PDA

View Full Version : 7.6 Bany? Opinia ;)

kowalfps
05-12-2010, 20:17
Co mnie sklonilo do zrobienia tego tematu? hmm moze to jeden z powodow przez ktory odchodzi wielu graczy (w tym tez ja) ale tez odpowiedz Jamesa na temat slim shady :)

Niech mi ktos wytlumaczy jak to jest... sa hoty itd a jednak nasi gmowie dalej widza boty nawet jesli ich nie ma to i tak twierdza ze jest a jesli sie sprobujemy sprzeciwic to zaczna nas olewac , ignorowac , prowokowac a czego skutkiem bedzie ban za "dyskusje" czyli destruktywne zachowanie :) nie mowie ze tak jest w 100% bo sa dzieci neo ktore dalej uzywaja scara/wosso.

Na wlasnym przykladzie moge powiedziec, smigam sobie na path wbiega GM "xxx" i pisze ze mam wylaczyc bota pff nie pisze tylko spamuje,zaczalem z nim rozmawiac na ten temat chociaz nie... rozmowy to nie przypominalo... moje pytania "na jakiej podstawie sadzisz ze mam bota?" byly ignorowane albo dostawalem odpowiedz w postaci sarkazmu itd :o a kiedy zaczalem zmieniac rozmowe na jego poziom dostalem bana za destruktywne zachowanie :o (akurat nie uzywam botow na apo : o, co innego jesli w gre wchodzi elf <33 oraz guild war !:D)

Moje pytanie brzmi nastepujaco: czy gm nie powinien byc czasem bezstronniczy, bezuczuciowy , sprawiedliwy? :)

a na kazda "skarge & odwolanie" odpisuja wszyscy w ten sam sposob "gm ma zawsze racje , nawet jesli nie ma patrz pkt 1" za kogo wy sie uwazacie? za bogow? nie przesadzajmy : o bo bawi mnie jak i pewnie wielu innych graczy zachowanie jakiegos pionka ktory probuje sobie przedluzyc poprzez swoja posade i mozliwosci w grze.

Tak jak napisalem , to tylko moja opinia :) kto sie chce pospinac to zapraszam ! =DD

P.S.

zabralibyscie sie za poprawienie waszego cudnego balansu bo conajwyzej jest smieszny =DD

Posiu
05-12-2010, 20:22
No tak ja sie ładnie zapytasz skąd on wie ze bota masz to odrazu nie umie udzielić odpowiedzi, a potem sie kłócisz z Gm a on proste daje ci bana za destruktywne zachowanie.

Sivato.
05-12-2010, 20:26
@kowalfps
Twój temat nic nie zmieni, odpuść sobie, zaraz i tak ktoś to usunie

Romus
05-12-2010, 20:27
"Nie ruszaj gowna to nie bedzie smierdziec"
Jezeli dostales bana to po prostu musisz go odczekac. Nie ma co sie kłócić bo to i tak nic nie da.

Crak .
05-12-2010, 20:30
daje ci bana za destruktywne zakochanie.

Fajnie wiedzieć ;D

zabralibyscie sie za poprawienie waszego cudnego balansu bo jest conajwyzej jest smieszny =DD

Bez komentarza.

@

Ogólnie to tak jest, ale i tak tym tematem nic nie zmienisz. Zaraz zostanie usunięty lub zamknięty i tak się skończy, tego typu tematy są bez sensowane. ;)

kowalfps
05-12-2010, 20:41
"Nie ruszaj gowna to nie bedzie smierdziec"
Jezeli dostales bana to po prostu musisz go odczekac. Nie ma co sie kłócić bo to i tak nic nie da.

to wydarzenie mialo miejsce jakis czas temu :) pewnie ze odczekalem bo co mialem zrobic ale bylo to glownym pretekstem do sprzedania chara :) temat jest "opinia i skargi" wiec taka jest moja opinia i przedstawilem ja mysle w sposob wyrazny i prosty :)

#edit

@crak mozna sie przejezyczyc, lub z rozpedu popelnic blad :) tobie sie to nie zdarza? jestes Pan Idealny? :)

Azbestowy v.62.0
05-12-2010, 20:43
Zaraz zostanie usunięty lub zamknięty i tak się skończy, tego typu tematy są bez sensowane. ;)
Nikt tego nie usunie, bo wtedy autor będzie miał jeszcze większe pretensje. To tak działa.

#ałtor
Oczywiście propsy, że ci się chciało pisać i tak dalej bla bla bla. Następnym razem rób screeny, żebyśmy mogli poznać całą sytuację(o ile wrócisz).

Ero Senin
05-12-2010, 20:48
Mogłeś mu nie pyskować : /
Jeżeli o mnie chodzi to jeszcze nigdy nie dostałem bana/delete za 'free'

Karpek
05-12-2010, 20:50
Tak to już jest na APO. Znam kilka osób które dostały bana za 'boty' za darmo. A tak w ogóle to proponuje usunąć dział Skargi & Odwołania bo nie ma sensu się tam odwoływać nawet jak się ma w ch*j argumentów, bo GM ma zawsze rację!

lollollol
05-12-2010, 20:51
Zgadzam się, Ja sam dostałem bana za to, że kolega mnie siohał od naszego kochanego Eksota. Po rozmowie z nim stwierdził, że gdy bym sie inaczej odezwał to pewnie bana bym nie dostał. Żałosne. Ile było tematów, że Eksot daje banny za free? Coś prawty w tym musi być.

kowalfps
05-12-2010, 20:52
@Azbestowy

nie mialem nawet jak xD ban = nie ma screena ? xd

teraz tylko wchodze pogadac z kumplami wiec juz chyba tej przyjemnosci nie bede mial : )

Adasik
05-12-2010, 20:56
Niestety takie są realia APO... Upomnienia są za free to i bany są za free, a my nie jesteśmy w stanie z tego wybrnąć, no bo jak się mamy obronić... jak mamy dać im dowód, że jesteśmy czyści? Tak jak Romek napisał trzeba odczekać swoje i dalej grać z myślą, że teraz już nie dostane bana za free >.<

Zarexoholik?
05-12-2010, 21:05
Szybko się przebudziłeś. Są tutorzy/ GM'i, którzy zanim dadzą bana za bota dokładnie sprawdzają, czy go masz, ale są też tacy, którzy na 'oko' wiedzą, że masz bota.

Arczi
05-12-2010, 21:06
Co mnie sklonilo do zrobienia tego tematu? hmm moze to jeden z powodow przez ktory odchodzi wielu graczy (w tym tez ja) ale tez odpowiedz Jamesa na temat slim shady :)

Niech mi ktos wytlumaczy jak to jest... sa hoty itd a jednak nasi gmowie dalej widza boty nawet jesli ich nie ma to i tak twierdza ze jest a jesli sie sprobujemy sprzeciwic to zaczna nas olewac , ignorowac , prowokowac a czego skutkiem bedzie ban za "dyskusje" czyli destruktywne zachowanie :) nie mowie ze tak jest w 100% bo sa dzieci neo ktore dalej uzywaja scara/wosso.

Na wlasnym przykladzie moge powiedziec, smigam sobie na path wbiega GM "xxx" i pisze ze mam wylaczyc bota pff nie pisze tylko spamuje,zaczalem z nim rozmawiac na ten temat chociaz nie... rozmowy to nie przypominalo... moje pytania "na jakiej podstawie sadzisz ze mam bota?" byly ignorowane albo dostawalem odpowiedz w postaci sarkazmu itd :o a kiedy zaczalem zmieniac rozmowe na jego poziom dostalem bana za destruktywne zachowanie :o (akurat nie uzywam botow na apo : o, co innego jesli w gre wchodzi elf <33 oraz guild war !:D)

Moje pytanie brzmi nastepujaco: czy gm nie powinien byc czasem bezstronniczy, bezuczuciowy , sprawiedliwy? :)

a na kazda "skarge & odwolanie" odpisuja wszyscy w ten sam sposob "gm ma zawsze racje , nawet jesli nie ma patrz pkt 1" za kogo wy sie uwazacie? za bogow? nie przesadzajmy : o bo bawi mnie jak i pewnie wielu innych graczy zachowanie jakiegos pionka ktory probuje sobie przedluzyc poprzez swoja posade i mozliwosci w grze.

Tak jak napisalem , to tylko moja opinia :) kto sie chce pospinac to zapraszam ! =DD

P.S.

zabralibyscie sie za poprawienie waszego cudnego balansu bo conajwyzej jest smieszny =DD

Przez nich sie rozpadl ten server. Ja za bota dostalem 1 ostrzezenie tylko jak jeszcze Nekiem gralem. Mortiis mi napisal, ze mam wylaczyc auto atack na doublach EK XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Myslalem, ze pierdolne ze smiechu.

James
05-12-2010, 21:48

Odpowiedź jest krótka i wszystkim dobrze znana, skoro "botujecie" to dostajecie BANA.

Moje pytanie brzmi nastepujaco: czy gm nie powinien byc czasem bezstronniczy*, bezuczuciowy** , sprawiedliwy***? :)
Tacy własnie jesteśmy.
*Bez stronniczość - to nie faworyzowanie swoich kolegów itp itd, nie robimy tego
**Bezuczuciowość - Mimo waszych lamentów twardo stoimy na ziemi i nie odpuszczamy nawet jak ktoś nam pisze że nie ma pieniędzy a mu pacc minie przez naszego bana...
*** Sprawiedliwość - Jak tylko możemy rozwiązać jakiś spór/problem to robimy to na miarę naszych możliwości. Co do botów, gdy nie jestem pewny, to nie daje bana.

a na kazda "skarge & odwolanie" odpisuja wszyscy w ten sam sposob "gm ma zawsze racje , nawet jesli nie ma patrz pkt 1" za kogo wy sie uwazacie? za bogow? nie przesadzajmy

Niestety ale to jest spowodowane waszym zachowaniem. Gdybyście nie używali botów, nie było by problemu. Ba! Nawet jakbyście się już po tym banie przyznali, też nie było by tak źle, ale wy wolicie do ostatniego dnia bana udawać że jesteście czyści.

Wczoraj była sytuacja, że jednej osobie zbanowaliśmy 4 postacie (bez wiedzy że to ta sama osoba), po każdym banie bocił na kolejnej postaci i co ciekawe ZAWSZE uważał że nie miał bota.

bo bawi mnie jak i pewnie wielu innych graczy zachowanie jakiegos pionka ktory probuje sobie przedluzyc poprzez swoja posade i mozliwosci w grze.
Myślisz że jak dam więcej banów to dostane złotego warda w nagrodę czy co?
Mogę dawać np same namelocki, albo po prostu uczestniczyć w życiu serwera i nie stracę pozycji. Bo za co niby..?

Balans współtworzyli z Administracją gracze na test serwerze, mogłeś wtedy wtrącić swoje bezcenne 3gr.

kowalfps
06-12-2010, 06:58
James twoja wypowiedz mnie smieszy :) hmmm nie pomylilem sie i wiedzialem ze taka wypowiedz ktoregos z tut/gm tutaj sie znajdzie? wiadome bylo ze bedziesz bronil siebie i reszty tutow/gmow ;O mysle ze twoja wypowiedz nie powinna sie tu znalesc bo jej tresc byla wszystkim znana bez twojego posta :)) bo chyba nie przyznasz sie nam "dalem kilka banow bo bylem zly i mialem gorszy dzien" : O bo bys wylecial z APO TEAM!!!!!! XDDDDDDDD sam wiesz ze taka jest prawda :]

#edit co do updatu test serv i apo nie maja zbyt wiele ze soba wspolnego : )

Exod
06-12-2010, 07:04
Ja do posta James'a dodam tylko, że dział Skargi & Odwołania funkcjonuje w pełni. Był ostatnio przypadek, gdy jeden członek Ekipy poinformował gracza, że pewne zachowanie jest okej, a drugi zbanował za to co miało być w porządku. Gracz przekazał screena jak ten pierwszy informuje go o tym, że takie zachowanie nie jest karane, skonsultowaliśmy z regulaminem i odbanowaliśmy.

Problem jest w tym, że wykorzystujecie ten dział do napisania "nie miałem bota, dajcie dowód", a my nie rozdajemy dowodów tylko po to by pokazać dokładnie nasze metody łapania botów. Mam w tym momencie otwarte przynajmniej kilka właśnie takich tematów, gdzie gracz próbuje ode mnie tylko wyciągnąć dowody, by łatwiej bocić następnym razem.

Prawda jest taka, że posiadamy tuzin narzędzi do potwierdzania czy ktoś ma bota, czy nie, niezależnie od tego czy potraficie sobie wyobrazić jak one wyglądają i działają czy nie. Jeśli mówimy Wam, że mieliście na 100% bota, to nie jest nasze wyobrażenie, ale poparte solidnymi dowodami, których nie możemy Wam jednak pokazać.

Dla poparcia moich słów: Gdyby ilość naszych błędów dotyczących wykrywania botów była prawdziwa, to banowalibyśmy osoby nawet wtedy gdy naprawdę przestają używać botów. Mógłbym wymienić dużą ilość graczy, która rzeczywiście zarzuciła bocenie, ale nie zrobię tego ze względów... hmm... prywatności.

Fakt pozostaje własnie taki, że widzimy kiedy osoby przestają używać botów, a co więcej, jest to zgodne w czasie z ich szczerymi przeprosinami. Nie mówcie nam więc jakie są te Wasze "niby fakty", kiedy my widzimy dużo więcej od Was.

lollollol
06-12-2010, 07:46
Ja do posta James'a dodam tylko, że dział Skargi & Odwołania funkcjonuje w pełni. Był ostatnio przypadek, gdy jeden członek Ekipy poinformował gracza, że pewne zachowanie jest okej, a drugi zbanował za to co miało być w porządku. Gracz przekazał screena jak ten pierwszy informuje go o tym, że takie zachowanie nie jest karane, skonsultowaliśmy z regulaminem i odbanowaliśmy.

Problem jest w tym, że wykorzystujecie ten dział do napisania "nie miałem bota, dajcie dowód", a my nie rozdajemy dowodów tylko po to by pokazać dokładnie nasze metody łapania botów. Mam w tym momencie otwarte przynajmniej kilka właśnie takich tematów, gdzie gracz próbuje ode mnie tylko wyciągnąć dowody, by łatwiej bocić następnym razem.

Prawda jest taka, że posiadamy tuzin narzędzi do potwierdzania czy ktoś ma bota, czy nie, niezależnie od tego czy potraficie sobie wyobrazić jak one wyglądają i działają czy nie. Jeśli mówimy Wam, że mieliście na 100% bota, to nie jest nasze wyobrażenie, ale poparte solidnymi dowodami, których nie możemy Wam jednak pokazać.

Dla poparcia moich słów: Gdyby ilość naszych błędów dotyczących wykrywania botów była prawdziwa, to banowalibyśmy osoby nawet wtedy gdy naprawdę przestają używać botów. Mógłbym wymienić dużą ilość graczy, która rzeczywiście zarzuciła bocenie, ale nie zrobię tego ze względów... hmm... prywatności.

Fakt pozostaje własnie taki, że widzimy kiedy osoby przestają używać botów, a co więcej, jest to zgodne w czasie z ich szczerymi przeprosinami. Nie mówcie nam więc jakie są te Wasze "niby fakty", kiedy my widzimy dużo więcej od Was.

Człowieku przypomnij sobie rozmowe ze mną ;S tzn Lordem Pihem Kiedy to dostałem bana. Dostałem ostrzeżenie, okej. Wyłączyłem bota po czym dostałem bana :| wieć po co te ostrzeżenia? Sam Mi napisałeś, że jak bym się inaczej odezwał tzn bym ładnie przeprosił, po czym bym wyłączył bota to bana by nie było, a co do Ku*wy ma moje zachowanie do całej sytuacji? Wyłączyłem bota więc bana nie powinno być. No tak przecież się żle zachowałem Przepraszam Cie za to naprawde przepraszam. Odbanuj mnie plaaaaaax Apo to dla mnie caly życie. JA musze grać!!!

PS
Żle sie zachowałem, odezwałem czekam na bana.

Exod
06-12-2010, 08:08
jak bym się inaczej odezwał tzn bym ładnie przeprosił, po czym bym wyłączył bota to bana by nie było

Ja głupi myślałem, że wtedy zrozumiałeś. Przypominam, że ponad godzinę tłumaczyłem Ci dlaczego zostałeś zbanowany, mimo tego, że chciałem iść spać.

Kiedy Cię sprawdziłem i miałeś bota, poprosiłem Cię o wyłączenie. Twoimi odpowiedziami były "nie mam bota", "kolega mnie siochał" itd. Niezależnie od tego jak sobie to wyobrażasz, nie jest to równe z "nie mam już bota" lub "wyłączyłem".

Twoim wyobrażeniem było, że jednocześnie kiedy słyszę od Ciebie powyższe tłumaczenia, to sprawdzę czy wyłączyłeś. Prawda jest taka, że wyłączając i jednocześnie rzucając takie słowa próbujesz ukryć, to, że miałeś bota w nadziei, że jeśli jeszcze raz sprawdze bez reakcji wskazującej na wspomagacz uznam, że pomyliłem się za pierwszym razem.

Jeśli Twoje zachowanie po sprawdzeniu znaczy różnice między próbą ukrycia bota w nadziei, że pomyślę, że się pomyliłem, a wyłączeniem zgodnie z prośbą, to będę to brał pod uwagę przy banowaniu.

toy
06-12-2010, 09:12
ja jakos od 2 lat cisne na bocie blackd i nigdy nie dostalem bana
zycie...
trzeba bocic z glowa : >

Soi
06-12-2010, 11:27
Sytuacja wygląda tak, że zamiast gm/tut pokazać się przy tobie i jak człowiek powiedzieć wyłącz bota- otrzymujesz ostrzeżenie.
To dostajesz jakieś czerwone napisy z którymi nie ma w ogóle jak pisać, nikt nie odpisuje.

A nawet jak się pokarze to i tak nie ma tłumaczeń..
Btw. Jak MY mamy wam udowodnić, że nie mamy bota? To WY powinniście robić filmiki/ssy czy co tam chcecie żeby nam udowodnić... -.-
Policja cię zgarnia za coś to oni muszą Ci udowodnić a nie ty im. Oni muszą Ci przedstawić dowody itd. itp.

Ps. zaraz dostane warna za to, że mam własne zdanie .. ;]

Przeklety
06-12-2010, 15:59
Zgadzam się, a tutaj Gmowie są tacy że tak odpiszą i na wszystko jakoś się idiotycznie wytłumaczą, dlatego już nie gram na apo, elos; )

Stoner
06-12-2010, 16:09
Powiem tak.
Odkąd są hoty używam ich normalnie i nigdy od tamtej pory do mnie żaden Gm
nie podszedł.
Sporo graczy myśli, że jak są te hoty to ich nie wyczają.
A gucio prawda.

Blood Raven
06-12-2010, 16:15
Zgadzam się z Tobą w 100%. Administracja w ogóle odnoszę takie wrażenie jakby nie interesowała się już losem servera.

Osuz
06-12-2010, 16:29
Mortiis- Wątpliwa sprawa aby się pomylił
Tygrys - Wątpliwa sprawa aby się pomylił
Santano - Wątpliwa sprawa aby się pomylił
Exod - Wątpliwa sprawa aby się pomylił
Xantar - Wątpliwa sprawa aby się pomylił

A teraz....
Wszyscy tutorzy banują kogo chcą...(Kumpel zgłasza to trzeba zbanować)
Np... Dodałem ss'a jak gość trapuje rs'a zero reakcji a jak np Mnie kuzyn trapował gdy miałem pk to od razu wielki nieomylny niedopier*** Magik pokazując kim on to nie jest banuje?... Dziwne Ehmmm dlaczego? Bo bloczył 900 lvl a chciał mnie zabić 2700....
Tak samo boty... Co wy kur*** możecie wiedzieć o botach?... Jesteście od niedawna a udajecie chu** wie kogo.... Nie odróżniacie hot'a od bota... ale to szczegół....

James
06-12-2010, 16:39
Mortiis- Wątpliwa sprawa aby się pomylił
Tygrys - Wątpliwa sprawa aby się pomylił
Santano - Wątpliwa sprawa aby się pomylił
Exod - Wątpliwa sprawa aby się pomylił
Xantar - Wątpliwa sprawa aby się pomylił

A teraz....
Wszyscy tutorzy banują kogo chcą...(Kumpel zgłasza to trzeba zbanować)
Np... Dodałem ss'a jak gość trapuje rs'a zero reakcji a jak np Mnie kuzyn trapował gdy miałem pk to od razu wielki nieomylny niedopier*** Magik pokazując kim on to nie jest banuje?... Dziwne Ehmmm dlaczego? Bo bloczył 900 lvl a chciał mnie zabić 2700....
Tak samo boty... Co wy kur*** możecie wiedzieć o botach?... Jesteście od niedawna a udajecie chu** wie kogo.... Nie odróżniacie hot'a od bota... ale to szczegół....

Poziom Twojej wypowiedzi jest zaskakująco niski, dlatego moja odpowiedź również nie będzie wyrafinowana..
Gram na APO od początków jego istnienia, troszkę o botach wiem.

Sytuacja wygląda tak, że zamiast gm/tut pokazać się przy tobie i jak człowiek powiedzieć wyłącz bota- otrzymujesz ostrzeżenie.
To dostajesz jakieś czerwone napisy z którymi nie ma w ogóle jak pisać, nikt nie odpisuje.

A nawet jak się pokarze to i tak nie ma tłumaczeń..
Btw. Jak MY mamy wam udowodnić, że nie mamy bota? To WY powinniście robić filmiki/ssy czy co tam chcecie żeby nam udowodnić... -.-
Policja cię zgarnia za coś to oni muszą Ci udowodnić a nie ty im. Oni muszą Ci przedstawić dowody itd. itp.

Po co mamy się pokazywać? Dostajesz ostrzeżenie to wyłącz bota, proste.
My mamy wam udowadniać coś, o czym doskonale wiecie? Filmiki mogę przekazać administracji w razie potrzeby, dla was są one nie dostępne z jednego prostego powodu:
są tam metody sprawdzania graczy, a gdybyście wiedzieli jak was sprawdzamy, to ta robota nie miała by sensu...

kowalfps
06-12-2010, 16:47
James powiem ci szczerze jestes pionkiem dla mnie : o a twoja wiedza ogranicza sie do minimum : o to ze szpanujesz tutaj wypowiedziami na lewo i prawo to nic uwierz mi =)) prosilem juz wczesniej osoby twojego pokroju niech tutaj sie nie wypowiadaja bo wiadome co napiszesz :)

teksty ze macie programy do wykrywania botow slyszalem juz pare lat temu , nawet kiedy tego ejszcze nie bylo na rl tibii to wy juz too mieliscie XD paorydja =))

//James - Kto powiedział że mamy jakieś programy? Nawet jak mamy, to taki PIONEK jak Ty się tego nie dowie od nas :) Skoro moja wiedza jest taka ograniczona to nie wiem czemu nie Ty jesteś na moim miejscu. Zapewne byłbyś lepszym Tutorem niż ja.

Czemu nie jestem ? bo nie chcialbym : )) uciazliwa sprawa , pewnie nielbym sprawiedliwym gm'em i potrafie sie do tego przyznac, poza tym wolalem rl tibie + elf = zarobek ^^
co do programow wielokrotnie slyszalem takie cos : >

//James - N/C

Exod
06-12-2010, 20:11
[...] Gmowie [...] jakoś się idiotycznie wytłumaczą [...]

No wiesz... Niektórzy to mają dziwne wyobrażenie o tym jak działa APO, ale Ty bijesz ich na głowę.

Exevo knight
06-12-2010, 20:43
Oł bejbi...

80% z Was pluje się, że nie słusznie ich oskarżono a zapewne tak nie było. Próbujecie dołączyć swoje 3 grosze sądząc, że to coś da - nic bardziej mylnego. To wy jesteście pionkami kadry. Gracie tak, jak oni Wam zagrają i wątpię, aby kogoś obchodziło wasze zdanie (bo skoro plujecie się, obwiniacie każdego przy każdej okazji to co się dziwić?). Fakt, może i na policji jest tak, że muszą mieć dowody aby Cię zgarnąć, ale ***** nie porównujcie APO z RL lifem. Jak już wcześniej wspomniałem, to wy gracie na mortiisia otsie a nie na odwrót i macie dwa wyjścia, albo grać na ich zasadach albo wgl. tu nie wchodzić. Dobra, ale co do banów.. może i mają jakiś sposób do wykrywania tego wosso czy czego tam chcecie, ale zapewne zależy im, abyście się nie dowiedzieli jaki (tak, wiem, trudne do wydedukowania). No więc, jak nie trudno się domyśleć, nie będą wam pokazywać nagrań. Swoją drogą to ogarnijcie się trochę. Tutorzy robią to wszystko za freeko, po części ta robota jest też dla was a wy próbujecie ich na każdym kroku pojechać. Pozdro dla was.
Ciekawe ile osób teraz napisze, że liże dupe kadrze? Przed tym radzę pomyśleć, ze ja też mogę mieć z takim czymns do czynienia, elos.

#Exody, Jamesy i inne
Odpisując tu karmicie trolli, więcej dodawać chyba nie muszę, c`nie?

Jaro.
06-12-2010, 21:29
Gram na apo kilka lat i ani razu mnie nikt nie zbanował za darmo, ale czasem to trochę przesadzacie dlaczego? bo często banujecie od humoru( nie raz słyszałem od magika takie słowa "nie zbanuje cie bo mam dobry humor" ) i nie banujcie za to za ktoś jest afk na trainach rozumiem że ktoś puścił cave i dostał bana no ale za to ze ktoś będzie miał te 102 skila zamiast 70? Sam miałem taką sytuacje ze dostałem bana od exoda za darmo(prawie) bo miałem odpalone wosso ale z niego nie korzystałem ( Exod nie każdy używa wosso to "złych celów" ja go używam jako ip changer no ale dobra wosso to bot więc nie można mieć go odpalonego więc ban był słuszny)aa i częściej dawajcie warny na default a nie na np gc jak piszą ofertę sprzedaży bo większość osób tylko pisze ofertę i od razu zmienia kanał na default a chyba nie chcecie banować nas za takie nasze głupoty
i proponuje aby magik trochę się uspokoił z tym banowaniem bo ma prawie 6 tyś banów i funkcjonuje 150dni dla porównania mortiis ma 7tys banów i funkcjonuje prawie 1600 dni (ponad 4 lata)

Soi i trochę to dziwne ze porównujesz gre do prawdziwego życia.

Przeklety nie grasz na apo ale na forum funkcjonujesz hmm to trochę dziwne bo normalny człowiek miałby to w dupie co się dzieje tam gdzie nie gra/uczestniczy (chyba że planujesz powrócić na apo i czekasz na moment w którym dla ciebie apo będzie zdatne do grania)

Czasem moglibyście przymknąć oko na bota (jeśli ktoś skiluje czy robi mlvl)

i tak jak up napisał to ***** ich server nie wasz!

Nie rozumiem was dlaczego? gram dłużej niż niejeden z was i tylko Magik mnie wkurwił bo mnie zbanował już z 20-30 razy(za każdym razem słusznie) w tym z 2 bany od Exoda 2 warny od Mortiisa(za każdym razem mi tłumaczył dlaczego dał warna) i kilkanaście warnów od Jamesa (bez bana za to mu serdecznie dziękuje :])

G_R_U_L_I_X
06-12-2010, 21:42
Jedyną sprawiedliwość możesz uzyskać u Mortiisa i Tygrysa, da się z nimi dogadać ( nie sądzę, ze z innymi nie, bo nie gadałem jeszcze z nimi). co do botów to mało kto śmiga na scarze, bo masz hoty... Na wosso używają do auto manasa jesteście aż tak leniwy, że nie chcecie hota wcisnąć. Są boty jest źle, banujcie boty. Są hoty jest źle bo banują za boty. Jaki w tym sens się pytam? Narzekacie i narzekacie. Wiesz kto boci? Nie zgłaszaj do administracji tylko jedź mu wpierdol i oduczy się używać botów. To jedyna metoda, jest rygor jest zabawa.

@edit
Poza tym czy ten OTS uzależnił was jak heroina, ze tu gracie? Nie podoba się, wyłącz kompa idź się wymyć i na podwórko. No ale teraz jest pytanie co takie dziecko może robić na osiedlu? Jedynie siedzieć na trzepaku i w dupie grzebać, bo do powiedzenia macie tyle co byle jaki pusty plastik (kobieta) o wpływie dżdżownicy australijskiej na gleby Australii.

kowalfps
07-12-2010, 09:13
@James twoje "n/c" utrzymuje mnie w moim przekonaniu ;)

@topic

to jest moja opinia nie temat do spin , spotkalem sie z takim czyms pare razy i na zakonczenie gry tutaj postanowilem to napisac =))

Soi
07-12-2010, 14:49
Po co mamy się pokazywać? Dostajesz ostrzeżenie to wyłącz bota, proste.
My mamy wam udowadniać coś, o czym doskonale wiecie? Filmiki mogę przekazać administracji w razie potrzeby, dla was są one nie dostępne z jednego prostego powodu:
są tam metody sprawdzania graczy, a gdybyście wiedzieli jak was sprawdzamy, to ta robota nie miała by sensu...

Po to, że ilość niesprawiedliwych banów jest spora, a z waszym podejściem "JESTEM WIELKIM TUTOREM A WY JESTEŚCIE NICZYM" Jak mam udowodnić, że się mylisz?? Przepraszam wy się nigdy nie mylicie. Tak to wygląda, nawet nie chce Ci się zrobić/pokazać filmiku, że np. biegasz za kimś a on nie odpisuje i atakuje potwory. I nawet gdy jest ban niesprawiedliwy to gracz nie ma możliwości się obronić. A nawet gdybym CAŁY CZAS miał włączone nagrywanie tibi to i tak filmik to nie dowód.. -.- ssy to samo.

Więc powiedz mi jak mam udowodnić, że ban był niesprawiedliwy skoro mam 100% pewności, że nie miałem bota.

Tylko tyle mi powiedz.

James
07-12-2010, 16:13
Po to, że ilość niesprawiedliwych banów jest spora, a z waszym podejściem "JESTEM WIELKIM TUTOREM A WY JESTEŚCIE NICZYM" Jak mam udowodnić, że się mylisz?? Przepraszam wy się nigdy nie mylicie. Tak to wygląda, nawet nie chce Ci się zrobić/pokazać filmiku, że np. biegasz za kimś a on nie odpisuje i atakuje potwory. I nawet gdy jest ban niesprawiedliwy to gracz nie ma możliwości się obronić. A nawet gdybym CAŁY CZAS miał włączone nagrywanie tibi to i tak filmik to nie dowód.. -.- ssy to samo.

Więc powiedz mi jak mam udowodnić, że ban był niesprawiedliwy skoro mam 100% pewności, że nie miałem bota.

Tylko tyle mi powiedz.

Widzę że niektórzy nadal nie kapują czemu nie dajemy wam filmików, opisałem to w moim poprzednim poście, nie będę tego robić kolejny raz...
Bot to szczególna sytuacja, kiedy po prostu podczas dawania bana mamy pewność że dany gracz miał bota, w innym przypadku nie przyznajemy banów.
Dlatego jedynym sposobem, abyście nie musieli udowadniać swojej niewinności jest NIE UŻYWANIE BOTÓW!

Ponieważ kto miał się już wypowiedzieć ten się wypowiedział, a kolejne osoby albo nabijają posty pisząc to samo co poprzednicy, albo nic nie wnosząc do tematu, dlatego temat zamykam. Wszelkie skargi proszę kierować do odpowiedniego działu jakim są "Skargi & Odwołania".

Ps. Rozpatrujemy KAŻDE SENSOWNE odwołanie, reszta często nie jest brana pod uwagę co interpretujecie brakiem zainteresowania z naszej strony.