pare sposobow. mozesz zamowic kase na allegro. mozesz tez okradac kogo sie da. mozesz tez zarabiac w uczciwy sposob zbierajac kase i itemy z potworow

Devil murder v2
04-06-2010, 21:41
Kupuj przedmioty taniej, sprzedawaj drożej :) Idź na flubbery/urge - przezajebisty loot na Twój lvl ;)

Precision
04-06-2010, 22:02
Mając 1k ~ dziennie można 10kcc wynosić. Trzeba wiedzieć gdzie jeszcze najlepiej. :)

Może ma drugiego chara. W tydzień można się dorobić nieźle nawet.;)

Saylor
04-06-2010, 22:44
Mając 1k ~ dziennie można 10kcc wynosić. Trzeba wiedzieć gdzie jeszcze najlepiej. :)

Może ma drugiego chara. W tydzień można się dorobić nieźle nawet.;)

Chyba jak sobie na malujesz.

#topic
Jest kilka opcji:

1. Zakup kcc na Allegro
2. Oszukiwanie
3. Kupowanie domków/itemow za niską cenę i sprzedaż za większą sumę(trzeba mieć szczęście)
4. Zlotowanie z rs'a
5. Zbieranie lota za kimś z większym poziomem i na lepszych potworach
6. Expienie i zbieranie lot'a(raczej nie możliwe na takim lvl)

To chyba tylko tak mógł zarobić?

:D

Baby Face
04-06-2010, 23:39
Niekoniecznie mozna na expie zarobic :>
Moj kumpel zarobil ponad 300+ kcc w 2 tygodnie na samym handlu :)

Sub Zero 2
05-06-2010, 19:58
Najlepsze jest takie coś : Kupuj taniej sprzedawaj drożej.Pr0 zarobek.

Arrow
05-06-2010, 20:04
Milych i udanych zakupow zyczy allegro,
Chyba, że po prostu zloocil z rsa lub okradl kogos

_Kisi3lek_
05-06-2010, 21:35
Proste owalil kogos na pare sumek albo na jedna konkretna :)

Pozdro.

Merol
05-06-2010, 21:45
Najlepiej inwestować w handel, lecz musisz być rozsądny i musisz umieć to robić i przede wszystkim być wytrwały.

Kupuj za bardzo tanią kasę itemy który, rzadko się sprzedaje, a często kupuje i pamiętaj, nie odpuszczaj kilentów ;d

1st R. Boonek
05-06-2010, 22:11
Tez zarobilem prawie 500kcc w tydzien nawet nie wychodzac z miasta, robienie w chuja ludzi jest naprawde oplacalne : d