View Full Version : Mariusz Pudzianowski vs Eric Esch
$Carlos$
18-09-2010, 09:25
Czesc,
juz dzis walka Mariusza Pudzianowskiego z Ericiem 'Butterbean' Eschem podczas KSW 14. Jak myslicie, kto wygra? ja stawiam na Pudzianowskiego, co jak co, ale ten Esch to chodzaca masarnia : ).
Dolaczam ankiete, glosujcie.
//aha, i mialem tez zalozyc temat o walce salety z najmanem, ale raczej nie ma sensu, walka tych 2 panow to jakis zart.
oficjalne ważenie:
http://www.youtube.com/watch?v=BsZrugg6VTk&feature=related
jestem za pudzianem mam nadzieje ze jest co raz lepszy i wygra :P
⊕ Cineczeq ⊕
18-09-2010, 09:32
Dostatnie wpierdol i może w końcu skończy się era superpudziana rozgłaszana przez media.
Krulowiec
18-09-2010, 09:49
Jeżeli Pudzianowskiemu uda się obalić Eric'a to zapewne wygra, ale gdy dostanie ostrego sierpowego to tak jak Cineq napisał, skończy się jego przekomarzanie.
Old Shidishi
18-09-2010, 10:18
Tego swiniaka to na buchte a nie do ringu !
Mam nadzieje ze Pudzian tym razem cos pokaze...
Oglądałem walki tego Eric'a Esch i na pierwszy rzut oka wygląda jak typowy Amerykanin napchany jedzeniem z Mc Donalda, ale niestety się myliłem.
Jest tłusty, sporo waży i jest mały, pudzian silny, duży, ale słaby technicznie.
Chciałbym żeby wygrał pudzian, ale niestety wszystko wskazuje na to, że wygra Eric Esch.
Kaziu Extreme
18-09-2010, 10:38
Pudzian schudl z 20kq chyba wiec stracil sile a szybosci nie nabral zbyt duzej:P. Przegra niestety;).
Τettmeier
18-09-2010, 12:19
20 albo więcej. xd
Pudzian wygra. Tamten tłuścioch niech idzie na obiad : ]]]] Dla Mariusza zawsze szacunek za wygranie 5x MŚ i 6x ME więc stawiam na niego zawsze. :)
PS. Srajcie na retransmisje! Liczą się oglądanie i emocje na żywo!
Pudzian przegra. Dostanie w ryj i leży, jak tylko ta 200kg pizda się na nim położy to zgon.
`diGiel <3
18-09-2010, 12:30
ja pierdole http://i56.tinypic.com/34dqzhe.jpg przecież Pudzian go nawet nie przewróci ale i tak stawiam na rodaka.
_Kuba.Wojewódzki_
18-09-2010, 13:40
http://www.youtube.com/watch?v=-u2DqGdaxHs&feature=related
Pozdrawiam pudziana
Zarexoholik?
18-09-2010, 14:18
Stawiam na Pudziana, bo chcę aby wygrał, ale coś mi się wydaje, że się tylko ośmieszy.
Old Vienio
18-09-2010, 14:19
Pudzian dostanie po dupie i tyle stawiam na Erica
Wystarczy ze grubas jebnie mu czopa, Pudzian sie wywali a grubas sie na niego polozy i go udusi i po sprawie :cool:
Mortalix
18-09-2010, 14:46
Chociaż nie znam się w ogóle na boxie, a tego słonia zobaczyłem po raz pierwszy kilka dni temu myślę, że Pudzianowski dostanie po pysku aż miło. xd
Mi sie cos wydaje, ze Pudzian polegnie w miare szybko ; D Ale nigdy nic nie wiadomo, wszystko moze sie zdarzyc co bylo ostatnio w pilce noznej ( :
Tumanbuga
18-09-2010, 15:19
http://www.youtube.com/watch?v=ng-WznfWqV8
Stawiam na Pudziana , kumple wszyscy poza mną stawiają , że Pudzian dostanie w papę ale ten fastfood łatwo się przewraca , potem Pudzian troche go poleje i koniec imprezy. Ale pierdolnięcie to ma ten koleś :p.
Szkarlatny leon.
18-09-2010, 16:08
Chcialbym aby Pudzian wygral , lecz wydaje mi sie ze przegra. ;|
Stawiam na Pudziana, lecz zdaję mi się, że wygra Eric -.-
Chciałbym, żeby Pudzian wygrał, ale raczej przegra. Xd
Ten grubas na niego siądzie i po walce. : D
OMG co wy niemcy? Pudzian wygra:D
Szugi Bugi
18-09-2010, 17:12
OMG co wy niemcy? Pudzian wygra:D
No nie może być inaczej :D, ale to się jeszcze okaże. :P:P
Coś mi się zdaje, że zobaczymy:
20:01 You see a dead human (Vol:118).You recognize Pudzian. Zabity przez Erich Butterbean Esch. :cool:
Wygra Pudzianowski, bo pedał jebany kupił walkę. Przekupił Erica, zaoferował mu, że jak wygra to zostanie promotorem jego walk w USA. Jest żenującą jebaną pałą i szkoda w ogóle cokolwiek pisać na jego temat, mam nadzieję, że jednak Eric to oleje i mu wpierdoli. Zresztą osoby ogarnięte w temacie zorientują się, że podczas walki Eric mu się podłoży, bo to niestety będzie widać gołym okiem ; ).
`diGiel <3
18-09-2010, 19:05
Wygra Pudzianowski, bo pedał jebany kupił walkę. Przekupił Erica, zaoferował mu, że jak wygra to zostanie promotorem jego walk w USA. Jest żenującą jebaną pałą i szkoda w ogóle cokolwiek pisać na jego temat, mam nadzieję, że jednak Eric to oleje i mu wpierdoli. Zresztą osoby ogarnięte w temacie zorientują się, że podczas walki Eric mu się podłoży, bo to niestety będzie widać gołym okiem ; ).
Ciekawe skąd masz takie info ? ;O
!!sQaua!!
18-09-2010, 19:31
Ten 'grubas', jak wy go nazywacie, ma bardzo sinlą prawą ręke, więc Pudzian musi się przygotować na to. Wszyscy mówią u mnie na osiedlu, że Pudzian przegra, ja podzielam ich zdanie.
$Carlos$
18-09-2010, 19:38
skad masz takie info? drahu, dlaczego nazywasz kogos, kto osiagnal wiele sukcesow 'jebaną pałą' :f? nie wydaje mi sie zeby akurat pudzianowski byl sklonny do tego zeby 'kupic' walke. Z tego co wiem to jeszcze nie dawno byles za pudzianowskim :O
@down: obejrzyj film z 1 posta.
Lagga v2
18-09-2010, 19:49
slyszalem ze jak wazyli tego 2 to waga stanela na 200 kg i skali braklo.
stawiam na porazke pudzianka
Tumanbuga
19-09-2010, 00:34
No i miałem racje , fastfood się przewalił , Pudzian go trochę pobił i koniec.
No i pudzian wygrał. Trwało to trochę dłużej niż z najmanem.
Szkarlatny leon.
19-09-2010, 00:38
Pudzian zrobil co chcial ! a nie bylem w 100% pewny ze wygra ;) wielkie gratulacje!
PRZEWIDZIALEM XD 44s obijal mu morde
http://img265.imageshack.us/img265/9873/hahaxdd.png
stalo sie nie tak jak myslalem, ale lepiej byc zaskoczonym :} !
$Carlos$
19-09-2010, 00:39
No i wasz 'potezny piesciarz' wytrzymal troche powyzej jednego najmana : /. Szkoda mi tylko tego, ze duzo osob mysli, ze walka byla 'ustawiona'. Kurde. Pudzianowski fajny typ, stara sie cos osiagnac w MMA, a masa osob stara mu sie to uprzykrzyc. :/
Zarexoholik?
19-09-2010, 00:46
Ciekawe skąd masz takie info ? ;O
On wie wszystko.
#topic
Pudzian oklepał grubego Amerykanina. Elos.
1st R. Boonek
19-09-2010, 01:36
Gruby padl na spama i tyle.........
Krulowiec
19-09-2010, 07:47
rozhjebał mu czaszkę, tyle.
Gruby padl na spama i tyle.........
Hahaha xD podbijam :D Tak jak powiedział Pudzian. sama masa to nie wszystko w MMA.
Osobiście najgorszym dla Pudziana mogłaby być walka w parterze, Bo pomimo siły Pudziana to 180-kilowy klocek ciężko przerzucić :D
Ale Pudzian wygrał i życzę mu dalszych sukcesów w MMA, bo w Stong Manach osiągnął już wszystko.
anonimowyalkoholik
19-09-2010, 09:16
No i pudzian wygrał. Trwało to trochę dłużej niż z najmanem.
HAHA to ty chyba nie oglądałeś walki z Najmanem. Pudzian rozgromił tego Erica w 20kilka sekund. Z najmanem walczył 40+.
@
Brawo Brawo Pudzian czekamy na kolejne zwycięstwa.
i sonda powinna być już wyłączona -.-
W strongmanach tez przekupil wszystkich i zostal mistrzem?
Ty pro elo znawco chyba chcesz zaistnieć na forum swoimi głupimi postami, myslisz ze trenujesz boks i taka mizerna ciota jak ty moze glosic cos takiego? Gowno wiesz w dupie byles wiec stul pysk i sie nie wypowiadaj na tym forum.
http://www.youtube.com/watch?v=-u2DqGdaxHs&feature=related
Pozdrawiam pudziana
Jakbyś nie zauważył to na tym filmiku youtube to ten Erix tam walczy w sporcie 'boks' nie majacym nic wspolnego z MMA. Pudzian pokazal ze jakis bokser z waga slonia nie moze mu nic zrobic. Jedynie doswiadczony zawodnik MMA jest w stanie pokonac Pudziana, co na razie nie biore pod uwage.
Sub Zero 2
19-09-2010, 09:29
Pudzian wygrał , temat do zamknięcia.
Kamor Wielki
19-09-2010, 09:33
Znów wieśniak style,drah miał rację
Po tym co zobaczyłem mam dokładnie takie wrażenie
To wyglądało jak zwykła bójka na ulicy...
Wawa Kocur
19-09-2010, 10:47
No trudno, baterbin padł jak noob, to było pewne, że pudzian tak zawalczy, bo z tym czymś inaczej się nie da, uważać na początku walki na prawą łapę i wziąć go na ziemie. Takie coś jak on nie ma jak się obrócić nawet, więc było po walce jak go pudzian za noge złapał. :////
A najbardziej to podobał mi się hymn stanów zjednoczonych przed walką....
Poszedłem do kibla z nadzieją oglądnięcia emocjonującej walki, przychodzę a grubas już leży ;<
No ale dobrze Pudzian xD
Na miejscu Butterbeama położyłbym się na Pudzianie i samą masą go udusić. beka z hymnu ... wstyd jak chuj ale peh
Mateusz Soprano
19-09-2010, 15:22
Haha,a na chat box widziałem jak pisali Pudzian dostanie baty,pudzian będzie leżał a tu WOW!Pudzian dobry,skoro pokonał kawaguchiego to dał rade butterbeanowi.Moim zdaniem lepsza była walka Najman vs Saleta.:D:D Na samym początku jak Najman przewagę wielką miał na chat box szły słowa kur**,LOL,niewierze itp.A później jakoś Saleta wygrał,ale głupio że go tak pojechał.Każdemu się należy szacunek,nawet człowiekowi pokroju Draha,mikiela czy uhaya.
Na miejscu Butterbeama położyłbym się na Pudzianie i samą masą go udusić. beka z hymnu ... wstyd jak chuj ale peh
Myslisz tak samo jak ja :)
Wystarczy ze grubas jebnie mu czopa, Pudzian sie wywali a grubas sie na niego polozy i go udusi i po sprawie :cool:
Szugi Bugi
19-09-2010, 17:17
@up
Może już dosyć komputera na dziś?
Co to Pudziana, oby tak dalej http://i56.tinypic.com/34dqzhe.jpg
Liczyłem na Pudziana, ale myślałem, że wygra Esch, bo jak oglądałem jego walki, to większość swoich przeciwników pokonywał jednym ciosem ze swojej prawej ręki.
Przegrałem aby 5zł, bo się założyłem z bratem o to kto wygra, postawiłem na Escha, chociaż byłem za Pudzianem i się rozczarowałem i o 5zł lżejszy jestem :)
Teraz wam głupio pudzian go ładnie rozwalil chciałgo uduśić ale szyji nie znalazł:D
Nie sądziłęm , że aż tak szybko Pudzian rozwali tego 'grubasa', no ale dobrze ze polak wygrywa, niech trenuje w lutym rewanże.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.