PDA

View Full Version : Hwarang bezczelny tutor!

lord max
19-06-2010, 14:26
Mi się wydaje, że to wygląda na jego kumpla. No jak można dawać kicki żeby kolega miał ,, swojego respa " To chyba chamstwo?
http://img693.imageshack.us/img693/4219/gm2h.jpg
http://img693.imageshack.us/img693/8137/gm3m.jpg
http://img155.imageshack.us/img155/5963/gm1a.jpg

Czy ja gdzieś napisałem, że miałeś cave? powiedz jeszcze jak to możliwe, że exura sio cię leczyła od razu przy yellow hp, a kiedy do ciebie napisałem to leczyłeś się z sio i vity na raz?

1. Kicka dostał za to, że chodził w kółko, manasował się i bił morty, dark lord go bił z daleka, a ten tylko leczył się exura sio na yellow i dalej chodził w kółko.
2. Nie znam go
3. Tak? i później ma być płacz, że dostał bana za free, bo nie zauważył ostrzeżenia?

Kiedy padłeś kilka minut cię nie było online, po czym jak napisałeś 'logłeś' na rooka więc kiedy wracasz, a resp jest zajęty to chyba wiadomo kto na nim będzie expić?

to już jest śmiech na sali, szkoda, że tak szybko zamknąłem raport.
A to pytanie 'nie za bardzo cię jadą?' też sobie zmyśliłem? :)
Ale ty śmieszny jesteś, nic takiego nie pisałem, udowodnij bo za podrabianie zabrał bym Ci tego tutka.
Zobacz ile sekund lognęłem na rook
Ostatnie logowanie: 19/06/2010 14:07:15
Ostatnie wylogowanie: 19/06/2010 14:07:33
Aha.
A jak do jasnej Chole*y miałem wbić jak kickowałeś mnie co około 1-3sec? hello?
Jeżeli tak chodziłem (Co jest kompletnym kłamstwem, proszę o dowody.)

Speedy
19-06-2010, 14:28
No to sadze ze jest juz po tutorze, masz dowody i wszystko wiec pewnie ekipa go wywali :)

Azbestowy
19-06-2010, 14:29
Naucz się ich olewać i tak tego nie przeżywaj (włączasz skulla i tyle)

#edit
Pokazując wosso w pasku wbijasz sobie sam nóż w potylicę

Vivek
19-06-2010, 14:30
http://img155.imageshack.us/img155/5963/gm1a.jpg

trzeba byc idiota, zeby w pasku miec wosso a sie go wypierac :O

Ziemniak
19-06-2010, 14:30
Ja na twoim miejscu domagałbym się logów logowania/wylogowania twojej postaci jak i Starozytnego Knighta. Wtedy będzie wiadomo kto był pierwszy na respie!

Każdy program napisany w delphi ma taką ikonkę... ;)

Padłeś - resp jest jego, wróciłeś bocić i znowu mu wbijałeś, dostałeś kicka po czym kilka minut cię nie było. Do tego jeszcze lecisz na full bocie i niby nie wiesz co masz wyłączyć?

RESP JEST PUBLICZNY I SPOKOJNIE WYSTARCZY NA 2-3 OSOBY PANIE TUTORZE :) Co innego gdy na respie jest kilka szczelin gdzie jest po 2-3 potwory.

Hwarang
19-06-2010, 14:31
Padłeś - resp jest jego, wróciłeś bocić i znowu mu wbijałeś, dostałeś kicka po czym kilka minut cię nie było. Do tego jeszcze lecisz na full bocie i niby nie wiesz co masz wyłączyć?

14:30 Lord Max Sio: Czemu placzesz?
14:30 Lord Max Sio: Dobra nie bede gadal z niedorozwinientym
to samo pytanie mógłbym zadać tobie :)

Sub Zero 2
19-06-2010, 14:31
Sry za poprzedniego posta.
Ale miałeś bota i Tutor miał racje.Trzeba było ukryć Wosso a nie tak na widoku.
@edit
I tak nie ładnie Tutor postąpił dawając Ci kicka za nic.

Stoner
19-06-2010, 14:32
Life is brutal...
Wyjebie Ci neta= opuszczasz grę.
Nikogo to nie obchodzi, nie było Cię.
A co do Tutora to nie będę się wypowiadał bo to nie w mojej gestii osądzać innych.

lord max

To nie wosso, to program wicepsa ze zmienioną ikonką ;f

Lagga
lh jak ch** . cóz. nie wiem jak to dokladnie bylo. twoja wypowiedz jest ostro podkoloryzowana . ostatnio jakos dziwnie sie robi z tymi tutorami :/

KaZeK
19-06-2010, 14:34

Po 1. Za co go kickles?
Po 2. Nie masz prawa pomagać znajomym
Po 3. Następnym razem nie spamuj tak na default, jeden msg i ma być odpowiedź.

#top
No nie ładnie ze strony Tutora że broni swojego ziomka, chyba Tutor powinien być bezstronny ?: )

Jakaś kara musi być.

lord max
19-06-2010, 14:34

Aha kilka minut mnie nie było? kickałeś mnie co sekunde, chyba z 7 razy próbowałem się logać, a potem logłem na lord max rook - looknij na stronce :F
Tak to mogę każdą rozmowe podrobić, powinieneś dostać jeszcze bana za podrabianie ;f

Hwarang
19-06-2010, 14:45
Mam wosso, ale tu nie chodzi o to, on po 1 myśli że cave, wosso teraz nie używałem i tak mam wosso bo używałem go, i używam nieraz w krytycznych sytuacjach jak nie chce mi się manasować.
A, i to nie ikona wosso, ale wosso na kompie mam, przyznaje. To jest ikona ,, programu wicepsa z obliczaniem loota - podmieniłem ikony ;f
Czy ja gdzieś napisałem, że miałeś cave? powiedz jeszcze jak to możliwe, że exura sio cię leczyła od razu przy yellow hp, a kiedy do ciebie napisałem to leczyłeś się z sio i vity na raz?

Po 1. Za co go kickles?

#top
No nie ładnie ze strony Tutora że broni swojego ziomka, chyba Tutor powinien być bezstronny ?: )

Jakaś kara musi być.
1. Kicka dostał za to, że chodził w kółko, manasował się i bił morty, dark lord go bił z daleka, a ten tylko leczył się exura sio na yellow i dalej chodził w kółko.
2. Nie znam go
3. Tak? i później ma być płacz, że dostał bana za free, bo nie zauważył ostrzeżenia?

Aha kilka minut mnie nie było? kickałeś mnie co sekunde, chyba z 7 razy próbowałem się logać, a potem logłem na lord max rook - looknij na stronce :F
Kiedy padłeś kilka minut cię nie było online, po czym jak napisałeś 'logłeś' na rooka więc kiedy wracasz, a resp jest zajęty to chyba wiadomo kto na nim będzie expić?

Tak to mogę każdą rozmowe podrobić, powinieneś dostać jeszcze bana za podrabianie ;f

.Xienus.
19-06-2010, 14:47
Po 1. Za co go kickles?

#top

Jakaś kara musi być.

o.O

KaZeK prawie jak KoZaK XD
nie znalem cie z tej strony...
ale i tak mi posta usunąłeś...
tak jak w poprzednim poście... ikonka ta nie jest tylko od wosso...

TuToRa Wywalić

@edit
dlaczego leczył się od razu na yelow?? bo może nie wiesz ale nie chciał paść...

dziwi cie to ze dark lord bije z dysta?

może nam powiesz kim jesteś na prawdę (kim byleś zanim kupiłeś tutora)

Benn
19-06-2010, 14:51
Ja na twoim miejscu domagałbym się logów logowania/wylogowania twojej postaci jak i Starozytnego Knighta. Wtedy będzie wiadomo kto był pierwszy na respie!

Każdy program napisany w delphi ma taką ikonkę... ;)

RESP JEST PUBLICZNY I SPOKOJNIE WYSTARCZY NA 2-3 OSOBY PANIE TUTORZE :) Co innego gdy na respie jest kilka szczelin gdzie jest po 2-3 potwory.

Po co sprawdzać logi?? Skoro lord max sio mógł być godzine wcześniej, ale nie expić tam : |
@topic
Będe się domagał o bana dla ciebie Lord Max, za to wosso. Wątpie żeby Tutor działa na korzyść jakieś kolegi, poprostu może sprawdzał tamtego typa wcześniej i wdział kto był first.

@Lagga
Z tymi Tutorami jest tak, że to była chyba pierwsza rekrutacja, przy której Santano i Mc Maciek wybierał kandydatów a potem wy głosowaliście na najlepszego. Podejżewam, że nadal jest płacz o to, że ktoś się nie dostał i wszyscy zakładają tematy na tutorów aby ich ośmieszyć i wykurzyć, jakby im to coś dało. Jak Tutorzy dostaną banowanie, w dziale opinie&krytyka będzie ze 100 skarg z czego pewnie większość będzie zakładana tylko po to aby pokazać, że tutor jest zły itp.

Marcelllo
19-06-2010, 14:52
Sry za poprzedniego posta.
Ale miałeś bota i Tutor miał racje.Trzeba było ukryć Wosso a nie tak na widoku.
@edit
I tak nie ładnie Tutor postąpił dawając Ci kicka za nic.

Czytaj posty innych nabijaczu! Nie umiesz czytać, czy co? ;s Każdy program w delphi napisany ma taką standardową ikonę, chyba, że zmienisz -.- Pod tą ikonką nie koniecznie musi być jak twierdzisz "wosso" :d Przykładowo APO trainer zrobiony przez Wiceps'a :)

lh jak ch** . cóz. nie wiem jak to dokladnie bylo. twoja wypowiedz jest ostro podkoloryzowana . ostatnio jakos dziwnie sie robi z tymi tutorami :/
Light Hack jest dozwolony bo może być wbudowany w klienta. Tygrys również posiada i kiedyś tłumaczył, że LH nie jest karany.

Ogólnie - tutor rzadko się loguje i jeszcze się "wpie*dala" do takich spraw i to do tego nieumiejętnie... Powinien chociaż posprawdzać dokładnie :)

Hwarang
19-06-2010, 15:08
Ogólnie - tutor rzadko się loguje i jeszcze się "wpie*dala" do takich spraw i to do tego nieumiejętnie... Powinien chociaż posprawdzać dokładnie :)
Skąd możesz wiedzieć jak często się loguje? według ciebie rzadko pewnie dlatego, że nie pisze ze wszystkimi na gc?
Co tam było do sprawdzania jeżeli dostałem raport, że lord max sio boci, chciałem go sprawdzić, ale był offline, przeteleportowałem się do starożytnego knighta który expił sam. OK, za jakiś znowu dostaje raport, że lord max sio wrócił i ponownie mu się wbija? da się sprawdzić dokładniej?

Goatee
19-06-2010, 15:14
Ogólnie na tych tutorów wybrali samych dzieciaków którzy wysłali kase Mortiisowi xdd Aż, żal patrzeć jak ten serwer się sypie ;< Już lepiej jak Morttiis sam wybierał tutorów czyt. Boa, Dexoti, Gellrt, Sieka etc.

Saylor
19-06-2010, 15:21

2. Nie znam go

Ty lepiej patrz co piszesz?
Ciekawe jak odróżniasz sio i vite i jak na raz można ich używać.
Dla mnie autor ma racje. Sam napisałeś że go wywaliłeś i resp jest tego drugiego typa.

W ogóle co to za durne teksty ze strony tutora -
domysl się?

Co to ***** ma być? Myślisz ze jak masz posadę to możesz innych traktować gorzej? Nawet jak miał bota, to powinieneś innych graczy traktować z szacunkiem.

KaZek - to jest sprawiedliwość na Apo:>
Bronić ziomków;<

@Do autora.

Wyłącz wosso.

Benn
19-06-2010, 15:32
Ty lepiej patrz co piszesz?
Ciekawe jak odróżniasz sio i vite i jak na raz można ich używać.
Dla mnie autor ma racje. Sam napisałeś że go wywaliłeś i resp jest tego drugiego typa.

W ogóle co to za durne teksty ze strony tutora - ?

Co to ***** ma być? Myślisz ze jak masz posadę to możesz innych traktować gorzej? Nawet jak miał bota, to powinieneś innych graczy traktować z szacunkiem.

KaZek - to jest sprawiedliwość na Apo:>
Bronić ziomków;<

@Do autora.

Wyłącz wosso.

Oj no sorry, ale wy już po rekrutacji z góry założyliście, że to dzieciaki i allegro kidy, które nic nie umieją itp. Teraz wygadujecie głupoty, że zapłacili Mortiisowi, a prawda jest taka, że pałaczecie że to was nie wybrali. Ile już minęło 2 miesiące?? Wy myślicie, że kogoś nie ma bo w liście zbanowanych nie ma banów, ale trudno się dziwić skoro Tutor może na dzień dzisiejszy tylko zgłaszać.

Deads
19-06-2010, 16:07
Byłeś pierwszy na respie , net wywalił trudno!!
musisz się pogodzić z tym że ktoś wszedł na resp i chciał sobie Poexpić
a to że Ciebie nie było przez neta to masz problem..

Ps Zmień dostawce Internetu

Davelo
19-06-2010, 16:10

No i co z tego że był pierwszy na respie?

Nie można tu epxic?

HAST
19-06-2010, 16:12

Czytanie ze zrozumieniem plax?!?!?!
@Topic
Tak to jest jak się przyjmuje dzieci na pozycję tutora.

pomozplz
19-06-2010, 16:18
Tem lordmaxowi nalezy sie na ban na 500 tez z wosso jezdzil z tego co sie dowiedzalem w tym temacie nie bylo Cie narazka nie ma resp bb.

Deads
19-06-2010, 16:28
Czytanie ze zrozumieniem plax?!?!?!
@Topic
Tak to jest jak się przyjmuje dzieci na pozycję tutora.

2 Kradzież przedmiotów, kont, 'respawnów' i innych dóbr należących do gracza, jest karana. Gamemaster nie może jednak pomóc w odzyskaniu wymienionych dóbr, bez wyraźnych, jednoznacznych dowodów.

Tutor Każąc mu wyłączyć bota i wyjść z respa miał rację,
sam się przyznał że go wywaliło bo net padł ?

Goatee
19-06-2010, 16:55
Tutor Każąc mu wyłączyć bota i wyjść z respa miał rację,
sam się przyznał że go wywaliło bo net padł ?

Nie padł mu net tylko tutor go kicknął idioto..

Zbigniew Wodecki
19-06-2010, 18:54
W ogóle co to za durne teksty ze strony tutora - ?

domysl sie

napisał tak, bo nie byl pewny czy na 100% ma bota, i jakiego.

@topic
sprawa dziwna, choć myślę że tutor ma po większości racje.
przypuszczam ze autor tematu zalozyl go ze złości na tutora, ktory wyjebal go z respa, z tego co widac i obie strony mowią, wydaje mi się, ze autor miał bota.

Veto
19-06-2010, 19:14
* IV SPRAWY RESPOW

Bardzo czesto zdarzaja sie sytuacje, w ktorych gracz XXX wbija sie graczowi YYY na respa, a GM/Tutor nie reaguje. Nie jest to spowodowane tym, ze mu sie nie chce i olewa graczy! Jak juz wczesniej wspominalem, aby dac bana, musimy miec pewnosc. Skad mamy miec pewnosc, ze reporta nie napisala osoba, ktora sie wbila na tego respa? Nieraz bywaly sytuacje, ze pojawialy nam sie dwa reporty naraz:

XXX: gracz YYY wbija sie na respa!
YYY: gracz XXX wbija sie na respa!
I co mamy wtedy zrobic? Nie jestesmy w stanie dowiedziec sie kto byl faktycznie pierwszy na respie. W takich wypadkach radzimy rozstrzygac spory poprzez PVP.

Jak wyglada sprawa z podzialem respow?

Gracz XXX moze zajac ile tylko chce respow. Jesli jednak okaze sie, ze w miedzyczasie przyszedl gracz YYY, ktory rowniez chce poexpic, a nie ma innych wolnych respow - gracz XXX ma obowiazek(!) udostepnic czesc swoich respow graczowi YYY (ilosc jest do uzgodnienia miedzy graczem XXX, a YYY). Pamietajcie jednak o tym, co napisalem wyzej - my, Ekipa APO, nie mamy nigdy pewnosci kto byl pierwszy.

Zaczerpnięte z tego tematu (http://forum.toproste.pl/showthread.php?t=47396).

Ten tutor na H, nie wiem jak się nazywa - szczerze mówiąc, mało mnie to obchodzi - przegiął pałę. Tak samo, jak było z OGŁASZANIEM wymiany/sprzedaży postaci...

Dla mnie Ci tutorzy to jedna wielka banda debili, którzy nigdy nie powinni mieć pozycji. Są wyjątki - Caav, ew. James, ale reszta... Proszę Was.

Kara musi być

WIECIE CO Z NIM ZROBIĆ NIE?

Saylor
19-06-2010, 20:00
Oj no sorry, ale wy już po rekrutacji z góry założyliście, że to dzieciaki i allegro kidy, które nic nie umieją itp. Teraz wygadujecie głupoty, że zapłacili Mortiisowi, a prawda jest taka, że pałaczecie że to was nie wybrali. Ile już minęło 2 miesiące?? Wy myślicie, że kogoś nie ma bo w liście zbanowanych nie ma banów, ale trudno się dziwić skoro Tutor może na dzień dzisiejszy tylko zgłaszać.

Po 1 Wyjdz jak nie potrafisz czytac tylko nabijasz posty.

Te Twoje tylko zgłaszanie to chyba przesadzone.

@topic.

Już się wypowiadałem

@down

Durny to ty cały jesteś;/ Jak nie rozumiesz to się nie wypowiadaj.

Romuś
19-06-2010, 20:45
@Up
Jezeli sie juz wypowiadales to nie pisz durnych postow plz?

@Top
Nie rozumiem po co tutor kickowal tego typa? Nie spotkalem sie jeszcze z czyms takim zeby gm/tutor kikal kogos. Jezeli cos to lecial ban.
Reasumujac: Tutor jest do wyje%^& tak samo jak i inni tutorzy!

~Mari
19-06-2010, 21:19
Chu*owo sie zachowal tutor, takich tutorów co pomagają kolegom nie powinno byc moim zdaniem

#Benn
Czesciowi sie zgadzam z Tobą.

Taki se pazdzioszek v1.01
19-06-2010, 22:56
Ziomie powinieneś dostać dożywotniego bana na ip, za wpajanie kłamstwa na forum, oczernianie Tutora i bocenie.

Crim
19-06-2010, 23:20

Weź wyjdz z tego servera. Widać że koleś ma wosso w pasku ale to nie uzasadnia twojego zachowania. Kickować botów to możesz iśc na ROX bądz na 8.42 wtedy tam bedziesz mnail pewność że debugujesz boty a nie tutaj na takim respie na ktory co chwile ktoś wchodzi to bota ustawić to trzeba być łbem.

Hwarang
19-06-2010, 23:29
Nie padł mu net tylko tutor go kicknął idioto..
Nie pisałem do niego, żeby wyszedł z respa dlatego, że dostał kicka i go nie było sekundę tylko dlatego, że wcześniej starozytny~ napisał na niego raport, a ja chciałem go sprawdzić i sęk w tym, że jakiś czas był offline.

Ten tutor na H, nie wiem jak się nazywa - szczerze mówiąc, mało mnie to obchodzi - przegiął pałę.
Dlaczego przegiąłem? :) dlatego, że na 100% byłem pewny co do bota lord maxa i tego kto był pierwszy na respie?

@Drake Banned
Kiedy wrócił po tym jak padł dostawał sekundowe kicki, wcześniej go nie było kilka minut :)

Drake Banned
19-06-2010, 23:30
[QUOTE=Hwarang;697669]Nie pisałem do niego, żeby wyszedł z respa dlatego, że dostał kicka i go nie było sekundę tylko dlatego, że wcześniej starozytny~ napisał na niego raport, a ja chciałem go sprawdzić i sęk w tym, że jakiś czas był offline.

Nie było go sekunde? przed chwilą pisałeś że kilka minut, jak chcesz kłamać to się naucz ok ?; )

Poziom
20-06-2010, 00:52
Koleś jest nowy, odpuście mu a nie się spinacie. Wiadomo, że wy bylibyście zajebistymi tutorami, ale zejdźcie z niego. Każdy popełnia błędy, nawet tutorzy mający nicki z Metina.

Romuś
20-06-2010, 01:22
@Up
Jak ktos dobrze ogarnia i nie jest dzieciakiem to sobie poradzi w roli tutora.
Dajmy przyklad Santano. Nie przypominam sobie aby byly na niego jakies skargi jak zaczynal swoje "rzady".

~Nastero~
20-06-2010, 02:29
Winny się tłumaczy ;*
Czytając posty tego HŁARANGA,powiem jedno - WYJDŹ.
Mam nadzieję że Ekipa APO zrezygnuje z pomocy Pana HŁARANGA.

G_R_U_L_I_X
20-06-2010, 08:23
Ja już jestem przyzwyczajony do faworyzacji znajomych na Apo, tak samo robili Grom czy inni ludzie z administracji. Mogłeś przyjść drugim charem, albo zawołać jakiegoś kolegę, żeby ubił gracza który jest na respach po to chyba jest pvp co nie? Co do Hwaranga "bezczelnego tutora", nie powinno być takiego faworyzowania znajomych, ale my nie możemy wpływać na decyzje z góry. Napisałeś opinie na niego, a do tematu nikt ważny nawet nie zaglądnie. Elo.

Domcio666
20-06-2010, 12:48
widac tutor jaks nieogarniety jest. widac jak mu spamowal na default ze ma sie odezwac zalosne.ile ten tut moze mniec lat q12 ??
olewaj takich tutorow bana za takie cos nie dostaniesz

Keszuwa
20-06-2010, 18:09
Wez wypier...nicz te smieci do kosza lepiej, tam po lewej masz drzwi wiec teraz pare krokow dla ciebie:
-podejdz do drzwi
-nacisnij na klamke
-pociagnij drzwi do siebie
-przejdz przez nie
-pociagnij do siebie
-zamknij
-lyknij klucza i czesc.

Nic nie mam do Hwaranga natomiast pro ivul gamer powinnien uzyc pvp

Old Capitan Rook
21-06-2010, 00:50
Jak dla mnie tutor próbuje tutaj się bronić .. a wydaje mi się że Tutor po prostu koledze dał tego respa a Lorda wygonił .. Poza tym jest takie przysłowie "Winny się tłumaczy" Myśle że Mortiis powinen dać naganę Tutorowi . Popieram w tej sprawie Lorda.

Zarexoholik?
21-06-2010, 01:13
Masz problem... To mu się wbij na respa i expij z nim. A co do tutora to mnie nie obchodzi.

Detaxo
21-06-2010, 06:39
Jak widzę w pasku zadań jest 'wosso', na pewno powiesz że go nie używasz/używałeś, to jest wiadomo, bo inaczej byś go usunął z komputera.

@Topic.
Tutor się zachował tak jak nie powinien, a więc jakąś kara dla tutora trzeba zrobić. ; )

Axelo .
21-06-2010, 09:01
To żałosne, w regulaminie jest napisane żeby takie sprawy załatwiać przez PVP a tutor i gm nie mają nic do tego..

Qυiet
21-06-2010, 09:09
Czy żaden z obecnych tutorów nie potrafi zachować neutralności? Żal.pl. Wypowiadałem się na temat tutorów w temacie o Magiku i nadal podtrzymuje swoje zdanie.

EDIT: Santano, powinieneś przestać tolerować takie zachowania. Przez waszą (administracji) pobłażliwość tutorzy mają w dupie to. Magik pomagał kumplowi - dostał upomnienie, to Hwarang sobie pomyślał: "kumpel chce expić, pomogę mu, czemu nie? I tak się tylko na upomnieniu skończy". Tak samo jest z botami - rozrosły się, bo bany były za krótkie. Tak samo ze złodziejami - pojawili się, bo banów nie było.

Jeśli nie podejmiecie radykalnych kroków wobec tutorów, to takie zachowania wkrótce będą na porządku dziennym.

Ernii
21-06-2010, 09:44
Nie pisałem do niego, żeby wyszedł z respa dlatego, że dostał kicka i go nie było sekundę tylko dlatego, że wcześniej starozytny~ napisał na niego raport, a ja chciałem go sprawdzić i sęk w tym, że jakiś czas był offline.

Dlaczego przegiąłem? :) dlatego, że na 100% byłem pewny co do bota lord maxa i tego kto był pierwszy na respie?

@Drake Banned
Kiedy wrócił po tym jak padł dostawał sekundowe kicki, wcześniej go nie było kilka minut :)

to nagrywasz filmik jak jest na bocie ; o a nie kickujesz z respa hehs

Hwarang
21-06-2010, 11:09
To żałosne, w regulaminie jest napisane żeby takie sprawy załatwiać przez PVP a tutor i gm nie mają nic do tego..
Nie przeczytałeś wszystkich postów w temacie i pewnie nie wiesz o tym, że miałem pewność kto był pierwszy na respie? :)

Czy żaden z obecnych tutorów nie potrafi zachować neutralności? Żal.pl. Wypowiadałem się na temat tutorów w temacie o Magiku i nadal podtrzymuje swoje zdanie.

EDIT: Santano, powinieneś przestać tolerować takie zachowania. Przez waszą (administracji) pobłażliwość tutorzy mają w dupie to. Magik pomagał kumplowi - dostał upomnienie, to Hwarang sobie pomyślał: "kumpel chce expić, pomogę mu, czemu nie? I tak się tylko na upomnieniu skończy". Tak samo jest z botami - rozrosły się, bo bany były za krótkie. Tak samo ze złodziejami - pojawili się, bo banów nie było.
Jak wyżej + starozytnego knighta pierwszy raz zobaczyłem na oczy kiedy napisał raport. Tylko po co ja wam się w ogóle tłumacze? :D

Ziemniak
21-06-2010, 11:36
Nie przeczytałeś wszystkich postów w temacie i pewnie nie wiesz o tym, że miałem pewność kto był pierwszy na respie? :)

A wiesz co to jest resp publiczny ? To taki resp który nie ma zakończenia - w tym przypadku kółko dark lordów. Respy które można zajmować to takie które od głównego placu mają kilka jaskiń np. ots kingi na evul. Jest główny "plac" i od niego odchodzą 8 respów po 2 ots kingi.

Scoop
21-06-2010, 12:02
Katastroficzny błąd! Na krzyż z nim! Wyrzucić go!

A tak serio, opanujcie się, każdemu mogła się zdarzyć wpadka, myślę iż nie ma co dalej kontynuować tego bezsensownego tematu i bojkotować tutora, jeżeli chcecie złożyć skargę na kogoś z ekipy zapraszam do działu: Skargi & Odwołania (http://www.forum.toproste.pl/forumdisplay.php?f=49).