View Full Version : Kamil stoch
jak w temacie, drugi raz wygral w przeciagu miesiaca, chlopak wyrasta na nastepce malysza, jupijajeje
1st
Oglądałem. Zajebiście, że Uhrmann<?> zjebał skok. W pierwszym pobił rekord skoczni, a po całym konkursie spadł na 13 miejsce, beka. Propsy dla Kamila !!
"jedna jaskółka wiosny nie czyni"
Wygrana w Zakopanem dodała mu pewności siebie. Oby skakał równo do końca sezonu. :)
Krulowiec
02-02-2011, 20:25
Widać , że Kamil ma formę i oby utrzymał ją do MŚ.
Nie oglądałem skoków, ale jak znajomi mi ostatnio powiedzieli, że Stoch wygrał (pierwszy konkurs) to myślałem, że sobie jaja robią. Nie mówmy jeszcze o następcy Adasia, ale myślę, że Stoch idzie ku dobremu. Swoją drogą i tak ma bardzo wysokie miejsce w Pucharze Świata. Myślę, że za kilka lat swobodnie może być mistrzem.
Zwycięstwo w Zakopanem podbudowało 23-letniego chłopaka i dobrze, że zdaje sobie sprawę, że on dalej liczy się w klasyfikacji pucharu świata! Jak tak dalej pójdzie to będzie w stanie wskoczyć do pierwszej szóstki PŚ! My jesteśmy pokoleniem wielbiącym Adama Małysza, ale aż miło widzieć, że istnieje jego następca :D
"Jeden wąs brody nie czyni"
@top
Cieszę się, że Stoch znów wygrał, oby podtrzymał taką formę! ^^
Podbudował się bardzo tym zwycięstwem w Zakopanym dodało mu to wiary i pewności. Mogę powiedzieć jeszcze, że liczę na medal w MŚ!
xD Lukki xD
02-02-2011, 22:18
Ożenił się chłopak i zaczął odnosić sukcesy. Widać baby mu trzeba było. Małysz też był mniej więcej w jego wieku jak wyskoczył niespodziewanie na wyżyny, więc może mała powtórka z rozrywki ; )
Ryśku xD
02-02-2011, 22:20
Po prostu ma formę :) myślę że to właśnie on będzie następcą Małysza :)
Bardzo dobrze, że rośnie nowy następca Adama Małysza.
Ciekawe co pokaże na mistrzostwach w Oslo. :rolleyes:
Po takich skokach uważam ,że ma szanse walczyć na MŚ o medal. Małysz jakoś po upadku nie skacze najlepiej. W ogóle ma taki nie spokojny lot , nie wiem czy też to zauważyliście ale strasznie dziwnie rusza nartami w powietrzu i wydaje mi się ,że to własnie jest przyczyną słabych skoków.
Kamor VODKA
03-02-2011, 10:26
Po 5 latach startów wygrał zaledwie 2 razy
słabo
Sensimila <3
03-02-2011, 10:55
Jestem sportowcem, i wiem jak zwycięstwo jest w stanie podbudować sportowca, i zmobilizować do chęci dalszych sukcesów, ciężkich treningów!
Nie mówmy od razu o następcy Adasia, bo wy chyba nie wiecie co on osiągnął, zrobił dla naszego zimowego sportu oraz Związku Skoków Narciarskich. Jeszcze dużo, dużo mu brakuje, przecież w poprzednim sezonie też miał dobre skoki, zajmował czołowe pozycje a czasami nie wchodził do 30-stki albo ją zamykał. Fajnie że teraz wygrał w swoim kraju, w Zakopanym, i potwierdził swoją dyspozycję wczoraj. Oby nie odbiło mu do głowy i się nie pogubił!
@Huskar
Zauważ, że Adaś od zawsze falował w locie nartami, szukał metrów, wiatru. Poprostu on ma już swoje lata, swoje osiągnął, teraz ten upadek trochę go pogubił, ale tak doświadczony zawodnik, znający siebie doskonale jest w stanie w krótkim okresie przygotować się wręcz idealnie pod dany termin zawodów.
Po 5 latach startów wygrał zaledwie 2 razy
słabo
nie wiem czy wiesz ale istnieje cos takiego jak trening i obycie ale spoko nie kazdy trenuje, niektorzy tylko mowia ze pc jest lepszy od wszystkiego innego HEHE
Sub Zero 2
05-02-2011, 14:56
Idioto , po pierwsze to wygrał 2 razy.
Po drugie , jak ktoś tam napisał , jeden wąs brody nie czynie.
@top
Myśle , że na MŚ pokaże coś dobrego np.2/3 miejsce.Oby jeszcze w PŚ był duet Małysz-Stoch obok siebie xD.Pożyjemy , zobaczymy.
dzisiaj tez nawet ladnie chlopak pocisnol :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.