PDA

View Full Version : Quest of Destiny

Octavious
14-12-2010, 14:37
Witam
Uwazam ze Elite knightowi nie oplaca sie robic QOD
co on tam dostaje ... mace wartajaca 15kcc
a pall bolt 35 kcc+
ed/ms wand ok 40kcc
wiec prosze o dodanie czegos dla ek bo powinien miec z tego tyle samo :D
Nie placze bo gram ek tylko to jest nie sprawiedliwe :]

@ down
skad wiesz kim gram??

Przez to, że magic mace nie ma critical hit'a straciła na cenie. Ludzie sprzedają ją za 15-16kcc, a samo wyrobienie to jakieś 15kcc. Cena jest żałosna, ale to tylko i włącznie przez to, że wprowadzane są sezonowe bronie. Raz lepsza ta raz ta - żałosne.
Robi sie jak z santorem
tzn z tym wandem co 10kcc trzeba dac a warta 5

Nawet axe na qod bylo by mniej oplacalne niz wand :]

Goody
14-12-2010, 14:39
A własnie ze płaczesz bo grasz ek'iem. Jest dobrze tak jak jest, to gracze ustalają ceny , a nie ekipa.

ViVuSeK
14-12-2010, 14:41
Ja też gram knightem ,ale no bez przesady.
To tylko różnica 20kcc ,które nie ma dla mnie żadnego znaczenia ,chociaż dla niektórych wydaje się to skarbem. Ale skoro to tak bardzo irytuję niektórych ,to muszą się z tym pogodzić. Co mają dodać ,Magic Axe(?)
Critical by dodali ,wzrosłaby cena ,ale niestety musisz się pogodzić z tym ,że Magic Mace go nie otrzyma.

Zarexoholik?
14-12-2010, 14:41
Przez to, że magic mace nie ma critical hit'a straciła na cenie. Ludzie sprzedają ją za 15-16kcc, a samo wyrobienie to jakieś 15kcc. Cena jest żałosna, ale to tylko i włącznie przez to, że wprowadzane są sezonowe bronie. Raz lepsza ta raz ta - żałosne.

Relonix
14-12-2010, 14:42
Jaki masz problem??? Np. INQ na rl tibi sorc jest udupiony z nagrodami i nie płacze a Ty jakis problemy masz, zrób sobie inna profesje i tyle. Nic nie zmieniać!

Octavious
14-12-2010, 14:46
Jaki masz problem??? Np. INQ na rl tibi sorc jest udupiony z nagrodami i nie płacze a Ty jakis problemy masz, zrób sobie inna profesje i tyle. Nic nie zmieniać!

Apo to nie rl ...
a jaki mam problem masz up :D

Knight Lukas
14-12-2010, 14:56
Magic Axe obniżyła mocno wartość Magic Mace tak samo byłoby w przypadku Golden Bolta jakby wprowadzono coś lepszego to wartość bolta by spadła. Błędem było wprowadzanie Magic Axe wystarczyło dodać criticala do mace tak jak do Silver Wanda A tak wszyscy gracze z 1111 poziomem mogą zdobyć ten topór...

Shaman
14-12-2010, 15:24
Niech przy najbliższym update dodadzą quest, na którym trzeba oddać macke to cena wzrośnie:p to samo z broniami od santorra.

Joogi
14-12-2010, 15:29
Teraz macke mozna za 10 kcc kupic, wiec zalosne xD Gralem ekiem i mam normalnie mace, ale nie oplaca mi sie jej sprzedawac -,- Niech cos zrobia z tymi cenami, bo ida w dol - m axe to samo niedawno 33 kcc a teraz 28 xd

Tygrys
14-12-2010, 15:49
No jasne... A w przyszłości, gdy ceny się zmienią i bolt itp. spadnie z ceną, to co wtedy? Znowu będzie trzeba dodać coś dla innych profesji? Daj spokój...

Ceny ustalają gracze - nie my. Tak więc ta propozycja jest po prostu GŁUPIA i nieprzemyślana.

P.S
zły dział?