View Full Version : Temple Rook Pacc.
.Voorlon.
08-05-2011, 20:56
Witam, Dzisiaj skillujac na rooku, chcialem isc poexpic, no i jak wychodzi sie z train to idzie sie do facc temple, czy nie dalo by sie dodac jakiegos malego temple na pacc ? :P albo chociaz zeby mozna bylo wychodzic z trainow od razu przed trainery, tak jak np. przez bramke na quescie.
Co o tym myslicie ? :P
<Magiczny>
08-05-2011, 21:01
Jest to bardzo glupio zrobione, bo jak wyjdziesz to znowu musisz tam isc :\
Moga zrobic takie bramki jak sa na questy.
Zdecydowanie na TAK.
Lord Szadi
08-05-2011, 21:10
Nie gram teraz na rook ale jestem na tak to jest przydatne,o wiele szybsze dojście do expowiska co na pewno by się spodobało innym graczom.
Gebels (:
08-05-2011, 23:29
Powiem szczerze. Rookgard nie powinien mieć takich ułatwień. To właśnie tam, powinno grać się na "hardzie", a nie na lajcie.. Można się przemęczyć i dojść tam skąd się wychodziło, na rooku zawsze było JEDNO temple i niech tak zostanie. Na nie.:o
PokerowyKoc
09-05-2011, 00:24
Jestem na nie. I w pełni popieram Gebels'a. Na rooku powinno być jedno temple.
Jedyne co mogli by zrobić to żeby z trainerów nie wywalało do temple lecz przed drzwi.
Pozdrawiam.
Jestem na nie, ponieważ na Rooku jest jedno temple, i gra na Rooku powinna być hardowa a nie lajtowa, jak to inni określili. Rookgaard w sam sobie nie powiniem mieć takich ułatwień. Najlepiej jest się pomęczyć i odnaleźć dany cel. Przykro mi, jak już wcześniej wspomniałem - jestem na nie.
John Cena
09-05-2011, 14:20
Jestem na nie,ponieważ gra na rooku powinna być ciężka,a dodali już tyle ułatwień że głowa boli
Jestem na nie poniewaz gram na mainie,a wlasciwie to aktualnie nie gram na APO. Wole aby dodali o pare kratek wiecej na main niz rook. Tyle!
Jestem na Tak powinni zrobić temple na pacc
była już taka propozycja i jakoś nie dodali być może kiedyś zrobią tam temple
Lethornek
09-05-2011, 16:45
W sumie temple pacc - nie brzmi źle :d
W sumie jestem na Tak ; d.
może by domki poszły w górę na pacu
Zarexoholik?
09-05-2011, 18:39
Rookgard chyba nie jest aż tak bardzo rozbudowany, żeby w całym 'mieście' były dwie świątynie. Także jestem na NIE.
Masz pecha, musisz się z tym pogodzić. Rok to rok a nie main więc nie ma co zmieniać
Jprdl.*
Gra na Rooku powinna być trudna (najlepiej niech wam usuną trainery będziecie na potworkach skillać xD) temple tu, temple tam.. za dużo ułatwień na rook chcecie .. ;/
TO MA BYĆ HARDCORE A NIE LAJT -_-
Dokladnie , przydalo by sie takie cos zrobic by po wyjsciu z trainera nei ywyalalo do temple tylko za dzwi .
Demon Rookman
09-05-2011, 21:37
Mimo iż sam gram na Rooku uważam że czystym bezsensem jest robienie 2 temple w tak małym mieście. Żeczywiście tak ciężko przejść te pare kroków więcej ? Może jeszcze wprowadzić tp na expa ? Pomysł z tym, żeby z trainów nie wywalało do temple tylko za drzwi jest dobry ale drugie temple ? Zdecydowanie NIE
Dementor
10-05-2011, 08:35
Oczywiście jestem na tak. :) Jest to już delikatnie mówiąc trochę denerwujące jak z traina wyrzuca Cię nie wiadomo gdzie... :D
Myślałem o tym, aby zrobić temple na pacc. Ale nie wiem, czy jest taka potrzeba... Między strona pacc, a facc nie ma aż tak dużego dystansu.
No i jeszcze czego? Tp przed drzwi? Ja rozumiem, że komuś może się nie chcieć pójść po mleko do sklepu, wyjść z psem na zewnątrz, ale żeby w grze z temple do trainerów przejść? No dajcie spokój, co za lenie...
Nie, nie i NIE.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.