View Full Version : Loot z niektórych potworów.
Wy chcecie pomniejszyć chyba kasę na serwerze a tu taki myk:
Minion: loot: bh, pandemka.
Omen: loot: bh, panda,klapy.
Taki szymek pójdzie czyścić i z omena lotnie to i ma kasę za blokanie i z omena zarobi.
ktoś bedzie czyścił quest z minionem, też się wzbogaci.
Proponuję zmniejszyć lot/ zabrać od tych potworów: minion: pandemka, omen: bh i pandemka.
Zobacz sobie: http://www.armia.toproste.pl/potwory/
#akuz
Pojebany jestem? Sprawdź na stronie mądralo -.-
Omen und minion.
#nescafe
Ale z takich potworów takowe przedmioty nie powinny lecieć...
Zdecydowanie zabrać pamdemke,klapy,bh z Omena,Miniona.
Zmiejszenie loota-tysiące nowych tematów ,a z tych bossów mało kto looci jak wiemy jakieś 3-4 osoby moga na tym expić.
#Down
Jesli to prawda ;p Ja się kierowałem teraz jego opinią.
#edit
Sory, pojebalo mi się :)
#top
Dobrze ze pandemka i bh leci, tak btw. dali by omena na respa =/
Zarexoholik?
10-09-2010, 18:48
Taki szymek pójdzie
Ale ty nie jesteś taki szymek. Nie masz takiego levela i sobie nie pójdziesz. To nie leci z każdego, więc nie wiem o co Ci chodzi. Do tego respawn tych mobów masz na określony czas. Po co piszesz takie farmazony? Byłeś tam i zlootowałeś coś z tych itemów?
Domcio666
10-09-2010, 19:24
a skad wiesz ze to leci bo ktos powiedzial na gc nawet watpie ze takie itemki leca mi sie wydaje ze z omena leci co najwyzej kasa i moze ta panda ale watpie ze klapy
Knight Lukas
10-09-2010, 19:27
Itemy to nie kasa więc jak przez itemy, których w żaden sposób nie da się sprzedać u npc mają się pojawić nowe sc?
Z tego co wiem tylko jedno bh szymek zlocił
a skad wiesz ze to leci
Z allegro? Jak wół na stronie masz liste potworów i loota z nich.
Morfeuxsz
10-09-2010, 20:28
Boli Cie to ? ; o Pewnie i tak spadają z taka częstotliwością jak broszka, wiec po co ten płacz.Wcześniej nikt nie wiedział, ze klapy z nich lecą i nie protestowali.
#Up
Napewno pare(nascie) razy czesciej niz brocha ... ;d
#Topic
Troche przesada, to za duzo. Powinno leciec rzadko, i ogolnie jakos dziwnie slyszec zeby z potwora takie cos lecialo ;c
Jest dobrze, nie usuwać tego z loota.
Dlaczego? Ponieważ klapek nie sprzeda sie u npc i wcale przez to nie przybywa kasy na serwie.
Szansa na lootnięcie minimalna, tylko pogratulować Szymkowi tak trafnej decyzji !
Przez 2 lata jakoś nikt się nie chwalił zlocenia pandemki z omena i pewnie jeszcze długo to nie nastąpi. Rzadko czyli raz na 100+ sztuk... a ile omenów szymek zabija tygodniowo? 2?
Kapitan Alkohol.
10-09-2010, 23:03
Ty naprawde jesteś nie myślący - itemów tego typu nie da się sellać i przez loocenie itemów typu klapki nie wzraspa poziom kasy na servie, bo jak ktoś je kupi to za kasę która już jest na serverze - co za tym idzie - ogólny poziom kasy na servie nie rośnie.
Przez czas istenienia egipcjan amulet amuletu spadły może z 3 pandemki (1 napewno, którą lootneli były owner Traw Lowe i Bart), a kiedy ja robiłem kaptur Szymek mówił że raz lootnął bh, wątpie czy klapki spadły mu kiedyś.
.Vimpexx.
11-09-2010, 08:33
Omen und minion.
Ale angielski to Ty masz zajebisty, no chyba, że pisałeś to po niemiecku = [[
@Topic
Ja jestem za usunięciem tych itemów z Omena i Miniona, jeżeli ma być mało kasy, to można dodać tam do loota np. mls, blaszki itp, ale nie Panda, klapki itp ^.^
Szaloony Zieloony
11-09-2010, 08:44
Z apo leci broszka warta 20kcc więc czemu z omena, który jest ubijany xxx razy mniej nie mogą lecieć klapy warte 40kcc? Jak raz na rok ktoś lotnie best item to raczej serwer nie upadnie.
Ale angielski to Ty masz zajebisty, no chyba, że pisałeś to po niemiecku = [[
@Topic
Ja jestem za usunięciem tych itemów z Omena i Miniona, jeżeli ma być mało kasy, to można dodać tam do loota np. mls, blaszki itp, ale nie Panda, klapki itp ^.^
dlajajecuwtaknapisałżem
anonimowyalkoholik
11-09-2010, 10:01
Powinny leciec, nie wbijesz sam takiego lvla/ badz nie kupisz jak oni i ci zal jest ze maja lepiej niz ty bo masz 100 lvl?
Powinno zostać tak jak jest, miniona jest bardzo ciężko ubić, a do tego żeby wziąść go solo (nawet z jednym sioherem) się nie da...
Jest dobrze tak jak jest. Taki omen jest xxxxx mniej razy ubijany niż apo.. więc w czym rzecz?.
Z tego co wiem, szymek ma 2.5k+ lvl. Jest jednym z najlepszych graczy na otsie więc chyba ma prawo tyle zarabiać... Nie porównuj go z innymi graczami, że 'zarabia więcej niż oni'. On ma tyle zarabiać, bo ma duży lvl! Po to go wbijał, żeby stać się bogatym!
Minion, omen itd. to najlepsze potwory na serwerze i loot MUSI być dobry. Wybrażasz sobie, że z tych potworów będzie leciał mls lub softy? Chyba żartujesz...
Skąd w ogóle Ci przyszło do głowy, że administracja chce zmniejszyć ilość kasy na serwie? Jakiś idiota sobie wymyślił taką bzdurę, a reszta bałwanów to powtarza :|
Przykro mi to stwierdzić, ale założyciel tematu nie używa rozumu. Kolejny idiotyczny wątek...
.Xienus.
11-09-2010, 13:08
Z tego co wiem, szymek ma 2.5k+ lvl
2700+ :D
@top
takie iemki lecą tak rzadko ze nie ma sensu usuwać tych itrms z lota...
Pojebany jestes ze pandemka czy bh leci z potworkow tego typu ;|
To sprawdź sobie na stronie czy nie leci ogarze.
#topic
No i dobrze, że lecą tego typu itemy... w końcu to są bossy nie? : O
Tylko pandemka i bh powinny też lecieć z Minosa, bo w końcu to najsilniejszy potwór na servie..
Marcelllo
11-09-2010, 14:11
Zdecydowanie jestem na nie. Powinny te przedmioty lecieć bardzo rzadko z potworów typu master atom itp a Ty chcesz zepsuć całkowicie loota tak?
Na zmniejszanie kasy są inne sposoby -.^
GrubyLolo
11-09-2010, 17:42
Powinno właśnie lecieć z takich potworków takie rare itemki,respy ich są pojedyńcze,powiedzmy,że raz na te 100x lootnie się coś z tego,to i tak nikt nie będzie siedział na nich cały dzień,bo po I nie da rady solo,a po drugie ich respy są bardzo wolne,a więc jestem za pozostawieniem loot'a Joł!
Powinno właśnie lecieć z takich potworków takie rare itemki,respy ich są pojedyńcze,powiedzmy,że raz na te 100x lootnie się coś z tego,to i tak nikt nie będzie siedział na nich cały dzień,bo po I nie da rady solo,a po drugie ich respy są bardzo wolne,a więc jestem za pozostawieniem loot'a Joł!
signed.
Te itemy nie lecą często i siedzieć się na nich nie da cały czas XD!
Więc niech zostanie tak jak jest (:
.:Kicu:.
11-09-2010, 21:31
To sa bossy i z tego to ma leciec a to ze ty go nie umiesz ubic to juz nie nasz problem chyba co nie?
@do autora tematu
Ehh. Zazdrość nie radość. Idz kup sobie na allegro jakiegoś chara i leć na te omenki ok?
@topic
NIEEE
Delorian17
23-09-2010, 22:19
Wkońcu bosy to bosy.
Powinno z nich dobrze lecieć.
Rare items leci bardzo rzadko także nie ma co płakać.
Wbij lvl też bd mógł sobie je ujbijać xd
Adherent
24-09-2010, 00:56
Stary 100x się zastanów i policz do miliona zanim napiszesz taki temat na forum!
Od kiedy to itemy nie do sprzedania u NPC zwiększają ilość kasy na serwerze??
Bo jak dla mnie to raczej właśnie powodują jej zmniejszenie!!
Wysokie levele se je sprzedają u graczy a potem mają na padanie dla zabawy w PVP, więc o kij Ci stary chodzi?? Możesz mi powiedzieć??
Nie dość, że leci to bardzo rzadko to jeszcze z Omena i Miniona.
Powinni to zostawić, zabicie takiego boss'a to nie lada wyzwanie ;)
Krulowiec
24-09-2010, 11:23
Skoro szymek czyśćił tyle razy kaptur i żadna ( chyba ) rzecz nie spadła więc w czym problem ?
Szymek czyścił kaptury kilkadziesiąt razy, najlepszy item jaki mu spadł to było bh, więc wydaje mi się że pandemka czy klapy lecą 10x gorzej od tej tarczy.
Mogę załozyc się, że te itemy tak czesto nie lecą... Zresztą jak bedzisz w stanie zabic miniona lub omena to sam sie przekonasz ;)
Ots tworzony jest na podstawie real tibii. Na real'u prócz itemów z questów da się też je zdobyć z monsterów i niech tu tak samo zostanie. 8 czy tam 10kcc to nie pieniądz na dzień dzisiejszy... więc nie wiem w czym problem :x
Dobra nie ma co płakać leci jak leci i co leci, więc niech leci. Każdy ma prawo do zarobku nie tylko z tych rsów i loota, więc jest to dobry krok od strony administracji.
~~Hodzik~~
27-09-2010, 12:52
Ja mysle ze ty zazdroscisz im ze moga isc na tego potworka i to wylocic :D
Jak ty bys mial 2klvl inni tez by ci zazdroscili.
Dla mnie jest do dobry.
Gargamel
04-10-2010, 18:11
Ekipa powinna zmniejszyć ten loot, i tak już jest za dużo kasy na serwerze.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.