PDA

View Full Version : Wbija? tu i pisa?! ;p

JaCkAzZ
19-06-2010, 18:03
Mam nadzieję że znajdzie się jakiś mądry tutaj xD

Problem polega na tym, że otatnimi czasy jakoś mi net muli, wczytywanie filmików idzie przerażająco wolno, neta mam 5MB.

Zawsze było wszystko w porządku, ostatnio jakoś coś dojebało O_O

Wypowiadać się ^^

Peace.

@Edit
Nic nie sciągam właśnie;/ A włączony jest tylko foobar i konnekt więc to nic nie muli przecież ;p

...:KoMBoj:...
19-06-2010, 18:08
Powyłączaj all programy (może coś sciągasz?)i wtedy moze szybciej będzie chodzic:)

KaZeK
19-06-2010, 21:55
Może wina leży po stronie dostawcy?

Przedzwoń do swojego dostawcy i popytaj czy nie ma żadnych problemów technicznych wynikających z ich głupoty.

I najważniejsze pytanie: Kto jest Twoim dostawcą ;D

Vivek
19-06-2010, 21:57
Tez tak mialem i to byla wina wirusa, przeskanuj kompa a najlepiej strzel sobie formata ;d

Crayon
19-06-2010, 22:20
Albo zeżarłeś/ktoś Ci ukradł cały transfer przeznaczony na download danych i teraz ciągniesz na rezerwach, i musisz czekać na nowy miesiąc, kiedy Ci limit się zresetuje, albo masz jakieś robaki, spyware, cholera wie co jeszcze, które wciąga Ci internet w czarną dziurę. Proponuję zablokować ruch sieciowy i ogarnąć komputer jakimś fajnym antywirusem, typu NOD, albo Kaspersky

Vernereq
20-06-2010, 11:45
Format kompa, byc moze jest to wirus, ktory blokuje porty.

GladeQ
20-06-2010, 12:38
Mi jak muli net to skanuje i naprawiam programem Spybot Search & Destroy. Zazwyczaj mi to pomaga.

ajee
20-06-2010, 16:42
Format! Od razu format! CH*J nie format.

Jakiego masz dostawce? Może miałeś ukryte krzaczki w umowie że masz limitowany transfer :)?

Dzielisz z kimś łącze?

Odpisz jaki dostawca:)

JaCkAzZ
20-06-2010, 17:58
Internet jest z TV kablowej, bardzo stabilny, nie rozłącza... Podejrzewam że to jednak może być jakiś wirus :P Przeskanuje i się okaże ^^