PDA

View Full Version : [7.6] Apo-wymiany u benna

Benn
16-02-2011, 13:07
Użytkownik Benn bezpowrotnie utracił pozwolenie na przeprowadzanie wymian. /// Bleyn

WITAM!

W dniu dzisiejszym zaczynam przygotowane już wcześniej apo-wymiany pod moim oczywiście nadzorem.
Cennik wymian :

Kontakt :

GG:
10667537

W grze na nick :
Badzjos (MAIN)
Rookowiecki (ROOK)

Sprawdzanie questów - 1kcc
Konto za konto - 5kcc
Konto za kcc - 3,5kcc
Kody pacc - 1kcc

Teraz jak to działa:

Osoby, które chcą dokonać wymiany przeze mnie, zgłaszają się do mnie po przez pw do użytkownika Benn na forum APO lub na moje gadu-gadu 10667537. Pisać możecie kiedy chcecie, jednak odpowiem wam dopiero kiedy będą przy komputerze i wtedy się umówimy na wymianę.

Wymiana wygląda tak:

1. Umówieni na wymianę o określonej godzinie mówicie mi która osoba sprzedaje postać, a która kupuje.
2. Następnie osobnie każdy przekazuje mi 8sc lub 1kcc (według kryteriów) na moją postać Badzjos (można też pisać na rookstayera o nicku Rookowiecki).
3. Osoba sprzedająca podaje mi numer, hasło oraz R-key postaci, a osoba kupująca przekazuje mi item/pieniądze przeznaczone na kupno danej postaci. Jeśli osoba sprzedająca postać podała dobre dane, ja zmieniam maila oraz hasło przy pomocy r-keya.
4. Następnie jeśli wszystko jest już ok, przekazuję sprzedawcy jego pieniądze za postać, a kupującemu numer, nowe hasło oraz nowy e-mail.
5. Punkt ostatni. Wszyscy cieszą się z pozytywnego przebiegu wymiany

-
WAŻNE

Aby dokonać wymiany osoba sprzedająca MUSI mieć dobry RK swojej postaci, a kupujący musi mieć nowy mail dla kupionej postaci.
-
WAŻNE 2!
Wymiany przeze mnie robicie na własną odpowiedzialność, możecie kręcić filmiki itp, ale Administracja servera APO nie ponosi za nie żadnej odpowiedzialności.

- Ja osobiście gwarantuję ze swojej strony całkowitą uczciwość, oraz szybkie i sprawne przeprowadzenie wymian.

Wymiany kod pacc :

1. Osoba kupująca przekazuje mi kcc/przedmioty i passy do konta, na jakie chce pacca.
2. Sprzedawca podaje mi kod pacc, ja sprawdzam czy jest dobry( doładowuje konto na stronce z passow, które podał mi kupujący)
3. Jak jest wszystko ok daję kasę sprzedającemu kod pacc.
- Zapraszam do rejestrowania i ogłaszania się tylko i wyłącznie na moim forum, bo jak wiadomo ogłaszanie wymian w grze jak i na forum armii jest zabronione.
Cena za tego typu wymiany : 1kcc

- Na koniec ważna uwaga, temat ten nie jest przeznaczony do komentowania mojej osoby itp. Temat przeznaczony jedynie do ogłoszenia moich usług i do waszych ewentualnych uwag/pochwał na temat przeprowadzonych już wymian.

[Magik] Powyższy temat (treść) nie upoważnia nikogo do ogłaszania sprzedaży, wymiany czy kupna postaci jakąkolwiek drogą na kanałach publicznych, jak i nie publicznych w grze. Regulamin (http://www.armia.toproste.pl/regulamin/) nie uległ zmianom!

Tygrys
16-02-2011, 13:15
Benn ma pozwolenie ode mnie na przeprowadzanie wymian, tak samo jak miał pozwolenie KaZeK od Santano.

P.S
Jednak jeśli Benn kogoś oszuka, może się to dla niego źle skończyć...

Wcale nie Devil Murder
16-02-2011, 13:28
Nie wiadomo, czy ktoś skorzysta, bo nikt jeszcze nie korzystał z Twoich usług i ogólnie mało osób Cię zna z 'wyczynów' w grze. No ale skoro Tygrys pozwala, to jestem otwarty na Twoje usługi :]

Szejk
16-02-2011, 13:39
Powodzenia. Odechce ci się tak szybko jak ci się zachciało. Wymieniać tą całą bandę dzieciaków, która nic nie ogarnia. xd

Splaxor
16-02-2011, 13:39
Dopisz jeszcze jakie chcesz ceny za wymianę na rooku :) Chyba, że nie wymieniasz postaci na rooku bądź gracze płacą ci kasą z main?
Myślę, że skorzystam z Twoich usług.

Benn
16-02-2011, 13:45
Dopisz jeszcze jakie chcesz ceny za wymianę na rooku :) Chyba, że nie wymieniasz postaci na rooku bądź gracze płacą ci kasą z main?
Myślę, że skorzystam z Twoich usług.

Sorry, zapomniałem dopisać. Na rooku za 10cc.

1st R. Boonek
16-02-2011, 14:10
Benn ma pozwolenie ode mnie na przeprowadzanie wymian, tak samo jak miał pozwolenie KaZeK od Santano.

P.S

Ales ty glupi, skoro dajesz komukolwiek jakiekolwiek pozwolenia na tego typu rzeczy, to po jaki chuj jest zakazane oglaszanie tego w grze?

#t nom fajnie

[Tygrys] Moja sprawa co komu daje, a Ty się tym nie interesuj.

[Mua] No tak nie do konca twoja sprawa, bo gracze dostaja za to bany a nie ty ^^ a punktem karnym sprawy nie rozwiazales :) btw. jak widzisz to nie jest tylko moje zdanie :)

Golebi
16-02-2011, 14:46
Ales ty glupi, skoro dajesz komukolwiek jakiekolwiek pozwolenia na tego typu rzeczy, to po jaki chuj jest zakazane oglaszanie tego w grze?

Te pytanie zadaję sobie odkąd KaZek założył swoją "działalność".

#Co do Benn'a polecam w 100%, uczciwy koleś ;p

ak-47
16-02-2011, 15:09
Polecam Benna, wymieniałem u niego i wszystko git (:

Benn
16-02-2011, 15:19
Witam.

Jak napisal Tygrys " P.S
Jednak jeśli Benn kogoś oszuka, może się to dla niego źle skończyć... "

A Been " WAŻNE2!
Wymiany przeze mnie robicie na własną odpowiedzialność, możecie kręcić filmiki itp, ale Administracja servera APO nie ponosi za nie żadnej odpowiedzialności. "

Co to ma być do ch** to on wymienia tak jak Kazek , że jemu się all daje i on zmienia czy pomiędzy sobą ?? Bo nie kumam już tego mógłby się ktoś wypowiedzieć ?? -.-

Mylisz dwie rzeczy. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za moje wymiany, po prostu aby przeprowadzać wymiany musiałem mieć pozwolenie kogoś z ekipy, bo inaczej mój temat tak jak studenta i Aziela byłby usunięty. Możecie kręcić filmiki itp mi to nie przeszkadza, ale w razie problemów nie piszcie do Administracji, bo oni za moje wymiany nie odpowiedają

To nie ja mylę dwie rzeczy Tylko skoro Ci Tygrys dał pozwolenie na to A Ty kogoś oszukasz to tak jak On napisał skończy się to dla Ciebie źle .... Czytanie ze zrozumieniem się kłania ;)

Każdy kto oszukuje i są na to dowody zostanie ukarany, a to, że Tygrys dał mi pozwolenie to większe zobowiązanie, ale on i Administracja za wymiany nie odpowiada.

ak-47
16-02-2011, 15:21
Curw, jeżeli ktoś nie chce wymieniać, to proszę nie wymieniać, zgodę ma od Tygrysa, jeżeli coś się stanie, postać zwrócą i będzie wszystko OK. Po co ta napinka ;>.

#Wymieniałem się, benn jest kolegą ale to nie zmienia faktu że muszę to specjalnie napisać ośle ;x

Febim
16-02-2011, 15:22
Mylisz dwie rzeczy. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za moje wymiany, po prostu aby przeprowadzać wymiany musiałem mieć pozwolenie kogoś z ekipy, bo inaczej mój temat tak jak studenta i Aziela byłby usunięty. Możecie kręcić filmiki itp mi to nie przeszkadza, ale w razie problemów nie piszcie do Administracji, bo oni za moje wymiany nie odpowiedają

To nie ja mylę dwie rzeczy Tylko skoro Ci Tygrys dał pozwolenie na to A Ty kogoś oszukasz to tak jak On napisał skończy się to dla Ciebie źle .... Czytanie ze zrozumieniem się kłania ;)

Azbest on de tour
16-02-2011, 15:30
chodzi o to, ze jak kogoś oszuka i będą na to dowody, to dostanie wpierdol od administracji

#sytuacja z ogłaszaniem i tak dalej

fajny paradoks, sam bym lepiej tego nie wymyślił

KaZeK Banned v1.
16-02-2011, 15:33
Jedyne dowody które byłby brane pod uwagę to filmiki.
Każdy screen byłby ignorowany bo mógłby zostać podrobiony.

#

Ja osobiście gwarantuję ze swojej strony całkowitą uczciwość, oraz szybkie i sprawne przeprowadzenie wymian.

Daje Ci 2 tygodnie i już będziesz miał dość.

Powodzenia.

ak-47
16-02-2011, 15:49
Jedyne dowody które byłby brane pod uwagę to filmiki.
Każdy screen byłby ignorowany bo mógłby zostać podrobiony.

#

Daje Ci 2 tygodnie i już będziesz miał dość.

Powodzenia.

Tak, kazek też dobrze wymienia i jest uczciwy, ale Benn mógłby cie troszkę pomóc (:, jest tak samo zaufany jak ty (:

Xardax aka Wargacz
16-02-2011, 17:45
Wiec Kazek wypada z "Biznesu" bo u Cb jest 3x taniej : )

Saylor
16-02-2011, 18:12
Ja nie wiem po co Wam to...

Kazek też miał być taki super koleś wymieniający, nie wiem czy mu się znudziło, czy z jakiegoś innego powodu zrezygnował, ale dla mnie to idiotyzm, robić jakieś handlowanie postaciami.

Niech lepiej jedna osoba się tym zajmuje, bo w końcu któremuś z Was odpierdoli szajba, okradnie kogoś i będzie wielki płacz na forum, w grze że admini zjebali serwer....

W ogóle co to ma być...

Lipa w ...

Ps. Oczywiście nie mam nic do Twojej osoby, życzę Ci powodzenia,bo i tak ufam bardziej Tobie niż jakiemuś studencikowi pożal się Boże, ale znudzi Ci się to na bank.

Knight Lukas
16-02-2011, 18:45
EloS, więcej was nie było? XD z drugiej strony dobrze bo KaZeK nie zawsze ma czas :)

Oczywiście polecam.

Palldino
16-02-2011, 19:56

P.S

ja bym wymienil XDD a jak oszuka to widzicie ;dd

ViVuSeK
16-02-2011, 20:43
Długo jeszcze będziecie ciągnąć "swoje żale" ?

Jeśli chodzi o samego Benn'a - powiem tak ,że nie można nikomu ufać. Chociaż myślę ,że ma świadomość tego "w co się pakuję" i ,że warto dać mu szansę. Gdy będzie więcej pozytywnych opinii może skorzystam z jego oferty.

Jak na razie życzę powodzenia w wymianach ,dlatego ,że to nie jest łatwe zadanie ,kilka osób próbowało i szybko im się to znudziło.

Eklerq
17-02-2011, 00:17

P.S

ja bym wymienil XDD a jak oszuka to widzicie ;dd

Ty byś wymienił i stracił postać/pieniądze, bo administracja nie odpowiada za czyny Benn'a (http://www.forum.toproste.pl/member.php?u=22343). Jeżeli on Cię oszuka, to żadne itemy/postać nie muszą i raczej nie zostaną Ci zwrócone. Jedyną konsekwencją dla Benn'a (http://www.forum.toproste.pl/member.php?u=22343) będzie zbanowanie jego kont w grze i na forum. Musisz też liczyć z tym, że Benn (http://www.forum.toproste.pl/member.php?u=22343) może być cwany, innymi słowy, zrobi sobie jakąś inna postać, na innym acc, czyli takim, którego nikt nie zna i tam będzie przesyłał wszystkie pieniądze z wymian i innych szitów, więc wtedy na pewno nie odzyskasz utraconych przedmiotów.

WAŻNE2!
Wymiany przeze mnie robicie na własną odpowiedzialność, możecie kręcić filmiki itp, ale Administracja servera APO nie ponosi za nie żadnej odpowiedzialności.

Jeżeli chodzi o mnie, to ja nie znam Benn'a (http://www.forum.toproste.pl/member.php?u=22343) - nie wiem jaki jest, ale myślę, że jak Tygrys mu zaufał, to my też możemy, bo przecież nie dawałby mu pozwolenia, jakby mu nie ufał.

1st R. Boonek#
Przecież Tygrys (http://www.forum.toproste.pl/member.php?u=14) nie bierze na siebie odpowiedzialności. Tygrys (http://www.forum.toproste.pl/member.php?u=14) napisał, że Benn (http://www.forum.toproste.pl/member.php?u=22343) ma pozwolenie na wymiany, ale nie napisał, że bierze na siebie odpowiedzialność, jak Benn (http://www.forum.toproste.pl/member.php?u=22343) kogoś okradnie, więc ze zwrotem przedmiotów może być malutki problem ^.^

1st R. Boonek
17-02-2011, 01:02
I tak większość będzie wymieniać u mnie/Aziela bo mamy DUŻO WIĘKSZE zaufanie niż noname benn

To sie moze szybko zmienic, myslisz ze jak dlugo ludzie beda znosic twoje fochy, oczywiscie cie rozumiem bo jak mozna wytrzymac z dziecmi ale fakt faktem jak juz cos robisz to rob to dobrze (tak jak robiles to na poczatku)
poza tym skoro placa az 3kcc to wymagaja - proste

Ty byś wymienił i stracił postać/pieniądze, bo administracja nie odpowiada za czyny Benn'a (http://www.forum.toproste.pl/member.php?u=22343). Jeżeli on Cię oszuka, to żadne itemy/postać nie muszą i raczej nie zostaną Ci zwrócone. Jedyną konsekwencją dla Benn'a (http://www.forum.toproste.pl/member.php?u=22343) będzie zbanowanie jego kont w grze i na forum. Musisz też liczyć z tym, że Benn (http://www.forum.toproste.pl/member.php?u=22343) może być cwany, innymi słowy, zrobi sobie jakąś inna postać, na innym acc, czyli takim, którego nikt nie zna i tam będzie przesyłał wszystkie pieniądze z wymian i innych szitów, więc wtedy na pewno nie odzyskasz utraconych przedmiotów.

Jeżeli chodzi o mnie, to ja nie znam Benn'a (http://www.forum.toproste.pl/member.php?u=22343) - nie wiem jaki jest, ale myślę, że jak Tygrys mu zaufał, to my też możemy, bo przecież nie dawałby mu pozwolenia, jakby mu nie ufał.

Hm no skoro tygrys mu pozwala i bierze za to odpowiedzialnosc to raczej itemy bylyby zwrocone (:

Nie wiem co to ma być za pośredniczenie w wymianach. jak ja dostane pozwolenie to też będę wielkim pośrednikiem w wymianach? Lepiej by było aby Administracja wyznaczyła jedną czy tam dwie osoby od siebie i one by pośredniczyły w wymianach, a nie jakieś noname'y typu Benn. Nie napiszę, że polecam, bo nie wymieniałem u niego, ale polecałbym Kazka ze względu ja jego dłuższy staż przy pomocy w wymianach.

ta jak dostaniesz to bedziesz wielkim posrednikiem xd
wlasnie o to chodzi ze oni nie chca nikogo z ekipy w to pchac
ta z tego co wiem akurat u kazka to dziala inaczej: im dluzej zamienia tym gorzej (: ludzie placza, ze robi wielka łaske (troche prawdy w tym jest) ponadto bierze 3x tyle za wymiane co Benn

Oczywiscie tego calego Bena nie lubie i nawet przyczynilem sie w pewien sposob do jego degradacji z moderatora ale mimo tego mysle ze w tym wypadku dobrze robi i warto zaufac (:

1st R. Boonek#
Przecież Tygrys nie bierze na siebie odpowiedzialności. Tygrys napisał, że Benn ma pozwolenie na wymiany, ale nie napisał, że bierze na siebie odpowiedzialność, jak Benn kogoś okradnie, więc ze zwrotem przedmiotów może być malutki problem ^.^

Sry ale akurat ben to ma tu gówno do gadania ;d Tygrys pozwala czyli bierze odpowiedzialnosc prosta sprawa, najlepiej niech sam napisze CO JESLI BENN KOGOS OSZUKA ;O

FrosT
17-02-2011, 09:53
Super !
Dzięki temu może być znacznie mniej oszustów, którzy "kupowali" konta.

Pozytywnie ! :)
Powodzenia przy wymianach.

Benn
17-02-2011, 10:36
Od dziś do końca tygodnia wymiany przeprowadzam za darmo. (desperacki ruch, bo nikt nie pisze ; P)

Rebgal
18-02-2011, 11:59
Wszystko git,wymienialem przed chwila postac za kcc i nie bylo najmniejszych problemow.Polecam.Dzieki.Pozdro.

Splaxor
18-02-2011, 13:21
Od dziś do końca tygodnia wymiany przeprowadzam za darmo. (desperacki ruch, bo nikt nie pisze ; P)

Widzę, że interes się nie kręci :) Może za jakiś czas będziesz mieć taką reputację jak KaZeK.

Ktoś II
18-02-2011, 16:20
Jak znajdę kogoś, kto chce wymienić mojego prawie 666 najta bez wykonanych klapek za jakiegoś druida to zapewne skorzystam z Twoich usług ;p

Benn to uczciwy i ogarnięty człowiek. W CSie gadamy i kiedyś na skype

Lolipops
18-02-2011, 21:55
Wygląda na ogarniętego ,nie oszukuje .
Polecam

pork999
19-02-2011, 12:02
Wymieniałem u tego człowieka juz z 10 postaci. Wszystko sprawnie w 100%

pietro92
19-02-2011, 13:31
Benn
13:23:09
w zamian jak możesz napisz w temacie jaki jestem zajebisty http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?p=851986#post851986

Polecam wymiana przebiegła dobrze bez żadnych problemów więcej takich ludzi na apo ; ]

Baby Face
19-02-2011, 13:48
Nie wiem czemu mówicie, że nie jest człowiekiem godnym zaufania ;s

Wymieniłem przez niego postać i jestem bardzo zadowolony ;)

ak-47
20-02-2011, 00:09
Nie polecam , już raz osobie tej zostało powierzone odpowiedzialne stanowisko , administracja mu zaufała i dupa. zapewne przyjdzie jakiś 2k+ i po postaci.:>

@up
Lepszy argument?:c

dziś już wymieniał 1.9+ więc wiesz, oszukać nie oszuka. 100% zaufania w wymianach (:

#Polecam benn'a, kto nie chce nie musi wymieniać, proste.

Zuczek
20-02-2011, 14:58
Wymienił już kilka osób i żadnej nie oszukał .

Jak będę się wymieniał to skorzystam z jego usług.

Ogo.
20-02-2011, 15:14
Sprzedałem dzisiaj przez niego postać za 550 kcc, wymiana została przeprowadzona szybko i sprawnie. Polecam.

Rexibol
20-02-2011, 15:14
Wymienił. Wszystko ok, za darmo na dodatek.

Roman Gitarzysta
20-02-2011, 19:23
super wymiana szybko bez zadnych problemow xd POLECAM! :D:D:D:D:D

Febim
20-02-2011, 22:53
Polecam Benn'a Dzisiaj robił mi wymianę 8.42 za 7.6 Za Free :) Wszystko przebiegło szybko i sprawnie :) Jeszcze raz Polecam go można ufać :)

Old-Don Ja
20-02-2011, 22:54
No i w końcu ktoś robi wymiany bez interesownie i na dodatek nie zbywa ludzi, jak najbardziej zaufana osoba BENN!Polecam go, Szymuś:)

.:Edzio:.
20-02-2011, 22:56
wszystko curva zajebiscie polecam zadnego opierdalania sie , ben jest spoko (jesli chodzi o wymiany)

supergladiator
21-02-2011, 20:44
Szybko sprawnie polecam w 100%

Tragedia
21-02-2011, 20:45
wszytko ok wymiana sie udała polecam !!

Fatalnie
21-02-2011, 21:06
Wymiana przeprowadzona w 5 min,polecam.

Niklas
22-02-2011, 08:51
Wymiana przeprowadzona bardzo szybko i sprawnie :) POLECAM !

loops
22-02-2011, 11:16
Ładnie szybko i bez problemu polecam ;]

Schumen2
22-02-2011, 11:16
Wymiana przeprowadzona bez żadnych komplikacji. Wszystko ok !:) Polecam.

Fatalnie
22-02-2011, 15:18
Skorzystałem drugi raz z usług Benn'a i jestem zadowolony,komentarze na temat nie ufności do tej osoby odesłałbym siną w dal a Kazka do jego smoczej jamy.
KaZek nie od dziś wiadomo,że pieniądze z wymian wystawiałeś na allegro,także prawienie morałów o zarabianie jest zwykłą hipokryzją z Twojej strony.

Kuczwi
22-02-2011, 15:49
Wszystko jak najbardziej OK!
Polecam w 100% tego pana przy wymianach :)

Alfons
22-02-2011, 16:33
Dzieki Ci Benn za wymianę wszystko ok Polecam

Lethornek
23-02-2011, 01:07
Wkońcu ktoś kto zastąpi gazownika z oświęcimia ( czyt. kazka )

Polecam ;D

Sasha Rookslayer
23-02-2011, 01:20
Benn wporządku koleś , wymiana błyskawiczna ;))
Polecam.

Gość
23-02-2011, 01:29
Polecam 100% pewności przy wymianie, bardzo dobra osoba do zastąpienia Kazimierza.

Only Sio
23-02-2011, 10:28
Polecam tego użytkownika naszego forum, który bardzo sprawnie i szybko robi wymiany. :D

Krsix
23-02-2011, 11:39
Wymieniałem się 2x, bez większych problemów
POLECAM :p

Arshavin
23-02-2011, 17:23
Gorąco polecam . Wymienil mnie bez większych problemów.
POLECAM !

Xelix
23-02-2011, 17:25
Od dzisiaj (23.02.2011) pełne info na temat wymiany znajdziecie pod tym linkiem:

APO wymiany u Benna (http://cennikapo.cba.pl/index.php?body=wymiany)

Dziękuje za uwagę.

Awe
23-02-2011, 19:34
Dzieki za wymiane 100% mozna polecic uczciwosc gwarantowana! ;)

Baby Face
25-02-2011, 20:49
Co tu opowiadac :D
To moja druga wymiana u tego Pana :D
Polecam w 100% ;)

Rebgal
26-02-2011, 10:56
Po raz drugi wszystko jak najlepiej!:) wzorowo.Polecam.

Ktoś II
26-02-2011, 14:46
Szybko, sprawnie, bez zastrzeżeń! Polecam Benna w 100%.

xxxElteserxxx
26-02-2011, 20:25
Polecam w 100%!!!
Wczoraj wymieniałem 2x 2,2k lvl i wszystko przeszło bez żadnego problemu:)
Jeszcze raz polecam!!!

First yuuhi
27-02-2011, 12:40
fajna wymiana spoko szybko poszlo bez zadnego problemu polecam!

Elite Vegox
27-02-2011, 13:46
Zapomniales oddac mi moje 10kcc.

Pitusekq
03-03-2011, 14:08
dzień przed wymianą przepisałem RC'ka i byłem w 100% pewien, że jest dobry podałem Benowi i sie okazało, że zły. Napisałem na maila ekipy i mi odpisali, że jest zupełnie inny, nikt nie miał dostępu do mojego RC, nie mam żadnych wirusów. Podejrzewam, że to Benn zmienił tego rc, i jestem w 90% pewny, że to on.

Benn
03-03-2011, 15:00
dzień przed wymianą przepisałem RC'ka i byłem w 100% pewien, że jest dobry podałem Benowi i sie okazało, że zły. Napisałem na maila ekipy i mi odpisali, że jest zupełnie inny, nikt nie miał dostępu do mojego RC, nie mam żadnych wirusów. Podejrzewam, że to Benn zmienił tego rc, i jestem w 90% pewny, że to on.

To bardzo ciekawe, bo ja sobie nie przypominam żebym przeprowadzał wymianę z tobą, ani nie miałem żadnej sytuacji, podczas której wymiana nie była dokonana z powodu źle podanego rk (było kilka gdy ktoś nie miał wyrobionego rk itp).
Więc proszę nie zmyślaj :) i ewentualnie bądź tak łaskaw kiedy NIBY przeprowadzałem wymianę z tobą i jakiego chara/charów dotyczyła.

ak-47
03-03-2011, 15:20

Masz na to dowód, może po prostu zle spiałeś rk jak go wyrobiłeś, było robić filmik, nie masz dowodów nie masz prawa osądzać

#benn ma dobrą opinie i nikogo nie oszukał, dziękuje dobranoc.

kwb2010
03-03-2011, 15:40
wymieniłem sie przed chwila bez zadnych problemow polecam :)) dzieki.

Dikkuś
03-03-2011, 15:42
Wymieniłem się, nie było problemów. Za to szybko i tanio wymienia się U Benn'a.
Polecam .!! : )
Dzięki Benn za Wymiane.

Pitusekq
03-03-2011, 15:54
hmm mój char to Pitu knight, wymienialem Krasus'a jest możliwe ze przepisalem zle kod ale bez przesady. Z ekipy mi napisali ze te 2 kody nie maja nic ze soba wspolnego.. jedynymi osobami ktorymi je znali bylem ja i Ty.
Tak nie mam dowodow na jego oszustwo, dlatego napisalem wyzej ze 100% nie mam.

Benn
03-03-2011, 16:04
Hmm, ja nic sobie nie przypominam, aby wymiana nie była dokończona, bo rk był zły mówię po raz drugi. Jeżeli tak ci zależy na rozwikłaniu sprawy to proszę bardzo wszystko da się sprawdzić (chyba) czy wcześniejszy rk jaki mi dałeś był dobry i czy ja zmieniłem Ci rk. Jednak będzie to strata czasu, gdyż wymiany nie przeprowadzam aby kogoś oszukać, lecz po to aby zarobić a przy okazji pomóc graczom.
Tak poza tym jak możesz być w 100% pewny czy rk jaki przepisałeś jest dobry? Nigdy nie ma takiej pewności, dlatego najlepszym sposobem jest robienie screena. Masz w ogóle dostęp do konta passy,email? Jeżeli tak to możesz sobie zobaczyć czy email jest zmieniony i czy na twój mail jest jakaś wiadomość z APO dotyczący zmiany jakichkolwiek danych konta.

LoVeR
04-03-2011, 22:32
Wymiana szybka i tania. Polecam tego gościa. : )

Goku Mastah
05-03-2011, 10:46
Polecam serdecznie, bez zbednego pier... i do sedna :)

Zark
06-03-2011, 15:14
Bez problemów, profesjonalne podejście :>

Gorąco polecam :D

MisieQ
09-03-2011, 17:17
Polecam Benna, wymieniałem u niego i wszystko git (:

summer
09-03-2011, 17:17
szybko i bezpiecznie tylko 8 sc

polecam tego gościa !!!!

<Magiczny>
12-03-2011, 14:43
Nie polecam typa. Przed chwila sie wymienilem i pojebal wszystko i zly email..

Dziecko nic poza tym.

Benn
12-03-2011, 14:50
Nie polecam typa. Pzred chwila sie wymienilem i pojebal wszystko i zly email..

Ja zjebałem? To bardzo ciekawe, bo sam podałeś mi złego maila, a potem miałeś do mnie pretensje. Jakoś druga osoba była zadowolona tylko ty nie ogarnąłeś i nie umiesz się do tego przyznać. Począwszy od tego, że podałeś złego maila potem miałeś do mnie pretensje, że ja źle zmieniłem oraz podałeś mi złego rk i przez 5 min wyzywałeś mnie od oszustów, dopiero jak ci powiedziałem z 5x żebyś podał ss na którym masz rk, albo przepisał jeszcze raz to był zupełnie inny rk, ale dobry.

http://i56.tinypic.com/1zedx5w.jpg

@down

Rk numer i hasło, przecież nie mogę tego pokazać publicznie :P

W sumie to może 3 sytuacja, w które ktoś czegoś nie ogarnia. Raz ktoś maila robił 15 w końcu się tak zakończyło, że ja mu zrobiłem, druga taka dłuższa to ktoś źle rk przepisywał i miał pretensje do mnie że jestem oszustem (wiele razy tak jest, ale zaraz ktoś drugi raz sprawdzi i jest dobrze) i to 3.

KaZeK Banned v1.
12-03-2011, 15:09
http://i56.tinypic.com/1zedx5w.jpg

Co tam ukrywasz?

#t
I dlatego czasami mnie brała nerwica.. Pisałeś typom że podali zły email a oni i tak byli pewni na 10000% że podali dobry a Ty wyebałeś wałka :D
beka zły

summer
12-03-2011, 15:22
wymienialem u beena postacie i i jest oke :)

Pijak
15-03-2011, 11:57
Szybko i dobrze wymienia bez rzadnych oszust polecam go

Benn
19-03-2011, 17:26
W związku, z dużą ilością pytań, informuję, że przeprowadzam wymiany kod pacc w następujący sposób.

1. Osoba kupująca przekazuje mi kcc/przedmioty i passy do konta, na jakie chce pacca.
2. Sprzedawca podaje mi kod pacc, ja sprawdzam czy jest dobry( doładowuje konto na stronce z passow, które podał mi kupujący)
3. Jak jest wszystko ok daję kasę sprzedającemu kod pacc.

Cena za tego typu wymiany : 5sc

Kloc
20-03-2011, 14:10
Siema,sprawa wygląda tak:

CHce wymienić:

Daje typkowi 300 cc na Main APO 8.42 za Noble Armor na ROOK 8.42
Tak więc potrzebowałbyś chara na main i rook apo 8.42.
Jeżeli jesteś zainteresowany pomocą napisz mi na priv,dogadamy się kiedy można przeprowadzić wymiane.
Elo!

Deads
20-03-2011, 14:19
Polecam Been'a, wymieniłem u niego jedną postać i zamierzam jeszcze jedną. Wszystko szybko i sprawnie :))

Sp3cker
06-04-2011, 22:18
nie oszukal , pewniak ;x

Rohanek
09-04-2011, 20:04
Admin mu zaufał więc , i wy zaufajcie. jak oszuka to będzie miał kłopoty.

Ve!treX
10-04-2011, 19:33
tez uwazam ze jak oszuka bedzie mial raczej marna sytuacje , lecz wole wymieniac przez precisiona , ktory jest pewny

Legendoos
10-04-2011, 19:49
Polecam :D

Nie oszukał

John Cena
12-04-2011, 14:25
Wymieniałem u benna szybko,sprawnie i solidnie

Azonka
21-04-2011, 17:23
Rowniez polecam.

Tak zwany pewniak to jest.

.Vasquez.
22-04-2011, 22:03
Polecam.Sprawa była załatwiona w ciągu kilku minut.Pozdrawiam :)

Everlast
20-06-2011, 23:27
Może nie wymienia szybko jak Precison Czy Haat , ale równie dobrze i profesjonalnie wykonuje to co do niego należy , wielki +

Zarexoholik?
21-06-2011, 01:14
Nie polecam. Jest śmierdzącym zazdrośnikiem, który nie potrafi pogodzić się z przegraną. Ja bym mu nie ufał. Zresztą zadaje się ze złodziejami [tak majki].

John Cena
21-06-2011, 10:40
Benn już nie wymienia od 2 miesięcy więc po co o nim piszesz

Dideek
21-06-2011, 11:48
Polecam ! Wczoraj wymienil,wszystko zgodnie z planem; d

Benn
21-06-2011, 12:41
Benn już nie wymienia od 2 miesięcy więc po co o nim piszesz

Nie wymieniałem 2 miesiące, bo nie miałem czasu. Uroczyście ogłaszam powrót :)

palobo
24-06-2011, 13:03
Jak najbardziej polecam:
1520 ed za kcc, tranzakcja trwała niecałe 5 minut.

Palldino
30-06-2011, 18:09
noms wymiana przebiegla nawet dobrze xD gicior

Benn
14-02-2012, 12:20
Wymiany zaczynam od początku ze zmienionym cennikiem, na pierwszej stronie tematu.

KaZeK
14-02-2012, 13:13
Cena 'usług' u wszystkich wymienników jest taka sama! Więc polecam zmienić swój cennik.

Na własną odpowiedzialność?! Człowieku Twoim zadaniem jest:

Info dla osób posiadających pozwolenia: Każda wymiana od teraz musi być nagrywana (TibiCam, HyperCam etc.), a filmik z wymiany przechowywany u siebie na komputerze co najmniej 7 dni.

Czytałeś Ty w ogóle zasady?:| Nie wiem dlaczego Tygrys wybrał osobę, która nawet nie zna dzisiejszych zasad wymian?:}

#down
Buzie mam prostaku (:

sPoxter
14-02-2012, 14:05
Cena 'usług' u wszystkich wymienników jest taka sama! Więc polecam zmienić swój cennik.

Czytałeś Ty w ogóle zasady?:| Nie wiem dlaczego Tygrys wybrał osobę, która nawet nie zna dzisiejszych zasad wymian?:}

Kazek a może najlepiej aby znowu tobie dali pozwolenie? Więc zamknij Ryjek i tyle.

Noe aka Capitan
14-02-2012, 14:13
Znam Been-a wydaje mi się że będzie git wymieniaczem XD! <lol2>

Jak będe miał coś to zaraz do ciebie napisze:)

Benn
14-02-2012, 14:33

Znam te zasady więc się tak nie spinaj. Ten post był napisany, jeszcze zanim wprowadzono zasady, zmieniłem tylko cennik, ale nie edytowałem go całego. Poza tym to nie ty jesteś od oceniania wymienników i ich wybierania. W skrócie "gówno wiesz" ale musisz wtrącić się tylko żeby coś napisać.

KaZeK
14-02-2012, 16:30
Znam te zasady więc się tak nie spinaj. Ten post był napisany, jeszcze zanim wprowadzono zasady, zmieniłem tylko cennik, ale nie edytowałem go całego. Poza tym to nie ty jesteś od oceniania wymienników i ich wybierania. W skrócie "gówno wiesz" ale musisz wtrącić się tylko żeby coś napisać.

Może i nie jestem ale swoje zdanie MAM PRAWO wyrazić. Widzę że małe słowa krytyki są dla Ciebie 'ostre jak maczeta'. Ale nic.. oczywiście powodzenia i żebyś nie stracił chęci tak szybko jak ostanio!:)

Sciex
14-02-2012, 16:40
Jesli ponownie wrociles do wymian to prosilbym Cie o trzymanie sie cen innych wymiennikow;)

Wy co kilka miesiecy robicie nowe ceny- wyzsze, to was boli?
Jesli Benn bedzie mial nizsze o 5kcc to kazdy bedzie czekal na niego a wy nie zarobicie 2kkcc w miesiac ;)

Jak dla mnie to Benn moze przeprowadzac kazda wymiane za 5sc wtedy jeszcze bede mu przysylal moich klientow;) Ciekawy jestem ile czasu by wymienial:p

Benn
14-02-2012, 18:43
Jesli ponownie wrociles do wymian to prosilbym Cie o trzymanie sie cen innych wymiennikow;)

Nie wiem boli was mój cennik? Zaledwie jedna rzecz się różni konta za kcc o 5 sc i płacz. Jak ja wcześniej zaczynałem wymiany to nikt ze mną cennika nie ustalał, ani nikt się mojego cennika nie trzymał.;

@down
Nic nie wiem o żadnym pakcie wymienników. I tak każdy ma swoich ulubionych wymienników. Mam zawyżać cenę jednej z opcji, bo inni będą płakać, że nie przestrzegam jakiegoś paktu, który w ogóle nie istnieje...

KaZeK
14-02-2012, 18:50
Nie wiem boli was mój cennik? Zaledwie jedna rzecz się różni konta za kcc o 5 sc i płacz. Jak ja wcześniej zaczynałem wymiany to nikt ze mną cennika nie ustalał, ani nikt się mojego cennika nie trzymał.

Zrozum to, że teraz istnieje coś takiego jak 'pakt wymienników' i wszystkie ceny mają być takie same żeby nie było płaczu że idą do niego bo on ma taniej.

Skoro dostałeś ponownie możliwość wymian to się dostosuj do obecnych zasad. Albo zrób po swojemu najlepiej 1kcc za każdą wymianę (:

Precision
14-02-2012, 19:00
Po coś jednak wszyscy ustalaliśmy ceny. Miło byłoby żebyś się do tego dostosował, skoro mamy wymieniać to po jednakowych cenach.

Sethan
14-02-2012, 20:20
Wy co kilka miesiecy robicie nowe ceny- wyzsze, to was boli?
Jesli Benn bedzie mial nizsze o 5kcc to kazdy bedzie czekal na niego a wy nie zarobicie 2kkcc w miesiac ;)

#Benn ustala swoje ceny , dlaczego moje posty usuwacie a swoje nie na temat zostawiacie?

Wreszcie ktoś normalny;0
Jak bedziesz online napisze o wymiane kodu (RK)

#Kazek
Po co sie wypowiadzasz jesli nie jestes wymiennikiem???
Prawda jest taka ze Benn regulaminu wymiennikow nie akceptowal wiec moze miec inne ceny od pozostalych.

Co sie sracie, to tylko forum dla dzieci tibii czyt. uzależnionych.
Juz zmienil na wasz cennik ;)

Soi
14-02-2012, 20:25
Wlasnie, chcielibyscie robic 1-2 wymiany w tyg i miec po 100kcc zarobku... Dostal pozwolenie, to ustala jakie on chce ceny, moze nawet za free wymieniac, a wam kij do tego :/ (nie wymieniam charow itd, wiec mnie ceny i tak nie dotycza ale chodzi o sam fakt)

KaZeK
14-02-2012, 20:36
#Kazek
Po co sie wypowiadzasz jesli nie jestes wymiennikiem???

A Ty kim jesteś, że się tu wypowiadasz? Jak pisałem w innym temacie:

Po to jest forum, aby wyrażać swoje opinie/zdania.

Może i nie jestem wymiennikiem, ale jestem na 'bieżąco' jeżeli chodzi o takie sprawy. I sam napisałem pw do Tygrysa o tym że Xelix i Precision wymienili o 3 tygodnie za wcześnie po wprowadzeniu zasady 'impossible exchange'. Sam nie byłem święty (z czego się już wyspowiadałem Santanowi i Tygrysowi) więc 'pilnuje' porządku na własną rękę.

Dostosowanie się do tej zasady nie boli, każdy kto Cię zna, będzie u Ciebie wymieniał, a Ty robisz wszystko żeby wymieniali się właśnie u Ciebie, a nie u Xelixa czy Haata.

scimex pallll
14-02-2012, 21:48
O ***** ludzie i po chuj ta spina ? XD
Niech Tygrys napisze posta co o tym mysli i po sprawie proste co nie ?

James
14-02-2012, 22:34
Widzę że wymiennicy upodobali sobie gospodarkę PRL-owską, centralnie planowaną. Żadnej konkurencji cenowej i żadnej dyskusji o tym.
Kto nie z nami, ten przeciwko nam.

Ps. Już kilka ładnych lat temu obalono ten system ze względu na to że nie był on rozwojowy, oraz na to że dawał większe możliwości "elitom". Nowy system sprawdza się o niebo lepiej, także przemyślcie to zanim nakażecie wszystkim mieć jednakowe ceny.

RekruT #21
14-02-2012, 23:41
Sciex już płacze bo do niego nie będą chodzić wymieniać?:D Chyba jego sprawa jakie ma ceny?

Noe aka Capitan
16-02-2012, 17:25
W najlepszym porządku :D polecam

supergladiator
16-02-2012, 20:49
Wymiana przeprowadzona w idelany sposób, polecam wymienika.

Bambucha Rook
17-02-2012, 07:24
Szybka dobra wymiana Polecam !! xD

>>Kluczko<<
17-02-2012, 16:01
Wszystko ok. Polecam.

supergladiator
17-02-2012, 16:04
Wymiana przebiegła jak zawsze wzorowo , polecam!

Viseq
17-02-2012, 19:52
Wszystko spoko, pewny jak mój proboszcz !

Ananas bananas : )
17-02-2012, 19:54
Wszystko szybko i sprawnie :]

Asill
17-02-2012, 19:55
Wszystko cacy :D gorąco polecam

~Paso~
18-02-2012, 08:45
polecam wymiana szybka i sprawna : )

Demon
18-02-2012, 11:06
polecam kolege, bardzo szybka i sprawna wymiana, lecz osobiście lepiej czuję się u sciex'a :D!

Sewcioo
18-02-2012, 18:55
Polecam kolege Badzjos szybko,konfortowo i bez przekrętów

Jabi666
18-02-2012, 19:15
Polecam! Bardzo dobry kontakt. Wszystko poszło,szybko, sprawnie i profesjonalnie ;]

..:Too Get:..
19-02-2012, 16:18
Polecam :> .

Zuczek
20-02-2012, 16:36
Polecam tego wymiennika ; )
:D:D:D:D:D

Arab
20-02-2012, 16:37
W 100 % pewna i szybka wymiana polecam :)

Romus
21-02-2012, 20:42
Szybko, sprawnie. Jak najbardziej polecam tego "wymieniacza".

ziomus517
21-02-2012, 20:42
wszystko ok szybko i łatwo.

volfgan
22-02-2012, 18:06
Serdecznie i godna polecenia wymiana

Noe aka Capitan
22-02-2012, 19:24
Jak zwykle bez problemów:D Pozdro Been

Legendoos
22-02-2012, 20:11
Polecam wymiennika. Szybko i sprawnie

niuchaj
25-02-2012, 13:29
polecam wszystko ok szybko tanio i solidnie

Usernames
25-02-2012, 15:21
Polecam, wymianielem postac i nie oszukał 100% zaufania.

Benn
25-02-2012, 18:23
Halo! Uwaga!

Za swoje niedopatrzenie związane ze złamaniem limitu wymian, 5 wymian muszę przeprowadzić za darmo.
Także kto pierwszy ten lepszy! Korzystajcie póki możecie.

DarkCokolate
25-02-2012, 20:16
To zalapalam sie pierwsza na ta darmowa wymiane (: postac main za kase rook ;p
Szybko/latwo/bez problemu ;p nie ma to tamto (:

Polecam, goraco polecam... XDDDD

Takanori~
25-02-2012, 21:35
Ku moim oczekiwaniom wymiana przebiegła pozytywnie, nawet nie 5 minut roboty z Bennem. Oby tak dalej ! Dziękuje i pozdrawiam !
PS.-wymiana za freeee ! Xd

Dikkuś
26-02-2012, 04:05
No Wymiana dobrze zorganizowana, dobrze Benn ze jesteś też w nocy dostępny :)
Dzięki ^^
Udało się mi też załapać na darmową wymianę (:

Mieniu
26-02-2012, 15:45
Już nie pierwszy raz wymieniłem i git. Polecam.

Lady Kiciaa
26-02-2012, 16:26
Nie oszukuje. Wymieniałam dziś u niego i all git ;)

~Bocianex~
26-02-2012, 18:01
Wymiana przebiegla bezproblemowo : ) Bardzo latwy kontakt

DarkCokolate
08-03-2012, 16:06
Po raz kolejny szybka i bez problemowa wymiana, tym razem rook-main ;]
Polecam tego pana ;p

Pyrtówka
09-03-2012, 17:50
Elegancko sprzedałem postać u tego pana (;. Polecam zioma xd

Rekrut
03-01-2013, 22:18
Radzę mu nie ufać. Dziwnie zamienia i nie oddał mi 5kcc:(

/Demon/ dowody? nie ma to nie pisz

Benn
03-01-2013, 22:33
Radzę mu nie ufać. Dziwnie zamienia i nie oddał mi 5kcc:(

/Demon/ dowody? nie ma to nie pisz

Zasady są u mnie proste. Podajesz numer hasło i rk, hasło podajesz żebym wiedział, że gościu nie wymienia noob chara z 1 lvl. Skoro miałem cię oszukać, bo chciałem hasło to mogłem zmienić za pomocą rk maila na swojego i nigdy byś swojej postaci nie widział. Btw miałeś napisać do Tygrysa, że oszukuje.
To ty od samego początku coś kręciłeś.

Tych 5 kcc Ci nie oddam, bo najpierw wołaliście mnie o 16 i czekałem prawie 2h, potem przy wymianie znowu mi dupę zawracałeś, że jestem oszust i straciłem przez ciebie czas.

/Demon/ na tym zakończmy, żeby nie było zbędnej spiny :)

Bleyn
07-01-2013, 15:24
Użytkownik Benn bezpowrotnie utracił pozwolenie na przeprowadzanie wymian.