View Full Version : Exhausted - UH/Manas/Vita!
Łukaaasz <3
07-09-2010, 16:22
Witam, dzisiaj grajac rp zauwazylem ze gdy mamy exure vite na hocie to mozna trzymac hota i niema exhaustet, przelogowałem sie na knighta i sprawdziłem czy z uhem jest tak samo i tez mozna go trzymac na hocie juz wiadomo dlaczego knight jest nie do zabicia, z manasem jest tak samo.
Nie wiem czy to bug czy cos ale zrobiłem temat i oczekuje waszej opini na ten temat.
#Edit
Sorry z manasem tak nie jest.
Devil murder v3
07-09-2010, 16:24
Z manasem nie jest tak samo... :rolleyes: Po za tym, można dosyć szybko klikać uha i na to samo wyjdzie...
Dareluss v0.5
07-09-2010, 16:26
Exura vita - exha nie ma ale nie ma tzw. fast attacku ;o z uhem tak samo tylko czasem wchodzi a manas ma exh.
jak sie trzyma to on sobie regularnie używa czaru i dopiero po którymś tam użyciu się zmęczy.
O wiele szybciej się postać przemęcza od idiotycznego napierdalania hotem.
Trzeba to robić bardzo umiejętnie i we właściwym momencie i wtedy jest ok.
Moim zdaniem nie jest to bug, tak po prostu to zostalo ustawione.
Li$ek Von Lid3n
07-09-2010, 16:50
No i do zmiany to jest bo EK teraz to lekka przesada.
ten exhuasted na servie jest naprawde zjebany
Bo jak zatnie sie postać to może nawet sie nieskończyć ,lub czasami puszcza sie dwa czary naraz.
powinni go naprawic tzn co 1 sek puszcza sie czar i ani 0.000001s dłużej i krócej.
Zarexoholik?
07-09-2010, 17:04
To nie jest bug. To zostało wprowadzone celowo z dniem, w którym na APO pojawiły się hoty - te legalne. Wszystko jest dobrze, więc nie wiem po co napisałeś ten temat. Hotkeye od dzisiaj raczej nie są, a dopiero dzisiaj o tym się pisze? Dziwne.
Domcio666
07-09-2010, 17:20
z manasem tak nie ma niestety. a z uhem jest jak z exura vita ze szybko klikasz i cie uha i tak samo z uhem ;p
Z manasem nie jest tak samo... :rolleyes: Po za tym, można dosyć szybko klikać uha i na to samo wyjdzie...
Jest...
To nie to że nie ma exhaused, tylko wprowadzili żeby uh uhał w odpowiednich odstępach. Przynajmniej tak mi się zdaje, bo uhając sie za szybko RECZNIE wchodzi mi exhaused ;)
.Xienus.
07-09-2010, 17:59
Dokładnie... można uhac się szybciej niż trzymając hota... ale w takim przypadku można złapać exsh...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.