View Full Version : Plugin votekick
Cześć.
Dostawałem wiele informacji, że ww. plugin nie działa tak jak należy. Nawet zaangażowano w to Mc Maćka i Santano, którzy zaproponowali, żeby coś z tym zrobić.
Z mojego punktu widzenia - plugin działa, nie ma żadnych errorów, debugów i innych tego rodzaju rzeczy. Z waszego - raz kickuje, raz banuje, ale najczęściej nie robi nic.
Zajrzałem do cvarów, zmieniłem jeden z nich, na moje oko - teraz powinno już robić to, co do pluginu należy, tj. banować na 10 minut. Zadziała po zmianie mapy(zmieniłem cvar przed chwilunią)
Prośba więc do Was, graczy servera CS, chciałbym dostać relację, czy plugin rzeczywiście działa, albo czy moja ingerencja w komendy gówno dała. Jeśli dalej będzie tak jak zwykle, tj. plugin będzie działał tak jak chce, to mam w rękawie jeszcze jeden, który mogę wrzucić zamiast aktualnego. Tyle, że jeśli wszystko będzie grać, to nie chcę ruszać plików.
Pozdrawiam
@EDIT
NOWA KOMENDA VOTEKICK
Używa się jej poprzez wpisanie say /ban. Ilość głosów musi przekraczać 80%
Nie działa he próbuj dalej coś z tym zrobić
G_R_U_L_I_X
08-06-2010, 23:00
Dalej jest coś źle zrobione ;/. Mi to nie działa.
Temat "votekicku" założyłem 22 maja, ale niestety zlekceważono go :( Dopiero jak napisałem do chyba jednej z najbardziej kompetentnych osób na forum coś się ruszyło :)
@topic
Niestety Crayon votekick nadal nie działa, spróbuj wgrać ten drugi.
Nadal jest cos nie tak. Nie rozumiem dlaczego nie moze byc tego votekicka z poczatkow serwera APO CS. Wtedy bylo wszystko w porzadku.
~Xienus~
09-06-2010, 12:30
Cześć.
Dostawałem wiele informacji, że ww. plugin nie działa tak jak należy. Nawet zaangażowano w to Mc Maćka i Santano, którzy zaproponowali, żeby coś z tym zrobić.
Z mojego punktu widzenia - plugin działa, nie ma żadnych errorów, debugów i innych tego rodzaju rzeczy. Z waszego - raz kickuje, raz banuje, ale najczęściej nie robi nic.
Zajrzałem do cvarów, zmieniłem jeden z nich, na moje oko - teraz powinno już robić to, co do pluginu należy, tj. banować na 10 minut. Zadziała po zmianie mapy(zmieniłem cvar przed chwilunią)
Prośba więc do Was, graczy servera CS, chciałbym dostać relację, czy plugin rzeczywiście działa, albo czy moja ingerencja w komendy gówno dała. Jeśli dalej będzie tak jak zwykle, tj. plugin będzie działał tak jak chce, to mam w rękawie jeszcze jeden, który mogę wrzucić zamiast aktualnego. Tyle, że jeśli wszystko będzie grać, to nie chcę ruszać plików.
Pozdrawiam
albo kickuje albo nic nie robi... nigdy bana nie widziałem na 10 min
Dopiero jak napisałem do chyba jednej z najbardziej kompetentnych osób na forum coś się ruszyło :)
Akurat ta 'najbardziej kompetentna osoba' na tym forum guzik wie o Counter Strike'u dlatego sprawę przekazano "temu głupkowi z ^ w nicku"
Jak powiadacie, że nie działa, to wyciągnę ten drugi plugin, ale musicie na niego trochę poczekać. Dzisiaj na gwałt nie mam czasu, jutro również, bo mam serię treningów, ale w weekend na pewno się tym zajmę i doprowadzę ten, czy inny plugin do porządku. Wytrzymajcie jeszcze trochę, dzięki.
@down
Bo Maciek napisał do Santano, który kazał przekazać, żebym się tym zajął. Dostałem polecenie 'z góry', od H@, więc się tym zajmuje. Nie miejcie pretensji do adminów, którzy nie mają fizycznej możliwości naprawy tego. Napisałeś temat, fajnie, ale zrobiłeś to trochę źle, bo napisałeś to do informacji ogólnej, do ludzi, którzy nie mogą nic z tym zrobić. Jakbyś zwrócił się na pw do Santano, albo lepiej do mnie, bo on nie ma czasu, zajmując się Forum i Tibią, to na pewno bym coś zdziałał. Następnym razem zwracaj się bezpośrednio do osoby, która może coś zrobić. To tak, jakbyś napisał do gracza, żeby zbanował x albo y. On Ci rozłoży tylko ręce, bo nie ma jak tego zrobić.
Akurat ta 'najbardziej kompetentna osoba' na tym forum guzik wie o Counter Strike'u dlatego sprawę przekazano "temu głupkowi z ^ w nicku"
Jak powiadacie, że nie działa, to wyciągnę ten drugi plugin, ale musicie na niego trochę poczekać. Dzisiaj na gwałt nie mam czasu, jutro również, bo mam serię treningów, ale w weekend na pewno się tym zajmę i doprowadzę ten, czy inny plugin do porządku. Wytrzymajcie jeszcze trochę, dzięki.
Jedna z najbardziej napisałem, to powiedz mi czemu po założeniu mojego tematu nic się nie ruszyło?? Napisałem wczoraj do Mc Maćka, który masz racje nie wie dużo o cs, ale przynajmiej przekazał tą informacje dalej i od razu poskutkowało. To chyba świadczy o was (adminach cs), że napisałem ten temat o votekicku a odpowiedziął tylko oxidosis, który miał poinformować tego kto się tym zajmuje niestety zero reakcji :(
Dzisiaj, ba - przed chwilą, wgrałem nowy plugin, który pomoże wam walczyć ze złymi cheaterami w momencie, gdy adminów nie ma. Działa on na podobnej zasadzie jak /votekick, tyle że nie ma pola do wpisania powodu. Banuje na 15 minut, ilość głosów pozytywnych musi przekroczyć 80% głosujących.
Komendy używa się poprzez wpisanie na say /ban
Uaktualniłem to również w pierwszym poście.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.