PDA

View Full Version : Nie Lekcewaz Nas-R

W&^
23-11-2010, 22:40
Nie Lekcewaz Nas

Rekrutuję znów!

Osoby od 1000levela!
Lider
-Samentis (Maffer)
Vice
-Doktor
-Scix
-First Boonek

Miło widziani starzy członkowie.
Gildia zapewne wszystkim znana. Jest ciągle tą samą najlepszą gildia z przed kilku lat, nie jest żaden plagiat!
Miło widziani starzy członkowie.
Ponieważ na APO nie ma takowej prawdziwej gildii, chcemy przypomnieć graczom jak powinna wyglądać i prosperować prawdziwa gildia.

Zapraszamy!

Zark
23-11-2010, 23:14
Polecam gildie :)))))))))))))))))))))))))))))))))))

Okey
23-11-2010, 23:35
Ofc jestem starym członkiem, mimo to nie dołączę do niej. Po miesiącu, max dwóch stanie się to co z każdą gildią... będziecie przyjmować największych idiotów na apo i tyle będzie z nln

Propsuję starą niezniszczalną nln, pozdro ziomki

__
\/
Taa, to było takie nln, w którym napierdalali sami siebie, frajerowali na siebie... Na dodatek tam kosa uważał się za "starego" członka nln, co on ze starym nln miał tyle wspólnego co ja z gildiami skocia :<

W&^
23-11-2010, 23:44
Ofc jestem starym członkiem, mimo to nie dołączę do niej. Po miesiącu, max dwóch stanie się to co z każdą gildią... będziecie przyjmować największych idiotów na apo i tyle będzie z nln

Propsuję starą niezniszczalną nln, pozdro ziomki
Gildia była non stop i będzie, możliwe że nie będzie tak prosperować jak dawniej, ale na pewno będzie! I ja w niej będę!

Jest opcja kick, więc nie widzę problemu. Wiadomo że nie ten czas nie ci ludzie, ale mam nadzieje że coś się uda!

Stoner
24-11-2010, 06:53
[FONT="Impact"] [COLOR="DarkSlateGray"]
[SIZE="2"]Osoby od 1000levela!

Kurde teraz 1k ;/
A starego Ariego nie przyjmiecie?
Tego kozaka co na 600 lvl pk'ował :D

W&^
24-11-2010, 07:31
Kurde teraz 1k ;/
A starego Ariego nie przyjmiecie?
Tego kozaka co na 600 lvl pk'ował :D

Oczywiście że VIP-y traktowane są inaczej :D
Podaj nick! :)

Azielu$
24-11-2010, 09:11
Jestem w niej moim 160 sorcerererem i jestem w chooy zadowolony, że mogę być w gildii z takimi koksami. ;];]

1st R. Boonek
24-11-2010, 09:19
09:18 You see yourself. You are an elder druid. You are Boonek of Nie Lekcewaz Nas.

(:

SedaN*
24-11-2010, 09:50
Pamiętam jak za starych czasów byłem w tej gildi. POLECAM XD

Veto
24-11-2010, 13:05
Dajcie inva na nick Harap.

Lagga v3
24-11-2010, 13:25
na 713 nie da rady ?:|

W&^
24-11-2010, 13:55
Dajcie inva na nick Harap.

Dodany.

Na razie jest mało osób więc, proszę o wyrozumiałość :)

Romus
24-11-2010, 15:11
Sam nie wiem co mam o tym myslec. Gildie stworzyl typ ktory ojebal jednego z prekursorow NLN (czyt, Sysek.) Ja sam nie lubie sie z Doktorem a jestem jednym z pierwszych czlonkow NLN. Dlatego jest to dla mnie troche dziwne :D

Moge liczyc na inva jkc?

Domcio666
24-11-2010, 15:33
nie polecam gildii gdyz bija sami siebie i wgl nie bede was obrazac ale przymyscile pare czynow i wgl i zobaczcie kogo macie w gildii ...

W&^
24-11-2010, 16:13
Sam nie wiem co mam o tym myslec. Gildie stworzyl typ ktory ojebal jednego z prekursorow NLN (czyt, Sysek.) Ja sam nie lubie sie z Doktorem a jestem jednym z pierwszych czlonkow NLN. Dlatego jest to dla mnie troche dziwne :D

Moge liczyc na inva jkc?

Gildie stworzył Maffer jakiś czas temu, jest nadal liderem. Ja za tobą też nie przepadam, ale nie będzie mi to przeszkadzało.
Chciałem jeszcze dodać, że ja byłem pierwszy w gildii od ciebie i syska.
I dla twojej informacji Syska nie oszukałem, nie wiem o czym ty mówisz. :(

nie polecam gildii gdyz bija sami siebie i wgl nie bede was obrazac ale przymyscile pare czynow i wgl i zobaczcie kogo macie w gildii ...

Co do ciebie kolego sympatyczny, to dobrze że nie grasz już. I z łaski swojej nie wypowiadaj się już, i tak śmieje się z ciebie cały serwer.

^Hmm^ o.O
24-11-2010, 17:34
hm no w old NLN bylem ale jakim charem szczerze nie pamietam :( ale ostatnio w NLN bylem Brazyliano 783-1001 , Boonek mnie napewno pamieta. Jesli jest stara ekipa to moge wrocic z checia :) ale czy jest ta stara ekipa?:D

W&^
25-11-2010, 12:12
hm no w old NLN bylem ale jakim charem szczerze nie pamietam :( ale ostatnio w NLN bylem Brazyliano 783-1001 , Boonek mnie napewno pamieta. Jesli jest stara ekipa to moge wrocic z checia :) ale czy jest ta stara ekipa?:D
Stara ekipa? Dla każdego widzę że jest to ktoś inny :/
Zobacz sobie kto jest w gildii na stronce, jeżeli sie zdecydujesz to napisz do mnie w grze.

Zapraszam :!

Okey
25-11-2010, 12:34

Nom byłeś w nln, z 2009 roku... pozdro

Romus
25-11-2010, 13:04
@Doktor
Uwierz mi ze nie byles pierwszy. Ja w tej gildii bylem moim 1 charem (Romkiem Druidem) Pozniej Duffenzhem a dopiero na koncu magnusem. Wiec mi tu nie pierdol ze byles pierwszy :)

btw. Poprosze o inva.

Splaxor
25-11-2010, 13:35
Swojego czasu jedna z najlepszych guildi na serwerze. Bardzo znana, ale niekoniecznie lubiana :]

Życzę Wam powodzenia w zbieraniu ekipy. Ciężko będzie zebrać starą ekipę. Też kiedyś byłem w NLN, ale to było już dawano po założeniu.

Coterson
25-11-2010, 17:06
@Doktor
Uwierz mi ze nie byles pierwszy. Ja w tej gildii bylem moim 1 charem (Romkiem Druidem) Pozniej Duffenzhem a dopiero na koncu magnusem. Wiec mi tu nie pierdol ze byles pierwszy :)

btw. Poprosze o inva.
Jeśli nikt wcześniej Ci go nie dał, to łap!
17:06 Guild Master: Zaprosiles magnus kaktus do swojej gildii.
@down
Lajt, mam vice! Lodziomiodzio mi dał, powiadomiłem go na gg i pofatygował się ;)

W&^
25-11-2010, 17:47
@Doktor

btw. Poprosze o inva.

Gildia powstała zaraz po tym jak rozleciało się Skazani, ja na 2 dzień dostałem inv po tym jak gildia powstała i nie widziałem żadnego "Romkiem Druidem"
A jeszcze wcześniej byłem w chuj czasu w skazanych :|

Coterson podaj nick w grze, dopiszę cię do vice!

Gildia cwelów ciot i idiotów... Znana może jest ale żadną potęgą to ona nigdy nie była i nie będzie ;p a wasz wielki Scix (allegro) leci solo ;]
Wybacz słoneczko ale to nie ja z dupy mam chara 3 kaptury full eq i drogi domek. :|

ilovehh.
25-11-2010, 22:03
#Doktor
Skazani się nie rozpadli, sami z Kowalem odeszliśmy :D

W&^
26-11-2010, 13:57
#Doktor
Skazani się nie rozpadli, sami z Kowalem odeszliśmy :D
I tego samego dnia już przestało istnieć :).

Lagga v3
28-11-2010, 18:02
Arcade shooter , 1050 elder druid prosi o inva.

kowalfps
28-11-2010, 19:41
ehh , kolejna "reaktywacja" guild : o a daje 2-3 tygodnie i znowu jej nie bedzie ^^ po co wy to ciagle odtwarzacie : > skoro przyjmujecie samych debili ktorzy odrazu niszcza guild : )

W&^
01-12-2010, 18:39
ehh , kolejna "reaktywacja" guild : o a daje 2-3 tygodnie i znowu jej nie bedzie ^^ po co wy to ciagle odtwarzacie : > skoro przyjmujecie samych debili ktorzy odrazu niszcza guild : )

Gdybyś przeczytał wszystkie moje posty wiedział byś że nie jest to reaktywacja, gildia była jest i będzie.
Zmieniło się tyle że znów "Rekrutujemy"
Jakich debili o kim piszesz?

Arcade dodany.

<Magiczny>
01-12-2010, 18:43
Nick Quick Master. W tibi pisze ze mam 277 ale to jakis bug ;d tak naprawde mam 1032

Macios Knight
01-12-2010, 19:26
A nie wspomniał nikt o Maffer, który jest 10letnim dzieckiem.
Licze na napinke, jednak to co napisałem to prawda bo gadałem z nim na skype, niezła beka. No chyba ze jest nowy owener.

Lagga v3
01-12-2010, 19:27
Nick Quick Master. W tibi pisze ze mam 277 ale to jakis bug ;d tak naprawde mam 1032

tak naprawde nie masz 1032 tylko 278 . nie dodawac...;o

@top
Spox gildia.

W&^
01-12-2010, 22:14
A nie wspomniał nikt o Maffer, który jest 10letnim dzieckiem.
Licze na napinke, jednak to co napisałem to prawda bo gadałem z nim na skype, niezła beka. No chyba ze jest nowy owener.
Mafferem gra już z 10 osoba, a 1 Maffer gra czasami Samentisem i ma dwa razy wiecej lat niż ty.
Co do obecnego Maffera jeżeli chodzi Ci o Danielka, to ma on wiecej pojecia o grze niz ty o wiesz o swoim ptaku ;x W dodatku wyobraź sobie że ma wiecej niż 10 lat.
Elo

Lagga v3
Roger that

Do moderatorów.
Nie chciałbym żeby żaden post został usunięty, oczywiście jeżeli jest to możliwe. Jest w nich dużo informacji oraz kilka ważnych odpowiedzi.
Z góry dziękuję!

Juxxifi
01-12-2010, 22:24
Jak będzie trzeba na pvp myknąć, to wiecie gdzie pisać.

Elos.

Shadow Sorcer
02-12-2010, 22:06
Swojego czasu jedna z najlepszych guildi na serwerze. Bardzo znana, ale niekoniecznie lubiana :]

Święta racja :) wojna z całym serverem to było coś :) wieczne dymy, szkoda, że tego już nie ma. Powodzenia chłopaki ja już nie mam swojego chara którym byłem od zawsze w NLN. Pozdrawiam starą gwardię NLN :)

Lagga v3
03-12-2010, 07:01
901 elitarny rycerz xerido sie zalapie ?;d

W&^
03-12-2010, 11:27
901 elitarny rycerz xerido sie zalapie ?;d

Tak, ponieważ gildiia nie prosperuje najlepiej.
Taki apel
"Proszę ***** otwierać guild-chat"
Dziękuje! :)

jp89
04-12-2010, 00:22
Moj Nick Arstrenido 705+lev ( szybko Idzie) Rp

Bym Chciał Do was Dołączyć :)

Można ?

GG 2444726 Lub Na Tibi Arstrenido

JanPalony
08-12-2010, 08:47
Hmmm... Chyba rzeczywiście coś się ma na rzeczy. Może naprawdę powróci stare NLN. Oto co zobaczyłem dzisiaj na trade. Powrót lidera? Oceńcie sami:
http://i54.tinypic.com/sfxuep.jpg

Kanibaal
08-12-2010, 14:23
Jezeli wraca stare NLN to chetnie wroce :)
Tylko czy poza liderem wracaja tez starzy wyjadacze?

Wtyka1
08-12-2010, 16:53
nom ja namawiam jak najwiecej osob z dawnego NLN do powrotu ale no cóż Hoty itp ich poprostu odciagają od tego serva ;/

G_R_U_L_I_X
08-12-2010, 17:11
Romek dojdziesz do gildi, zaczniesz grać też zacznę :)/

Romus
08-12-2010, 19:51
Czy Samentis to jest ciagle Lodek?

W&^
09-12-2010, 10:36
Czy Samentis to jest ciagle Lodek?

Tak

Moj Nick Arstrenido 705+lev ( szybko Idzie) Rp

Bym Chciał Do was Dołączyć :)

Można ?

GG 2444726 Lub Na Tibi Arstrenido

Jesteś w innej guild.

Boonek#
oKI OKI

1st R. Boonek
09-12-2010, 11:11
dopisz mnie do listy vice co?

toy
09-12-2010, 23:40
dobra gildia propsyhttp://bx

G_R_U_L_I_X
11-12-2010, 14:25
Lodek dalej gra? Co z kowalem? Gdzie dominik. Romek wracaj!

Skryper.!
11-12-2010, 15:25
Lodek dalej gra? Co z kowalem? Gdzie dominik. Romek wracaj!

Dominik tutaj haha;lD:D::D

Ej panowie przestancie bo wroce haha;d

Babus
11-12-2010, 16:34
Polecam gildię. Mam nadzieję, że dawny blask NLN powróci. Jak wbije jakiś lvl to chętnie dołączę. :P

Pozdrowienia dla ekipy z 2009.

Zarexoholik?
11-12-2010, 18:50
Dominik tutaj haha;lD:D::D

Ej panowie przestancie bo wroce haha;d

Śmiało. Od razu cię gorąco przywitam. (:

#dziecko niżej

Nie bój się, nie przewrócę się. Jak mogę być ofermą jak to ty masz podane, że jesteś ownerem Nejsieka, a nim nie jesteś - ofermo.

Skryper.!
12-12-2010, 13:01
Śmiało. Od razu cię gorąco przywitam. (:

#dziecko niżej

Nie bój się, nie przewrócę się. Jak mogę być ofermą jak to ty masz podane, że jesteś ownerem Nejsieka, a nim nie jesteś - ofermo.

mmmmm widze ze pan Załexoholik straszy mnie tibia;(((((((((((((((((((((((((((((
Chłop z kutna;)

:* Dream *:
14-12-2010, 16:43

Życzę Wam powodzenia w zbieraniu ekipy. Ciężko będzie zebrać starą ekipę. Też kiedyś byłem w NLN, ale to było już dawano po założeniu.
Weźmiecie VIP'a ?:D
Kasan pall old :D

Strycnine
15-12-2010, 14:58
Pozdrowienia dla skladu NLN sprzed 3 lat! Blacksmith, Rembus, Maffer, Showtek, Scix, first Akuzino, Seviper, od czloneczka Crespinho :P

To byla Elita :P

Przylacze do was, niebawem napisze ;)

Wtyka1
15-12-2010, 18:12
Weźmiecie VIP'a ?:D
Kasan pall old :D

Hmmm old kasan pal tak ? i że Ty niby 1 ?

:* Dream *:
15-12-2010, 20:13
Hmmm old kasan pal tak ? i że Ty niby 1 ?
Obecnie gram na innej postaci.

JanPalony
16-12-2010, 00:56
Dla wszystkich wtajemniczonych.... i Tych nie :O
Wrócił Kowal.... spróbujemy zrobić to co kiedyś ;)
Pozdro dla kumatych :)
@up
Podaj nick ;)

Wtyka1
16-12-2010, 10:10
Obecnie gram na innej postaci.

rozumiem rozumiem
Hmmm tylko że 1st kasan pal to moj real ...

Trampish
18-12-2010, 18:54
Kiedyś nie lubiłem NLN, teraz chyba jest ok :d

ilovehh.
19-12-2010, 22:55
a dominika sie wypina! ;d

Krulowiec
20-12-2010, 15:41
a dominika sie wypina! ;d

Kubcio ruha kuzki i gosioha :||

Gratuluje duże lvl

Marek
20-12-2010, 21:59
Pamiętam jak grałem z 2 lata temu na apo 7.6 ( może trochę dawniej ? ) i muszę przyznać , że wspaniale było być w tej gildi i uczestniczyć w pk. Jako , że nie gram na apo już i nie wrócę mogę Wam tą gildie polecić choć nie wiem ilu starych członków w niej jest bądź będzie.

Z tej strony wyzywany od botów Fightter ( grałem nim od 130lvla do 900lv po czym zrookowałem ). Ahh pamiętne czasy jak potrafiłem się wyuhać od 400lv większego ms,ed : d

Lethornek
24-12-2010, 20:50
lul ;x

old Dominika of fury chyba przyjmiecie xDD

Romus
26-12-2010, 00:52
Pamiętam jak grałem z 2 lata temu na apo 7.6 ( może trochę dawniej ? ) i muszę przyznać , że wspaniale było być w tej gildi i uczestniczyć w pk. Jako , że nie gram na apo już i nie wrócę mogę Wam tą gildie polecić choć nie wiem ilu starych członków w niej jest bądź będzie.

Z tej strony wyzywany od botów Fightter ( grałem nim od 130lvla do 900lv po czym zrookowałem ). Ahh pamiętne czasy jak potrafiłem się wyuhać od 400lv większego ms,ed : d

Pamietam Cie!!! Pozniej grales na 8.4 Xarimarem o ile sie nie myle :)

Stoner
26-12-2010, 15:14
Kiedyś nie lubiłem NLN, teraz chyba jest ok :d

Nln zawsze było ok.
Trzeba było tylko wbić do gildii i pogadać z ludzmi na skype.
<łezka w oku>

JanPalony
13-01-2011, 18:36
@REFRESH

Gildia Nie Lekceważ Nas ogłasza nabór do gildii.

Wszystkie dane o gildii, znajdziecie tutaj. (http://www.armia.toproste.pl/guild.php?guild=Nie%20Lekcewaz%20Nas&)

KRÓTKIE ZASADY REKRUTACJI:
1. Minimum 900 lvl, 850 lvl dla ED
2. Ludziom pokroju Kosy Sorcerer`a dziękujemy
3. Lojalność
4. Ogólne ogarnięcie
5. Inteligencja, pod każdym tego słowa znaczeniem.

WSZYSTKIE OSOBY PRAGNĄCE ZAPISAĆ SIĘ DO GILDII POWINNY NAPISAĆ W GRZE DO: FAST PUMA

Fast Puma, jest jedyną osobą w gildii zajmującą się rekrutacją. Nie męczcie innych vice prośbami o invite, a tym bardziej lidera.

Jeżeli nie masz wymaganego poziomu doświadczenia, nie pisz! Wszelkie wiadomości typu: "szybko wbiję lvl", "znam Pana X", "mam dużo kasy", BĘDĄ IGNOROWANE.

O invite`a staramy się w grze. Wszystkie wiadomości na forum będą ignorowane.

Myślę, że wszystko zostało wytłumaczone w sposób jasny i prosty. W razie jakichkolwiek pytań, wątpliwości, proszę pisać pod tym postem.

Mam nadzieję, że gildii nie trzeba nikomu przedstawiać. Znana marka na APO i zarazem najdłużej istniejąca gildia na serwerze. Klasa sama w sobie. Więc kochaj lub nienawidź :)

Strycnine
21-01-2011, 13:12
Kilka lat temu to byla potega i jest dalej !!!

Pozdrawiam!

Malff
22-01-2011, 11:12
Nie polecam gildi, gdyż nadal są takie psiaki w niej co potrafią ci wbić perfidnie na respa bez pytania. ;]

Malahadus
25-01-2011, 17:40
Up.
Bo na tym ta gildia polega Xd ,same zerusy i nic wiecej ,zawsze tak bylo i zostanie. Kazdy ci wbije na resp albo pod depo nie zacznie bic sam tylko przynajmniej w 4. ;)
A najwiekszy powod aby nie dochodzic do tej gildi to jest ,za duze spinanie calej gildi uwazaja sie za doroslych a graja na apo najs XD

Skryper.!
25-01-2011, 20:58
Up.
Bo na tym ta gildia polega Xd ,same zerusy i nic wiecej ,zawsze tak bylo i zostanie. Kazdy ci wbije na resp albo pod depo nie zacznie bic sam tylko przynajmniej w 4. ;)
A najwiekszy powod aby nie dochodzic do tej gildi to jest ,za duze spinanie calej gildi uwazaja sie za doroslych a graja na apo najs XD

Nie, lepiej obkupic sie charami za zł na allegro jak to robi teraz juz chyba 15 letni Mateuszek...;// Zalosny jestes. Pozdrow orke i bazyla

Szejk
26-01-2011, 08:06
Gildia spoko ale to nie to co pare lat temu bo bez przesady zeby w gildi byly psy od zarexa... ale ja juz na to nic nie poradze..

w zasadach rekrutacji powinno byc jeszcze jestes psem zarexa - dziekujemy, ale to juz swoja droga :D

Nie mam psów. Mam 2 suki: Fifi i Kora.

Nie fochaj się na forum tylko dlatego, że zbiłem cie w grze.

#topic

Polecam NLN! Przynajmniej więcej ludzi do bicia. (:

JanPalony
27-01-2011, 20:14
Up.

Ja się tylko zastanawiam nad jednym.... Skoro odpalasz skulla w city, liczysz na to, że będą Cię bili. A to, że bijemy w 4 osoby świadczy nie tylko o zgraniu gildii, ale tez o tym, że w kupie siła. Bo ciekawe jak 1200 rp zabije 2,2k ms.... pozdrowienia. Jeżeli coś się nie podoba, to nie odpalajcie skulla w city i tyle w temacie :)
P.S.
Aaaaa... ogólnie każdy gracz z NLN ma gruby polew z tych Waszych psów, zer i lam :D Mamy na was, jak to firma w swojej piosence "Śpiewała": "Wyj**ane":D

TAK, JESTEM PSEM Z NLN! :)

Marek
05-02-2011, 21:07
Pamietam Cie!!! Pozniej grales na 8.4 Xarimarem o ile sie nie myle :)

Tak grałem później xarimarem na 8,42 :) i powiem Wam , że nie gram już w tibię ale tamte czasy z prawdziwym teamem nln pamiętam najbardziej. Pamiętam lorenza , elite epoke , shona , magnusa , duffhenzo , elona i wiele dobrych ziomków z którymi co dzień się pekowało. I powiem Wam , że ta gildia naprawdę bardzo dużo dla mnie znaczyła. To coś więcej niż gildia. Grając w tibie tyle lat nigdy nie miałem takiej gildii i tak dobrych ziomków. Naprawdę stary team nln był godny szacunki i zawsze kiedy myślę o serwerze 7.6 przypominam sobie ich :) Pamiętam także czasy kiedy wyzywano mnie od bota a tak naprawdę nigdy go nie miałem i byłem w stanie 900ek wyuchać się od 1.3 msa , ed. A i nigdy nie miałem bana za boty : ) Pozdrawiam Was

Smoczek
18-02-2011, 11:37
zaczolem grac od nowa i napisze o inva chociaz mam 100 neba nln4 ever :>

krzysiek_15
18-02-2011, 16:37
pamiętam najbardziej. Pamiętam lorenza , elite epoke , shona , magnusa , duffhenzo , elona
a Wladcy Luku juz nikt nie pamieta :(