View Full Version : Licznik postów w dziale "Sport"
Witam
Chciałbym aby włączono w tym dziale licznik postów.Każdy tam się raczej na temat wypowiada, nie ma spamu więc zbytnio nie widzę podstaw by to miało być wyłączone.Poza tym w tamtym dziale wypowiadają się raczej ludzie powyżej 16 lat i są opinie na poziomie (np. temat "Piłka Nożna")
Myślę że zapytanie dałem w dobrym dziale.
Szybki jak szyba
10-03-2011, 22:41
Jestem na tak, jest to jedyny sposób a wbicie przeze mnie 50 postów bez bana a już maile mi się kończą powoli. A tak na poważnie, sądzę, że przydałoby się włączenie licznika bo przecież cray pilnuje cały czas i burdel się nie robi ;>
KaZeK Banned v1.
10-03-2011, 22:42
Licznik został wyłączony nie po to, aby go znów włączać.
Poza tym ponowne włączenie = oblężenie tematów przez pseudo znawców piłki nożnej i innych sportów extremalnych.
Ja jestem za wlaczeniem licznika, to bede przynajmniej tam zagladal _/.
I tu jest ten haczyk.
Ja jestem za wlaczeniem licznika, to bede przynajmniej tam zagladal _/. Posty sa od tego zeby je miec a nie zeby ktos mial jak najmniej, forum jest od tego zeby pisac posty przeciez XD. Moze i beda pisac pseudoznawcy, ale przynajmniej bedzie tam sie cos dzialo... -,-
lol?? to Crayon będzie miał 5k postów.. tam ludzie w temacie piłka nożna spamują jak w hajt parku
tak na serio, to spamuja wszedzie tam gdzie mozna nabic posta : )) zazdroscisz mu? I tak ma duzo postow :x
W tym dziale mało się dzieje, mało osób tam zagląda...
Jestem na tak. Sport i tak mnie nie interesuje więc nie ważne czy licznik jest, czy go nie ma- nie wchodzę tam... Chyba, że ktoś założy temat o rolkach (jazda agresywna) XD
Przecież to forum, po co blokować posty w działach innych niż SCREENY?!
Forum dyskusyjne to przeniesiona do struktury stron WWW forma grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej.
Xienus o.O
10-03-2011, 23:10
lol?? to Crayon będzie miał 5k postów.. tam ludzie w temacie piłka nożna spamują jak w hajt parku
lol?? to Crayon będzie miał 5k postów.. tam ludzie w temacie piłka nożna spamują jak w hajt parkuGdybyś spojrzał na to jak się kto wypowiada w temacie Piłka Nożna to byś takich bzdur nie pisał.Ale najlepiej oceniać książkę po okładce,Swoją drogą właśnie przez takich osłów jak ty ten zacny temat upada na jakości.
A co do Crayona.I co z tego że mu wejdzie więcej?.Przynajmniej pisze z sensem i zaciekawia np. mnie treścią swoich wypowiedzi.
Τettmeier
11-03-2011, 15:13
W tym dziale mało się dzieje, mało osób tam zagląda...
Chciałbym wspomnieć, że najczęściej w roku 2010 postowano raczej w temacie 'Piłka nożna' - co poruszał już chyba kiedyś Crayon.
@topic
Cała kłótnia o ten dział / temat rozegrała się dawno temu, ile było przecież szumu z tym, żeby przywrócili nasz zajebisty topic.. No i przywrócili, ale wyłączyli licznik bo niby Crayon za dużo tam nabijał.. Jak dla mnie niezrozumiałe ale musi tak być, a to, że włączą go ponownie jest mało realne. :)
'Oxidosis'
11-03-2011, 15:31
Lubię dyskusję na temat tego sportu, a to czy licznik jest włączony czy też nie, jest mi zupełnie obojętnym ;)
Mówi to osoba, która ma w tamtym temacie napisanych 200+ postów ;)
Diabolix
11-03-2011, 15:36
Przecież to forum, po co blokować posty w działach innych niż SCREENY?!
Nie mogłem twojego cytatu tutaj wcisnąć, ale i tak ci odpiszę.
Podałeś, co znaczy słowo "forum", ale powiedz mi, bo może nie widzę, ale gdzie tam pisze coś o licznikach postów? Wiesz, można wymieniać się poglądami bez czegoś takiego jak "licznik postów", to w niczym nie przeszkadza. Chyba, że lubisz wyścigi szczurów, ale ja, na twoim miejscu, nie przyznawałbym się do tego.
@Topic
Jest mi to obojętne, nie wiem, dlaczego chcecie mieć taką wielką cyferkę obok słowa "posty".
Dla mnie w ogóle jest debilnym pomysłem usuwanie licznika gdziekolwiek, czy to piłka nożna czy gra w pici-polo na żużlu. Jestem ZA wprowadzeniem licznika do tamtego tematu, gdyby nie wyłączony licznik miałbym już z 400 postów minimalnie. ;d
Dementor
11-03-2011, 23:16
Jestem na tak, chociaż ostatnio nie wiele pisze w tym dziale, ale można to nadrobić. ;)
1st R. Boonek
12-03-2011, 00:26
jestem na nie, bo nie chce dostawac warnow za wypowiadanie sie tam
OFc, ze tak. Przewaznie tam cos pisze wiec chcialbym ze licznik byl wlaczony
Jest mi to obojętne, nie wiem, dlaczego chcecie mieć taką wielką cyferkę obok słowa "posty".
A dlaczego chcecie mieć więcej tych zielonych gówienek pod nickiem, czy tam gwiazdek?
Napisałem tam 401 postów, właśnie produkuję czterysta drugiego ;)
I nikt tam nie spamuje, może kiedyś wejdź hejterze w temat i poczytaj
@Osobiście chciałbym, żeby licznik postów został tam włączony. Bo a czemu nie? Kurna, to jest forum, a forum = posty. Niektórzy tutaj są dziwni i wydziwiają, że jest syf, że nabijają i piszą głupoty, albo za dużo piszą(to jest rewelacja), to trzeba im zrobić tak, żeby ograniczyli pisanie. Założenie - nie pisać w ogóle.
Sherlock
12-03-2011, 14:53
Można włączyć licznik, ale wtedy zaostrzy się regulamin w dziale Sport (http://www.forum.toproste.pl/forumdisplay.php?f=75). Teraz na znajdujące się tam posty przymyka się oko i praktycznie nic się z nimi nie robi. Patrząc na to z drugiej strony - nie po to został wyłączony, żeby znowu na czyjeś widzimisię włączać.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.