View Full Version : Wiecej trainerów.
Tak lub Nie.
http://img194.imageshack.us/img194/9838/trainery.png
http://img222.imageshack.us/img222/8352/trainerii.png
http://img810.imageshack.us/img810/374/5trainerow.png
Doktor Watson
09-01-2011, 21:31
Jestem na nie. Jest 8 trainerów dla osób posiadających odpowiedni (nowy) klucz, oraz 5 dla osób posiadających silver key'a. Do tego są 3 trainery w domkach na facc. Jeżeli chcesz mieć trainer dla siebie to kup sobie purple key albo wydaj te kilka kcc na trainer w domku :D
#down - nie wiem, jak ktoś Ci będzie chciał sprzedać to ustali cenę :D Jest ich póki co kilka :P
Jestem na nie. Jest 8 trainerów dla osób posiadających odpowiedni (nowy) klucz, oraz 5 dla osób posiadających silver key'a. Do tego są 3 trainery w domkach na facc. Jeżeli chcesz mieć trainer dla siebie to kup sobie purple key albo wydaj te kilka kcc na trainer w domku :D
Wydaj... A ile on kosztuje ? :D
Knight Lukas
09-01-2011, 21:38
Na południe od depo PACC masz kolejne pomieszczenie z trainerami. A jak nie masz keya to poluj na wolnego traina ;>
I tak ich jest dużo na rooku, jestem na nie.
btw Administracja dodała nowe respy - chcieliście więcej, dodali questy - chcieliście więcej, dodali trainy - chcecie więcej.. Może dodamy drugą wyspę i będzie można na nią przypłynąć statkiem!?
train kosztuje od 5kcc+ w domku.
_t
Te 5 trainow to mało teraz jest więcej rookstayerow i rzadko trafic na pusty pokój (nie chodzi o noce)
A purple key jest drogi zapewne i kilka osób go ma.
Nie mam zdania choć trainy na rooku to coś dziwnego.
Była już taka propozycja i nie przeszła. To jest ROOK i nie może tam być tyle trainów co na Mainie, pajacu. Cieszcie się, że w ogóle macie te trainery na Rooku bo dla mnie to jest porażka. :S
Bambucha Rook
09-01-2011, 21:39
Wydaj... A ile on kosztuje ? :D
Facc 8sc a Pacc 4sc
Pech czekaj az bd wolny albo skilluj w nocy w tedy sa na 100% wolne
Myślę, że trainer na rooku to i tak bardzo dużo więc szanowałbym fakt, że w ogóle zostały one wprowadzone. Chcecie z nich korzystać to niestety trzeba liczyć się z tym, że mogą być zajęte i będziesz zmuszony poczekać na zwolnienie.
Prosiliście wcześniej macie od 350lvla.
Jestem na nie, jest dużo trainerów a jak Ci tak doskwiera nuda to zapraszam do Tygrysa na pw ;)
#down
Chodzi mi o to że napiszesz i zrobi Ci treinera za kcc ;D
Jestem na nie, jest dużo trainerów a jak Ci tak doskwiera nuda to zapraszam do Tygrysa na pw ;)
Napisze i co ? Banned :DD
Kumpel Armii
09-01-2011, 22:02
Na rookgardzie jest wystarczająco trainerów.
Jeżeli są zajęte, to zajmij się czymś innym proste. Nic nie musi być od razu na zawołanie.
Odpowiedź brzmi nie!
omg zrobili trainy dla paru ludzi którzy i tak tam nie siedzą i mysla ze zalatwili sprawe. wiekszośc ludzi którzy mogą wejsc do tych trainów od 350 lvla moze tez wejsc do traina w domkach swoich ziomków...
Myslicie ze zrobicie trainy do których i tak nikt nie moze wejsc to załatwicie sprawe?
Omg czasami nawet aministracja ma pomysły które nadają się do kosza.
Ofc na tak , zróbcie jakąs piwnice i jeszcze jedno piętro z trainami.
Bo dlaczego wejscie do traina ma być przywilejem.
Pozatym trainy na faccu tez by mogły powstać.
Sasha Rookslayer
09-01-2011, 22:28
Jestem na nie ;)
Jest za dużo trainerów ... nie poto zrobili gmowie , że można kupić trainer w domku za odpowiednią ilość kasy , żeby teraz kolejne trainy robić ... bez sens.
PS.
Chcesz poskilować ? napisz do mnie , płacisz 30cc od doby i masz 24h wolnego traina u mnie w domku ^.^
Dziękuje.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.