PDA

View Full Version : Blokada zhackowanej postaci.

ARMEDIS
06-06-2010, 22:49
Widząc dzisiejszą sytuacje jak z 2,1k lvla do 900 hacker huncil Broxa jak się tłumaczy bo sobie zasłużył- wnoszę propozycje:

Jeżeli Postać w jeden dzień straci 100 lvli proponuje ban na jeden tydzień albo chociaż jeden dzień. Koniec Propozycji ;] głosować

~Nastero~
06-06-2010, 22:55
NIE
Nikomu jakoś to nie przeszkadzało do tej pory :o
Dlaczego nie? Bo jakby się dało to już by zrobili jakieś zabezpieczenie.

~Xienus~
06-06-2010, 22:57
ktoś zrobił kiedyś jakaś fajna propozycja ze jak starci ileś tan procent całości expa...
jestem na tak

Seviper
06-06-2010, 23:02
Jestem na NIE.
Jakby się dało to już dawno by zrobili jakieś zabezpieczenie.. ;o

Lord Morgan.
06-06-2010, 23:08
Jestem na Nie.
1. Po co daje passy ?
2. Po co ściąga coś z keyllogerem ?
3. Jego problem jego postać : /

Deads
06-06-2010, 23:18
Jestem za tym żeby nawet jak się padnie 2 razy na RS to wtedy Ban
po co do 100 lvl i je tracić ;>?
a zresztą Brox pewnie jak nie szarował i jest tylko jedno IP to odzyska Postać

1st R. Boonek
06-06-2010, 23:29

Sa 4 czy 5 roznych ip :)

#topic jestem na nie pilnuj swojej postaci i tyle ;]

UraBura
07-06-2010, 07:10

Prosze Cie nie wchodz na 4um.....

Topic.
Jestem na TAK. Szkoda lvli, ktore inni ownerzy wbijali.

Marcelllo
07-06-2010, 09:55
Jestem na nie. Jeśli ktoś nie pilnuje swojego konta to tak jest.

Niech bardziej pilnuje swojego konta :)

Skrobas(Brox)
07-06-2010, 10:16
Nie ma co lvl juz nie wroci taki jaki byl ale wroci sie moja kasa bo wiem boonek ze to ty i jakim sposobem;] wiec zawitam do ciebie na dniach zrob jakies ciasto zeby mnie przywitac...a ztego co wiem nie masz nawet 18 lat wiec jestes gnojkiem...i tatus cie pasem skarci^^.Ja wiem ze ty jestes pewny ze do ciebie nie przyjade ale sie zdziwisz zapewniam cie:) Pzdr z łodzi!!!

Ernii
07-06-2010, 10:18
Prosze Cie nie wchodz na 4um.....

Topic.
Jestem na TAK. Szkoda lvli, ktore inni ownerzy wbijali.

ja na nie p.p trzeba pilnowac hehs sam mialem hacka bo nie dopilnowlem i 1kk na rl baj baj x d

Skrobas(Brox)
07-06-2010, 10:40
Widze Boonek ze nawet usunoles tego ss jak zjezdzales mi broxa juz kupa w gaciach ci leci widze powiem tak ze jestes strasznie glupi sam siebie wkopales ze zhakowales broxa a twoj adres itp trudno znalezc nie bedzie.
Co bylo nie wroci szkoda 2100+sorca no ale coz takie zycie ale ja napewno tego tak nie zostawie;]

Stoner
07-06-2010, 10:46
W przypadku Broxa to nie był żaden hack..
Sam podał passy i sam jest sobie winien.
Hacker panie twórco tematu zdobywa sam passy za pośrednictwem jakiś tam programów i własnych umiejętność.
Najwidoczniej to słowo zmieniło swoje znaczenie w obecnych czasach..
Jestem na nie !

KaZeK
07-06-2010, 13:02
Była już taka propozycja napisana bodajże przez Wicepsa.

#top
Jestem na nie, każdy odpowiada za swoje konto, jak dostałeś hacka to masz problem :)

diamondback#
07-06-2010, 13:16
Wydaje mi się ,że mimo wszystko jest to zbędne :) Pilnujesz swojej postaci to nie ma możliwości żeby ktoś Ci ją ukradł . Jeśli ktoś komuś podaje pasy ,a później zostaje haknięty no to chyba nie ma co się dziwić ? Ja tu nie pisze o sytuacji Broxa tylko ogólnie , to samo ze stronami nieznanego pochodzenia po co w nie klikacie ? Brox został zrookowany i jest to już przeszłość jeśli ktoś dobrowolnie oddał postać to nie powinien zostać zwrócony lvl.
To samo dotyczy się nawet najbardziej zaufanych ludzi , kolegów . Sharowanie też jest takich sytuacji wynikiem .

Domcio666
07-06-2010, 13:49
jestem na tak poniewaz to troche lipa jak sie ma 2100 lvl i spadnie sie do 900 xD ale tak to wlasnie jest jak sie kupi chara na allegro :"<

Viseq
07-06-2010, 14:18
Widze Boonek ze nawet usunoles tego ss jak zjezdzales mi broxa juz kupa w gaciach ci leci widze powiem tak ze jestes strasznie glupi sam siebie wkopales ze zhakowales broxa a twoj adres itp trudno znalezc nie bedzie.
Co bylo nie wroci szkoda 2100+sorca no ale coz takie zycie ale ja napewno tego tak nie zostawie;]

I powiedz mi ktoś, że Tibia nie uzależnia ! Zabij go kurczę, bo Ci zabrał postać, nożem, albo pickiem ***** -.- Ogarnij dupe, trzeba było nie kupować chara, miałbyś spokój i pewnie normalne życie.

#topic.
Jestem na nie, dbajcie sami o swoją postać, żegnam.

#ZeroNick
07-06-2010, 14:20
Nie, jest idiotą - dał sie hacknąć.. Kazdy dba o własne konto, ja dziwnie nigdy hacka nie miałem ! więc stanowczo nie ! ;p

Arcuś <3
07-06-2010, 14:27
Sa 4 czy 5 roznych ip :)

#topic jestem na nie pilnuj swojej postaci i tyle ;]

Własnie ! X ' D !

Nagash
07-06-2010, 14:43
Po 1 : Jesteś new ownerem postaci, którą kupiłeś za RL ZŁote. ( Handel/Wymiana jest karalna).
Po 2: Jeżeli dostałeś "hacka" to trudno!!! O postać trzeba dbać i passy/rk zostawiać tylko i wyłącznie dla siebie. Jeżeli dostałeś hacka, to na 100%, musiałeś grać z kimś... lub też popełnić jakiś błąd...
Ja gram 2.3k RP od 1 lvl i hacka nigdy nie dostałem..., a że postać Brox kupił za zł, i chwilę późnej dostał hacka, to już akurat mnie nie dziwi. Pozdrawiam ;)

Demolka Knight
07-06-2010, 14:52
Jestem na nie. Po co robisz takie bezsensowne tematy. Trzeba bylo sobie pilnowac postaci i nie dawac passow.

Lesny Ludek
07-06-2010, 14:57
Pomysł bardzo dobry ;)jak ktoś shackuje i straci 100 lvl to i tak dużo na h lvl'u. Jestem Tak jak najbardziej bo nie zawsze oddaja lvl gdy ciebie shackują.

Midq
07-06-2010, 15:03
co za debil podaje komus passy do hlvla jak go nawet nie zna? ja jak daje to tylko rlom. :(
trzeba pilnować i tyle, ja jak hackowalem to tylko eq

Orson_Pall
07-06-2010, 15:16
nikt nie jest hackowany nie ze swojej winy. Administracja nie ma na to zadnego wplywu, i niech tak zostanie.

.vimpex.
07-06-2010, 15:59
Jestem na Nie, nie pilnował, to ma swojego chara po przeróbce ^^

Benn
07-06-2010, 16:27
Po 1 : Jesteś new ownerem postaci, którą kupiłeś za RL ZŁote. ( Handel/Wymiana jest karalna).
Po 2: Jeżeli dostałeś "hacka" to trudno!!! O postać trzeba dbać i passy/rk zostawiać tylko i wyłącznie dla siebie. Jeżeli dostałeś hacka, to na 100%, musiałeś grać z kimś... lub też popełnić jakiś błąd...
Ja gram 2.3k RP od 1 lvl i hacka nigdy nie dostałem..., a że postać Brox kupił za zł, i chwilę późnej dostał hacka, to już akurat mnie nie dziwi. Pozdrawiam ;)

Po pierwsze jesteś totalnym debilem jakich mało
2. Jesteś idiotą
3. Ogłaszanie kupna/sprzedaży jest zabronione, a nie wymiana/handel
4. Tego 2,3 rp masz na mazurku, albo kupiłeś na allegro, bo wątpie żeby taki głąb jak ty miał taki lvl od zera :cool:
5. Jestem na nie, ponieważ to są nasze postacie i robimy z nimi co chcemy

Myst
07-06-2010, 16:34
Ja jestem na tak, gdyż na realu straciłem konto, chociaż nic nie pobierałem :(, a tutaj wbić 1k+ level i stracić go i odzyskać na 20 levelu to nie miłe uczucie.

Flamaster
07-06-2010, 16:53
yst Ja jestem na tak, gdyż na realu straciłem konto, chociaż nic nie pobierałem , a tutaj wbić 1k+ level i stracić go i odzyskać na 20 levelu to nie miłe uczucie.
Jak nic nie pobierałeś to skąd HACK? Myśl, potem pisz
@topic
Nie. Pasów nigdy się nie wpisuje wlasnoręcznie tylko np. tak jak ja kopiuję je z notatnika:D
@edit

Ludzie zdazylem pozmieniac hasla wrzucic eq i to jescze nie moje za ktore tez jestem w plecy i odrazu mnie Hacknol wiec on tylko na to czekal ale niestety mam adres itp bo wkoncu wystawial chara na allegro i cos mi sie zdaje ze o tym nawet mamusia nie wie...I nie wiem kto wam nagadal takie bzdury ze ja podalem komus passy zenada...kto normalny podal by passy do 2100+ sorca powiedzcie mi^^^ poprostu przejade sie do niego i sie wyjasni ta sprawa bo juz wiem kto to zrobil na 100% i cofnie hajs eq albo podsumuje wszystko i cofnie kaske bedzie czysty jestem pewny ze jego rodzice o tym nawet nie wiedza a to konto na allegro jest raczej jego matki Marioli^^ z katowic (z lodzi do katowic raptem 200kilometrow cos takiego bo napewno tego tak nie zostawie!!
Tylko bardzo mi szkoda chara jeden z wiekszych lvl na apo.

Jesli chodzi o kupowanie charow na allegro to kazdy kupuje... moze znajdzie sie pare osob co gra od 1 lvl ale to jest do zliczenia na palcach^^.
Ja nawet nie prosze o jakies cofniecie czy zwrocenie chara bo po co mi poprostu ta osoba za to odpowie i tyle i on bedzie w plecy nie ja!

Jeżeli musisz kupować postacie bo nie umiesz sam wbijać i do tego na OTS to człowieku weź wypierdalaj bo to co piszesz to może nie tutaj, tylko do Skargi&Odwołania

Azbestowy
07-06-2010, 17:04
A może nowy owner dał jakieś banalne hasło i poprzedni je poprostu... zgadł?

Kinderek
07-06-2010, 17:55
jestem na tak bardzo dobra propozycja :) chociaż nie stracimy dozo lv tylko 100 jestem na TAK !!

M4A1
07-06-2010, 20:20
Bylo juz duzoo takich propozycji ale jak widac dalej nic nie wprowadzono

Azielu$
07-06-2010, 21:50
po 1. każdy jest odpowiedzialny za swoją postać, a jeśli Administracja już oddaje lvl'e to powinna oddawać każdemu kto stracił lvl'e przez hacka albo wcale.
po 2. jakiś czas temu rookowałem swojego 300 ek do 1 lvl'a. Czemu niby miałbym dostać bana? :O
Jestem na nie.