PDA

View Full Version : Exhausted - UH/Manas/Vita!

Łukaaasz <3
07-09-2010, 16:22
Witam, dzisiaj grajac rp zauwazylem ze gdy mamy exure vite na hocie to mozna trzymac hota i niema exhaustet, przelogowałem sie na knighta i sprawdziłem czy z uhem jest tak samo i tez mozna go trzymac na hocie juz wiadomo dlaczego knight jest nie do zabicia, z manasem jest tak samo.
Nie wiem czy to bug czy cos ale zrobiłem temat i oczekuje waszej opini na ten temat.

#Edit
Sorry z manasem tak nie jest.

Devil murder v3
07-09-2010, 16:24
Z manasem nie jest tak samo... :rolleyes: Po za tym, można dosyć szybko klikać uha i na to samo wyjdzie...

Dareluss v0.5
07-09-2010, 16:26
Exura vita - exha nie ma ale nie ma tzw. fast attacku ;o z uhem tak samo tylko czasem wchodzi a manas ma exh.

Stoner
07-09-2010, 16:29
jak sie trzyma to on sobie regularnie używa czaru i dopiero po którymś tam użyciu się zmęczy.
O wiele szybciej się postać przemęcza od idiotycznego napierdalania hotem.
Trzeba to robić bardzo umiejętnie i we właściwym momencie i wtedy jest ok.

Moim zdaniem nie jest to bug, tak po prostu to zostalo ustawione.

Li$ek Von Lid3n
07-09-2010, 16:50
No i do zmiany to jest bo EK teraz to lekka przesada.

HpX3
07-09-2010, 16:54
ten exhuasted na servie jest naprawde zjebany
Bo jak zatnie sie postać to może nawet sie nieskończyć ,lub czasami puszcza sie dwa czary naraz.
powinni go naprawic tzn co 1 sek puszcza sie czar i ani 0.000001s dłużej i krócej.

Zarexoholik?
07-09-2010, 17:04
To nie jest bug. To zostało wprowadzone celowo z dniem, w którym na APO pojawiły się hoty - te legalne. Wszystko jest dobrze, więc nie wiem po co napisałeś ten temat. Hotkeye od dzisiaj raczej nie są, a dopiero dzisiaj o tym się pisze? Dziwne.

Domcio666
07-09-2010, 17:20
z manasem tak nie ma niestety. a z uhem jest jak z exura vita ze szybko klikasz i cie uha i tak samo z uhem ;p

Pokémon
07-09-2010, 17:55
Z manasem nie jest tak samo... :rolleyes: Po za tym, można dosyć szybko klikać uha i na to samo wyjdzie...

Jest...
To nie to że nie ma exhaused, tylko wprowadzili żeby uh uhał w odpowiednich odstępach. Przynajmniej tak mi się zdaje, bo uhając sie za szybko RECZNIE wchodzi mi exhaused ;)

.Xienus.
07-09-2010, 17:59
Dokładnie... można uhac się szybciej niż trzymając hota... ale w takim przypadku można złapać exsh...