PDA

View Full Version : Trening mi??ni klatki piersiowej.

Maly
01-09-2010, 20:41
Elo, postanowiłem i trenuje od paru dni po 500 brzuszków dziennie parę seryjek 50-100 brzuszków 30 sec przerwy i znowu takim ciągiem i mam pytanie, czy według was to pomoże mi w przybraniu mięśni?
Pytanie to skierowane jest do was, bo może wy też trenowaliście w podobny sposób. Proszę o wypowiedz.
Trenuje klatę, bo przyda się mi w 3RUN'ie jak i w życiu własnym, ale czy moja technika jest okej?
Proszę o komentarze only tych co wiedza o co kaman i thx za odp.

trening dotyczny torsu, mieśni brzucha, pomyłka w nazwie tematu...

Azonka
01-09-2010, 20:50
Ja kiedys robilem to.

http://wdziek.info/abs-trening_miesni_brzucha.html

Mikiel Psowi
01-09-2010, 21:11
brzuszki jak sama nazwa wskazuje są na brzuch nie na klate lol

Maly
01-09-2010, 21:17
aff chodzi mi o brzuch :<

Joogi
01-09-2010, 21:44
Temat bardziej do humoru XD.

#Topic
Dobra, niech Ci bedzie, ze Ci cos napisze. Poziomki na drazku, brzuszki ze skrecaniem sie w lewo/prawo na skosne brzucha, unoszenie nog z ziemi(poziomu) do pionu. Abs nie probowalem wiec nie wiem, ale podobno dobre ;c.

C®ak .
02-09-2010, 18:57
Ja, kiedyś robiłem, i nadal robie wieczorkiem sobie robiłem serie nie raz nawet robiłem po 1000 brzuszków i nie takei całe pionowo tylko poloz glowe zlap rekoma rece musza byc przycisniete do uszu i tak zeby troche ci sie plecy usniosly i takei anwalaj po np 150 i wtedy odsuwaj sie i nogi pinowo do gory dol gora i tak az nei bd mial sily i potem brzuch az sily nei bd mial i na zmiane ja po 4 dniach juz czulem miescnie nie byla widac ale jzu czuc po 4 dnaich bylo :)

Sensimila <3
05-09-2010, 14:47
Jeżeli chcesz mieć "kaloryfer" to katuj brzuszki różnego rodzaju. Trenuje kajakarstwo to znam kilka ćwiczeń. Brzuszki z skrętami, zwykłe itd jak chcesz więcej znać to pisz na gadu w moim opisie.

`diGiel <3
05-09-2010, 17:57
ja to robie z siostrą rowerek ,codziennie po 3-4 godziny rowerku plus 10-20 pompek na dzien. Aktualnie mam taką klatę ,że każda laska z podstawówki na mnie leci.Także uwierz w siebie i rob to co ja bo warto !

@SedaN
Brawo za dobrą interpretacje posta,mam ostrą bekę.

SedaN*
05-09-2010, 20:18
ja to robie z siostrą rowerek ,codziennie po 3-4 godziny rowerku plus 10-20 pompek na dzien. Aktualnie mam taką klatę ,że każda laska z podstawówki na mnie leci.Także uwierz w siebie i rob to co ja bo warto !

W podstawówce to dziewczyny lecą na 2 ładne słówka. I nie wydaje mi się, żebyś miał efekty po robieniu jednorazowo 10-20 pompek dziennie. Polecam robienie serii, co najmniej 4.