PDA

View Full Version : B?d? te swiateczne mapy?

SedaN*
24-12-2010, 11:19
Będą te swiateczne mapy? Skoro jest fast download to co zaszkodzi wrzucić pare mapek? Może doczekam się w końcu odpowiedzi, bo jak nie teraz to nigdy.

Crayon, jeżeli chcesz to mogę Ci dać linki do paru najciekawszych i wrzucisz na serva.

deeL `
24-12-2010, 11:34
No coś nowego by się przydało. Zaraz zresztą napiszę propozycję co do map.

Posiu
24-12-2010, 11:39
Krajon mówił ze doda na wigilie to chyba doda xd

`Arcuś
24-12-2010, 11:56
Ale żeś się uparł na to. :p:p
Również jestem za tym by dodać parę mapek świątecznych.

Crayon
24-12-2010, 13:13
Dodanie tych mapek to nie byłby problem, inna sprawa, że muszę mieć dostęp do servera, a jestem na laptopie, tj nie mam haseł i passów do niczego oprócz Forum, a ten drewniany komputer nie posiada nawet Total Commandera. Druga sprawa, dodanie mapek do FD trzeba zgrać z Mortiisem, który musi je osobiście wrzucić. Będą, chyba, znaczy tak myślę ; d

@down
Nie moja wina, a linki na pw daj, najlepiej już spakowane w jednej paczce

SedaN*
24-12-2010, 14:01
Dodanie tych mapek to nie byłby problem, inna sprawa, że muszę mieć dostęp do servera, a jestem na laptopie, tj nie mam haseł i passów do niczego oprócz Forum, a ten drewniany komputer nie posiada nawet Total Commandera. Druga sprawa, dodanie mapek do FD trzeba zgrać z Mortiisem, który musi je osobiście wrzucić. Będą, chyba, znaczy tak myślę ; d

Tak samo mówiłeś 6 grudnia XD

Spróbuj coś załatwić, bo jak nie teraz to kiedy? Na swieta wielkanocne? Jeżeli chcesz linki to pisz PW.