View Full Version : Justin Bieber na treningu Barcy H@H@HH@H@H@H@
~Gość 2011.04.08, 21:58[x]
szkoda ze *urwy nie zfaulowali
http://sport.gadu-gadu.pl/5592864050993087260/pilkarze-barcelony-zaprosili-na-trening--justina-biebera1
...H@H@H@HH@H@H@H@H@H@H@HH@H@...
Szczerze to mnie to gowno obchodzi. powodzi sie dla dzieciaka ma kase... wiekszosc a moze i wszyscy mu zazdroszcza
Naprawde , nie wiem co jest w tym śmiesznego :(
Nabijacz
09-04-2011, 10:11
Szczerze to mnie to gowno obchodzi. powodzi sie dla dzieciaka ma kase... wiekszosc a moze i wszyscy mu zazdroszcza
podbijam !
nie wiem co w tym śmiesznego sory :confused: zazdrościsz mu ,że grał sobie z barcą ? a może nagram jakiegoś kumpla ,że gra sobie na podwórku i też będziesz brechtał ? :eek:
Wow, widać, że chociaż ma jako takie pojęcie o piłce. Nie kopie jak kaleka.
#up
Też mnie to zaskoczyło. xd
#t
Zazdrościsz lamusie?
ooo temu Biberek nie expi ; o
#Na bardzo dużo kasy bejber może se na to pozwolić ;D
Twórca tematu chciał być śmieszny? Aż tak mu zazdrości,że brak mu słów,myślał że my mu pomorzemy dobrać bluzgi? Tyle tylko,że nas to nie obchodzi,jak mu tak zazdrościsz to kup za całą wypłate/jak nie pracujesz to zajeb starym całą wypłate,kup bilet do Ameryki,na miejscu kup gnata i pozbądź się go,słowami to ty możesz na chacie pobajerować dziewczyny,Biber jest pewnie w 100% świadom jak go jadą,tyle tylko,że ma tyle kasy,że się tym nie przejmuje,ludzie którzy po nim jadą są zupełną odwrotnościa: nie mają w chuj kasy (najczęściej wogóle lub marne 5 zł na piwo) i ich to w chuj obchodzi,jakby to się ich tyczyło. Żal
Proponuje usunąć temat :)
n a j o m i .
09-04-2011, 12:05
Twórca tematu chciał być śmieszny? Aż tak mu zazdrości,że brak mu słów,myślał że my mu pomorzemy dobrać bluzgi? Tyle tylko,że nas to nie obchodzi,jak mu tak zazdrościsz to kup za całą wypłate/jak nie pracujesz to zajeb starym całą wypłate,kup bilet do Ameryki,na miejscu kup gnata i pozbądź się go,słowami to ty możesz na chacie pobajerować dziewczyny,Biber jest pewnie w 100% świadom jak go jadą,tyle tylko,że ma tyle kasy,że się tym nie przejmuje,ludzie którzy po nim jadą są zupełną odwrotnościa: nie mają w chuj kasy (najczęściej wogóle lub marne 5 zł na piwo) i ich to w chuj obchodzi,jakby to się ich tyczyło. Żal
Proponuje usunąć temat :)
Widzę ortografia + stylistyka + składnia zdań zdana na 5+ 1 !
#t
śmieszy cię to?
Pogromczyni zla
09-04-2011, 14:30
Po zobaczeniu "Justin Biber" w temacie zrezygnowałam z oglądania filmiku z jego udziałem oraz podbijam wypowiedź Asildura.
'Oxidosis'
09-04-2011, 14:38
Kurde, patrząc na takie filmiki, myśle jakie to życie niesprawiedliwe. Normalny koleś jak każdy inny tylko obdarzony piszczącym głosem robi furorę na świecie, jeszcze jest zapraszany na treningi Barcelony.. nie ukrywam, zazdroszczę.
Palladyn Zlosci
09-04-2011, 16:38
Tak wgl nie wiem co jest w tym smiesznego.
Tak jak up, tez myslalem ze jak kaleka bedzie kopac, szczerze sie zdziwilem.
Ze kopac pilke umie to ja wiedzialem dawno bo ogladalem jego pro ivul filmiki na yt z dziecinstwa itp
choy, mozna jedynie pozazdroscic
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.