Zaloguj się

View Full Version : Mariusz Pudzianowski vs Eric Esch

$Carlos$
18-09-2010, 09:25
Czesc,
juz dzis walka Mariusza Pudzianowskiego z Ericiem 'Butterbean' Eschem podczas KSW 14. Jak myslicie, kto wygra? ja stawiam na Pudzianowskiego, co jak co, ale ten Esch to chodzaca masarnia : ).

Dolaczam ankiete, glosujcie.

//aha, i mialem tez zalozyc temat o walce salety z najmanem, ale raczej nie ma sensu, walka tych 2 panow to jakis zart.

oficjalne ważenie:
http://www.youtube.com/watch?v=BsZrugg6VTk&feature=related

Przemas
18-09-2010, 09:31
jestem za pudzianem mam nadzieje ze jest co raz lepszy i wygra :P

⊕ Cineczeq ⊕
18-09-2010, 09:32
Dostatnie wpierdol i może w końcu skończy się era superpudziana rozgłaszana przez media.

Krulowiec
18-09-2010, 09:49
Jeżeli Pudzianowskiemu uda się obalić Eric'a to zapewne wygra, ale gdy dostanie ostrego sierpowego to tak jak Cineq napisał, skończy się jego przekomarzanie.

Old Shidishi
18-09-2010, 10:18
Tego swiniaka to na buchte a nie do ringu !

Mam nadzieje ze Pudzian tym razem cos pokaze...

Benn
18-09-2010, 10:34
Oglądałem walki tego Eric'a Esch i na pierwszy rzut oka wygląda jak typowy Amerykanin napchany jedzeniem z Mc Donalda, ale niestety się myliłem.
Jest tłusty, sporo waży i jest mały, pudzian silny, duży, ale słaby technicznie.
Chciałbym żeby wygrał pudzian, ale niestety wszystko wskazuje na to, że wygra Eric Esch.

Kaziu Extreme
18-09-2010, 10:38
Pudzian schudl z 20kq chyba wiec stracil sile a szybosci nie nabral zbyt duzej:P. Przegra niestety;).

Τettmeier
18-09-2010, 12:19
20 albo więcej. xd

Pudzian wygra. Tamten tłuścioch niech idzie na obiad : ]]]] Dla Mariusza zawsze szacunek za wygranie 5x MŚ i 6x ME więc stawiam na niego zawsze. :)

PS. Srajcie na retransmisje! Liczą się oglądanie i emocje na żywo!

Simi
18-09-2010, 12:25
Pudzian przegra. Dostanie w ryj i leży, jak tylko ta 200kg pizda się na nim położy to zgon.

`diGiel <3
18-09-2010, 12:30
ja pierdole http://i56.tinypic.com/34dqzhe.jpg przecież Pudzian go nawet nie przewróci ale i tak stawiam na rodaka.

_Kuba.Wojewódzki_
18-09-2010, 13:40
http://www.youtube.com/watch?v=-u2DqGdaxHs&feature=related

Pozdrawiam pudziana

Zarexoholik?
18-09-2010, 14:18
Stawiam na Pudziana, bo chcę aby wygrał, ale coś mi się wydaje, że się tylko ośmieszy.

Old Vienio
18-09-2010, 14:19
Pudzian dostanie po dupie i tyle stawiam na Erica

_woto_
18-09-2010, 14:36
Wystarczy ze grubas jebnie mu czopa, Pudzian sie wywali a grubas sie na niego polozy i go udusi i po sprawie :cool:

Mortalix
18-09-2010, 14:46
Chociaż nie znam się w ogóle na boxie, a tego słonia zobaczyłem po raz pierwszy kilka dni temu myślę, że Pudzianowski dostanie po pysku aż miło. xd

Joogi
18-09-2010, 14:48
Mi sie cos wydaje, ze Pudzian polegnie w miare szybko ; D Ale nigdy nic nie wiadomo, wszystko moze sie zdarzyc co bylo ostatnio w pilce noznej ( :

Tumanbuga
18-09-2010, 15:19
http://www.youtube.com/watch?v=ng-WznfWqV8

Stawiam na Pudziana , kumple wszyscy poza mną stawiają , że Pudzian dostanie w papę ale ten fastfood łatwo się przewraca , potem Pudzian troche go poleje i koniec imprezy. Ale pierdolnięcie to ma ten koleś :p.

Szkarlatny leon.
18-09-2010, 16:08
Chcialbym aby Pudzian wygral , lecz wydaje mi sie ze przegra. ;|

Refresh
18-09-2010, 16:15
Stawiam na Pudziana, lecz zdaję mi się, że wygra Eric -.-

Karpek
18-09-2010, 16:16
Chciałbym, żeby Pudzian wygrał, ale raczej przegra. Xd

Ten grubas na niego siądzie i po walce. : D

Maly
18-09-2010, 17:10
OMG co wy niemcy? Pudzian wygra:D

Szugi Bugi
18-09-2010, 17:12
OMG co wy niemcy? Pudzian wygra:D

No nie może być inaczej :D, ale to się jeszcze okaże. :P:P

Coller
18-09-2010, 17:52
Coś mi się zdaje, że zobaczymy:

20:01 You see a dead human (Vol:118).You recognize Pudzian. Zabity przez Erich Butterbean Esch. :cool:

Google
18-09-2010, 19:02
Wygra Pudzianowski, bo pedał jebany kupił walkę. Przekupił Erica, zaoferował mu, że jak wygra to zostanie promotorem jego walk w USA. Jest żenującą jebaną pałą i szkoda w ogóle cokolwiek pisać na jego temat, mam nadzieję, że jednak Eric to oleje i mu wpierdoli. Zresztą osoby ogarnięte w temacie zorientują się, że podczas walki Eric mu się podłoży, bo to niestety będzie widać gołym okiem ; ).

`diGiel <3
18-09-2010, 19:05
Wygra Pudzianowski, bo pedał jebany kupił walkę. Przekupił Erica, zaoferował mu, że jak wygra to zostanie promotorem jego walk w USA. Jest żenującą jebaną pałą i szkoda w ogóle cokolwiek pisać na jego temat, mam nadzieję, że jednak Eric to oleje i mu wpierdoli. Zresztą osoby ogarnięte w temacie zorientują się, że podczas walki Eric mu się podłoży, bo to niestety będzie widać gołym okiem ; ).
Ciekawe skąd masz takie info ? ;O

!!sQaua!!
18-09-2010, 19:31
Ten 'grubas', jak wy go nazywacie, ma bardzo sinlą prawą ręke, więc Pudzian musi się przygotować na to. Wszyscy mówią u mnie na osiedlu, że Pudzian przegra, ja podzielam ich zdanie.

$Carlos$
18-09-2010, 19:38
skad masz takie info? drahu, dlaczego nazywasz kogos, kto osiagnal wiele sukcesow 'jebaną pałą' :f? nie wydaje mi sie zeby akurat pudzianowski byl sklonny do tego zeby 'kupic' walke. Z tego co wiem to jeszcze nie dawno byles za pudzianowskim :O

@down: obejrzyj film z 1 posta.

Lagga v2
18-09-2010, 19:49
slyszalem ze jak wazyli tego 2 to waga stanela na 200 kg i skali braklo.

stawiam na porazke pudzianka

Tumanbuga
19-09-2010, 00:34
No i miałem racje , fastfood się przewalił , Pudzian go trochę pobił i koniec.

Suchar
19-09-2010, 00:35
No i pudzian wygrał. Trwało to trochę dłużej niż z najmanem.

Szkarlatny leon.
19-09-2010, 00:38
Pudzian zrobil co chcial ! a nie bylem w 100% pewny ze wygra ;) wielkie gratulacje!

Joogi
19-09-2010, 00:39
PRZEWIDZIALEM XD 44s obijal mu morde

http://img265.imageshack.us/img265/9873/hahaxdd.png

stalo sie nie tak jak myslalem, ale lepiej byc zaskoczonym :} !

$Carlos$
19-09-2010, 00:39
No i wasz 'potezny piesciarz' wytrzymal troche powyzej jednego najmana : /. Szkoda mi tylko tego, ze duzo osob mysli, ze walka byla 'ustawiona'. Kurde. Pudzianowski fajny typ, stara sie cos osiagnac w MMA, a masa osob stara mu sie to uprzykrzyc. :/

Zarexoholik?
19-09-2010, 00:46
Ciekawe skąd masz takie info ? ;O

On wie wszystko.

#topic

Pudzian oklepał grubego Amerykanina. Elos.

1st R. Boonek
19-09-2010, 01:36
Gruby padl na spama i tyle.........

Krulowiec
19-09-2010, 07:47
rozhjebał mu czaszkę, tyle.

Adasik
19-09-2010, 08:06
Gruby padl na spama i tyle.........

Hahaha xD podbijam :D Tak jak powiedział Pudzian. sama masa to nie wszystko w MMA.
Osobiście najgorszym dla Pudziana mogłaby być walka w parterze, Bo pomimo siły Pudziana to 180-kilowy klocek ciężko przerzucić :D
Ale Pudzian wygrał i życzę mu dalszych sukcesów w MMA, bo w Stong Manach osiągnął już wszystko.

anonimowyalkoholik
19-09-2010, 09:16
No i pudzian wygrał. Trwało to trochę dłużej niż z najmanem.

HAHA to ty chyba nie oglądałeś walki z Najmanem. Pudzian rozgromił tego Erica w 20kilka sekund. Z najmanem walczył 40+.

@
Brawo Brawo Pudzian czekamy na kolejne zwycięstwa.

i sonda powinna być już wyłączona -.-

W strongmanach tez przekupil wszystkich i zostal mistrzem?
Ty pro elo znawco chyba chcesz zaistnieć na forum swoimi głupimi postami, myslisz ze trenujesz boks i taka mizerna ciota jak ty moze glosic cos takiego? Gowno wiesz w dupie byles wiec stul pysk i sie nie wypowiadaj na tym forum.

http://www.youtube.com/watch?v=-u2DqGdaxHs&feature=related

Pozdrawiam pudziana

Jakbyś nie zauważył to na tym filmiku youtube to ten Erix tam walczy w sporcie 'boks' nie majacym nic wspolnego z MMA. Pudzian pokazal ze jakis bokser z waga slonia nie moze mu nic zrobic. Jedynie doswiadczony zawodnik MMA jest w stanie pokonac Pudziana, co na razie nie biore pod uwage.

Sub Zero 2
19-09-2010, 09:29
Pudzian wygrał , temat do zamknięcia.

Kamor Wielki
19-09-2010, 09:33
Znów wieśniak style,drah miał rację

halO
19-09-2010, 09:37

Po tym co zobaczyłem mam dokładnie takie wrażenie

Uhay
19-09-2010, 09:56
To wyglądało jak zwykła bójka na ulicy...

Wawa Kocur
19-09-2010, 10:47
No trudno, baterbin padł jak noob, to było pewne, że pudzian tak zawalczy, bo z tym czymś inaczej się nie da, uważać na początku walki na prawą łapę i wziąć go na ziemie. Takie coś jak on nie ma jak się obrócić nawet, więc było po walce jak go pudzian za noge złapał. :////

A najbardziej to podobał mi się hymn stanów zjednoczonych przed walką....

Zark
19-09-2010, 10:53
Poszedłem do kibla z nadzieją oglądnięcia emocjonującej walki, przychodzę a grubas już leży ;<

No ale dobrze Pudzian xD

Simi
19-09-2010, 11:11
Na miejscu Butterbeama położyłbym się na Pudzianie i samą masą go udusić. beka z hymnu ... wstyd jak chuj ale peh

Mateusz Soprano
19-09-2010, 15:22
Haha,a na chat box widziałem jak pisali Pudzian dostanie baty,pudzian będzie leżał a tu WOW!Pudzian dobry,skoro pokonał kawaguchiego to dał rade butterbeanowi.Moim zdaniem lepsza była walka Najman vs Saleta.:D:D Na samym początku jak Najman przewagę wielką miał na chat box szły słowa kur**,LOL,niewierze itp.A później jakoś Saleta wygrał,ale głupio że go tak pojechał.Każdemu się należy szacunek,nawet człowiekowi pokroju Draha,mikiela czy uhaya.

_woto_
19-09-2010, 16:26
Na miejscu Butterbeama położyłbym się na Pudzianie i samą masą go udusić. beka z hymnu ... wstyd jak chuj ale peh

Myslisz tak samo jak ja :)

Wystarczy ze grubas jebnie mu czopa, Pudzian sie wywali a grubas sie na niego polozy i go udusi i po sprawie :cool:

Szugi Bugi
19-09-2010, 17:17
@up

Może już dosyć komputera na dziś?

Co to Pudziana, oby tak dalej http://i56.tinypic.com/34dqzhe.jpg

Hjubert
19-09-2010, 20:44
Liczyłem na Pudziana, ale myślałem, że wygra Esch, bo jak oglądałem jego walki, to większość swoich przeciwników pokonywał jednym ciosem ze swojej prawej ręki.

Przegrałem aby 5zł, bo się założyłem z bratem o to kto wygra, postawiłem na Escha, chociaż byłem za Pudzianem i się rozczarowałem i o 5zł lżejszy jestem :)

Maly
19-09-2010, 22:53
Teraz wam głupio pudzian go ładnie rozwalil chciałgo uduśić ale szyji nie znalazł:D

Ice.
20-09-2010, 12:05
Nie sądziłęm , że aż tak szybko Pudzian rozwali tego 'grubasa', no ale dobrze ze polak wygrywa, niech trenuje w lutym rewanże.