Zaloguj się

View Full Version : Wyspa dla zbanowanych.

Poiwo
29-03-2011, 20:10
Moja Propozycja polega na tym że jeżeli ktoś dostanie bana.
może logować spokojnie na swoje konto .
tylko znajdował by się on dla wyspie zbanowanych.
co nic by tam nie było ...
polegało by to na tym że ktoś dostanie bana i może logować na konto ale znajdować się na wyspie zbanowanych .
wyspę zbanowanych można dodać na 7,6 oraz na 8,42
a rookard jakoś oddzielić

Propozycja jest to wykonania ... ; )) bo nie raz jest tak na ots pvpe. : P
i jakiś noobskich ; D jest to spotykane coraz częściej na otesach.
ma to duże plusy APO nie traciło by tyle graczy.
bo teraz ktoś dostanie bana i już nie gra po banie bo traci chęci
oczywiście każdy gracz by był za ścianą aby nikt nie mógł sobie podawać eq..
tak jak w więzieniu ; PP
nawet tam mogą dodać potworki na rooku tylko RATY
A NA MAIN ROTY HEHE

niech się udzieli jakiś Game Master co o tym sądzi .?

każdy czar był by zablokowany .. ; pP

Gm by nie musiał dawać Tp samo by wrzucało zresztą teraz prawie na każdym ots tak jest ;D

Cleyu
29-03-2011, 20:13
jestem na tak ,ale co z wbijaniem m lvl ?

Pierwszy :)

Deads
29-03-2011, 20:20
Hmm, propozycja nie przemyślana, zastanów się po co by to było jeżeli mówisz jak ktoś dostanie bana to traci chęć, a co na tej wyspie by robił? Konia walił z ludzmi. ? Zresztą dla GM'a myślę że nie chce się teleporotwać ludzi na tą wyspe. Elo

#Jestem na nie

Pingpondzek
29-03-2011, 20:21
Raczej lepsze by byly wiezienia xd

Emzeto ^.^
29-03-2011, 20:22
Jestem na NIE! komu z adminow chcialo sie sprawdzac komu sie konczy ban i tp do normalnego mowiac swiata? a takto jest unban automatycznie :)

Adasik
29-03-2011, 20:35
Pustego terenu wam tam nie dają, bo będziecie coś tam chcieli 'żeby nie było tak pusto', a po co marnować czas na takie wyspy ?:X Z drugiej strony lepiej poświęcić ten czas na update :D Jestem na nie.

Zarexoholik?
29-03-2011, 20:37
No spoko, bardzo fajnie tylko PO CO? Ban jest karą za łamanie regulaminu. Tracisz chęci do gry w momencie gdy ktoś przyłapie cie na łamaniu regulaminu? Coraz więcej tandetnych propozycji ściągniętych w całości z jakiegoś OT'e-gówna.

Oczywiście jestem na NIE.

Kaziu Extreme
29-03-2011, 20:39
Jestem na NIE! komu z adminow chcialo sie sprawdzac komu sie konczy ban i tp do normalnego mowiac swiata? a takto jest unban automatycznie :)
Chyba sa tez zeby sprawdzac jak sa po to zeby dawac...

Jestem na tak bo moznaby bylo popisac z kumplami i wiara ktora aktualnie bylaby w tym wiezieniu. A gdyby ktos mial bana na 28 dni i nie logowal sie przez dajmy te 23 i dostal hacka ten ktos wbilby w zakladke na stronie usun postac i usunalby komus glowna postac bo nie byla logowana a tak to bedzie wiec usunieciem nie trzebaby bylo sie przejmowac:).

Zafir
29-03-2011, 20:42
Oszukiwałeś? To ponies kare w postaci nie logowania sie na postac .

NIE !!!

Flamaster
29-03-2011, 20:47
Yhhy zrobisz sobie tratwę z palmy i spierdzielisz expic na demony:cool:
NIE

Bambucha Rook
29-03-2011, 20:47
yYy ale po co?
1.W ogole bez sensu jak tam sie niby nic nie bd dalo robic
2.Nie trza bylo dostac bana a potem pisac propozycje
3.Lepiej ten czas poswiecic Up'Datowi niz jakies badziewie dodawac

#T
jestem na nJe!

Arad
30-03-2011, 07:36
Oczywiście jestem na tak!!!! Fajny pomysł :):):0

Been
30-03-2011, 07:45
Człowieku przestan... po jakimś czasie na forum pojawiły by się posty na forum dodajcie coś nowego na wyspie dla zbanowanych... a pozatym jak chcesz popisać z Kumplami to zrób Noob postać i problem rozwiązany...

nie, nie, nie!!!

Krulowiec
30-03-2011, 07:46
Moim zdaniem całkiem niepotrzebne, ban to ban a tak poza tym komu by się chciało logować gdyby stał w miejscu np 4sqm :/

Dideek
30-03-2011, 07:49
Jestem na nie,ban to ban,bez opjerdalaaanja sje..
To nie ma sensu,bana dostajesz to nie wchodzisz na postac.
Banned-zablokowany..

Ryśku xD
30-03-2011, 09:03
Nie ! Nie potrzebna jest taka wyspa , bo będą mogli wbijać m lvl , mogło by być tak że strefa pz że nie można używać pz wtedy bym się zgodził.

Venoom
30-03-2011, 10:39
ja gralem na takim otsie co jak dostawales bana to cie do wiezenia przenosiło, i w celi siedzialo po 2-3 osoby :d pomysl na tak :d

Caav
30-03-2011, 13:15
Ban ma być karą, a nie tajemniczą podróżą w nowe miejsce... Znając życie miliard osób chciałoby się tam dostać, a co za tym idzie regulamin byłby specjalnie łamany. Administracja z pewnością nie przyczyni się do czegoś takiego.

Tygrys
30-03-2011, 13:29
Pomysł całkowicie bez sensu. Nie wiem po co dodatkowo tracić czas, na taki banał... Lepiej przeznaczyć ten czas na robienie czegoś nowego...