Adex
27-07-2010, 00:36
Siema, dziś oficjalnie kończę grę na tym upadającym OTS. Grałem tutaj ponad dwa miesiące, teraz troszkę uważam iż był to czas stracony, ze względu na to iż przez sporo czasu nie miałem opamiętania w expieniu, ale jak teraz sobie to przypominam mam ochotę porządnie przy rąbać sobie w łeb. Osiągnąłem wiele, poznałem masę zajebistych ludzi. Odchodzę z kilku powodów : niespodziewanie zostałem zhakowany, zbyt dużo dzieci allegro, napinaczy oraz 'urozmaiceń' Mortiisa, prowadzących tylko do tego że ten OTS upada coraz bardziej z dnia na dzień. Straciłem tutaj sporo zł na kupowanie postaci i kcc. Sporo handlowałem zarówno itemami itp rzeczami
Oto postacie którymi grałem :
-Magnet (moja 1 postać która grałem rok temu)
-Adel (Najlepsza postać którą grałem)
Postać, na którą poświęciłem najwiecej czasu (teraz po części tego żałuje) czyli Adel 1-150
Ludzie posądzali mnie nawet czasami o boty do Fast Hand, ale jedynym moim botem zawsze był BicTrainer (auto manas, auto vita), powiem szczerze że nie miałem innego bota ponieważ każdy bot to key logger. Kiedyś grało się tu fajnie, kiedy nie było tyle h lvl'i i tyle kcc na servie, cieszyło się z każdego lvl'a, każdego lootniętego itemka, a teraz 0 przyjemności z gry tutaj.
Administracja ma praktycznie wyjebane na tego serva, czasem dodadzą jakiś bajer i tyle, takim wspaniałym pomysłem były, np hoty. Poznałem tutaj mnóstwo ludzi a jednym z nich jest Pozyczalski, myślałem że nie pozdrowię wszystkich, ale jeżeli to ostateczne pożeganie to wypisze wszystkich o których pamiętam, jeżeli zapomnę o kimś to nie moja wina . Kolejność nie ma znaczenia
Tak więc, na koniec pragnę pozdrowić :
Pozyczalski (jemu zawdzięczam najwięcej na APO, kiedy bylem w ciężkiej sytuacji technicznej myszki miałem kcc na depo , powiedziałem żeby mi pomógł ponieważ nie moglem wziaść pieniędzy z powrotem z depo do plecaka powiedział ze jak się wyloguje on weźmie pieniądze i mi odda , nie byl tacy jak inni , którzy by wzięli i nie oddali , dzięki za to co osiągnąłem dzięki Tobie.)
Specjalne Pozdrowienia dla Gm James'a który jak dla mnie najlepiej sprawował swoją rolę na APO
Master Of Pk (dziękuje ci za pomoc w trudnych sytuacjach na APO i za ochronę mojej postaci przed PK itp przeszkodami)
Lord Max (to samo co opis up ^ )
- Royal Bolts (Pozdrawiam i życzę udanej gry)
- Sir Andreas Pall (dzięki za uczciwość przy naszych transakcjach sms'owych)
-Sir sorcerer Wielki (to samo co Pozyczalski , Master Of Pk i Lord Max)[/COLOR]
Natomiast wszystkiego NAJGORSZEGO życzę graczom :
-Dark Kicia
-Oozzyy
-Spyra
-Xavieruss
ORAZ WSZYSTKIM CZŁONKĄ GILDII "Zabijaki"
Grenor Thc (dzieki szczegulne , nie bede juz opisywał bo mi sie nie chce
Oraz wszystkich z którymi byłem w gildiach, z którymi się wymieniałem, tych którzy mnie ojebali a bylo ich duzo, oraz tych którzy mnie wspierali na APO
Do ludzi, którzy jeszcze grają na tym OTS mam jedną radę - skończcie z tym bo nie ma sensu marnować tu czasu - coś o tym wiem
No nic więcej pisać nie będę.
Kontakt gg - 8843224
Bardzo chciałbym zobaczyć wasze komentarze
Koniec, żegnajcie wszyscy
Oto postacie którymi grałem :
-Magnet (moja 1 postać która grałem rok temu)
-Adel (Najlepsza postać którą grałem)
Postać, na którą poświęciłem najwiecej czasu (teraz po części tego żałuje) czyli Adel 1-150
Ludzie posądzali mnie nawet czasami o boty do Fast Hand, ale jedynym moim botem zawsze był BicTrainer (auto manas, auto vita), powiem szczerze że nie miałem innego bota ponieważ każdy bot to key logger. Kiedyś grało się tu fajnie, kiedy nie było tyle h lvl'i i tyle kcc na servie, cieszyło się z każdego lvl'a, każdego lootniętego itemka, a teraz 0 przyjemności z gry tutaj.
Administracja ma praktycznie wyjebane na tego serva, czasem dodadzą jakiś bajer i tyle, takim wspaniałym pomysłem były, np hoty. Poznałem tutaj mnóstwo ludzi a jednym z nich jest Pozyczalski, myślałem że nie pozdrowię wszystkich, ale jeżeli to ostateczne pożeganie to wypisze wszystkich o których pamiętam, jeżeli zapomnę o kimś to nie moja wina . Kolejność nie ma znaczenia
Tak więc, na koniec pragnę pozdrowić :
Pozyczalski (jemu zawdzięczam najwięcej na APO, kiedy bylem w ciężkiej sytuacji technicznej myszki miałem kcc na depo , powiedziałem żeby mi pomógł ponieważ nie moglem wziaść pieniędzy z powrotem z depo do plecaka powiedział ze jak się wyloguje on weźmie pieniądze i mi odda , nie byl tacy jak inni , którzy by wzięli i nie oddali , dzięki za to co osiągnąłem dzięki Tobie.)
Specjalne Pozdrowienia dla Gm James'a który jak dla mnie najlepiej sprawował swoją rolę na APO
Master Of Pk (dziękuje ci za pomoc w trudnych sytuacjach na APO i za ochronę mojej postaci przed PK itp przeszkodami)
Lord Max (to samo co opis up ^ )
- Royal Bolts (Pozdrawiam i życzę udanej gry)
- Sir Andreas Pall (dzięki za uczciwość przy naszych transakcjach sms'owych)
-Sir sorcerer Wielki (to samo co Pozyczalski , Master Of Pk i Lord Max)[/COLOR]
Natomiast wszystkiego NAJGORSZEGO życzę graczom :
-Dark Kicia
-Oozzyy
-Spyra
-Xavieruss
ORAZ WSZYSTKIM CZŁONKĄ GILDII "Zabijaki"
Grenor Thc (dzieki szczegulne , nie bede juz opisywał bo mi sie nie chce
Oraz wszystkich z którymi byłem w gildiach, z którymi się wymieniałem, tych którzy mnie ojebali a bylo ich duzo, oraz tych którzy mnie wspierali na APO
Do ludzi, którzy jeszcze grają na tym OTS mam jedną radę - skończcie z tym bo nie ma sensu marnować tu czasu - coś o tym wiem
No nic więcej pisać nie będę.
Kontakt gg - 8843224
Bardzo chciałbym zobaczyć wasze komentarze
Koniec, żegnajcie wszyscy