View Full Version : Taski - zamiana
Witam, podczas wykonywania misji z zabiciem xx queen wpadłem na pewien pomysł: w związku z tym, że bardzo częstym zjawiskiem jest to, że mobek zostaje dobity przez drugiego, a co za tym idzie mój "licznik" stoi w miejscu, w ramach rekompensaty proponuje zaliczać ghosty zarówno kingów jak i queen do poszczególnych tasków.
Pozdr.
jestem na NIE dodali taski żeby, była trudność w ich wykonywaniu, niech zostanie jak jest.
Nie, nie, nie !! A moze jeszcze niech ghosty licza sie po 2x ?? Nie i tak dodanie taskow jest juz pomoca i free exp/items, wiec po co jeszcze bardziej ulatwiac?
W ramach czego? Ciesz się, że w ogóle dodali coś takiego jak taski. Jestem na NIE, bo to maksymalne ułatwianie gry.
Nie! Mogli by zrobić coś takiego że osoba która dostała więcej pkt exprince dostaje zabitego queena do licznika i właśnie napisze taką propozycje.
Nie :mad: Summony nie mogą być zaliczane:mad:
nie nie... ghost to ghost... nie powinien sie liczyc
Jestem na Nie to ghost a nie king a jak nie chcesz to nie zabijaj ..
sumony powiny nie zostawać zaliczone
Nie. Tak samo byloby np. z taskiem na Stone Golem'y. Wbijam na warlocki, czekam az kazdy walnie po dwa Golemy i cisne ;D Beka, ofc do kosza ;[
Diduus v.0.2
08-02-2011, 18:43
Jestem na nie,nie wypali :O
To jest utrudnienie...
Close PLISSSS ! ;/
No bez przesady... wyraznie pisze, ze masz zabic ots queen, ots king, a nie queen ghost, king ghost...
@topic
Nie..
Emzeto ^.^
09-02-2011, 11:03
Jestem na NIE! tak kto by było już za łatwo ; /
Nie, nie, nie lepiej staraj sie dobic queena zanim same sie zabiją
Nie! Mogli by zrobić coś takiego że osoba która dostała więcej pkt exprince dostaje zabitego queena do licznika i właśnie napisze taką propozycje.
Właśnie. Tak powinno to wyglądać.
@topic
Jestem na nie. Teraz szybko ludzie wykonują te taski na kingach, a co dopiero po wprowdzeniu propozycji.
Uważam że powinno być że kto więcej expa dostaje ten dostaje zaliczonego moba.
Sorka, ale jestem na nie. A ramach rekompensaty możesz sobie za kimś biegać i dobijać jego queeny :D Jak mi ktoś dobije warda to też nie mam żadnej rekompensaty.
Wtedy byłby większy problem ze zrobieniem misji na oddanie ostatniego uderzenia w Master Atoma/Miniosa.
Jestem na Nie, posiedzisz sobie dłużej na respie to nic się nies tanie.
Nie, i tak dobrze, że wprowadzili taski a ots to nie ghost :S
Sorka, ale jestem na nie. A ramach rekompensaty możesz sobie za kimś biegać i dobijać jego queeny :D Jak mi ktoś dobije warda to też nie mam żadnej rekompensaty.
;p
#t
Ja jestem przeciw.
Według mnie nie jest tutaj konieczne ,zaliczanie "Ghost" do licznika. Jak ci to tak przeszkadza - bij też jego potwory. I tak już jest za łatwo ,a to ,że ma być łatwiej to jeszcze większa kpina.
Nie ! to jest bez sensu stary ; /
Prawie jak Kamil
17-02-2011, 11:28
Uważam że powinno być że kto więcej expa dostaje ten dostaje zaliczonego moba.
uważam ze nie powinno byc tak ze tu piszesz i ze jestes idiota i jeszcze ze nie ogarniasz.
TOPIC
Oczywiście, że nie. Jak Ci nie pasuje to expij bez tasków, weź pod uwagę, że sam na pewno dobijasz innym sporą ilość mobów a wtedy twój licznik rusza.
nie dośc, że dostaliście update to jeszcze wszystko w nim wam nie pasuje .....
Niestety nie. Czemu już up wyjaśnili.
Zamykam i nabijam posta! ;]
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.