View Full Version : Ultimate Weapon - Deal 129k damage to Wise Man.
TyruS aka Tyr'ek XD
14-03-2011, 18:37
Lol, beka, 130k w wiska Edziem weszło : <<<
Ogolnie, to co sądzicie o tym smiesznym ultimate weaponie? Ja uważam ze to totalna porażka, kinem obecnie się rządzi X D.
Panek Kitara
14-03-2011, 18:39
Jest to żałosne (: dodam jeszcze tylko to (:
17:46 Xixe: 17:46 Straciles 32364 punkty zycia w walce z Edzio first.
#Lordzik#
14-03-2011, 18:39
Na razie jest trochę "śmiechowo" z tym XD.
Już mówili, że ta "broń" idzie do poprawy także Paweu nie na długo takie hity :P
Lol, beka, 130k w wiska Edziem weszło : <<<
Ogolnie, to co sądzicie o tym smiesznym ultimate weaponie? Ja uważam ze to totalna porażka, kinem obecnie się rządzi X D.
No co Ty nie powiesz Tyrek :D
Osobiście uważam UW za porażkę :confused:
Tego 'zajebistego' UE można użyć tylko raz na 2 minuty, więc nie jest tak źle. Gdyby można było ciągle spamować, to wtedy by była porażka. xd
Według mnie UW ma dobre właściwości.
17:46 Xixe: 17:46 Straciles 32364 punkty zycia w walce z Edzio first.
Dodam jeszcze, że przy zadaniu tego hita byłem bez eq, a Edzio miał gold ringa. Bez tych dodatków bił by 10k~ mniej.
~Bocianex~
14-03-2011, 18:45
UW jest moim zdaniem ostroooo przesadzone te hity juz troche przypominaja mazurka..Niedlugo jeszcze zrobia jakies nowe super magiczne sety i bedzie drugi mazurek
Bo ^ ogY [:
14-03-2011, 18:51
To jezd dobry itenz nie no bez jaj bron do poprawy balans poszedł w pizdu.
Precision
14-03-2011, 18:54
Z jednej strony nagroda się należała, ale jej siła to trochę chyba zbyt duża. Teraz pvp wysokich lvl'i będzie tylko składało się z hitu uw+ue/max itp. :rolleyes:
Jednak wbrew wszystkiemu nie należy odbierać nikomu nagrody. :)
Jest to najbardziej skurwia** co moze byc na tym apo wiem wiem chcieliscie dobrze ale kur*** 130k... to jest porazka... dodam jeszcze ze xixe ma mnie na hita z tego waszego cudwonego UW 18k+...
To nie jest KU*WA mazurski!
Belfus Adri
14-03-2011, 19:43
WYjebac te ue w pizdu i po sprawie :)
gdzie ss? udowodnij ;)
#beka, mocno bije, ale dobre jest to bo tylko 20 użyć macie.
Cholenre nooby jak tego nigdy nie było i nikt nie wiedział jakie daje hity to wszyscy płakali i jarali sie '***** ile to wali jakie musi być zajebiste chce to mieć' , a teraz jak jest to spiny że wyj.bać? Po to jest żeby korzystać i płaczecie o lvl że xixe zrobił eeeee :( wbijajcie sami i sami zrobicie i bedziecie walić tyle co oni :(.
Jaka poprawa?! Tak ma być w końcu to Ultimate Weapon ! (wiecie co to znaczy?) pjonasy
Polecam dalszą grę na tym serwerze ,ehem -.-
Arshavin
14-03-2011, 20:04
Jak juz zrobili to nie usuną , znów pol serwa odejdzie co mortiisowi i jego bandzi na ręke.
z takim uw to ja wole isc na mazurka :) ja pierdziele ale mortiis zwalil teraz akcje...
o======8 tyle mam do powiedzenia na ten temat xD
Sadze ze na stronie glownej ten MEGA przedmiot powinien zostac opisany jego wlasciwosci itp.
Co do hitow to naprawde bije bardzo mocno ale zachwile bd to mialo xxx osob wiec chyba nie bd to tak widoczne ???;>
Ta broń to w ogóle jakiś żart. Quest w 90% polega na napierdalaniu lvl'i, a nagroda jest jak z mazurka. Hity po ponad 100k? <śmiech> Był temat z propozycjami na temat UW, które miały nie psuć balansu, a sami go zniszczyliście. ;s
Moim skromnym zdaniem UW zniszczylo cala prace nad balansem bo teraz wszystko moze sie zdarzyc.
Ta broń to w ogóle jakiś żart. Quest w 90% polega na napierdalaniu lvl'i, a nagroda jest jak z mazurka. Hity po ponad 100k? <śmiech> Był temat z propozycjami na temat UW, które miały nie psuć balansu, a sami go zniszczyliście. ;s
Zgadzam się w 100%'ach. Quest na UW to taski i klikanie - czyli darmowe levele i kasa. Nagroda to broń do zabijania ms'ów/ed'ów. Jak tak ma to wyglądać to ja zamiast tego UW chcę koronę z właściwościami kaptura i hoty. : [
Kapitan Alkohol.
14-03-2011, 22:06
Zawsze tak jest jak administracj dorwie się do robienia czegoś olewając zdanie graczy. Tak samo było np z hotami.
Poprawcie właściwości tego UW na 70 akt, 50 def, 35% criticalu, 50 użyc na 24h możliwośc ich dokupowania po 5sc za użycie i żeby to ostateczne udeżenie było o jakiejś normalnej sile.
Oczywiście administracja będzie miała to głęboko w dupie, a potem znów bedzie 150 tematów w Powitania/Pożegnania - odchodze bo nie ma sensu gry, wróce jak zrobicie normalny balans (czyt. nigdy).
Atak może zostać, wszystko kręci się wokół tego hiper mega mazurski power UE..
Zmniejszyć hity i tyle, bić 130k w monstery przy czym 33k w ludzi? coś nie halo, max 70k w monstery.
kur*wa przestańcie wreszcie płakać , wg mnie uw jest jak najbardziej dobrze zrobione ....
żygać sie chce tym waszym zjebanym płaczem , wszystko wam przeszkadza , ogarnijcie wkońcu te dupy
Panek Kitara
14-03-2011, 23:06
kur*wa przestańcie wreszcie płakać , wg mnie uw jest jak najbardziej dobrze zrobione ....
żygać sie chce tym waszym zjebanym płaczem , wszystko wam przeszkadza , ogarnijcie wkońcu te dupy
Powiadasz dobrze zrobione? to odpowiedz mi na jedno pytanie, po co mortiis robił test server,który był przez sporo czasu żeby zrobić balans? UW zniszczyło cały balans EK-Niezniszczalny RP-wystoi od ue Uw jednak ms/ed 2,5k lvl pada w 1 sec od rp/ek ^.- jaki w tym sens? żaden więc przestań mi tu pierdolić że jest dobrze,nie wiem co to za satysfakcja podbić do kogoś strzelić mu hita z UW i leciec dalej z ucieszoną mordą że ubiłem 2,5k lvl na combo 1! one one one
E.Leclerc
14-03-2011, 23:19
Szczerze to mnie lata mi to kolo ch**a :) ale wprowadzajac ten super UW zrobiliscie z APO Mazurka moze zwiekszcie expa i niech lataja 40k lvle niech napierdzielaja po 100k+ w ludzi...bedzie fajna zabawa, APO przez ta bron juz totalnie zeszlo na dno Gratuluje ADMINISTRACJI. Najlepsza opcja na dzien dzisiejszy jak dla mnie jest restart postaci ;] moze to by przyciagnelo graczy bo teraz to ja nie widze sensu tracenia nawet minuty na ten server
Dementor
15-03-2011, 00:45
Przecież uw od początku miałobyć bardzo silne co głosiła nawet legenda i takie właśnie jest. ;) Jak dla mnie to wydaje mi się, że wy często macie jakieś pretensje o to uw, lecz głównym powodem tego jest to, że sami go nie macie. To, że inni się napracowali przy wykonywaniu misji to nie znaczy od razu, że musicie krytykować tą broń, bo sami jeszcze jej nie zdobyliście. Od razu mówię, że ja również nie mam tej broni i przez jeszcze długi czas nie będę miał. Ogólnie uważam, że uw nie jest takie złe wcale. Może i wali troszkę za dużo, ale za to ma ładunki, więc nie mówcie, że wprowadzenie uw na APO jest taką porażka i w ogóle, gdyż tak nie jest. :) Ciekawe co byście mówili na ten temat, jeśli sami mielibyścię tą broń. :D
Powinni to zlikwidowac ,jak walisz po 100k w potworki to gra niema sensu..hehs ,robi sie drugi Mazurski
Master Maniek
15-03-2011, 06:29
Zawsze tak jest jak administracj dorwie się do robienia czegoś olewając zdanie graczy. Tak samo było np z hotami.
Poprawcie właściwości tego UW na 70 akt, 50 def, 35% criticalu, 50 użyc na 24h możliwośc ich dokupowania po 5sc za użycie i żeby to ostateczne udeżenie było o jakiejś normalnej sile.
Oczywiście administracja będzie miała to głęboko w dupie, a potem znów bedzie 150 tematów w Powitania/Pożegnania - odchodze bo nie ma sensu gry, wróce jak zrobicie normalny balans (czyt. nigdy).
Zgadzam się z alkoiolem... Jak by zrobili, że uw by miało 200 use a potem t3eba by było ladować to był by git ^^. Troszku rl tibi
Powinni to zlikwidowac ,jak walisz po 100k w potworki to gra niema sensu..hehs ,robi sie drugi Mazurski
tak tylko, ze 100k bije tylko czolowka, a zauwaz, ze te jebane ue jest tylko 20x dziennie . _ .
_
chcieliscie, macie...
to 7.6, mozna sie bylo spodziewac : )
Lipek Aldix
15-03-2011, 07:01
Moje skromne zdanie jest takie:
Zmiejszyć hity z mega super zajebistego UE, oraz zmniejszyć critical hita serwerowego, smieszy mnie to, że obecnie 1.8k ed/ms składa 2.3k na combo z uw. Troszkę jest to zjebane, ale na pewno za jakiś czas zostanie poprawione, wystarczy tylko poczekać.
UW- FAIL! Fajnie byłoby też zmienić quest oraz dodać jakiś konkretny solo room a nie potwora którego ubije każdy praktycznie z 1.6k lvl'em.
Omg, miało to być takie oh ah ale pod warukiem, że quest będzie MEGA trudny okazało się, że solo 2k ek go zrobi + UW ma już 4-5 osób albo więcej. Wyobrażałem sobie miesiące szukania itd. i jak już się znajdzie to Będzie jakiś mega potwór gdzie bd musiał bloczyc xixe + 5 siocherów a okazało się, że gówno a nie boss i questa rozpracowało już tyle osób...
DZIĘKUJE DOBRANOC :)
Ciasny Wiesiek
15-03-2011, 10:12
Omg, miało to być takie oh ah ale pod warukiem, że quest będzie MEGA trudny okazało się, że solo 2k ek go zrobi + UW ma już 4-5 osób albo więcej. Wyobrażałem sobie miesiące szukania itd. i jak już się znajdzie to Będzie jakiś mega potwór gdzie bd musiał bloczyc xixe + 5 siocherów a okazało się, że gówno a nie boss i questa rozpracowało już tyle osób...
DZIĘKUJE DOBRANOC :)
Buhahaha beka z Ciebie gościu w ch** jak piszesz , że 2k ed solo qesta zrobi taaa ? To ja Ci dam 2k ed i idź zabij solo master Atoma nim albo Bloknij sobie minosa ;) hahaha
Tyrek - Edzio Dla Twojej świadomości Wisek ma mały def i dlatego Ci tak siadło idź walnij w devila to zobaczysz , że walniesz z 20k mniej. A poza Tym jak waliłeś w wiska w full eq + g ring to się nie dziw walnij bez tych itemów to Twój hit będzie za 90k więc nie rób głupich tematów -.- nie chcesz to nie graj na apo :).
Jak dla mnie Uw jest jak najbardziej dobrze zrobione. 1 mocny hit na 2 minuty A wy płaczecie. Zrobili to po to aby znikała kolejna kasa z servera poprzez doładowania / kupno sl'i. A z tego co widzę największy płacz mają gracze którzy nie potrafią zrobić misji lub ich poprostu znaleźć. Tak strasznie chcieliście misje / update zrobili coś zajebiście a teraz jak zawsze płacz nie chcesz to nie graj proste nikt Ci nie kazuje -.- I tak przy robieniu misji znika kasa z serva gdzieś 100kcc + / -
Lipek Aldix
15-03-2011, 11:01
Buhahaha beka z Ciebie gościu w ch** jak piszesz , że 2k ed solo qesta zrobi taaa ? To ja Ci dam 2k ed i idź zabij solo master Atoma nim albo Bloknij sobie minosa ;) hahaha
Tyrek - Edzio Dla Twojej świadomości Wisek ma mały def i dlatego Ci tak siadło idź walnij w devila to zobaczysz , że walniesz z 20k mniej. A poza Tym jak waliłeś w wiska w full eq + g ring to się nie dziw walnij bez tych itemów to Twój hit będzie za 90k więc nie rób głupich tematów -.- nie chcesz to nie graj na apo :).
Jak dla mnie Uw jest jak najbardziej dobrze zrobione. 1 mocny hit na 2 minuty A wy płaczecie. Zrobili to po to aby znikała kolejna kasa z servera poprzez doładowania / kupno sl'i. A z tego co widzę największy płacz mają gracze którzy nie potrafią zrobić misji lub ich poprostu znaleźć. Tak strasznie chcieliście misje / update zrobili coś zajebiście a teraz jak zawsze płacz nie chcesz to nie graj proste nikt Ci nie kazuje -.- I tak przy robieniu misji znika kasa z serva gdzieś 100kcc + / -
Nom szkoda tylko, że nie wpadłeś na to, że za każdego taska dostajesz kase, ale to i tak chuj. Fajnie jeden hit na 2 minuty? Podbiega edzio/xixe byle kto z 2k+ i sciaga na spam każdego ze skullem, więc po chuj teraz cały balans?1.8k ed w full eq wali z ue 20k w ludzi, trzeba zmienić to uw które psuje cały dotychczasowy balans.
TyruS aka Tyr'ek XD
15-03-2011, 11:04
@2up
Ja mam wyjebane w APO, zrobiłem temat tylko po to, aby dowiedzieć się co inni gracze sądzą na temat tego syfu, he.
Skoro 2,8k ed bije z tego uw max hita ok.35k to taki 2.7k ms/ed leci ode mnie na hita. HEH?
Diduus v.0.2
15-03-2011, 11:11
Odpierdolili Zrypali z tym UW.
Mam nadzieje ze szybko to naprawia bo to masakra :/
Zapraszam TUTAJ (http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?p=864150#post864150)
Zamykam.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.