Sp3cker
05-04-2011, 14:53
Witam!
Od dnia 5 Kwietnia 2011 roku przeprowadzam wymiany na serwerze Apo.
Od Pn-Pt od 15-22, a w weekend do 24. Gralem Speckerem , Dyzmanem i Essamem. Wymienilem rok temu juz 8kcc na rook za kase main bezproblemowo.
Kontakt:
Tel.- 531641857 - napiszesz esa i w jeśli jestem w domu wejde w ciągu 10 min...
GG - 3560319
Gra - Maseku / Miasekk
Cennik:
Serwer tylko 7.6 .
Zamiana - Postać za Postać, 1.5kcc od osoby.
Zamiana - Postać za kcc, 1kcc od osoby.
Od A do Z, czyli jak to wygląda:
Na kanale "default" lub do mnie na priv piszesz na czym polega wymiana , otrzymuje acc/rk/nowy email , zmieniam wszystko i daje co komu sie należy. Proste :D
Przykładowy wzór:
Acc: 666666 Rk: 0001-0002-0003-0004 E-mail: zamianowy@xx.pl
Po otrzymaniu danych zmieniam hasło , które przychodzi na nowy email , podajesz mi je , ja zmieniam wszystko , podaje all właścicielom.
Nie ponosze odpowiedzialności za wymiany.
Nie ma sie co bać , oszukam i papa jak to Tygrys ujął.
Każda wymiana jest nagrywana !!!!
!UWAGA!
Z dniem dzisiejszym ZABRANIAM wymian Sp3cker'owi (za to, że głosował sam na siebie w tej (http://www.forum.toproste.pl/poll.php?do=showresults&pollid=5799) sondzie z dwóch innych kont.
Nie tędy droga mój drogi...
Jeśli ktoś dalej chce się wymieniać przez tą osobę, to już jego sprawa, ale robi to na własną odpowiedzialność!
--- Tygrys
Od dnia 5 Kwietnia 2011 roku przeprowadzam wymiany na serwerze Apo.
Od Pn-Pt od 15-22, a w weekend do 24. Gralem Speckerem , Dyzmanem i Essamem. Wymienilem rok temu juz 8kcc na rook za kase main bezproblemowo.
Kontakt:
Tel.- 531641857 - napiszesz esa i w jeśli jestem w domu wejde w ciągu 10 min...
GG - 3560319
Gra - Maseku / Miasekk
Cennik:
Serwer tylko 7.6 .
Zamiana - Postać za Postać, 1.5kcc od osoby.
Zamiana - Postać za kcc, 1kcc od osoby.
Od A do Z, czyli jak to wygląda:
Na kanale "default" lub do mnie na priv piszesz na czym polega wymiana , otrzymuje acc/rk/nowy email , zmieniam wszystko i daje co komu sie należy. Proste :D
Przykładowy wzór:
Acc: 666666 Rk: 0001-0002-0003-0004 E-mail: zamianowy@xx.pl
Po otrzymaniu danych zmieniam hasło , które przychodzi na nowy email , podajesz mi je , ja zmieniam wszystko , podaje all właścicielom.
Nie ponosze odpowiedzialności za wymiany.
Nie ma sie co bać , oszukam i papa jak to Tygrys ujął.
Każda wymiana jest nagrywana !!!!
!UWAGA!
Z dniem dzisiejszym ZABRANIAM wymian Sp3cker'owi (za to, że głosował sam na siebie w tej (http://www.forum.toproste.pl/poll.php?do=showresults&pollid=5799) sondzie z dwóch innych kont.
Nie tędy droga mój drogi...
Jeśli ktoś dalej chce się wymieniać przez tą osobę, to już jego sprawa, ale robi to na własną odpowiedzialność!
--- Tygrys