PDA

View Full Version : Bug na Fire Women

Red Tiger
30-07-2010, 20:13
Podczas expienia na Fire Womenach zobaczylem ze niektore dedy Fire Womenow znikaja lub wogole sie nie pokazuja.

Heaven
30-07-2010, 21:28
To by wyglądało jakby FW był summonem, bo dedy summonów nie pokazują się.

Azielu$
30-07-2010, 21:33
Chodzi ci o to, że widzisz trupa, ale nie możesz go otworzyć, a biorąc na niego look widzisz ogień? Dzieje się tak, gdy w momencie ubicia jednego fw druga ognista kobieta rzuci fire fielda. :< Usuń 'ogień', wyjdź za ekran i wróć. Jeśli chodzi ci o coś innego to nie wiem. Ja innego buga tam nie widziałem. ;c

Pan kropka .
30-07-2010, 21:34
a moze sa pod ogniem ?? XDD

Szejk Zarex
30-07-2010, 21:50
Chodzi ci o to, że widzisz trupa, ale nie możesz go otworzyć, a biorąc na niego look widzisz ogień? Dzieje się tak, gdy w momencie ubicia jednego fw druga ognista kobieta rzuci fire fielda. :< Usuń 'ogień', wyjdź za ekran i wróć. Jeśli chodzi ci o coś innego to nie wiem. Ja innego buga tam nie widziałem. ;c

Dokładnie, ale chciałbym dodać, że niektóre zabite fw są niemożliwe do 'otworzenia'. Podchodzę do nich, próbuję sprawdzić loot i nie da rady. Wychodzę za ekran, wracam, a tego ciała nie ma. Więc jest to pewnego rodzaju bug.

Marcelllo
02-08-2010, 10:47
Yyy wtedy jak wrócisz to trupa już nie ma <hehe> Czasami się tak dzieje i chyba na to nie poradzisz :(

..:TaLoS DrUid:..
02-08-2010, 17:29
Jak dobrze pamiętam to dedów też nie da się otworzyć bo gm Cię sprawdza i jak on stanie na deda to nie da sie go otworzyć.(prosze sie nie smiac jbc bo niewiem dokladnie ;d )

Heaven
02-08-2010, 20:19
Jak dobrze pamiętam to dedów też nie da się otworzyć bo gm Cię sprawdza i jak on stanie na deda to nie da sie go otworzyć.(prosze sie nie smiac jbc bo niewiem dokladnie ;d )

Dokładnie. Tak samo jest z "bokami" dachów, gdy osoba na invisible na nie stanie i się obróci nie ma boku, pamiętam kiedyś tak ktoś zgłaszał że w domku nie było ściany, ale po restarcie był i któryś z GM o tym mówił.