View Full Version : Blokada zhackowanej postaci.
Widząc dzisiejszą sytuacje jak z 2,1k lvla do 900 hacker huncil Broxa jak się tłumaczy bo sobie zasłużył- wnoszę propozycje:
Jeżeli Postać w jeden dzień straci 100 lvli proponuje ban na jeden tydzień albo chociaż jeden dzień. Koniec Propozycji ;] głosować
~Nastero~
06-06-2010, 22:55
NIE
Nikomu jakoś to nie przeszkadzało do tej pory :o
Dlaczego nie? Bo jakby się dało to już by zrobili jakieś zabezpieczenie.
~Xienus~
06-06-2010, 22:57
ktoś zrobił kiedyś jakaś fajna propozycja ze jak starci ileś tan procent całości expa...
jestem na tak
Jestem na NIE.
Jakby się dało to już dawno by zrobili jakieś zabezpieczenie.. ;o
Lord Morgan.
06-06-2010, 23:08
Jestem na Nie.
1. Po co daje passy ?
2. Po co ściąga coś z keyllogerem ?
3. Jego problem jego postać : /
Jestem za tym żeby nawet jak się padnie 2 razy na RS to wtedy Ban
po co do 100 lvl i je tracić ;>?
a zresztą Brox pewnie jak nie szarował i jest tylko jedno IP to odzyska Postać
1st R. Boonek
06-06-2010, 23:29
Sa 4 czy 5 roznych ip :)
#topic jestem na nie pilnuj swojej postaci i tyle ;]
Prosze Cie nie wchodz na 4um.....
Topic.
Jestem na TAK. Szkoda lvli, ktore inni ownerzy wbijali.
Marcelllo
07-06-2010, 09:55
Jestem na nie. Jeśli ktoś nie pilnuje swojego konta to tak jest.
Niech bardziej pilnuje swojego konta :)
Skrobas(Brox)
07-06-2010, 10:16
Nie ma co lvl juz nie wroci taki jaki byl ale wroci sie moja kasa bo wiem boonek ze to ty i jakim sposobem;] wiec zawitam do ciebie na dniach zrob jakies ciasto zeby mnie przywitac...a ztego co wiem nie masz nawet 18 lat wiec jestes gnojkiem...i tatus cie pasem skarci^^.Ja wiem ze ty jestes pewny ze do ciebie nie przyjade ale sie zdziwisz zapewniam cie:) Pzdr z łodzi!!!
Prosze Cie nie wchodz na 4um.....
Topic.
Jestem na TAK. Szkoda lvli, ktore inni ownerzy wbijali.
ja na nie p.p trzeba pilnowac hehs sam mialem hacka bo nie dopilnowlem i 1kk na rl baj baj x d
Skrobas(Brox)
07-06-2010, 10:40
Widze Boonek ze nawet usunoles tego ss jak zjezdzales mi broxa juz kupa w gaciach ci leci widze powiem tak ze jestes strasznie glupi sam siebie wkopales ze zhakowales broxa a twoj adres itp trudno znalezc nie bedzie.
Co bylo nie wroci szkoda 2100+sorca no ale coz takie zycie ale ja napewno tego tak nie zostawie;]
W przypadku Broxa to nie był żaden hack..
Sam podał passy i sam jest sobie winien.
Hacker panie twórco tematu zdobywa sam passy za pośrednictwem jakiś tam programów i własnych umiejętność.
Najwidoczniej to słowo zmieniło swoje znaczenie w obecnych czasach..
Jestem na nie !
Była już taka propozycja napisana bodajże przez Wicepsa.
#top
Jestem na nie, każdy odpowiada za swoje konto, jak dostałeś hacka to masz problem :)
diamondback#
07-06-2010, 13:16
Wydaje mi się ,że mimo wszystko jest to zbędne :) Pilnujesz swojej postaci to nie ma możliwości żeby ktoś Ci ją ukradł . Jeśli ktoś komuś podaje pasy ,a później zostaje haknięty no to chyba nie ma co się dziwić ? Ja tu nie pisze o sytuacji Broxa tylko ogólnie , to samo ze stronami nieznanego pochodzenia po co w nie klikacie ? Brox został zrookowany i jest to już przeszłość jeśli ktoś dobrowolnie oddał postać to nie powinien zostać zwrócony lvl.
To samo dotyczy się nawet najbardziej zaufanych ludzi , kolegów . Sharowanie też jest takich sytuacji wynikiem .
Domcio666
07-06-2010, 13:49
jestem na tak poniewaz to troche lipa jak sie ma 2100 lvl i spadnie sie do 900 xD ale tak to wlasnie jest jak sie kupi chara na allegro :"<
Widze Boonek ze nawet usunoles tego ss jak zjezdzales mi broxa juz kupa w gaciach ci leci widze powiem tak ze jestes strasznie glupi sam siebie wkopales ze zhakowales broxa a twoj adres itp trudno znalezc nie bedzie.
Co bylo nie wroci szkoda 2100+sorca no ale coz takie zycie ale ja napewno tego tak nie zostawie;]
I powiedz mi ktoś, że Tibia nie uzależnia ! Zabij go kurczę, bo Ci zabrał postać, nożem, albo pickiem ***** -.- Ogarnij dupe, trzeba było nie kupować chara, miałbyś spokój i pewnie normalne życie.
#topic.
Jestem na nie, dbajcie sami o swoją postać, żegnam.
#ZeroNick
07-06-2010, 14:20
Nie, jest idiotą - dał sie hacknąć.. Kazdy dba o własne konto, ja dziwnie nigdy hacka nie miałem ! więc stanowczo nie ! ;p
Arcuś <3
07-06-2010, 14:27
Sa 4 czy 5 roznych ip :)
#topic jestem na nie pilnuj swojej postaci i tyle ;]
Własnie ! X ' D !
Po 1 : Jesteś new ownerem postaci, którą kupiłeś za RL ZŁote. ( Handel/Wymiana jest karalna).
Po 2: Jeżeli dostałeś "hacka" to trudno!!! O postać trzeba dbać i passy/rk zostawiać tylko i wyłącznie dla siebie. Jeżeli dostałeś hacka, to na 100%, musiałeś grać z kimś... lub też popełnić jakiś błąd...
Ja gram 2.3k RP od 1 lvl i hacka nigdy nie dostałem..., a że postać Brox kupił za zł, i chwilę późnej dostał hacka, to już akurat mnie nie dziwi. Pozdrawiam ;)
Demolka Knight
07-06-2010, 14:52
Jestem na nie. Po co robisz takie bezsensowne tematy. Trzeba bylo sobie pilnowac postaci i nie dawac passow.
Lesny Ludek
07-06-2010, 14:57
Pomysł bardzo dobry ;)jak ktoś shackuje i straci 100 lvl to i tak dużo na h lvl'u. Jestem Tak jak najbardziej bo nie zawsze oddaja lvl gdy ciebie shackują.
co za debil podaje komus passy do hlvla jak go nawet nie zna? ja jak daje to tylko rlom. :(
trzeba pilnować i tyle, ja jak hackowalem to tylko eq
Orson_Pall
07-06-2010, 15:16
nikt nie jest hackowany nie ze swojej winy. Administracja nie ma na to zadnego wplywu, i niech tak zostanie.
.vimpex.
07-06-2010, 15:59
Jestem na Nie, nie pilnował, to ma swojego chara po przeróbce ^^
Po 1 : Jesteś new ownerem postaci, którą kupiłeś za RL ZŁote. ( Handel/Wymiana jest karalna).
Po 2: Jeżeli dostałeś "hacka" to trudno!!! O postać trzeba dbać i passy/rk zostawiać tylko i wyłącznie dla siebie. Jeżeli dostałeś hacka, to na 100%, musiałeś grać z kimś... lub też popełnić jakiś błąd...
Ja gram 2.3k RP od 1 lvl i hacka nigdy nie dostałem..., a że postać Brox kupił za zł, i chwilę późnej dostał hacka, to już akurat mnie nie dziwi. Pozdrawiam ;)
Po pierwsze jesteś totalnym debilem jakich mało
2. Jesteś idiotą
3. Ogłaszanie kupna/sprzedaży jest zabronione, a nie wymiana/handel
4. Tego 2,3 rp masz na mazurku, albo kupiłeś na allegro, bo wątpie żeby taki głąb jak ty miał taki lvl od zera :cool:
5. Jestem na nie, ponieważ to są nasze postacie i robimy z nimi co chcemy
Ja jestem na tak, gdyż na realu straciłem konto, chociaż nic nie pobierałem :(, a tutaj wbić 1k+ level i stracić go i odzyskać na 20 levelu to nie miłe uczucie.
Flamaster
07-06-2010, 16:53
yst Ja jestem na tak, gdyż na realu straciłem konto, chociaż nic nie pobierałem , a tutaj wbić 1k+ level i stracić go i odzyskać na 20 levelu to nie miłe uczucie.
Jak nic nie pobierałeś to skąd HACK? Myśl, potem pisz
@topic
Nie. Pasów nigdy się nie wpisuje wlasnoręcznie tylko np. tak jak ja kopiuję je z notatnika:D
@edit
Ludzie zdazylem pozmieniac hasla wrzucic eq i to jescze nie moje za ktore tez jestem w plecy i odrazu mnie Hacknol wiec on tylko na to czekal ale niestety mam adres itp bo wkoncu wystawial chara na allegro i cos mi sie zdaje ze o tym nawet mamusia nie wie...I nie wiem kto wam nagadal takie bzdury ze ja podalem komus passy zenada...kto normalny podal by passy do 2100+ sorca powiedzcie mi^^^ poprostu przejade sie do niego i sie wyjasni ta sprawa bo juz wiem kto to zrobil na 100% i cofnie hajs eq albo podsumuje wszystko i cofnie kaske bedzie czysty jestem pewny ze jego rodzice o tym nawet nie wiedza a to konto na allegro jest raczej jego matki Marioli^^ z katowic (z lodzi do katowic raptem 200kilometrow cos takiego bo napewno tego tak nie zostawie!!
Tylko bardzo mi szkoda chara jeden z wiekszych lvl na apo.
Jesli chodzi o kupowanie charow na allegro to kazdy kupuje... moze znajdzie sie pare osob co gra od 1 lvl ale to jest do zliczenia na palcach^^.
Ja nawet nie prosze o jakies cofniecie czy zwrocenie chara bo po co mi poprostu ta osoba za to odpowie i tyle i on bedzie w plecy nie ja!
Jeżeli musisz kupować postacie bo nie umiesz sam wbijać i do tego na OTS to człowieku weź wypierdalaj bo to co piszesz to może nie tutaj, tylko do Skargi&Odwołania
Azbestowy
07-06-2010, 17:04
A może nowy owner dał jakieś banalne hasło i poprzedni je poprostu... zgadł?
Kinderek
07-06-2010, 17:55
jestem na tak bardzo dobra propozycja :) chociaż nie stracimy dozo lv tylko 100 jestem na TAK !!
Bylo juz duzoo takich propozycji ale jak widac dalej nic nie wprowadzono
po 1. każdy jest odpowiedzialny za swoją postać, a jeśli Administracja już oddaje lvl'e to powinna oddawać każdemu kto stracił lvl'e przez hacka albo wcale.
po 2. jakiś czas temu rookowałem swojego 300 ek do 1 lvl'a. Czemu niby miałbym dostać bana? :O
Jestem na nie.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.