View Full Version : Wakacyjna Mi?osc Darkrose (zazdrosc).
Ale mam z Ciebie pajacu beke, ahhahahah.
http://i38.tinypic.com/11c9rft.png
http://i36.tinypic.com/35k32nn.png
Strycnine
14-08-2010, 19:15
Wlsanie za to kocham APO :*:*:*:*
Tutaj kazdy chce byc na sile lepszy od kazdego :D
Kosiam! :*
#DowN
On jest poprostu zazdrosny :( Ale coz, za kilka lat jak dorosnie, to zrozumie w jaki sposob mozna zalatwiac takie sprawy :)
wyjdz kosa i nie wracaj. o ile wiem to ty sie do niej przystawiasz wiec wykurwiaj oki?
A ja powiem Krótko .... Najlepiej Jest opierdalać komuś gałe za plecami no nie ? ....
A potem się wypierać , że to tylko by kogoś wkurwić .... To ładnie mi to wkur...
.Vimpexx.
14-08-2010, 19:26
Kosa wypie®dalaj z FORUM!
Jesteś takim zj*bem, że nawet nie umiesz napisać 'przecież'
19:00 Old Tal Rasz: Przeciesz ona nawet niema czym oddychac.
A beke, to ja mam z Ciebie, a nie z Darkrose. =/
Przykro, c'nie?
Strycnine
14-08-2010, 19:40
Po takich wypowiedziach Kosy, czasem zaluje ze Tibia nie jest od 18 lat :/
Kinderek
14-08-2010, 19:40
znowu ten idioto założył konto na forum... pajac wyjazd !! nie dla psa kiełbasa !!
Po takich wypowiedziach Kosy, czasem zaluje ze Tibia nie jest od 18 lat :/
To bys nie mógł grac dzieciaku, a co do Karoliny to niemam co robic tylko podrywac laske na itemy przez tibie , hahaha.
Teotihuacan
14-08-2010, 19:48
To bys nie mógł grac dzieciaku, a co do Karoliny to niemam co robic tylko podrywac laske na itemy przez tibie , hahaha.
na twoim miejscu bym się wziął właśnie za taki podryw, bo na taki charakter w połączeniu z takim ryjem żadna nie poleci. ;p
All Eyez On Me
14-08-2010, 19:49
Tej Simson a miałes kiedyś dziewczyne w rl :D?
chyba nie
Dziecko w chuj skasujcie temat :D
na twoim miejscu bym się wziął właśnie za taki podryw, bo na taki charakter w połączeniu z takim ryjem żadna nie poleci. ;p
To ze jestes murzynem !@#$%^&* to nie znaczy ze i ja mam krzywy ryj :*
Devil murder v3
14-08-2010, 19:54
Cóż, http://www.youtube.com/watch?v=qLwEQboYbD0 - autor filmiku tłumaczy nam, że kobiety podświadomie lecą na tych, którzy są w stanie zapewnić im przetrwanie oraz rozmnażanie.
Darkrose, ładny z ciebie alfons :/
Jak kupisz mi kaptur, to zrobię Ci loda.
Dareluss banned v3
14-08-2010, 19:56
ZAJEBISCIE muDZYNIE .
#ZeroNick
14-08-2010, 20:39
"Przeciesz" to z ciebie beka kosa, a nie z nich.. chcą niech się kochają przez tibie .
Wnorekkk
14-08-2010, 22:12
A nawet jeśli byłaby to miłość Tibijska, to co? Ciebie nawet przez Pasjansa Pająka nie pokochają.
Sub Zero 2
14-08-2010, 22:13
Idź się utop.Beka z Ciebie koleszko......
Zodika Rook
14-08-2010, 22:23
ale z ciebie beka kosa........kto powiedział że przez neta nie można nikogo poznać??
Wyjdź na dwór koleszko bo beka z cb a nie darkrose
Zarexoholik?
14-08-2010, 22:32
Aha, to fajnie, że rozmawiałeś z nią, jej bratem, discoverem i torusem na skype. Wszedłbym z tobą porozmawiać, ale zawsze dzwonisz jak masz kilka osób do pomocy. : [ Dlaczego boisz się sam ze mną porozmawiać?
Strycnine
14-08-2010, 22:52
Zarex, bo on musi nazbierac kumpli zeby wszyscy lacznie mieli wiecej lat niz Ty, albo ja Xd
Tumanbuga
14-08-2010, 23:03
"Przeciesz" coś ci nie wyszło z tą beką.
http://i33.tinypic.com/s1qp7a.jpg
!~Paso~!
15-08-2010, 11:14
darkrose alfons tibii . HAHHAHAHAHA
Mortalix
15-08-2010, 12:33
Ja pier**** XDDDDDDDDDDDD!
Jesteście przezabawni. XD
Ogólnie śmieszy mnie jak ludzie w grach/na forach zobaczą dziewczynę i zaczynają się ślinić. XDDD
Beke mam z was dwoch. Kosa lepiej wyjdz na dwor, dobrze Ci to zrobi. A to, co Darkrose robi to jego sprawa jak chce miec seks przez kabel niech ma. To tyle na ten temat, 'przeciesz' to tylko gra. ; O
Strycnine
15-08-2010, 13:06
Heh, Mortalix masz racje co do dziewczyn :D
Macie racje wy wiecie najlepiej jak jest miedzy nami! :*
1st R. Boonek
15-08-2010, 13:27
Jeden zazdrosny kretyn
A drugi net love kretyn
Nic dodac nic ujac
E tam, z kosy większa beka "pajaca jednego"
Net Lover i Idiota no świetnie :rolleyes:
W sumie to mi szkoda obojga.
Sam nie wiem co zawiniło w ich życiu ale wygląda to tak
-Szkoła
- powrot [najlepiej urwac sie z paru lekcji zeby byc szybciej]
- rzut plecakiem na podloge - szybkie wlaczenie kompa
- w tym czasie zrobienie picia i jedzenia aby starczylo na 13godzin
- czekanie, aż panna 3d pixel chick zrobi sie zielona
- napisanie "czesc moze Ci wyczyscic questy kotku" - a potem żałowanie czasu jakiego sie stracilo na czyszczenie jej questow jak sie pixel 3d chick gra znudzi i juz nie bedzie net love
Ach Kosa nie myślałem, że jesteś aż taki niedojebany >.<
Jesteś głupszy niż Ci się to wydaje...
Skeptikz
17-08-2010, 18:01
Widzę, że Kosa otworzył słownik a Darkrose zamknął... ;d
To wy jesteście debilami, że daliście się oszukac w tak łatwy sposób a teraz go wyzywacie..
Poza tym pół APO oszukuje na pacc'e, chary itp.
Kosa ma wady. Wyzywa,kradnie itp. ale tak na prawdę wyzywając go kpicie z siebie, że dajecie się oszukiwać w takie proste sposoby.
Co do tematu, skoro zna dziewczynę to co stoi na przeszkodzie aby z nią rozmawiał? Tak jak w nazwie tematu jesteś zazdrosny o to, że on kogoś ma a ciebie w życiu raczej nikt nie zechcę.
Dziękuję i pozdrawiam
Osecik :)
sqlterpa
17-08-2010, 20:21
@Kosa
Ty tyle razy odchodziłeś stąd, że to jest jakieś nie porozumienie ; ) Nie wiem wgle co Ty jeszcze tutaj robisz ; S.
@top
dla mnie jest to po prostu głupie ;S ale i tak Kosa swoją osobą reprezentuje jeszcze większą głupotę : >
koleszka up dobrze napisał ^^
http://img22.imageshack.us/img22/6347/beka.png
morze byc
' Demeral < '
17-08-2010, 21:59
Kosa, ty dałnie. :[ (3)
Zakladajac ten temat znow zrobiles z siebie durnia :D
Skryper.!
17-08-2010, 22:04
Wiecie co? Sam nie wiem ktorego z was mi jest zal bardziej...;/
ej ***** to darkrose sprzedał chara, *****? Wezcie ***** do ciula... xD
Kosa .i.
Strycnine
18-08-2010, 02:08
%UP!
Nie, Darkrose jest niepowtarzalny :P:
%Topic!
Klepcie ziemniaczki dalej czytajac ten temat ;)
Osecik madrze gada ;) Tylko nieliczni maja troche doswiadczenia w takich sprawach i inaczej rozumieja niektore rzeczy.
Pozdrawiam misiaczki!
Ale z czego ha?
Przecież ludzie poznają się przez neta i nawet są takie przypadki że się pobrali.
Odpowiedzi Kosy były poniżej wszelkiej krytyki.
no a jak darkrose lubi wakacyjne milosci xD dobre xD
Kosa, widać, że nikczemny gimbus z Ciebie. Nie wiem, czym Ty się chcesz pochwalić, co chcesz pokazać, ale natężenie wulgaryzmów w zdaniu jest wprost odwrotnie proporcjonalne do wielkości Twojego mózgu. Innymi słowy, skończony kretyn z Ciebie, ciekawi mnie, czy przy mamie też używasz takich brzydkich słówek.
Założycielu tematu chciałeś być fajny? Nie wyszło!! i nie rób 5 tematów z tym samym nara.
Patryk1551
18-08-2010, 17:21
Kosa nawet nie wiesz jak ja wspolczuje twoim rodzicom XD Tam chuj jak szuka milosci w niecie niech szuka ciebie nawet w niecie nikt nie chce XD w rlu nie wspomne z takim ryjem to mozesz robic jako meble
UP@ Takiego mebla bym nie chciał ale poucinał bym ręce i nogi i wrzucił do szamba może go myszy zechca ale nie, bo myszy też mają swoje prawa...
Octavious
18-08-2010, 18:44
On jest ogarem poprostu i tyle pojedzie was w 2 sekundy osmioma slowami
popierdolony LOL
Flamaster
18-08-2010, 20:56
Nie sądziłem, że 16-sto latek może być tak zjebanym człowiekiem ;o Jakieś dziecko 10-14 lat to zrozumiem lecz osoba, która za 2 lata ma być pełnoletnia jest tak pojebana no to na prawde To Trzeba Leczyc!
A co do tematu. Nie wiem czy chciałeś w tym poście pokazać jaki jesteś beznadziejnym przypadkiem i podniecasz się, że ktoś polubił się przez neta ;o To, że Ciebie nie chce żadna dziewczyna chociaż jakieś pustaki to nie musisz ujawniać swojego debilstwa przez internet.
The end ;o ? d'_'b
~~Hodzik~~
20-08-2010, 19:24
Nie ma to jak wirtualna milosc :D
new owner
20-08-2010, 19:39
jebnijcie sie w glowe wszyscy oni znaja sie z rl wiec po chuj ten temat brawo kosa pierdolnij sie w glowe bo tylko posty nabijacie debile kozaczycie na forum nie znacie ich to po chuj sie wtracacie? chodza ze soba to chodza wiekszosc apo oo wakacyjna milosc ja ich dobrze znam bardzo dobrze:) i wiem ze oni sa rl a jak wam sie cos nie podoba to wypier... bo brak slow do was jak macie wysmiewac innych za blad w pisowni to smialo wy jefane defile do fufy nedzy posmiejecie sie zemnie? bo powiedzialem prawde ze jestescie debilami ktorzy potrafia nasmiewac sie z innych a jak ktos zalozy temat o was to tez wam bedzie przyjemnie jak caly serwer bedzie spamowal ze wakacyjna milosc itp?? zastanowcie sie najpierw a potem piszcie bo juz brak slow do was
#up
A po polsku?
#top
Kosa nie masz co robić tylko wklejać jakieś zjebane rozmowy, które nikogo nie obchodzą ;x. Nawet jeżeli wirtualna miłość to co z tego? Ich sprawa, boże. ;x
#Stoner
Brat mojej koleżanki poznał dziewczynę w cs'ie i w tą niedzielę biorą ślub. A dziecko już w drodze. xd
wprost odwrotnie proporcjonalne
Albo jest coś wprost proporcjonalne, albo odwrotnie proporcjonalne. Nie ma wprost odwrotnie.
@top
Co z tego, że przez neta? Jakoś trzeba się poznać. Ale Ty Kosa, nie dorosłeś jeszcze, jak widać, do takich spraw.
Solik aka Fiszu
20-08-2010, 20:50
Tak to jest jak sie dobierze do rozmowy 2 idiotow ; D
Rozumiem że kłótnia o dziewczynę z neta?.Takie kozaki to ciekawe czy któryś by pojechał do niej :).Kosa ty chyba jeszcze nie dorosłeś do tego by mieć dziewczynę bo patrząc na to co ty wypisujesz to siedzisz wiecznie przed kompem pewnie i zazdrościsz niektórym że mają koleżanki a ty nie no bo jak można mieć skoro się nie wychodzi z domu?
Swoją drogą sam poznałem jedną fajną dziewczynę przez csa.Niedługo się z nią widzę bo z tego samego miasta.Wystarczy mieć dobre podejście do dziewczyn :D
diamondback#
20-08-2010, 21:57
Tak Cie ripostował ,że nie wiedziałeś już jak go wyzwać : < przykre. Napina przez neta roxuje.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.