View Full Version : Wyspa dla zbanowanych.
Moja Propozycja polega na tym że jeżeli ktoś dostanie bana.
może logować spokojnie na swoje konto .
tylko znajdował by się on dla wyspie zbanowanych.
co nic by tam nie było ...
polegało by to na tym że ktoś dostanie bana i może logować na konto ale znajdować się na wyspie zbanowanych .
wyspę zbanowanych można dodać na 7,6 oraz na 8,42
a rookard jakoś oddzielić
Propozycja jest to wykonania ... ; )) bo nie raz jest tak na ots pvpe. : P
i jakiś noobskich ; D jest to spotykane coraz częściej na otesach.
ma to duże plusy APO nie traciło by tyle graczy.
bo teraz ktoś dostanie bana i już nie gra po banie bo traci chęci
oczywiście każdy gracz by był za ścianą aby nikt nie mógł sobie podawać eq..
tak jak w więzieniu ; PP
nawet tam mogą dodać potworki na rooku tylko RATY
A NA MAIN ROTY HEHE
niech się udzieli jakiś Game Master co o tym sądzi .?
każdy czar był by zablokowany .. ; pP
Gm by nie musiał dawać Tp samo by wrzucało zresztą teraz prawie na każdym ots tak jest ;D
jestem na tak ,ale co z wbijaniem m lvl ?
Pierwszy :)
Hmm, propozycja nie przemyślana, zastanów się po co by to było jeżeli mówisz jak ktoś dostanie bana to traci chęć, a co na tej wyspie by robił? Konia walił z ludzmi. ? Zresztą dla GM'a myślę że nie chce się teleporotwać ludzi na tą wyspe. Elo
#Jestem na nie
Pingpondzek
29-03-2011, 20:21
Raczej lepsze by byly wiezienia xd
Emzeto ^.^
29-03-2011, 20:22
Jestem na NIE! komu z adminow chcialo sie sprawdzac komu sie konczy ban i tp do normalnego mowiac swiata? a takto jest unban automatycznie :)
Pustego terenu wam tam nie dają, bo będziecie coś tam chcieli 'żeby nie było tak pusto', a po co marnować czas na takie wyspy ?:X Z drugiej strony lepiej poświęcić ten czas na update :D Jestem na nie.
Zarexoholik?
29-03-2011, 20:37
No spoko, bardzo fajnie tylko PO CO? Ban jest karą za łamanie regulaminu. Tracisz chęci do gry w momencie gdy ktoś przyłapie cie na łamaniu regulaminu? Coraz więcej tandetnych propozycji ściągniętych w całości z jakiegoś OT'e-gówna.
Oczywiście jestem na NIE.
Kaziu Extreme
29-03-2011, 20:39
Jestem na NIE! komu z adminow chcialo sie sprawdzac komu sie konczy ban i tp do normalnego mowiac swiata? a takto jest unban automatycznie :)
Chyba sa tez zeby sprawdzac jak sa po to zeby dawac...
Jestem na tak bo moznaby bylo popisac z kumplami i wiara ktora aktualnie bylaby w tym wiezieniu. A gdyby ktos mial bana na 28 dni i nie logowal sie przez dajmy te 23 i dostal hacka ten ktos wbilby w zakladke na stronie usun postac i usunalby komus glowna postac bo nie byla logowana a tak to bedzie wiec usunieciem nie trzebaby bylo sie przejmowac:).
Oszukiwałeś? To ponies kare w postaci nie logowania sie na postac .
NIE !!!
Flamaster
29-03-2011, 20:47
Yhhy zrobisz sobie tratwę z palmy i spierdzielisz expic na demony:cool:
NIE
Bambucha Rook
29-03-2011, 20:47
yYy ale po co?
1.W ogole bez sensu jak tam sie niby nic nie bd dalo robic
2.Nie trza bylo dostac bana a potem pisac propozycje
3.Lepiej ten czas poswiecic Up'Datowi niz jakies badziewie dodawac
#T
jestem na nJe!
Oczywiście jestem na tak!!!! Fajny pomysł :):):0
Człowieku przestan... po jakimś czasie na forum pojawiły by się posty na forum dodajcie coś nowego na wyspie dla zbanowanych... a pozatym jak chcesz popisać z Kumplami to zrób Noob postać i problem rozwiązany...
nie, nie, nie!!!
Krulowiec
30-03-2011, 07:46
Moim zdaniem całkiem niepotrzebne, ban to ban a tak poza tym komu by się chciało logować gdyby stał w miejscu np 4sqm :/
Jestem na nie,ban to ban,bez opjerdalaaanja sje..
To nie ma sensu,bana dostajesz to nie wchodzisz na postac.
Banned-zablokowany..
Ryśku xD
30-03-2011, 09:03
Nie ! Nie potrzebna jest taka wyspa , bo będą mogli wbijać m lvl , mogło by być tak że strefa pz że nie można używać pz wtedy bym się zgodził.
ja gralem na takim otsie co jak dostawales bana to cie do wiezenia przenosiło, i w celi siedzialo po 2-3 osoby :d pomysl na tak :d
Ban ma być karą, a nie tajemniczą podróżą w nowe miejsce... Znając życie miliard osób chciałoby się tam dostać, a co za tym idzie regulamin byłby specjalnie łamany. Administracja z pewnością nie przyczyni się do czegoś takiego.
Pomysł całkowicie bez sensu. Nie wiem po co dodatkowo tracić czas, na taki banał... Lepiej przeznaczyć ten czas na robienie czegoś nowego...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.