View Full Version : [7.6] Ile razy próbowa?e? odej?? z APO?
Only Sio
06-03-2011, 12:00
Co was tu tak naprawdę trzyma?
Azbest on de tour
06-03-2011, 12:03
raz mi się udało 2 miesiące wytrzymać
Co was tu tak naprawdę trzyma?
uzależnienie, jak każdego
<Magiczny>
06-03-2011, 12:05
Jest to tylko gra, wiec co ma mnie tu trzymac? Lubie pogadac z kumplami ;d
Nie grałem 5msc'y, potem znowu wróciłem.
#Trzyma mnie dobra zabawa przy pekowaniu, przy każdym UPDATE coś nowego
#Lordzik#
06-03-2011, 12:13
Odejść to chyba nie próbowałem nigdy. Miałem kiedyś jakieś dłuższe przerwy, ale odejściem bym tego nie nazwał. Trzymam się tu jakoś od 2006r.
Lolipops
06-03-2011, 12:17
2 x próbowałem odejść niestety bez skutku ;/
Precision
06-03-2011, 12:18
Jestem już tu prawie pięć lat. Trzymają mnie tu znajomi, chciałem już zrezygnować z apo, ale zawsze coś mnie tu ciągnie. Teraz stworzyłem nową postać i sobie nią pogrywam. Prowadzę też wymiany więc sobie gram i nie mam zamiaru póki co kończyć gry tutaj. :)
Dareluss v0.5
06-03-2011, 12:21
juz zrezygnowalem ,
Dementor
06-03-2011, 12:21
Ogólnie lubie czasem popekować bez konsekwencji i pogadać z kumplami. :D
Gram z przerwami... ;)
juz zrezygnowalem ,
Jakoś na 4um nadal zostałeś . Jemu chodzi o gre i 4um .
@top
Jakoś nigdy nie próbowałem odchodzić ponieważ jak są naprawdę nudy to zawsze wejdę i pogram , do gry nie mam uzależnienia ponieważ czasami się tak zdarzało że nie grałem po pół roku i czasem kilka tygodni się też nie logałem . Bardziej bym powiedział że uzależniony jestem od 4um :d .
~Bocianex~
06-03-2011, 12:33
Odchodzilem ze 2x na kilka miechow ale zawsze potem znowu ciagnelo mnie na apo : D Jedna dluzsza byla przerwa na ponad rok. Trzyma mnie tutaj expienie i kumple xd
Dareluss v0.5
06-03-2011, 12:36
Jakoś na 4um nadal zostałeś . Jemu chodzi o gre i 4um .
@top
Jakoś nigdy nie próbowałem odchodzić ponieważ jak są naprawdę nudy to zawsze wejdę i pogram , do gry nie mam uzależnienia ponieważ czasami się tak zdarzało że nie grałem po pół roku i czasem kilka tygodni się też nie logałem . Bardziej bym powiedział że uzależniony jestem od 4um :d .
Czasem wchodze na forum zobaczyc beki azbesta lol
W sumie ani razu nie próbowałem, raz mnie zmusił do tego baniszment ze strony buńczucznego Muflona i miesiąc wytrzymałem bez forum :D
Wytrzymałem 2 miesiące bez gry, na forum pozostałem, przez co kumple nakłonili, żeby wrócić... XD
Demonizas
06-03-2011, 13:26
Ahh, bo nie ma to jak prawdziwi kumple w Tibi :>
@Top
Ja kilka razy odchodziłem, za pierwszym razem odszedłem bo i tak nie potrafiłem grać. później po pół roku wróciłem lecz odszedłem z podobnego powodu, nie chciało mi się expić... a za 3 razem wróciłem, poexpiłem sobie zaledwie 200 lvl i od tamtej pory 0 expienia... a co mnie trzyma? sam nie wiem...
,,Wiele razy próbowałem stąd odejść,
coś mnie trzyma tu i nie mogę.'' - ahahahah pamiętacie? :D
Z gry nie wiem ile razy próbowałem odejść, zawsze jednak wracałem po kilkunastu dniach/kilku tygodniach. Aktualnie nie gram ponad 7 miesięcy odkąd sprzedałem Barta i nie mam zamiaru wracać m.in z powodu braku czasu. Z forum nigdy nie próbowałem odejść po prostu nie wchodziłem i już ;o W tygodniu nie mam prawie czasu więc loguję sporadycznie.
,,Wiele razy próbowałem stąd odejść,
coś mnie trzyma tu i nie mogę.'' - ahahahah pamiętacie? :D
To bylo 'tyle razy probowalem odejsc,
cos mnie trzyma tu i nie moge' xd
#Topic
Z gry mialem pare przerw spowodowanych hackami, byly to chyba trzy. Najdluzsza jak mi rookneli Joogolasa to char stal, potem go sprzedalem i lacznie nie gralem z 8 miesiecy. Jak potem mialem eq to az sie chcialo grac, tak to nie ciagnie. Teraz nie mam zbytnio czasu no i pacc nie ma wiec nie gram, nie ciagnie mnie. Na forum nie odszedlem w ogole, ciagle jestem i nie mam zamiaru stad odejsc, no chyba ze bana dostane :x
Sub Zero 2
06-03-2011, 14:17
2 x odchodziłem.
Raz się nie udał , 2 dalej trwa , ale chyba znów będe grał.
Ciekawe czy ktoś kto ma pro chara da rade odjeść pez sprzedania chara i bez powrotu ;p
1st R. Boonek
06-03-2011, 14:23
Hmm 4 razy?XD No ale jak widac czwarty udany bo nie gram od 4 miesiecy ^^
Co trzyma? Ludzie :D
Emzeto ^.^
06-03-2011, 14:31
Duuuuuuuzo razy i tak to nie wychodziło xd może tam pogram z miecha w metka ale i tak później wracam na apo xD
Kilka razy próbowałem odejść z APO, ale nigdy się to nie udawało, bo nie było co robić na kompie i zawsze z nudów logałem sobie pograć, no i już tak zostało. XD
Największa moja przerwa - to było chyba jakieś 5~ miesięcy od stycznia 2008r. do maja bodajże. :p
Kaziu Extreme
06-03-2011, 19:01
Ale olewasz jak kolega podziekuje za postac bo stwierdza ze nie chce czyli trzyma Cie z kumplami tylko kasa pozdro _/:)
Probowalem odejsc 2x udalo mi sie na tydzien ale wrocilem bo brakuje mi gry czyli uzaleznienie i to ze inne gry mnie nudza.
Mów mi królu
06-03-2011, 19:14
No dużo tego było, gram tu od 5 lat prawie i co jakieś 3 miechy odchodziłem na 2\ 3 miechy ale to nic nie daje sens mojego zycia to armia XDDDDDD
Z 3x? Sprzedawałem postacie na allegro i miałem nie grać, ale zawsze jeden ze znajomych dał mi jakiegoś chara/kcc/eq i znowu się chciało grać. Nowa postać -> nowa profesja -> nowa zabawa. Teraz kiedy to ja mam mnóstwo kasy to ja pożyczam kcc/chary. (:
Duzo razy.Nawet sie udalo rok przerwy zrobic ale kumple namowili w koncu i lipa;] potem pol roku i znowu to samo.
Nie wiem, dużo.
Dziwne pytanie. To coś jak "ile razy próbowałeś nie jeśc chociaż ci się chciało".
Lagga v3
07-03-2011, 07:13
Myślę , że trzymają mnie tu wszelakie update , które chcę przetestowac .;)
Próbowałem odejśĆ pare razy , na 7.6 nie gram już od miecha?
Rodowity _/
07-03-2011, 08:39
Nie grałem 3 mieś. lecz znowu zaczołem :D. Co trzyma? ludzie :)
Prawie jak Kamil
07-03-2011, 09:35
Z 3x? Sprzedawałem postacie na allegro i miałem nie grać, ale zawsze jeden ze znajomych dał mi jakiegoś chara/kcc/eq i znowu się chciało grać. Nowa postać -> nowa profesja -> nowa zabawa. Teraz kiedy to ja mam mnóstwo kasy to ja pożyczam kcc/chary. (:
Pożyczysz chara/kase?
TOP.
Siedzę tu od 2006 roku, próbowałem odejść moze 3x ale jak widać bez skutku.
Miałem sporo przerw w grze takich po 3 miesiące ale to nie jest odejście z APO.
Krulowiec
07-03-2011, 15:27
Z gry odszedłem i nie gram już od Stycznia, na forum wchodzę z nudów, czasami są jakieś ciekawe tematy, zazwyczaj trzymali mnie kumple, którzy namawiali żebym został, lub jakieś nowe update :)
# Edit
"pogrywam sobie na 8.42" , także nie do końca odszedłem :)
Diduus v.0.2
07-03-2011, 15:56
+- 8 razy,srednio na 2 miesiace :)
Arshavin
07-03-2011, 15:59
Probowalem juz chyba z 5 razy ale cos mnie na tym kurest**e trzyma .
z grą bb od~~kiedyś
a z forum wypierdalam teraz bo ludzie na nim są P.O.J.E.B.A.N.I, reputy od dawna nic nie znaczą i pod tematami widnieje 1k+ postów bez sensu nabijane przez te same osoby pokroju niedojebów i ciot ...
pzdr
Ja na serwerze gram na dla zabawy, nic więcej.
Nie próbowałem odchodzić, ale robiłem i małe i dłuższe przerwy, gdy wolałem zająć się czymś innym, niż komputer i gry ; )
Pozdrawiam!
Zalavia90
08-03-2011, 17:14
Miałem przerwę 3 lata, grałem wtedy na rl ;p Ale po ostatnim update zrezygnowałem i wróciłem ;p
.Vimpexx.
08-03-2011, 17:33
Z Forum próbowałem chyba 2x, a z gry, to nie idzie się doliczyć.
W sumie, w grze jestem i tak raz dziennie na chwilkę*.
* - maksymalnie jest to 2h, gdy expię XD
Słabi jestescie jak 4 miesiące to dla was osiągnięcie. Ja nie gram już ok. 1.5 roku~. Czasem* wejdę pogadać ze znajomymi. Ale tak myślę, i patrzę to może warto byłoby wrócić?
* 4-5 razy w miesiącu~?
Nie grałem ponad 3 mieś i mogę odejść w każdej chwili. :p
hmhm 2 dni i znów wracam bo nie mam co robić ; d
ja tam odchodziłem dwa razy ; D raz odszedłem na czas jednego roku ale potem kumpel mnie przekonał abym zagrał z jednego powodu ; ))
a za drugim razem powróciłem po upie i od tamtego czasu coś się dzieje na apo ; )) więc nie mam zamiaru odejść w tym czasie.
Probowalem 3 razy i za tym ostatnim sie udalo :)
Grapcio ^^
03-04-2011, 19:06
Ja próbowałem 1 odejść i udało mi sie na 3 miechy. Później dowiedziałem sie że ktoś zrookował moje old konto i zacząłem grać jeszcze raz xd i gram od ferii
Jezozwierz
03-04-2011, 19:09
Grałem z 3 razy chyba po 2-3 tygodnie, teraz gram znowu i myślę, że dłużej będe
GooHooNe
05-04-2011, 18:18
jeden raz postanowilem odejsc i odszedlem , juz mnie tutaj nic nie trzyma robi sie noob ots , dopoki nie utworza drugiego serwera nie ma co wracac na stare smiecie , chyba ze ktos otworzy wlasne APO a widzialem juz duzo projektu serafina
KePuczasta
05-04-2011, 19:06
Oj, cały czas próbuje...
Ale coś mnie tu mocno trzyma...
Znajomi?! :p to na stopro...
Ale jest coś jeszcze........ ;)
Pozostaje nieznana... :o :p :o
Nigdy nie próbowałem odejść i nigdy nie odejdę, chyba, że apo zostanie wyłączone. To mój drugi dom
Lord Szadi
05-04-2011, 19:54
Ja tylko raz miałem przerwę gdzieś na 3 miechy ale teraz jestem na stałe i dobrze się trzymam.
John Cena
05-04-2011, 19:58
Próbowałem odejść 3 razy ,najdłużej wytrzymałem tydzień xD
Drunkusik
19-04-2011, 14:24
Odszedlem 2x i ten drugi raz to na dobre jesli nie powstanie zaden nowy server APO
Z 3x, 4x?
Juz ten 4 raz okazal sie konczacym.
Metaxa Grzesiek
21-04-2011, 19:11
Hmm kilka razy bylo.
Na APO nie gram od hohoho w kij czasu W wakacje podajże będzie rok albo już był.
Nie mam zamiaru wracac zostaje tylko na 4um.
:)
$keptikz
21-04-2011, 20:05
Zacznijmy od tego czym jest dla was
odejscie? Próbujące nie grać siedząc na forum kiepski pomysł.
Ja nie muszę odchodzić. Nie chce to nie gram.
Aktualnie nie wchodzę od 2 tygodni wejdę potem.
Tak jak pisałem nie próbuje odejść.
.Vasquez.
21-04-2011, 22:30
Na apo gram od 2007 rooku.Miałem kilka przerw po 2 miesiące ale aktualnie gram :)
Próbowałem z 4 razy i za czwartym razem się udało:)
Cztery razy, ale coś mnie tu trzyma i nie mogę. :(
Nie wiem,z 5 razy ?;]
Ale zawsze coś mnie cofa - niema innych dobrych gier/serverów które tak wciągną :D
Na poczatku trudno bylo skonczyc ale potem zaczlem pykac w WoW'a i juz nigdy to tibii nie wrocilem na okres dluzszy niz 2 dni
Dareluss v0.5
02-05-2011, 13:18
raz i mi sie udalo .
Ryśku xD
02-05-2011, 13:42
Pół roku wytrzymałem bo grałem w Cs'a.
A teraz mam tylko postać na którą do czasu do czasu się loguje:o
Na poczatku trudno bylo skonczyc ale potem zaczlem pykac w WoW'a i juz nigdy to tibii nie wrocilem na okres dluzszy niz 2 dni
Czyli z deszczu pod rynne :p
Jakoś nigdy nie miałem stricte postanowienia "ODCHODZĘ". Mam czas i ochotę - gram i odwrotnie. W związku z takim podejściem miałem kilka dłuższych przerw (na przykład obecnie).
Skryper.!
02-05-2011, 13:50
Odchodziłem 3 razy chyba:D No cóż w sumie odszedłem na dobre, bo tak naprawde nie gram ponad rok ( wróciłem na 3 dni, ale mi sie odechciało) i juz napewno nie bede grał, bo od poniedziałku (po maturze;) ) zaczynam prace:)
⊕ Cineczeq ⊕
02-05-2011, 15:50
1x i skutecznie, jakieś 2 lata temu.
Pan Pomidor.
02-05-2011, 15:57
Dwa razy. Raz, kiedyś, ale powróciłem, a teraz drugi, nie gram na apo od czterech miesięcy. Do odejścia zmotywował mnie UW, duży poziom debilizmu na serwerze oraz za wysokie levele.
Krulowiec
02-05-2011, 16:01
Swoją przygodę z ****Tibią zakończyłem 5 miesięcy temu, żałuję , że tyle czasu poświęcałem tej grze, jedynym plusem jest to , że poznałem wielu kumpli z którymi pewnie się spotkam w RL'u.Teraz wiem, że błędem było zrobienie konta w tej grze, ale czasu nie cofnę, szczerze to odradzam wam gry , elos.
Nie wiem czemu w to gram , jest to zjebana głupia gra :P 3 razy chciałem odejść a i tak gram. Kiedyś odejdę na zawsze :P
.:Edzio:.
02-05-2011, 21:55
codziennie proboje ; (
Nigdy nie próbowałem odejść, nie mam z tym problemu. Jak chcę zobaczyć co ciekawego wprowadzili przy upie to wbijam, patrze, gram tyg-2 nudzi mi się i znowu przestaje. Mam ważniejsze rzeczy do roboty niż nakurwianie granie po 10h na otsie.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.