View Full Version : Cofanie , lagi na APO , tego jeszcze nie by?o !!
BusiakNH
02-12-2010, 20:44
Zauważyłem że jak expię lub pkuje ciągle cofa mnie do tyłu co jakieś 3-4 ruchy 1 w tył albo lagi nie wiem dlaczego tak ? To przez ten nowy pvm? Ale znowu to chyba tylko z monsterami. Chociaż już sam tego nie ogarniam co się dzieje , po raz pierwszy mam taki problem i nie wiem o co chodzi a przyznam wam że jest to denerwujące , padłem tak wczoraj 3x przez to. :mad::mad:
Takie sa uroki aktualnie 'chu*owego' servera jakim jest Apo .:mad:. lepiej wyjdz na dwor na snieg chociaz bedziesz wiedzial dlaczego bedzie zatrzymywac cie w miejscu
Też mnie wkurwia te cofanie. Ale administracja myśli, że jest dobrze i nic z tym nie robią.
Sensimila <3
02-12-2010, 20:50
Wkurwia i mnie [2]. Jest to denerwujące, choć przyzwyczaiłem się, czekam na wypowiedź ekipy.
silver ghostek
02-12-2010, 20:54
Dokładnie. 1950 ekiem MAX uham się tyle ile bije we mnie 1,9k ed. Zabić mogę go tylko, gdy się zagapi, a wystarczy jedno ogarnięcie z włożeniem e ringa i śpię... W dodatku uh chodząc po skosie wejdzie raz na rok, a speed hack i tak działa.
Arcano Druid
02-12-2010, 20:55
hehe napsize Wam krotko xD:
APO UPADA :O
moze cos robia i dlatego tak cofa ;/
Knight Lukas
02-12-2010, 21:04
Jeżeli Ci się nie podoba masz zawsze wybór możesz grac w co innego :)
a propo bałwana fajnie wygląda z nosem z butelki po lechu :D
Oj było to kiedyś, było:)
Pamiętam jak nie dało się chodzić w ogóle :)
No cóż, lagi są w każdej grze, nic nie poradzisz.
My tu poświęcamy czas to wymagamy.
Nikt cię nie zmusza do grania tutaj.. "wymagaczu".
Poza tym nie nabijaj postów.
#temat
Nie wiem, nie gram. Jeżeli taki błąd istnieje, to powinien zostać naprawiony.
Animowany Anonim
02-12-2010, 21:24
Nie używajcie PPM tylko map clicka i będzie po sprawie ;]
Ja jakoś na map clicku jadę i mnie nie cofa :< Jakoś nie mam z tym problemu ;x
Kiedyś wyobraź sobie, że były cofki spowodowane błędami w silniku serwera... ; o
Grając nie odczuwam takich cofnięć... Może i są ale nie padłem przez to a biegając na ukos może i czasem się to przydaje.
Przeklety
02-12-2010, 21:31
Według mnie apo Upada, dobrze że już tu praktycznie nie gram.
Powodzenia dla Gmów, może uda się coś jeszcze tym servem zrobić i zatrzymać to upadanie aby było online chociaż po 100 osób ^^
@Top
Wyłącz Bota, to cię cofać nie będzie (Sprawdzałem) ;)
@Down
Nom, napewno ci to utrudnia expienie na wardach, heh. Jak już napisałem wyłącz bota, ale tobie to polecam wyłączyć tibie Karpie i szykować się na święta ^^
@Edit
Chyba mnie z kimś pomyliłeś; ]
#up
A ja tobie polecam poćwiczyć PVP, bo jak biłem z tobą solo (2776 ek vs 2793 rp) to miałem wrażenie jakbym się bił z jakimś 2k levelem. X D
Padłeś 2:0 w 5 min i już nie wróciłeś (offline). Popłakałeś się po dedach, tak jak to zawsze robił 1st Dżastin? xdd A bot mi nie potrzebny do niczego.
Nie używajcie PPM tylko map clicka i będzie po sprawie ;]
Ja jakoś na map clicku jadę i mnie nie cofa :< Jakoś nie mam z tym problemu ;x
Jak biegasz po skosach normalnie bez PPM'a to cofa.
Wcześniej tego nie było... mogli zostawic tego PPM'a w spokoju i nie było by problemów z bieganiem.
DOKŁADNIE MYŚLĘ TAK JAK WSZYSCY WYŻEJ.
Upada apo to widać , Gmowie myślą że gra dużo osób to ciągle będzie grać i że nic nie muszą robić a tak nie jest. My tu poświęcamy czas to wymagamy.
A co do komenta Neka , byłem już dzisiaj na śniegu zrobiłem na beke bałwana haha^ Nie ma to jak śnieg.;D
Po 1 nikt nie każe ci tu grać, a to że grasz na serwerze nie czyni Cię jego panem..
Po 2 nie nabijaj
Po 3 ja nie mam takich problemów...
Ale przecież poprawili to ostatnio.
Ja na PPM nie jadę, map klika używam non stop i moim zdaniem jest dobrze.
Macie jakieś wymyślone problemy.
BusiakNH
02-12-2010, 23:07
DOKŁADNIE MYŚLĘ TAK JAK WSZYSCY WYŻEJ.
Upada apo to widać , Gmowie myślą że gra dużo osób to ciągle będzie grać i że nic nie muszą robić a tak nie jest. My tu poświęcamy czas to wymagamy.
A co do komenta Neka , byłem już dzisiaj na śniegu zrobiłem na beke bałwana haha^ Nie ma to jak śnieg.;D
Ej wiem jak jest , sam to widze jak chodze .
A co do odpowiedzi Jamesa , nie uważam że jestem Panem tego otsa , ale przytoczyłem tylko znane powiedziecie "Kupuje to wymagam" , tylko zmieniłem trochę treść ale kumaci by to rozkminili...
//James - Kumaci wiedzą że nie ma takiego powiedzenia które przytoczyłeś...
Jest co najwyżej "płacę więc wymagam", z tym że nie pasuje to w tym wypadku, ponieważ pacc nie jest obowiązkowy na serwerze APO.
Co wy wymyślacie jechałem na ppm i speedhacku nie raz i oświadczam że wyżej wymienione problemy to tylko zwykła prowokacja z myślą przywrócenia starych ustawień,speedhack działa ale tylko wizualnie i biegasz tak jak bez niego..klikanie ppm jak się biega po skosie nic już nie daje.Jednym słowem wszystko jest ok! A co do uhow po skosie Mortiis już to naprawił,normalnie wchodzą jak będziesz wciskać hotkeya i przestaniesz używać bota.... A co do waszych cofek może są spowodowane waszym słabym łączem który wysyła wolno pakiety do serwera i powstają tzw "Laggi"
Zarexoholik?
03-12-2010, 11:07
Dokładnie. 1950 ekiem MAX uham się tyle ile bije we mnie 1,9k ed. Zabić mogę go tylko, gdy się zagapi, a wystarczy jedno ogarnięcie z włożeniem e ringa i śpię... W dodatku uh chodząc po skosie wejdzie raz na rok, a speed hack i tak działa.
Uhasz się więcej, bo ja w miejsu nie wyspamuję akuzina. 2,1k eka. ;o
#topic
Ja biegam map clickami, ale poruszanie się na skos znacznie spowalnia bieganie. Dodam również, że speedhacki nadal działają...
Co to jest za głupota, wprowadzenie anty-speedhacka który nie działa? :| Czy ktoś tego w ogóle nie testował?
Ha! Najlepsze jest to że "te zabezpieczenie" utrudnia grę zwykłym uczciwym graczom, jak dla mnie paranoja ;/
Jak inni również tak mam. Dzieje się to przez wprowadzenie tego 'anty' speedhacka.
Powinni coś z tym zrobić , bo coraz więcej graczy się skarży.
zielony kwadracik.,
03-12-2010, 12:16
Tez tak mam ze mnie cofa.
Apo nie upada, tylko juz dawno upadlo ;] graja tu juz dzieci w wieku 10 lat co nie wychodza na dwor. Wyjatkiem jest dorosly boonek co po prostu nie ma kolegow dlatego gra cale dnie.
Ja jestem za tym zeby wrocil dawny balans z normalnym uhem a nie na hotkeyu itd.
Może coś ściągasz, torrenty? Za dużo kart w przeglądarce lub inne rzeczy, które mogłyby obciążyć tibię. Ja jeszcze nie miałem takich lagów, dzięki którym padłem.
lollollol
03-12-2010, 20:33
Tak się dzieje kiedy biegasz klawiaturą numeryczna ;| odznacz "Num Locka" kiedy grasz na APO :|
.Vimpexx.
03-12-2010, 20:38
PPM i klikasz przed siebie, to się nie dziwie, że Cię cofa...
Biegaj na map clicku, albo normalnie strzałkami, to nie będzie problemów.
adrianeq :)
03-12-2010, 21:57
Albo wyłącz bot'a. ;)
kowalfps
03-12-2010, 22:03
byloby milo gdyby nasza administracja cos zrobila dobrego na servie a nie same pierdoly : o
Assassin Mateusz
03-12-2010, 22:43
Bez sens grac na tym serwie, skoro anty speedhack utrudnia gre uczciwym graczom, a nie zawadza wgl tym co jechali na sh... :/
1st R. Boonek
03-12-2010, 22:46
Was pojebalo chyba.. jakos ja normalnie biegam... nic mnie nie cofa.. tylko wtedy gdy wbiegam na monstera... ale tak sie dzieje tylko na niskim lv..
Jak nie biegasz normalnie to nie masz się co dziwić.
Mi się nic nie dzieję podczas biegu ,jak powiedział Vimpexx. ,weź i normalnie chodź strzałkami.
Nie pisać ,że APO upada ,bo zamiast tego to opadają ręce(...).
lollollol
04-12-2010, 00:33
Was pojebalo chyba.. jakos ja normalnie biegam... nic mnie nie cofa.. tylko wtedy gdy wbiegam na monstera... ale tak sie dzieje tylko na niskim lv..
A Ty masz jaki ?;| Wysoki ;O Pierdze Boonki. Tak sie dzieje na wysokim lvlu XD
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.