View Full Version : [Forum] Top User Roku 2010
Woder (: !
23-10-2010, 13:55
Witam.
Proponuje zrobic konkurs , taki jak rok temu na Top Usera 2010.
Rok temu ten konkurs zrobil duza "furore" .
Dolaczam sonde.
diamondback#
23-10-2010, 13:57
Pewnie taki będzie ,ale do końca obecnego roku jeszcze trochę brakuję ,poczekajmy:) Jestem na TAk
Azbestowy v.62.0
23-10-2010, 13:59
Przecież nie ma nawet listopada jeszcze wololololxd Na tak jestem (pewnie tak jak całe forum) ale chce też wybory na top idiotę (chcę wygrać)
Sherlock
23-10-2010, 14:01
Konkurs bedzie na pewno, moze lepiej zaproponujcie nagrody za poszczegolne 1, 2 i 3 miejsce. ;d
Moon Red
23-10-2010, 14:36
Zapewne obedzie sie, ale wygra go noobek który ma prawdopodobnie najwięcej reptow(nie chodzi mi o Kazka :PP) a dostaje je on za to że naabaski myślą ze odda...
Głosuje na Marckiego niech mu konto odbanuja :P
Konkurs bedzie na pewno, moze lepiej zaproponujcie nagrody za poszczegolne 1, 2 i 3 miejsce. ;d
Oczywiście że na TAK !
Na pewno taki konkurs będzie (:
Sherlocka początek jest identyczny do wypowiedzi Luka,umiesz coś sam napisać?,z głową ... proponuje ci iść na korepetycje z polskiego;).
#jestem na tak,może nagroda za 1 miejsce byłaby dowolny kolor "Niku"?
Miejsce|Nagroda
1|Ranga TOP USER 2010 (Dowolny kolor) + PACC 90 dni na dowolne konto na APO + x punktów reputacji (1k)
2|Dowolny kolor rangi + 45 dni PACC na dowolne konto + x punktów reputacji (500)
3|Dowolny kolor rangi + 45 dni PACC na dowolne konto + x punktów reputacji (250)
Takie jak w zeszłym roku ;)
#t
Santano jest to wybory TOP USER 2010 na bank się odbędą xd
Ofc jestem na tak, gdyż chce zająć trzecie miejsce ;)
Kamor Wielki
23-10-2010, 15:10
mi to obojetne wybieranie najlepszego kolesia przez kabel,ale jak wygram bedzie mi milo
Polecałbym również pomyślenie nad wszechobecną korupcją, bo jak pewnie wszyscy wiedzą, niektórzy nominowani rok temu płacili na apo za głosy :)
.Voorlon.
23-10-2010, 15:23
Oczywiście że TAK
Ostra rywalizacja jest podczas tych wyborów :P
Miejsce|Nagroda
1|Ranga TOP USER 2010 (Dowolny kolor) + PACC 90 dni na dowolne konto na APO + x punktów reputacji (1k)
2|Dowolny kolor rangi + 45 dni PACC na dowolne konto + x punktów reputacji (500)
3|Dowolny kolor rangi + 45 dni PACC na dowolne konto + x punktów reputacji (250)
#t
Dokładnie takie coś powinno być
http://i52.tinypic.com/dc68eb.jpg
Zarexoholik?
23-10-2010, 15:38
niektórzy nominowani rok temu płacili na apo za głosy :)
To chyba normalne. Jak ktoś jest tak zaślepiony takimi głupotami to jest w stanie płacić innym by przez tą chwilę udawali, że mu się należy.
#topic
Dobry pomysł, ale jeszcze jest troszkę czasu, aby takie wybory przeprowadzić. (:
Jako nagrody proponowałbym jakieś udogodnienia na forum. Może wgląd w niektóre niedostępne dla zwykłych użytkowników działy? Kolor rangi i może wybór dowolnej rangi. xd
.Vimpexx.
23-10-2010, 15:40
Jestem na Tak, fajnie zobaczyć kto by wygrał :) http://i56.tinypic.com/2po8eid.jpg
@Down
Nieeee!!
I co jeszcze?
Tutora na 7.6 i 8.42? ;(
Moim zdaniem ranga TOP User 2010 itp wystarczy.
A mogłoby być tak, że za 1 miejsce TOP User 2010 + funkcje cleanera.
Arcano Druid
23-10-2010, 16:21
No pewnie ze TAK ;s
znow bedize ciekawie xD
#Lordzik#
23-10-2010, 16:27
Jeżeli w tamtym roku było coś takiego zorganizowane, to w teraźniejszym tym bardziej. :]
Oczywiście jestem na TAK. Nagrody mogą być podobne jak w zeszłym roku + może jakaś niespodzianka? ;c
No jasne, moze ktos mnie zauwazy i zaglosuje XD
Proponuje na nagrody podobne jak w 2009, czyli ranga itp, :)
Domcio666
23-10-2010, 16:42
oczywisacdie jestem na tak i bym chcial wygrac chociaz to jest niemozliwe ;pp niech zrobia takie cos jak rok temu
Maatinii
23-10-2010, 16:49
I znowu wygra osoba która ma "kolegów i kasę na servie"
ps. Może być ten konkurs.
Miejsce|Nagroda
#t
Nie wiem czy sie da, ale wolałbym coś lepszego.
Chociaż te nagrody nie są złe.
@Top
Jasne, że tak niech będzie taki konkurs.
/kazek
Pewnie że się da ;D Wszystko zależy od Santano.
Konkurs jest dobry, ale jak tak patrze to strasznie dużo osób jest do nominacji. Jestem ciekawe jaka byłaby ta wygrana trójka :D Co do nagród to z kolorem nicku, ranga TOP USER 2010 zgadzam się, ale powinno być przyznane 1000, 500 i 250pkt reputacji za 1, 2 i 3 miejsce
Metaxa Grzesiek
23-10-2010, 16:59
Miejsce|Nagroda
#t
Jestem na tak nagrody mogą być tylko bez tych pkt reputacji ^.-
Wybor kandydatow na ta pozycje jest ogromny, wiec mysle ze rywalizacja bedzie ostra i ciekawa. Mysle ze wygra Tony/Deads? http://img831.imageshack.us/img831/6553/alec.png
Ofc. jestem za. :D Nagrody mogłyby być takie jak w tamtym roku, aczkolwiek ilość otrzymywanych punktów reputacji mogłaby być większa, gdyż teraz 1k reputów to nic. ;s
Kapitan Alkohol.
24-10-2010, 13:37
Beka z koleszki. Ten konkurs jest dla userów, dla modów będzie inny ; )
#top
Zeszłoroczny konkurs bardzo mi się podobał :D Oczywiście jestem za, nagrody mogły by być podobne jak w zeszłym roku, tylko tak jak inni pisali większą ilość reputów.
/kazek
to odejdę :/
Propozycja Kazka jest dobra, zróbcie tak. xd Ogólnie dobry pomysł na tego TOP Usera, w końcu niektórzy sobie zasłużyli na to miano. ^^
Jestem na tak. Proponuje :
1. Dowolna ranga i kolor (oprócz vip,mod,admin, tutor itp) można dać 90 dni pacca, 500 dozwolnych wiadomości i dać te punkty reputacji np 1000, dodatkowe opcje np zamykanie swoich tematów i usuwanie oraz ujemna reputacja.
2. 500 dozwolonych wiadomości 45 dni pacca, ranga i 500 punktów reputacji.
3.ranga, 250 dozwolonych wiadomości 45 dni pacca, reputacja 250
@up
Ujemna reputacja i KaZeK straci all gwiazdki ? _/
@top
tak ale nagrody kazka
#up
Ujemną reputację mógłby rozdawać tylko ten, który zajął 1-3 miejsce w konkursie...
#top.
Czy trochę nie za wcześnie na tego typu tematy?
W ubiegłym roku 'Top User' bardzo fajnie się rozkręciło więc błędem byłoby nie zrobienie ponownie takiego konursu.
Co na nagród to nie mam pojęcia.
Sherlock
24-10-2010, 14:44
1. Dowolna ranga i kolor (oprócz vip,mod,admin, tutor itp) można dać 90 dni pacca, 500 dozwolnych wiadomości i dać te punkty reputacji np 1000, dodatkowe opcje np zamykanie swoich tematów i usuwanie oraz ujemna reputacja.
Za przeproszeniem puknij sie w glowke... Zeby ustawiac dodatkowe opcje na forum uzytkownikowi, Santano musialby robic osobna grupe dla takiego uzytkownika, bo opcje nadawane sa dla grupy, nie dla usera... Moze jednak ekipa zdecyduje jakie beda nagrody bo wy nic ciekawego nie zaproponowaliscie. ;D
Moze Benn z tymi opcjami przesadzil troche ale co do pomyslu to TAK
Jurassko
24-10-2010, 15:33
Jestem na tak.Cos ciekawego sie na forum bedzie dzialo :D
DilerFTW
24-10-2010, 15:40
Jak najbardziej TAK! Benn troszkę przesadził.
Mikiel jak Cop Robo
24-10-2010, 15:57
Oby nagrodą nie było jakieś jebane itemki czy paki na apo, bo przecież to jest top user a nie top gracz co
GooHooNe
24-10-2010, 16:07
Hmm może ktoś da bardzo fajna propozycje. ?
Jak narazie te propozycje są daremne niech Administracja Zaproponuje cos
ty juz sie raczej za myslenie nie bierz,bo ci to nie wychodzi.
@topic
Tak,ale tylko gdy bedą nagrody Kazka oraz,że Deads bedzie kandydowal. http://i52.tinypic.com/dc68eb.jpg
Jestem na tak, Administracja sama z siebie by to zrobiła ;)
Nagrody mogą być te które dał KaZeK :)
Lesny Ludek
24-10-2010, 18:04
Jestem na tak , w tamtym roku też było i było fajnie ;x
Myślałem nad tym w wakacje - dobry pomysł.
Nagrody mogłyby być inne ,niż zaproponował nasz Moderator KaZeK
1 miejsce : Ranga TOP USER 2010 (dowolny kolor) + 100 prywatnych wiadomości + 95 dni PACC'a na dowolne konto w grze lub usunięcie 4 warnów + reputacja(1100 punktów).
2 miejsce : Dowolny kolor rangi + 60 dni PACC'a na dowolne konto + reputacja (550 punktów).
3 miejsce : Dowolny kolor rangi + 40 dni PACC'a na dowolne konto + reputacja (255 punktów).
Nagrody nie robią dużej różnicy niż u KaZeK'a ,lecz zmieniłem je trochę ,i pierwsze miejsce ma dużą stawkę ,ale konkurs nie byłby tak łatwy ;)
Najlepiej gdyby miał etapy ,przez ,które byliby "rekrutowani" użytkownicy.
Myślę ,że to by był bardzo dobry pomysł ,aby ożywić forum ,które w zaniku wielu wspaniałych osób ,rzeczy stało się "nudne".
A może wygra Joogu$ ,Stonu$ i ViVu$eK :D :D
Pozdrawiam!
Sensimila <3
24-10-2010, 19:26
Jestem na tak. Ale Woderku dopiero koniec października ( :
Przekliniak
24-10-2010, 20:20
No pewnie ze tak : ] Fajnie bede glosowal na Joogiego: p
ok moze byc ale oczywiscie kazek i inni moderatorzy nie biora udzialu??
Salik Shoter
24-10-2010, 20:49
Jestem na tak ofc. :D
ok moze byc ale oczywiscie kazek i inni moderatorzy nie biora udzialu??
też tak myślę :) temat mówi o graczach a nie adminach/modach :)
też tak myślę :) temat mówi o graczach a nie adminach/modach :)
Rok temu Cleanerzy i Moderatorzy oraz Super Moderatorzy i Admini mieli 'oddzielny' konkurs. Tzn zwykłych użytkowników wybierano w jednym temacie, a z kadry w drugim.
Kaziu Extreme
25-10-2010, 19:04
Jestem na tak. Moze to "ozywi?!" troche forum^^.
Ja jestem za takim konkursem. Przydałoby się :) Ale to pod koniec roku.
Rok temu akurat miałem retired na forum, ale w tym roku zamierzam wziąć udział : d Dobry pomysł.
yasne, faworytow bedzie paru.
ja glosuje na Aziela, bo da mi kcc : ppp
Jestem na tak, chociaż i tak na 90% wygra Kazek, wiec nawet nie wiem czy to potrzebne.
Esine Palladin
25-10-2010, 20:34
Pierniczenie takie ja bym wybrał vimpexx'a lub kazka (ale vimpexa loffciam ;*)
A tak na serio fajnie by było ,ale żeby nie było osoba która może wygrać musi być tylko normalnym użytkownikiem...
Kazek przepraszamy
http://i54.tinypic.com/a2xk9.jpg
.Vimpexx.
25-10-2010, 20:40
Jestem na tak, chociaż i tak na 90% wygra Kazek, wiec nawet nie wiem czy to potrzebne.
Czytaj posty, to bedziesz wiedziec ocb.
Moderatorzy itp. mieli zawsze osobny taki konkurs, a uzytkownicy - osobny.
/kazek
Już napisałem rezygnacje http://img89.imageshack.us/img89/4876/trollfacec.png
Diabolix
25-10-2010, 20:44
Pewnie, że "tak". Przynajmniej będzie fajna zabawa.
Bardzo fajnie jak takie cos powstanie.
Dobrze wiedziec kto cieszy sie szacunkiem u innych.
Nagrody najlepiej takie jak w zeszlym roku.
Głos oddany...
((-widze, że przeważa odpowiedź TAK ;p-))
Krulowiec
26-10-2010, 18:42
Administracja na pewno zrobi tak owy konkurs (:
Adherent
26-10-2010, 19:50
Ja być na tak.
Ale po wyborach żeby można było zobaczyć wyniki wszystkich graczy a nie tylko zwycięzców.
Dobrze byłoby się znaleźć chociaż w 1-szej 10 xD
oczywiście jestem na tak, może wygram ;D a z Sherlockiem (Scoopem) precz!!
Knight Lukas
27-10-2010, 21:51
Tak proponuje jeszcze zrobić top maniak, top nabijacz postów, top warnów, top offline ;a nie potrzebne to... a zresztą róbcie co chcecie....
Dareluss v0.5
28-10-2010, 07:59
nie gdyz nie wygram i zal pl
Panek Kitara
28-10-2010, 16:44
Polecałbym również pomyślenie nad wszechobecną korupcją, bo jak pewnie wszyscy wiedzą, niektórzy nominowani rok temu płacili na apo za głosy :)
Tylko powiedz mi,kto tego dopilnuje ....
Jeżeli w uczciwy sposób wybraliby top usera,to nie mam nic przeciwko,jeżeli jednak będzie tak jak w tamtym roku to odpada.
co do nagród,to wolę się nie wypowiadać z tego względu że chyba odrobinę bym przesadził :D
Zemsta Mnicha
28-10-2010, 18:01
Moglo by byc ;DD.
Ciekawe kto wygra ?; >
Poziomeʞ
28-10-2010, 18:38
@up
ofc, że ja XD
@topic
Taak, jestem za tym konkursem!
Jako iż jest 100% pewne że taki konkurs się odbędzie temat zamykam.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.