View Full Version : Nies?uszny ban - profesjonalna postawa.
Może zadziwię niektórych, ale ten temat ma na celu pochwalenie administracji, a w szczególności Fasta. Dodatkowo, chce zdementować wszystkie pogłoski o tym, że niesłuszny ban nie może być zdjęty, a GM nie przyznaje się do swojej winy.
Rozmowa z Fastem:
http://img651.imageshack.us/img651/2481/fastx.png
Temat jest po to, żeby wyrażać swoje zdanie o zachowaniu Fasta w tym przypadku. Dla mnie zachował się w 100% profesjonalnie.
Bonus:
14:32 Fast: 14:31 Postac zostala odbanowana.
Postapił bardzo dobrze, oby wiecej takich zachowan ze strony administracji
Devil murder v3
20-08-2010, 15:00
Pochwalny temat oczywiście administracja pozostawi, ale jakby ktoś ich skrytykował, to oczywiście wyjebaliby go ;)
#Top
Fast się trochę podciągnął. Nie banuje za free.
No, Wujku Bebe udało Ci się! Pewnie Fast myślał, że sprzedasz postać albo coś takiego - i jak widać, potrafił się przyznać do błędu. Propsy!
Miałem taką samą sytuacje z Caav'em, pisałem że kupie kod sms (ofc chodziło mi o pacc) i zostałem zbanowany, po czym napisałem raporta i po krótkiej rozmowie moja postać została odbanowana :)
Tak więc drodzy użykownicy, polecam Wam się nie spinać tylko normalnie pogadać z Tutorem :D
No wujek bejbe dobrze, że Cie odbanowali.
Miałem taką samą sytuacje z Caav'em, pisałem że kupie kod sms (ofc chodziło mi o pacc) i zostałem zbanowany, po czym napisałem raporta i po krótkiej rozmowie moja postać została odbanowana :)
Tak więc drodzy użykownicy, polecam Wam się nie spinać tylko normalnie pogadać z Tutorem :D
Oczywiście mój mistrzu:)
Nie no zachowanie bardzo dobre i widzicie. Wszystko da się załatwić na spokojnie. Nie trzeba od razu pisać 20 tematów na forum i spamować Mortiisowi, ze ten, ten i ten to nooby, dają bany za za darmo.
No, jak widać Fast umie się przyznać do błędu czego nie można powiedzieć o Caav'ie. : )
Krulowiec
20-08-2010, 16:42
Fast jak dla Mnie sprawuje się swietnie, zawsze pomocy, odpisuje czesto raporty gdy jest w grze, ogolnie _/
Arounder
20-08-2010, 16:53
Dobrze, ze przyznał się do błedu , ktory popełnił .
Domcio666
20-08-2010, 16:57
kazdy sie moze pomylic i bardzo dobrze ze sie przyznal do bledu :)
Dokładnie, człowiek jest tylko człowiekiem i każdemu może się przytrafić błąd. Ważne jest, aby potrafić się do niego przyznać. Fast profesjonalna postawa, masz dużego plusa u mnie.
Zodika Rook
20-08-2010, 19:34
Może zadziwię niektórych, ale ten temat ma na celu pochwalenie administracji, a w szczególności Fasta. Dodatkowo, chce zdementować wszystkie pogłoski o tym, że niesłuszny ban nie może być zdjęty, a GM nie przyznaje się do swojej winy.
Rozmowa z Fastem:
Temat jest po to, żeby wyrażać swoje zdanie o zachowaniu Fasta w tym przypadku. Dla mnie zachował się w 100% profesjonalnie.
Bonus:
Rozumiem cię pomylił się od banował cię ale po co to ogłaszać po prostu się mu pucujesz przyznaj się;)
Zarexoholik?
20-08-2010, 19:36
No i po sprawie? Kogo to interesuje, że dostałeś niesłusznego bana? Ja też dostałem i co? Wyjaśniaj swoje problemy z osobą, której dotyczy sprawa. Co nam do twoich spraw? o.O
No i po sprawie? Kogo to interesuje, że dostałeś niesłusznego bana? Ja też dostałem i co? Wyjaśniaj swoje problemy z osobą, której dotyczy sprawa. Co nam do twoich spraw? o.O
"Temat jest po to, żeby wyrażać swoje zdanie o zachowaniu Fasta w tym przypadku. Dla mnie zachował się w 100% profesjonalnie."
Jeżeli na forum są same negatywne pochwały, to czemu nie może być pozytywnej?
#down
Podlizałem się. :/
.Vimpexx.
20-08-2010, 20:46
Tak jak napisał, pomylił się, załatwił unbana i po co temat?
Chyba tylko po to, żeby się podlizać, że Ci chara od banowali.
No wporządku zachowaj się okej ale przecież jak ma pozycje to musi się wywiązywać jak najlepiej... Popełnił błąd musiał go naprawić. Według mnie temat nie potrzebny aczkolwiek to dział Opinie&Krytyka więc masz prawo wyrazić swoje zdanie.
Knight Lukas
21-08-2010, 11:17
O wow fajnie ze dostałeś ub też się cieszymy ;) Fast widzę że potrafi się przyznać do błędu ;D
O wow fajnie ze dostałeś ub też się cieszymy ;) Fast widzę że potrafi się przyznać do błędu ;D
Nie chodzi tu o to, żeby zazdrościć, albo wyskakiwać z tekstem : "wow, masz unbana ja też chce noobie".
Poprostu Fast zachował się wzorowo i za to pochwalić go trzeba...
Nie każdy z osób, które mają "wyższe" rangi umie przyznać się do błędu. ;)
anonimowyalkoholik
21-08-2010, 13:00
po co zamalowywales nick widac go na samej gorze "Wujek Bebe" na zolto ;]
diamondback#
21-08-2010, 18:11
No i bardzo dobrze postąpił :) Jak to powiedział człowiek jest omylny więc każdemu może zdarzyć się błąd. Propsy dla tutora za przyznanie się do błędu ;-)
To byłem Ja, dziele konto z Fastem i Caavem przepraszam ;( To się więcej nie powtórzy ;S
Po co ten temat? Dostałes unbana i spokój. W sumie Fast postąpił bardzo dobrze.
To byłem Ja, dziele konto z Fastem i Caavem przepraszam ;( To się więcej nie powtórzy ;S
Tak, tak. Warn za nabijanie postów powinien być.
Po co ten temat? Dostałes unbana i spokój. W sumie Fast postąpił bardzo dobrze.
Właściwie ten temat jest, by pokazać innym, że zawsze można dogadać się spokojnie i bezproblemowo.
TyruS aka Tyr'ek XD
21-08-2010, 21:24
Co do Fast'a też mam pare uwag, mianowicie:
Baczeq dostał bana na 7 dni za ppm, moj rl dostał bana na 10 dni, 240h. Po rozmowie z Fast'em zrozumiałem, że w dalszym ciągu istnieje faworyzowanie graczy, Fast Obiecywał, że załatwi skrócenie bana o 3 dni jednak do tego dnia tego nie zrealizował :(
DeverMix
21-08-2010, 23:14
Dobrze ze chodziaz potrafil sie zachowac wielki szacun xd
Co do Fast'a też mam pare uwag, mianowicie:
Baczeq dostał bana na 7 dni za ppm, moj rl dostał bana na 10 dni, 240h. Po rozmowie z Fast'em zrozumiałem, że w dalszym ciągu istnieje faworyzowanie graczy, Fast Obiecywał, że załatwi skrócenie bana o 3 dni jednak do tego dnia tego nie zrealizował :(
Teraz dostaje się bana za PPM bo wygląda to jak speed hack..:(
1st R. Boonek
22-08-2010, 10:32
Zapomniales zamazac 1 wiadomosci Wujku Bebe?:/
#topic No i co... Pomylil sie to odbanowal a co ty myslales ze cie zwyzywa?-.-
No, co po prostu cię zbanował i już bo cię z kimś pomylił przepraszał cię bo wie, że jak byś to dał np; Santano, to by miał gadankę ; o
Zachował się naprawdę świetnie!
Koniec z despotyzmem na apo!
Administracja tłumaczy swoje często małe zainteresowanie serwerem, 'o jesteśmy tylko ludzmi'.
A jak widać pojęcie 'niesłuszny ban' jest autentyczne i wytłumaczalne.
W końcu wszyscy jesteśmy ludzmi.
zdarza się, kiedyś od Xantara dostałem Handel wymiana postaciami... i sam stwierdził że dał niesłusznego bo pomylił niki.. dał mi bana na 3h..
każdy popełnia błędy
Postapil dobrze ale i tak znamy twoj name bo na samej gorze w raporcie nie zakresliles:) Fail xD
Dareluss v0.5
24-08-2010, 16:28
Na poczatku nie zamalowales nicku a na koncu tak xd
Tez tak mialem z Caavem - exp x10 , godzina 23 koles na gc napisal handel postacia - ja zaraz po tym i ban , wytlumaczyl i przeprosil ale ***** na expie x10 nie moglem tego przezyc xdd
Woder (: !
01-09-2010, 22:39
No to bardzo dobrze ze strony administracji , Fast dobrze postapil.
Dzikusek
02-09-2010, 19:45
Rozmowa z Fastem:
Bonus:
Ja dostalem tez bana za to ze bylem AFK na tajnerach a siedzialem przy kompie!!! Dostalem ponad 20 dni bana !!! POMORZE KTOS??
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.