PDA

View Full Version : Problem z USB

nesta12
29-09-2010, 21:34
Witam!
Piszę bo mam problem z moim łączem USB.Jak chcę wgrać muze na mp3 dziwnie zaczyna bo piszę "HTC Media Player" czy podobnie.Zawsze poprzednio pisało model mp3 (W tym przypadku to Sony Walkman (bo lans musi być ;) ).Chodzi o to że nie moge eksplorować,wgrywać ani nic.Odtwarzacz ładuje się na spokojnie.Sprawdzałem na laptopie z Vistą,ten odbiera mp3 dobrze.Żeby nie było dodaje że niedawno robiłem reistall windowsa XP (nie format,reinstall) ponieważ nic nie mogłem zrobić,poprostu windows wchodził na pulpit i nic dalej nie można było zrobić.Podłączałem też pendrive do komputera i jakoś działał.Proszę pomóżcie bo muszę wgrywać utwory poprzez laptopa (czyli ściągam na swoim kompie przenoszę na pendrive do laptopa następnie pen+mp3 i wgrywam).Z góry dziękuje za pomoc.

Napinator
30-09-2010, 18:50
Musisz wylutować usb z płyty głównej i wlutować nowe bo te się spaliły :/

nesta12
01-10-2010, 20:58
Ale pendrive jakoś dobrze działa to jak się mogło spalić ?

Demolka Knight
01-10-2010, 21:00
Ja tez tak mialem tylko ze chcialem wgrac muze na telefon. I okazalo sie ze kabel jest urwany :D Sprawdz.

nesta12
01-10-2010, 21:37
Akurat z telefonem też tak jest,przed chwilą się dowiedziałem bo chciałem muzę wgrać.Ale nie wgrywam przez kabel to ma wbudowane wejście.Link jeśli ktoś chce obejrzeć http://www.sony.pl/product/nws-b-series/nwz-b152