PDA

View Full Version : Forum.

Jaskół
06-06-2010, 11:16
nie wiem czy to dobry dział, ale czemu nie działa mi chat box?

Bondi
06-06-2010, 11:18
Prawdopodobnie masz bana.

Jaskół
06-06-2010, 11:19
Prawdopodobnie masz bana.

dopiero co zrobiłem to konto i nie wiem dlaczego ale no nie moge nic na chatbox robic...

pisz mi tylko takie cos :

'Smilies' are small graphical images that can be used to convey an emotion or feeling. If you have used email or internet chat, you are likely familiar with the smilie concept. Certain standard strings are automatically converted into smilies. Try twisting your head on one side if you do not 'get' smilies; using a bit of imagination should reveal a face of some description.

If you want to disable smilies in a post that you make, you can select the 'Disable Smilies' option when posting. This is particularly useful if you are posting program code and you do not want ;) converted to a smilie face!

a na dole jest takie cos :

Generic Smilies
What to Type Resulting Graphic Meaning
:) Smile
:confused: Confused
:mad: Mad
:p Stick Out Tongue
;) Wink
:D Big Grin
:o Embarrassment
:( Frown
:rolleyes: Roll Eyes (Sarcastic)
:cool: Cool
:eek: EEK!

Teza
06-06-2010, 11:20
Ja nie zdarzyłem dostać bana i również nie widze chatboxa. Przez chwile był, ale znikł.

Benn
06-06-2010, 11:20
Może nie aktywowałeś konta i dlatego? Sprawdz, a jak nie to nie wiem :|

Jaskół
06-06-2010, 11:21
Może nie aktywowałeś konta i dlatego? Sprawdz, a jak nie to nie wiem :|

aktualizowałem sam widzisz nie tylko ja mam ten problem

Teza
06-06-2010, 11:23
Mi juz działa. Odśwież pare razy strone główną.

Sub Zero 2
06-06-2010, 11:35
Być może wylogowało Cię z forum i Czatboks nie działa.Jak nie wylogowało to odśwież forum.Albo masz bana.

Seba Master Knight
06-06-2010, 12:32
Wyczyść pamięć cache jak nie pomaga to zmień przeglądarkę jak nie pomaga to odświeżaj jak nie pomaga zrób formata i git xd

@edit
jak nie pomaga to pociesz się tym, że ja też nie widzę chatboxa bo mam bana xd

Goatee
06-06-2010, 13:26
U mnie też raz działa a raz nie.
Narazie są małe problemy techniczne z CBem, w najbliższych dniach wszystko wróci do normy ;]

`Artas
06-06-2010, 19:30
Mógłbym prosić o unbana na chatbox? Dostałem go bardzo dawno temu od Scoopa, który miał mi go zdjąć po 7 dniach lecz tego nie zrobił. Z góry dzięki. ;)

Scoop
06-06-2010, 19:34
#up
Odbanowany.

#topic
Bana nie masz, chatbox powinien Ci działać, a jak nie działa to zmień przeglądarkę na inną.