View Full Version : Wiecej Graczy
Nie gram juz w tibie okolo 3 miesiace. Ale wpadlem na pewien pomysl. Jak czytam wypowiedzi na forum, nowe newsy na stronie to przyszlo mi do g³owy aby powstal 2 serwer 7.6. Tygrys i ekipa nie maja juz pomys³ów na przyciagniecie nowych graczy. Wymyslaja jakis exp x 50. A jesli by powstal 2 serwer 7,6 duzo osob by powrocilo. Znam duzo osob co juz nie gra na apo ale mowili ze jakby powstal nowy serwer zaczêliby gre. Kazdy by mial szanse byc w czo³owce. Duzo nowych graczy. Prosze o wypowiedzi graczy jak i równiez kogos z ekipy.
Helyezze
15-04-2011, 16:05
Chyba Ciê g³owa boli, by³y ju¿ takie tematy.
Nie zrobi± nowego serwera bo by na 7.6 z 30 graczy zosta³o tak jak to by³o z 8.42 jak wprowadzili rox
1st_|Tago|_
15-04-2011, 16:07
Po 1 Jak chcesz byc w czolowce to kup chara.Po 2 Tygrys i Mortiis maja pomysly na przyciegniecie ludzi na serwer.Jestem na nie.
Domcio Old
15-04-2011, 16:13
oczywiscie jestem na nie.... tych pomyslow juz bylo full :/ to nie przyciagnie graczy a raczej zmaleje liczba tych co graja na terazniejszym 7.6 a tamten nowy sever i tak by sie znudzil wiekszosci :.../
John Cena
15-04-2011, 16:14
.Jestem na nie,by³o by tak jak na apo 8.42 Po 2 Tygrys i Mortiis nie mieli by czasu na prowadzenie dwóch identycznych serwów
by³y ju¿ takie tematy i raczej nie bêdzie drugiego servera ..
potem wszyscy z tego przeszli by tam ; D.
Apo traci ludzi bo nie ma wcale reklam. ogólnie nie ma reklam tibi ju¿ .
a nawet je¶li jest tibi reklama to nie ots ; )
Jak by mieli zrobiæ nowy server to bardziej pod najnowsz± wersje tibi .
Po 1 Jak chcesz byc w czolowce to kup chara.Po 2 Tygrys i Mortiis maja pomysly na przyciegniecie ludzi na serwer.Jestem na nie.
Po 1 nie gram juz na tym apo bo 3k lvl'e to juz sie nudzi. Po 2 Nie jestem allegro.Po 3 jesli maja pomysly to czemu nikt nie dochodzi?
Jak dla mnie nie ma ju¿ szans na nowych graczy, poniewa¿ Tibia 7.6 nie jest juz tak popularna jak kiedy¶ kiedy nie by³o nowszych klientów. Teraz ka¿dy wiêkszo¶æ graczy woli graæ na wersji 8.xx
To, ¿e zostali tu ju¿ starzy gracze i nie przychodz± nowi to nie wina ekipy serwera, ani reklamy tylko wersji Tibii.
Drunkusik
15-04-2011, 17:16
Chyba sobie zartujesz co by zrobili ci co graja pare lat na tym serverze ...
Jestem absolutnie na Nie
Jestem na NIE!
Do¶æ, ¿e na servie 7.6 gra i tak coraz mniej ludzi, to po powstaniu nowego gra³o by jeszcze mniej zamiast po 200 graczy na jednym servie, to po 100 na dwóch.
jestem na nie , wszyscy co latami osiagali najwyzsze miejsca maja sie przerzucic na nowy serwer ? lol
To dobry pomys³ ale moim zdaniem powinien powstaæ serwer 7.92 poniewaz tam zaczyna sie addon i wiele innch a minusem jest to zeby miec np UE trzeba miec pacca ale wszedzie jest dostep i to mozna bylo by zmienic na odwrot tak jak jest na apo 7.6 bylo by mniej botow itp itd.
ale by powstal serwer 7.6 to jestem na Nie:(:(:(
Jasny xD
15-04-2011, 22:55
Jestem na NIE. Mortiis da rade
Oczywi¶cie jestem na TAK.
Wiele osób odesz³o, gdy wprowadzili np. uhy/manasy pod hoty.
Gebels (:
15-04-2011, 23:11
Jak dla mnie nie ma ju¿ szans na nowych graczy, poniewa¿ Tibia 7.6 nie jest juz tak popularna jak kiedy¶ kiedy nie by³o nowszych klientów. Teraz ka¿dy wiêkszo¶æ graczy woli graæ na wersji 8.xx
To, ¿e zostali tu ju¿ starzy gracze i nie przychodz± nowi to nie wina ekipy serwera, ani reklamy tylko wersji Tibii.
To nie jest wina starego klienta tibii ;). Problem jest w reklamie, wed³ug mnie jest jej stanowczo za ma³o, stanowczo za ma³o konkursów dla mniejszych lvli, ¿adnych promocji jakich¶ na przyci±ganie ludzi. Powinno byæ tak np. przyci±gasz 5-10 osób na serwer, ¿eby siê chocia¿ zalogowa³y i za to dostajesz jaka¶ nagrodê, oczywi¶cie liczê tutaj osoby o innym ip ni¿ tylko jedna, która robi³a by za te 10 ;). Oczywi¶cie poda³em tylko przyk³ad, mo¿na by by³o tego o wiele wiêcej nawymy¶laæ.. :rolleyes:
Propozycja nie przemy¶lana, by³y ich seetki. Na NIE.
Oczywi¶cie jestem na TAK.
Wiele osób odesz³o, gdy wprowadzili np. uhy/manasy pod hoty.
Co prawda, to prawda. Przez te g³upie i nie potrzebne HOTY, apo straci³o ju¿ swój klimat.. To jest tibia 7.6 a nie jakie¶ zabawy w hotkeye .. :/
Pozdrawiam,
Gebels.
Lethornek
15-04-2011, 23:14
Jest to zbêdne :) Znasz pare osób które by gra³y ? Ile ? 5 ? 10 ? To zróbcie sobie OTS'a i bêdziecie graæ. 7.6 i 8.42 wystawczaj±
Na nie
KePuczasta
16-04-2011, 04:15
Ja pier***?! :eek:
Nie wiem sk±d Ci siê ch³opie ten pomys³ wyje*** i uwierz - nie chce wiedzieæ!!
Dobrze jest, tak jak jest... :p
Jeszcze ten serv lekko dopracuj± i bêdzie "idealnie" xD
Definitywne NIE ...!
Pogromczyni zla
16-04-2011, 10:19
Ca³kowicie bezsensowny pomys³. Gdyby wprowadzili nowy serwer na 7.6 i 8.42 gra³o mniej osób, a chyba chodzi o zwiêkszenie liczby graczy, prawda? Niektóre wprowadzone nowe rzeczy spowodowa³y, ¿e 7.6 straci³o swój klimat, jakby wprowadziæ kolejny serwer apo ca³kowicie by go straci³o. Jak chcesz wiêkszy exp po prostu graj na innym servie, apo nie jest jednym z noob otsów.
Kasta :*
16-04-2011, 10:38
Jestem na TAK, tylko mam pewne sugestiê:
1) A wiec exp x2 i mapa ca³kiem ró¿ni±ca siê od obecnej 7,6 ;)
2) Zrobiæ APO WAR 7,6. exp x5 pvpenfo x500.
Dementor
16-04-2011, 10:43
Przy takim rozwi±zaniu to praktycznie ka¿dy z dotychczasowego APO 7.6 by przeszed³ na nowy. Wiêc czy jest jaki¶ sens co¶ takiego robiæ? Ogólnie jestem raczej na nie. ;)
Jestem jak najbardziej na Tak ale i tak to nie wypali , tyle osób by wróci³o bo teraz niechc± graæ bo s± prawie 3k lvl to totalny bezsens...
Palldino
16-04-2011, 11:33
no i po co pisze jedne i te same propozycje ktos pisal ze nie powstanie nowy ser 7.6 :)
pixelmax95
16-04-2011, 11:37
Ma³o graczy bo ten serwer niema ¿adnej reklamy. To tyle.
Drugi serwer bêdzie takim samym niewypa³em jak ROX. Jestem na nie.
Zarexoholik?
16-04-2011, 14:56
Od razu ten temat powinien zostaæ usuniêty, a ty powiniene¶ dostaæ warna - dlaczego? Poniewa¿ takich tematów by³o ju¿ z 50 i za ka¿dym razem ludzie byli przeciwni. Nie potrafisz korzystaæ z opcji SZUKAJ?!
Nie ma sensu robiæ nowych serwów, lepiej popracowaæ nad obecnymi.
Jestem na [b]niep/b].
By³o ja¶nie obja¶nione, ¿e drugi serwer 7.6 nigdy nie powstanie.
Za du¿o roboty z drugim serwerem to by³oby na pewno, jest jeszcze serwer 8.42 wiêc odpada, chyba ¿e wiele osób chcia³o zrezygnowaæ z niego. Zreszt± wszystko pewnie by³oby to samo co na normalnym 7.6 wiêc niczym by siê nie ró¿ni³o ;)
Japier***e ..
Takich tematow byly dziesiatki ..
Jestem na nie , na daje sobie glowe uciac ze nie przejdzie ten pomysl..
Elitarny
25-04-2011, 16:57
Jestes nie normalny ? Jestem na NIE na starym 7.6 gra³o by z 50 osób , i tak juz gra ma³o to po co to jeszcze pogarszac ?:confused::confused:
Bylo juz 4735834 tematow o tym.
Administracja tlumaczyla, ze nie uda jej sie utrzymac dwoch serverow.
Na nie.
<Magiczny>
25-04-2011, 22:44
Lepiej dopracowywac obecne servery zamiast bawic sie z nastepny...
Wielkie NIE
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.