PDA

View Full Version : [7.6] Wymiany U Sacrifice ! Szybko i Bezpiecznie

Sp3cker
05-04-2011, 14:53
Witam!
Od dnia 5 Kwietnia 2011 roku przeprowadzam wymiany na serwerze Apo.
Od Pn-Pt od 15-22, a w weekend do 24. Gralem Speckerem , Dyzmanem i Essamem. Wymienilem rok temu juz 8kcc na rook za kase main bezproblemowo.
Kontakt:

Tel.- 531641857 - napiszesz esa i w jeśli jestem w domu wejde w ciągu 10 min...
GG - 3560319
Gra - Maseku / Miasekk

Cennik:

Serwer tylko 7.6 .

Zamiana - Postać za Postać, 1.5kcc od osoby.

Zamiana - Postać za kcc, 1kcc od osoby.

Od A do Z, czyli jak to wygląda:

Na kanale "default" lub do mnie na priv piszesz na czym polega wymiana , otrzymuje acc/rk/nowy email , zmieniam wszystko i daje co komu sie należy. Proste :D

Przykładowy wzór:

Acc: 666666 Rk: 0001-0002-0003-0004 E-mail: zamianowy@xx.pl

Po otrzymaniu danych zmieniam hasło , które przychodzi na nowy email , podajesz mi je , ja zmieniam wszystko , podaje all właścicielom.
Nie ponosze odpowiedzialności za wymiany.
Nie ma sie co bać , oszukam i papa jak to Tygrys ujął.
Każda wymiana jest nagrywana !!!!

!UWAGA!

Z dniem dzisiejszym ZABRANIAM wymian Sp3cker'owi (za to, że głosował sam na siebie w tej (http://www.forum.toproste.pl/poll.php?do=showresults&pollid=5799) sondzie z dwóch innych kont.
Nie tędy droga mój drogi...
Jeśli ktoś dalej chce się wymieniać przez tą osobę, to już jego sprawa, ale robi to na własną odpowiedzialność!
--- Tygrys

Tygrys
05-04-2011, 15:59
Każdy od czegoś musi zacząć, prawda?
Może będzie tak dobry jak precisionek, kto wie... ;]
W końcu od także zaczynał, nie?

Do Speckera, weź mi napisz w jaki sposób niby chcesz przeprowadzać wymiany kodów pacc? Jak sprawdzisz czy kod pacc podany przez jednego jest poprawny,co? A jeśli jeden poda dobry kod, ty przekażesz drugiemu, a drugi doładuje sobie to lub inne konto paccem i powie, że kod jest zły i co wtedy?
Lepiej z tego zrezygnuj, mówię od razu...

Reszta chyba ok.

@edit
No skopiowanie tekstu od precisiona nie było zbyt dobrym posunięciem. Gdzie Ci się tak śpieszy specker? Napisz sobie sam, swoje...

Sp3cker
05-04-2011, 16:02
no ewentualnie z kodow pacc moge zrezygnowac ;s bo nie zastanowilem sie nad wymiana pacc dokladniej ,

Precision
05-04-2011, 16:08
Wszystko okej, możesz wymieniać, ale KUR** mógłbyś nie kopiować całego mojego posta na temat wymian i napisać SOBIE SAM.
Czysta kopia moich wymian. Życzę powodzenia, tylko ceny zmieniłeś.

#edit

To zanim się za cokolwiek weźmiesz to zrób to jak należy! Nie życzę sobie kopiowania moich treści.
Więc może byś tak zrobił swoje zasady i regulamin ogólny. Wiele osób mnie o to pytało bo chyba najwidoczniej nie umieją tak jak Ty, tylko skopiować i dobra.

#edit2

Nie polubiliśmy się chyba.

http://i56.tinypic.com/1zdu0jn.jpg

Sp3cker
05-04-2011, 18:31
mi juz wiele osob zaufalo i nie wiem w czym macie problem , wymieniam po to zeby wymiany mogly byc o kazdej porze a jak nie ufasz to nie wymieniaj , mialem leonidaasa , karelq dal mi 1 karelq druida i kcc i go nie ojebalem , wymienilem z 8 kcc na rook za kase main i tez nie bylo problemu chyba kazdy kto wymienial jak zaczynal tez mial problemy z zaufaniem

LoVeR
05-04-2011, 19:00
I dobrze, że jest już 10 osób, im więcej tym mniej oszóstw na servie.
Powodzenia. ; )

KePuczasta
05-04-2011, 19:02
:rolleyes:
Jak dla mnie każdy powinien mieć szanse wykazania się...
W końcu wszyscy coś zaczynamy!
Życzę powodzenia!! ;)

Sp3cker
06-04-2011, 08:39
juz kilka osob zadowolonych , zapraszam !!!!!!!

Everlast
06-04-2011, 12:02
Zacząl to go odrazu nie kompromitujcie , skoro to jego początki , z czasem może będzie wymienial bardzo dobrze a może nawet lepiej jak Benn i Precisonek razem wzięci , Powodzenia w wymianach.

Jasny xD
06-04-2011, 13:48
Sporo jest was do wymian.Tylko kosy brakuje.
Powodzenia hehs

xvax
06-04-2011, 19:18
Polecam Szybko I Sprawnie Zaufana Osoba

ReMover
06-04-2011, 19:22
myslalem, ze wymiana postaci zajma sie nieliczni a tu suprajs i kazdy moze to robic . za jakis czas tak jak kolega up powiedzial "kosa bedzie nas wymienial"

powodzenia

sPoxter
06-04-2011, 19:34
Kiedyś, gdy będę już za stary by handlować z innymi, zasiądę przy kominku , zapalę fajkę i opowiem wnukom o wymianie za pomocą tego Człowieka ! To Lśniący Diament wśród wymieniających ! P O L E C A M !!!!!:D

Wszystko SUPER !

Kaziu Extreme
06-04-2011, 20:35
przekarzesz

BLOND:[ troche lipa Tyygrysku xdpisze sie przez "ż";).
Co do wymian jeszcze nie wiem sprawdze go za kilkanascie dni moze to editne zalezy jak z kasa wyjdzie. Elos.

[Tygrys] Wybacz Panie, bo zgrzeszyłem...

Tygrys
07-04-2011, 13:15
!UWAGA!

Z dniem dzisiejszym ZABRANIAM wymian Sp3cker'owi (za to, że głosował sam na siebie w tej (http://www.forum.toproste.pl/poll.php?do=showresults&pollid=5799) sondzie z dwóch innych kont.
Nie tędy droga mój drogi...
Jeśli ktoś dalej chce się wymieniać przez tą osobę, to już jego sprawa, ale robi to na własną odpowiedzialność!