PDA

View Full Version : Temple Rook Pacc.

.Voorlon.
08-05-2011, 20:56
Witam, Dzisiaj skillujac na rooku, chcialem isc poexpic, no i jak wychodzi sie z train to idzie sie do facc temple, czy nie dalo by sie dodac jakiegos malego temple na pacc ? :P albo chociaz zeby mozna bylo wychodzic z trainow od razu przed trainery, tak jak np. przez bramke na quescie.

Co o tym myslicie ? :P

<Magiczny>
08-05-2011, 21:01
Jest to bardzo glupio zrobione, bo jak wyjdziesz to znowu musisz tam isc :\
Moga zrobic takie bramki jak sa na questy.
Zdecydowanie na TAK.

Lord Szadi
08-05-2011, 21:10
Nie gram teraz na rook ale jestem na tak to jest przydatne,o wiele szybsze dojście do expowiska co na pewno by się spodobało innym graczom.

Gebels (:
08-05-2011, 23:29
Powiem szczerze. Rookgard nie powinien mieć takich ułatwień. To właśnie tam, powinno grać się na "hardzie", a nie na lajcie.. Można się przemęczyć i dojść tam skąd się wychodziło, na rooku zawsze było JEDNO temple i niech tak zostanie. Na nie.:o

PokerowyKoc
09-05-2011, 00:24
Jestem na nie. I w pełni popieram Gebels'a. Na rooku powinno być jedno temple.
Jedyne co mogli by zrobić to żeby z trainerów nie wywalało do temple lecz przed drzwi.
Pozdrawiam.

Artis
09-05-2011, 00:29
Jestem na nie, ponieważ na Rooku jest jedno temple, i gra na Rooku powinna być hardowa a nie lajtowa, jak to inni określili. Rookgaard w sam sobie nie powiniem mieć takich ułatwień. Najlepiej jest się pomęczyć i odnaleźć dany cel. Przykro mi, jak już wcześniej wspomniałem - jestem na nie.

John Cena
09-05-2011, 14:20
Jestem na nie,ponieważ gra na rooku powinna być ciężka,a dodali już tyle ułatwień że głowa boli

Dideek
09-05-2011, 15:38
Jestem na nie poniewaz gram na mainie,a wlasciwie to aktualnie nie gram na APO. Wole aby dodali o pare kratek wiecej na main niz rook. Tyle!

Mr Fsza
09-05-2011, 16:00
Jestem na Tak powinni zrobić temple na pacc
była już taka propozycja i jakoś nie dodali być może kiedyś zrobią tam temple

Lethornek
09-05-2011, 16:45
W sumie temple pacc - nie brzmi źle :d

Poiwo
09-05-2011, 17:27
W sumie jestem na Tak ; d.
może by domki poszły w górę na pacu

Zarexoholik?
09-05-2011, 18:39
Rookgard chyba nie jest aż tak bardzo rozbudowany, żeby w całym 'mieście' były dwie świątynie. Także jestem na NIE.

Deads
09-05-2011, 19:08
Masz pecha, musisz się z tym pogodzić. Rok to rok a nie main więc nie ma co zmieniać

Koka_xD
09-05-2011, 20:08
Jprdl.*
Gra na Rooku powinna być trudna (najlepiej niech wam usuną trainery będziecie na potworkach skillać xD) temple tu, temple tam.. za dużo ułatwień na rook chcecie .. ;/
TO MA BYĆ HARDCORE A NIE LAJT -_-

Carmell
09-05-2011, 21:20
Dokladnie , przydalo by sie takie cos zrobic by po wyjsciu z trainera nei ywyalalo do temple tylko za dzwi .

Demon Rookman
09-05-2011, 21:37
Mimo iż sam gram na Rooku uważam że czystym bezsensem jest robienie 2 temple w tak małym mieście. Żeczywiście tak ciężko przejść te pare kroków więcej ? Może jeszcze wprowadzić tp na expa ? Pomysł z tym, żeby z trainów nie wywalało do temple tylko za drzwi jest dobry ale drugie temple ? Zdecydowanie NIE

Dementor
10-05-2011, 08:35
Oczywiście jestem na tak. :) Jest to już delikatnie mówiąc trochę denerwujące jak z traina wyrzuca Cię nie wiadomo gdzie... :D

Tygrys
10-05-2011, 12:30
Myślałem o tym, aby zrobić temple na pacc. Ale nie wiem, czy jest taka potrzeba... Między strona pacc, a facc nie ma aż tak dużego dystansu.

No i jeszcze czego? Tp przed drzwi? Ja rozumiem, że komuś może się nie chcieć pójść po mleko do sklepu, wyjść z psem na zewnątrz, ale żeby w grze z temple do trainerów przejść? No dajcie spokój, co za lenie...

Nie, nie i NIE.