PDA

View Full Version : Licznik postów w dziale "Sport"

Lewy
10-03-2011, 22:38
Witam

Chciałbym aby włączono w tym dziale licznik postów.Każdy tam się raczej na temat wypowiada, nie ma spamu więc zbytnio nie widzę podstaw by to miało być wyłączone.Poza tym w tamtym dziale wypowiadają się raczej ludzie powyżej 16 lat i są opinie na poziomie (np. temat "Piłka Nożna")

Myślę że zapytanie dałem w dobrym dziale.

Szybki jak szyba
10-03-2011, 22:41
Jestem na tak, jest to jedyny sposób a wbicie przeze mnie 50 postów bez bana a już maile mi się kończą powoli. A tak na poważnie, sądzę, że przydałoby się włączenie licznika bo przecież cray pilnuje cały czas i burdel się nie robi ;>

KaZeK Banned v1.
10-03-2011, 22:42
Licznik został wyłączony nie po to, aby go znów włączać.

Poza tym ponowne włączenie = oblężenie tematów przez pseudo znawców piłki nożnej i innych sportów extremalnych.

Ja jestem za wlaczeniem licznika, to bede przynajmniej tam zagladal _/.

I tu jest ten haczyk.

Joogi
10-03-2011, 22:47
Ja jestem za wlaczeniem licznika, to bede przynajmniej tam zagladal _/. Posty sa od tego zeby je miec a nie zeby ktos mial jak najmniej, forum jest od tego zeby pisac posty przeciez XD. Moze i beda pisac pseudoznawcy, ale przynajmniej bedzie tam sie cos dzialo... -,-

lol?? to Crayon będzie miał 5k postów.. tam ludzie w temacie piłka nożna spamują jak w hajt parku

tak na serio, to spamuja wszedzie tam gdzie mozna nabic posta : )) zazdroscisz mu? I tak ma duzo postow :x

Krsix
10-03-2011, 22:49
W tym dziale mało się dzieje, mało osób tam zagląda...
Jestem na tak. Sport i tak mnie nie interesuje więc nie ważne czy licznik jest, czy go nie ma- nie wchodzę tam... Chyba, że ktoś założy temat o rolkach (jazda agresywna) XD
Przecież to forum, po co blokować posty w działach innych niż SCREENY?!

Forum dyskusyjne to przeniesiona do struktury stron WWW forma grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej.

Xienus o.O
10-03-2011, 23:10
lol?? to Crayon będzie miał 5k postów.. tam ludzie w temacie piłka nożna spamują jak w hajt parku

Lewy
10-03-2011, 23:13
lol?? to Crayon będzie miał 5k postów.. tam ludzie w temacie piłka nożna spamują jak w hajt parkuGdybyś spojrzał na to jak się kto wypowiada w temacie Piłka Nożna to byś takich bzdur nie pisał.Ale najlepiej oceniać książkę po okładce,Swoją drogą właśnie przez takich osłów jak ty ten zacny temat upada na jakości.

A co do Crayona.I co z tego że mu wejdzie więcej?.Przynajmniej pisze z sensem i zaciekawia np. mnie treścią swoich wypowiedzi.

Τettmeier
11-03-2011, 15:13
W tym dziale mało się dzieje, mało osób tam zagląda...

Chciałbym wspomnieć, że najczęściej w roku 2010 postowano raczej w temacie 'Piłka nożna' - co poruszał już chyba kiedyś Crayon.

@topic
Cała kłótnia o ten dział / temat rozegrała się dawno temu, ile było przecież szumu z tym, żeby przywrócili nasz zajebisty topic.. No i przywrócili, ale wyłączyli licznik bo niby Crayon za dużo tam nabijał.. Jak dla mnie niezrozumiałe ale musi tak być, a to, że włączą go ponownie jest mało realne. :)

'Oxidosis'
11-03-2011, 15:31
Lubię dyskusję na temat tego sportu, a to czy licznik jest włączony czy też nie, jest mi zupełnie obojętnym ;)

Mówi to osoba, która ma w tamtym temacie napisanych 200+ postów ;)

Diabolix
11-03-2011, 15:36
Przecież to forum, po co blokować posty w działach innych niż SCREENY?!
Nie mogłem twojego cytatu tutaj wcisnąć, ale i tak ci odpiszę.
Podałeś, co znaczy słowo "forum", ale powiedz mi, bo może nie widzę, ale gdzie tam pisze coś o licznikach postów? Wiesz, można wymieniać się poglądami bez czegoś takiego jak "licznik postów", to w niczym nie przeszkadza. Chyba, że lubisz wyścigi szczurów, ale ja, na twoim miejscu, nie przyznawałbym się do tego.

@Topic
Jest mi to obojętne, nie wiem, dlaczego chcecie mieć taką wielką cyferkę obok słowa "posty".

Soi
11-03-2011, 16:06
Dla mnie w ogóle jest debilnym pomysłem usuwanie licznika gdziekolwiek, czy to piłka nożna czy gra w pici-polo na żużlu. Jestem ZA wprowadzeniem licznika do tamtego tematu, gdyby nie wyłączony licznik miałbym już z 400 postów minimalnie. ;d

Dementor
11-03-2011, 23:16
Jestem na tak, chociaż ostatnio nie wiele pisze w tym dziale, ale można to nadrobić. ;)

1st R. Boonek
12-03-2011, 00:26
jestem na nie, bo nie chce dostawac warnow za wypowiadanie sie tam

_woto_
12-03-2011, 13:29
OFc, ze tak. Przewaznie tam cos pisze wiec chcialbym ze licznik byl wlaczony

Crayon
12-03-2011, 14:47
Jest mi to obojętne, nie wiem, dlaczego chcecie mieć taką wielką cyferkę obok słowa "posty".
A dlaczego chcecie mieć więcej tych zielonych gówienek pod nickiem, czy tam gwiazdek?

Napisałem tam 401 postów, właśnie produkuję czterysta drugiego ;)
I nikt tam nie spamuje, może kiedyś wejdź hejterze w temat i poczytaj

@Osobiście chciałbym, żeby licznik postów został tam włączony. Bo a czemu nie? Kurna, to jest forum, a forum = posty. Niektórzy tutaj są dziwni i wydziwiają, że jest syf, że nabijają i piszą głupoty, albo za dużo piszą(to jest rewelacja), to trzeba im zrobić tak, żeby ograniczyli pisanie. Założenie - nie pisać w ogóle.

Sherlock
12-03-2011, 14:53
Można włączyć licznik, ale wtedy zaostrzy się regulamin w dziale Sport (http://www.forum.toproste.pl/forumdisplay.php?f=75). Teraz na znajdujące się tam posty przymyka się oko i praktycznie nic się z nimi nie robi. Patrząc na to z drugiej strony - nie po to został wyłączony, żeby znowu na czyjeś widzimisię włączać.