PDA

View Full Version : Cofanie , lagi na APO , tego jeszcze nie by?o !!

BusiakNH
02-12-2010, 20:44
Zauważyłem że jak expię lub pkuje ciągle cofa mnie do tyłu co jakieś 3-4 ruchy 1 w tył albo lagi nie wiem dlaczego tak ? To przez ten nowy pvm? Ale znowu to chyba tylko z monsterami. Chociaż już sam tego nie ogarniam co się dzieje , po raz pierwszy mam taki problem i nie wiem o co chodzi a przyznam wam że jest to denerwujące , padłem tak wczoraj 3x przez to. :mad::mad:

Neko^
02-12-2010, 20:47
Takie sa uroki aktualnie 'chu*owego' servera jakim jest Apo .:mad:. lepiej wyjdz na dwor na snieg chociaz bedziesz wiedzial dlaczego bedzie zatrzymywac cie w miejscu

Karpek
02-12-2010, 20:48
Też mnie wkurwia te cofanie. Ale administracja myśli, że jest dobrze i nic z tym nie robią.

Sensimila <3
02-12-2010, 20:50
Wkurwia i mnie [2]. Jest to denerwujące, choć przyzwyczaiłem się, czekam na wypowiedź ekipy.

silver ghostek
02-12-2010, 20:54
Dokładnie. 1950 ekiem MAX uham się tyle ile bije we mnie 1,9k ed. Zabić mogę go tylko, gdy się zagapi, a wystarczy jedno ogarnięcie z włożeniem e ringa i śpię... W dodatku uh chodząc po skosie wejdzie raz na rok, a speed hack i tak działa.

Arcano Druid
02-12-2010, 20:55
hehe napsize Wam krotko xD:
APO UPADA :O

moze cos robia i dlatego tak cofa ;/

Knight Lukas
02-12-2010, 21:04
Jeżeli Ci się nie podoba masz zawsze wybór możesz grac w co innego :)

a propo bałwana fajnie wygląda z nosem z butelki po lechu :D

Saylor
02-12-2010, 21:09
Oj było to kiedyś, było:)
Pamiętam jak nie dało się chodzić w ogóle :)

No cóż, lagi są w każdej grze, nic nie poradzisz.

Juxxifi
02-12-2010, 21:19
My tu poświęcamy czas to wymagamy.

Nikt cię nie zmusza do grania tutaj.. "wymagaczu".
Poza tym nie nabijaj postów.

#temat

Nie wiem, nie gram. Jeżeli taki błąd istnieje, to powinien zostać naprawiony.

Animowany Anonim
02-12-2010, 21:24
Nie używajcie PPM tylko map clicka i będzie po sprawie ;]

Ja jakoś na map clicku jadę i mnie nie cofa :< Jakoś nie mam z tym problemu ;x

Arcik
02-12-2010, 21:28
Kiedyś wyobraź sobie, że były cofki spowodowane błędami w silniku serwera... ; o
Grając nie odczuwam takich cofnięć... Może i są ale nie padłem przez to a biegając na ukos może i czasem się to przydaje.

Przeklety
02-12-2010, 21:31
Według mnie apo Upada, dobrze że już tu praktycznie nie gram.

Powodzenia dla Gmów, może uda się coś jeszcze tym servem zrobić i zatrzymać to upadanie aby było online chociaż po 100 osób ^^

@Top

Wyłącz Bota, to cię cofać nie będzie (Sprawdzałem) ;)

@Down
Nom, napewno ci to utrudnia expienie na wardach, heh. Jak już napisałem wyłącz bota, ale tobie to polecam wyłączyć tibie Karpie i szykować się na święta ^^
@Edit
Chyba mnie z kimś pomyliłeś; ]

Karpek
02-12-2010, 21:31
#up
A ja tobie polecam poćwiczyć PVP, bo jak biłem z tobą solo (2776 ek vs 2793 rp) to miałem wrażenie jakbym się bił z jakimś 2k levelem. X D
Padłeś 2:0 w 5 min i już nie wróciłeś (offline). Popłakałeś się po dedach, tak jak to zawsze robił 1st Dżastin? xdd A bot mi nie potrzebny do niczego.

Nie używajcie PPM tylko map clicka i będzie po sprawie ;]

Ja jakoś na map clicku jadę i mnie nie cofa :< Jakoś nie mam z tym problemu ;x

Jak biegasz po skosach normalnie bez PPM'a to cofa.

Wcześniej tego nie było... mogli zostawic tego PPM'a w spokoju i nie było by problemów z bieganiem.

James
02-12-2010, 22:26
DOKŁADNIE MYŚLĘ TAK JAK WSZYSCY WYŻEJ.

Upada apo to widać , Gmowie myślą że gra dużo osób to ciągle będzie grać i że nic nie muszą robić a tak nie jest. My tu poświęcamy czas to wymagamy.
A co do komenta Neka , byłem już dzisiaj na śniegu zrobiłem na beke bałwana haha^ Nie ma to jak śnieg.;D

Po 1 nikt nie każe ci tu grać, a to że grasz na serwerze nie czyni Cię jego panem..
Po 2 nie nabijaj
Po 3 ja nie mam takich problemów...

Stoner
02-12-2010, 23:01
Ale przecież poprawili to ostatnio.
Ja na PPM nie jadę, map klika używam non stop i moim zdaniem jest dobrze.
Macie jakieś wymyślone problemy.

BusiakNH
02-12-2010, 23:07
DOKŁADNIE MYŚLĘ TAK JAK WSZYSCY WYŻEJ.

Upada apo to widać , Gmowie myślą że gra dużo osób to ciągle będzie grać i że nic nie muszą robić a tak nie jest. My tu poświęcamy czas to wymagamy.
A co do komenta Neka , byłem już dzisiaj na śniegu zrobiłem na beke bałwana haha^ Nie ma to jak śnieg.;D

Ej wiem jak jest , sam to widze jak chodze .

A co do odpowiedzi Jamesa , nie uważam że jestem Panem tego otsa , ale przytoczyłem tylko znane powiedziecie "Kupuje to wymagam" , tylko zmieniłem trochę treść ale kumaci by to rozkminili...

//James - Kumaci wiedzą że nie ma takiego powiedzenia które przytoczyłeś...
Jest co najwyżej "płacę więc wymagam", z tym że nie pasuje to w tym wypadku, ponieważ pacc nie jest obowiązkowy na serwerze APO.

Toxic
02-12-2010, 23:23
Co wy wymyślacie jechałem na ppm i speedhacku nie raz i oświadczam że wyżej wymienione problemy to tylko zwykła prowokacja z myślą przywrócenia starych ustawień,speedhack działa ale tylko wizualnie i biegasz tak jak bez niego..klikanie ppm jak się biega po skosie nic już nie daje.Jednym słowem wszystko jest ok! A co do uhow po skosie Mortiis już to naprawił,normalnie wchodzą jak będziesz wciskać hotkeya i przestaniesz używać bota.... A co do waszych cofek może są spowodowane waszym słabym łączem który wysyła wolno pakiety do serwera i powstają tzw "Laggi"

Zarexoholik?
03-12-2010, 11:07
Dokładnie. 1950 ekiem MAX uham się tyle ile bije we mnie 1,9k ed. Zabić mogę go tylko, gdy się zagapi, a wystarczy jedno ogarnięcie z włożeniem e ringa i śpię... W dodatku uh chodząc po skosie wejdzie raz na rok, a speed hack i tak działa.

Uhasz się więcej, bo ja w miejsu nie wyspamuję akuzina. 2,1k eka. ;o

#topic

Ja biegam map clickami, ale poruszanie się na skos znacznie spowalnia bieganie. Dodam również, że speedhacki nadal działają...

W&^
03-12-2010, 11:17
Co to jest za głupota, wprowadzenie anty-speedhacka który nie działa? :| Czy ktoś tego w ogóle nie testował?
Ha! Najlepsze jest to że "te zabezpieczenie" utrudnia grę zwykłym uczciwym graczom, jak dla mnie paranoja ;/

Rumix
03-12-2010, 11:38
Jak inni również tak mam. Dzieje się to przez wprowadzenie tego 'anty' speedhacka.
Powinni coś z tym zrobić , bo coraz więcej graczy się skarży.

zielony kwadracik.,
03-12-2010, 12:16
Tez tak mam ze mnie cofa.
Apo nie upada, tylko juz dawno upadlo ;] graja tu juz dzieci w wieku 10 lat co nie wychodza na dwor. Wyjatkiem jest dorosly boonek co po prostu nie ma kolegow dlatego gra cale dnie.

Ja jestem za tym zeby wrocil dawny balans z normalnym uhem a nie na hotkeyu itd.

Cinasek
03-12-2010, 18:31
Może coś ściągasz, torrenty? Za dużo kart w przeglądarce lub inne rzeczy, które mogłyby obciążyć tibię. Ja jeszcze nie miałem takich lagów, dzięki którym padłem.

lollollol
03-12-2010, 20:33
Tak się dzieje kiedy biegasz klawiaturą numeryczna ;| odznacz "Num Locka" kiedy grasz na APO :|

.Vimpexx.
03-12-2010, 20:38
PPM i klikasz przed siebie, to się nie dziwie, że Cię cofa...
Biegaj na map clicku, albo normalnie strzałkami, to nie będzie problemów.

adrianeq :)
03-12-2010, 21:57
Albo wyłącz bot'a. ;)

kowalfps
03-12-2010, 22:03
byloby milo gdyby nasza administracja cos zrobila dobrego na servie a nie same pierdoly : o

Assassin Mateusz
03-12-2010, 22:43
Bez sens grac na tym serwie, skoro anty speedhack utrudnia gre uczciwym graczom, a nie zawadza wgl tym co jechali na sh... :/

1st R. Boonek
03-12-2010, 22:46
Was pojebalo chyba.. jakos ja normalnie biegam... nic mnie nie cofa.. tylko wtedy gdy wbiegam na monstera... ale tak sie dzieje tylko na niskim lv..

ViVuSeK
03-12-2010, 22:56
Jak nie biegasz normalnie to nie masz się co dziwić.
Mi się nic nie dzieję podczas biegu ,jak powiedział Vimpexx. ,weź i normalnie chodź strzałkami.

Nie pisać ,że APO upada ,bo zamiast tego to opadają ręce(...).

lollollol
04-12-2010, 00:33
Was pojebalo chyba.. jakos ja normalnie biegam... nic mnie nie cofa.. tylko wtedy gdy wbiegam na monstera... ale tak sie dzieje tylko na niskim lv..

A Ty masz jaki ?;| Wysoki ;O Pierdze Boonki. Tak sie dzieje na wysokim lvlu XD