PDA

View Full Version : co? jaki? spi?ty jestem

Pan Pomidor.
10-05-2011, 21:52
Może to wina pogody, albo woni starych pomarańczy, których od zeszłej Wielkanocy nie wyciągałem z szuflady, kto wie. W każdym bądź razie forum coś zatapia się w powolnej agonii, dziennie może z 25 topiców jest odświeżanych (~3 to prowo azbesta), a uwaga, mamy Aktywni Użytkownicy: 1 104. Jak myślicie, co jest tego przyczyną? Czy nie powinniśmy jakoś ratować naszego drugiego (choć bardzo obskurnego) domu?

Btw. nie kasować mojego ślicznego topicu, bo to opinia połączona z wywodami mentalno-fizycznymi (fizycznymi bo mi pomarańcza kurwią pod nosem, rozumiecie chyba ten bul*)

*pozdrawiam pana prezydenta

Zdenio
10-05-2011, 21:57
Tak jak w temacie. Pan pomidor ma dosyć. Stężenie debilizmu przerosło jego oczekiwania. To co tu się dzieję, to parodia. Administracja powinna starać się o userów, a nie jak tu się dzieję - linczować ich. Ma anielska cierpliwość pokazała swe granice, nie będę już nigdy więcej korzystać z tego forum, ani tym bardziej grać na serwerze 7.6.

Pozdrawiam, życzę miłego wieczoru.

http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=93529

Tyle w tym temacie . Elo _/ .

Zarexoholik?
10-05-2011, 22:05

Wrócił, bo uznał, że lepiej popisać z kimś na forum niż siedzieć całe dnie w domu i oglądać filmiki na youtube i przeglądać demoty/kwejka.

#topic

To zacznij zakładać jakieś sensowne tematy to ludzie będą mogli się wypowiadać. To forum OTS'a, pamiętasz o tym? Jak chcesz 'żywszych' to poszukaj - tyle tego na necie.

Joogi
10-05-2011, 22:07
Joogi nie jest aktywny to i nie ma odswiezanych tematow ;-)!
Uzytkownicy nie maja czasu, pewnie koniec roku to oceny poprawiaja, a ja nie mam ochoty juz tu siedziec, czasem wejde tylko zobacze do dzialu 'muzyka', tak to nic (:

Pan Pomidor.
10-05-2011, 22:11

Już wcześniej pisałem, że odejście Sherloka dodało mi znacznie siły i zmotywowało do dalszego gardzenia forumowymi troglodytami.

☑ Sherlok
☑ First Boonek
☐ Zarexoholik
☐ Deads Shooter

Artis
10-05-2011, 22:22
Po pierwsze, ten temat jest jednym z ciekawych tematów, które znalazł się w złym miejscu.
Istotnie, nie każdy ma czas na nabijanie postów. Kto chcę tto będzie nabjał, ale np. dla mnie to jak jest jakiś ciekawy temat to wolę się wypowiedzieć, ale nie pisać małowartościowe posty.

Wormik
16-05-2011, 22:11
Szkoda że ten gość dostał bana bo był takim kabaretowiczem.
A co do temu to racja.

1st R. Boonek
17-05-2011, 06:25
Już wcześniej pisałem, że odejście Sherloka dodało mi znacznie siły i zmotywowało do dalszego gardzenia forumowymi troglodytami.

☑ Sherlok
☑ First Boonek
☐ Zarexoholik
☐ Deads Shooter

A tobie o chooy chodzi?

To przez was - debili (azbest, ty i inni waszego pokroju (idiotyczny nick, nabijanie postow)) moderatorzy sa bardziej uczuleni na nabijanie postow przez to
normalni uzytkownicy nie chca sie wypowiadac, bo po co dostac warna? Biorac na przyklad samego siebie moge powiedziec tyle ze moje konto mialo 3 razy bana, a to ze teraz bana nie mam zawdzieczam 'litosci' sherlocka i moim pkt reputacji :\ No ale fakt faktem jesli dostane czwartego bana nikt mnie juz nie odbanuje... wiec staram sie uwazac na to co pisze i gdzie, przez to moich postow jest coraz mniej :d w podobnej sytuacji (nie liczac tych 3 banow) jest wiele uzytkownikow, nie wypowiadaja sie bo zal im dostac kolejnego warna...

Jak to zmienic? I w czym dokladnie tkwi problem - regulamin no i rzecz jasna WY... forumowi debile

Pan Pomidor.
Banned

1st R. Boonek
Guru!
Miasto: Szczecin

No i cos jeszcze? Kto glupio pisze, ten glupio pisze... Sek w tym, ze to ty masz bana majac zaledwie 67 postow a nie ja