View Full Version : Pkt karne
Co myslicie o pkt karnych na servie ? Jak w szkolach (przynajmniej u mnie takie cos jest) otoz np. u mnie w szkole jest ze za bicie sie tam 15 pkt, za palenie w ubikacjach tez 15pkt itp.. za ogolnie lamanie regulaminu.
I moja mysl jest taka ze tutaj tez moze by mozna bylo zrobic pkt karne za lamanie regulaminu badz za lagodniejsze kary jak obrazliwe wyrazanie sie, czy obrazenie kogos w jakis sposob, pisanie nie na temat na kanalach publicznych itp. Nie mowie o botowaniu bo w tej kwestii wiadomo odrazu ban... Wiec wyrazajcie swoje opinie negatywne oraz pozytywne(Prosze o nie pisanie typu "ogarnij sie" itp!!)
skończyłem gimnazjum 2 lata temu i się ciesze ze nie ma pkt ujemnych w technikum a ty mi wyjeżdżasz z czymś takim w grze..
NE
Bezsensowny pomysł.
Po co komuś "ujemne pkt" w grze (?) ,lepsze jest nagłe banowanie ,które uczy gracza dyscypliny. Jestem na Nie.
No przecież są punkty karne (czyt: warny) 5=ban.
O co więc chodzi?
Jeśli to jest propozycja to jestem na nie.
No przecież są punkty karne (czyt: warny) 5=ban.
O co więc chodzi?
Jeśli to jest propozycja to jestem na nie.
Chodzi o grę, a nie forum.
Co do pomysły to jestem na nie, bo jest niepotrzebny. Za wszystko co wymieniłeś są bany na określony czas.
<Magiczny>
02-12-2010, 11:32
Byla juz taka propozycja i nic z tego nie bedzie. Jestem na Niebo jest to zbedne ; o
Krulowiec
02-12-2010, 12:06
Od tego są upomnienia a nie jakieś punkty karne.
Według mnie ban na 1-2 tyg powinien starczyć .
lollollol
02-12-2010, 13:02
Nie bo nie chce mieć XXX Takich punktow.
Kierownik
02-12-2010, 13:11
Te punkty to byłby konkretny bezsens... Ban wystarczy.
Jestem na NIE
Jestem na nie. Regulamin i forum i gry zostal juz dawno ustalony, wiec nie widze wiekszego sensu w nim teraz maglowac. Pomysl odpada i raczej admini go nie zaakceptuja :)
Chodzi o grę, a nie forum.
Co do pomysły to jestem na nie, bo jest niepotrzebny. Za wszystko co wymieniłeś są bany na określony czas.
A dobra już czaje o co mu chodzi.
I dalej jestem na nie, aby w coś takiego się bawić
Ekipa musiałaby zrobić bazę danych kto ile ma już punktów i żeby samo banowało.
A żeby coś takiego grało potrzeba więcej ludzi, a i tak już jest ich sporo.
Wolę żeby zarobki Mortiisa szły na utrzymanie serwera a nie na pensje dla pracowników.
Jestem na nie , bo po co ??
Jeszce wyjdzie mi nieodpowiednie zachowanie z puntków i będe musiał powtarzać :/
Mam dosc punktow, u mnie w gimbazjum wprowadzili jak poszedlem do 2 klasy, porazka na maxa. Mysle, ze na servie jakby wprowadzili to byloby jeszcze gorzej, kary to bany i to wystarczy. ;x
No, punkty karne git, dodajmy też mundurki, ubikacje itp =[
#t
Of course jestem na nie, punktem karnym jest upomnienie i to w 100% wystarczy chyba że tak lubisz te karniaki to rozrabiaj w gimbazie.
Azbestowy v.62.0
02-12-2010, 14:09
e za bicie sie tam 15 pkt, za palenie w ubikacjach tez 15pkt itp..
Mało logiczne :O Moim zdaniem bójka jest gorszym wykroczeniem. I to zdecydowanie.
#topic
Miałbym już over -9000 punktów na starcie, więc nie. Wskaż mi jakiś serv na którym wprowadzono takie rozwiązanie i jednocześnie nie ma z tym żadnych problemów
.Vimpexx.
02-12-2010, 14:12
No, punkty karne git, dodajmy też mundurki, ubikacje itp =[
#t
Of course jestem na nie, punktem karnym jest upomnienie i to w 100% wystarczy chyba że tak lubisz te karniaki to rozrabiaj w gimbazie.
Ja chce KIBELEK :D
@Topic
Jestem na Nie, pomysł denny i nie potrzebny na APO, nie umiesz się zachować, to BANan i może się nauczysz.
http://i53.tinypic.com/11gkqxl.jpg
lollollol
02-12-2010, 14:58
I Ciekawe kto by miał sie tym zajmować?;| Jedynie Eksot dawał by te PUNKTY za free.
Devorious
02-12-2010, 15:02
@up E curva, nie spamuj.
Owszem, dobry pomysł.
Koleś Devorious pierdoli zasady i nie jest frajerem.
Zarexoholik?
02-12-2010, 15:44
Po co? Odpowiednią karą jest ban. On najlepiej uczy gracza na jego własnych błędach. xd
skończyłem gimnazjum 2 lata temu i się ciesze ze nie ma pkt ujemnych w technikum a ty mi wyjeżdżasz z czymś takim w grze..
NE
O ja pierdole Ty gimnazjum skończyłeś? No chyba fuksem. :|
#topic
Jest od tego ban, więc jest to zbędne.
Bicie w szkole odpowiada biciu PKerów, więc nie można pekować bo będą punkty karne.
Palenie w ubikacji może odpowiadać piciu alkoholu pod depo :D
Oczywiście to był kipski żart..
Jestem na nie! Skończyłem szkołę kilka lat temu i chcę mieć spokój.
BusiakNH
03-12-2010, 00:23
Nie , dostaję się bany to jest odpowiednia kara.
Nic lepiej nie uczy , takie coś to w szkolę się przyda zadziała ale tutaj nie.
Kumpel Armii
03-12-2010, 20:46
To nie szkoła tylko gra. Jestem na nie.
Istnieje na serwie system banów, do którego punkty karne nie są porzbebne.
@off top
W każdej szkole od paźniernika jest taki system punktowy.
Nie ma co sie rozdrabniać na jakies punkty karne ja bym zostawil to tak jak jest. Regulamin jasno mowi co mozna a co nie wiec mysle ze nie ma problemu :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.